yanları bezi yumuşak doğduğundan beri onu kullandım ve çook memnunum tabii ben primayı hiç kullanmadim farkını diyemicemMolfixten memnun musun? Prima ilk basta cok sert geldi bana cisten sonra falan yumusuyor ama sert gibi molfix nasil
Molfix aldım bakalım huggies 2 den sonra onu bir deniycemben molfix 3 no aliyorum ve daha sızmadı benim kide 5,450
inşallah iyi gelir cnm bizde daha hiç pişik olmadi çok şükürMolfix aldım bakalım huggies 2 den sonra onu bir deniycem
Bir ara zeytinyağı sürüyordum sadece kaka yaptıgı yerde Ufacık kızarıklık kalmıştı. Dr a giderken Prima bağladım Dr a kızarıklığı gösterdim bir krem verdi sürüp huggies 3 numara bağladım açtığımda yine kıpkırmızıydıinşallah iyi gelir cnm bizde daha hiç pişik olmadi çok şükür
Bizimde oyle gece gogsum sertlesmis oluyor sabahta sıkınti yok ama aksama dogru cildiriyoruz. Gun boyu emdigi icinde gogsum dolu dolu olmuyor. Yumus yumuş
Evet cnm markete huggies yoktu bunu aldik mecburYeşil mi
Acaba evde arada bir acik biraksan da hava mi alsa azicikBir ara zeytinyağı sürüyordum sadece kaka yaptıgı yerde Ufacık kızarıklık kalmıştı. Dr a giderken Prima bağladım Dr a kızarıklığı gösterdim bir krem verdi sürüp huggies 3 numara bağladım açtığımda yine kıpkırmızıydışimdi tüm bezleri deniyırum
Biz de 5200 gramiz dogdugundan beri prima sizdiriyor nasil bir numarali bebek bezi olmuş anlamadim, uc numara da bacaklarini sıktı çırpı bacaklarını3.numara da sızdırıyor ben 3 +aldim bunda simdiye kadqr sizdirma olmadi. 5.5 kiloyuz
hmm ben ilk doğudunda sürekli zeytinyağı sürdüm şimdi sadece gece yatmadan önce sürüyorum faydasi vardir benceBir ara zeytinyağı sürüyordum sadece kaka yaptıgı yerde Ufacık kızarıklık kalmıştı. Dr a giderken Prima bağladım Dr a kızarıklığı gösterdim bir krem verdi sürüp huggies 3 numara bağladım açtığımda yine kıpkırmızıydışimdi tüm bezleri deniyırum
Bilmem yanlis degerlendirdiler kesin.her yasn ayri refrrans degeri oluyor.iki aylik bebekde kansizlik olurmu
Bugün vermedim iyi mi ettim bilmiyorum
Pissik Nasil bir sey. Sadece kirmizilik ni var. Ben islak mendille silmeye basladim kizardi simdi bide uzeri beyaz beyaz olmaya basladi. Ama ilik suyla siliyorum artik gecmiyor bir turlu. Bezden mi acabaBir ara zeytinyağı sürüyordum sadece kaka yaptıgı yerde Ufacık kızarıklık kalmıştı. Dr a giderken Prima bağladım Dr a kızarıklığı gösterdim bir krem verdi sürüp huggies 3 numara bağladım açtığımda yine kıpkırmızıydışimdi tüm bezleri deniyırum
Ise yariyoBenimki derin yarık gibi yara. Ucuyla birleştiği yer ayrık. 1 gecede toparlarmı gerçekten yapayım.
Kasaplarda var cnm bol ic yagda kavurcanSuan herseyi yapacak durumdayimmamayi unutan bebegime mama verdim bugun yoksa kanli sut emio sagayim sutumu dedim nasi acio ama ic yagi nerden bulcam marketlerde olurmuki? Biz yemedigimiz icin kurbanda falan hep atarim ben...
adet olmadan önce göğüsler şişer acır. canın tatlı ister ya buna sebep olan hormondan süt hormonu sanırımdazha once dikkat etmemistim ama bencede insanin cani tatli çekiyor emzirirken :)
ben 1 aydır 3 numara kullanıyorum nerdeyse. bez küçük olursa ya da kıyafetinden dolayı bez tenine yapışırsa kızarıyor hemen. bezler çişi emiyor ama değerse o çiş yakıyor. büyük numara iyidirBen de kurutmak için ayrıca siliyorum şimdi. Ama yine de üç numara beze geçmeye cesaret edemedim Prima yeşil düşünüyorum sen yesil mi kullanıyırsun?
aspirator sesinden beynim şey olduHaa dunyadan kopmuşum ben ya! Şuan antrede elektrik süpürgesi esliginde oturuyorum, Dila hanim uykuya gectiler. Bugunku mekanimiz kapı girişi
Molfix tavsiye ederim prima pişirmiştiBir ara zeytinyağı sürüyordum sadece kaka yaptıgı yerde Ufacık kızarıklık kalmıştı. Dr a giderken Prima bağladım Dr a kızarıklığı gösterdim bir krem verdi sürüp huggies 3 numara bağladım açtığımda yine kıpkırmızıydışimdi tüm bezleri deniyırum
Bizim burda cocuk doktoru yok aile hekimidw zeytinyagi kesinlikle vermeyin demis sizin doktorunuzun bilgisi varmizeytinyagi verilmesiyle ilgili[/QUOTE]Canim ben gunlerce verdim drmamaya karistir demisti burdada yazdilar direk vermek tehlikeliymis ben direkde verdim ama ise yaramamisti kendiliginden 5, gunde yapti zeytinyagiyla poposuna masaj da yapabilirsin
concon80 .!.:Haa dunyadan kopmuşum ben ya! Şuan antrede elektrik süpürgesi esliginde oturuyorum, Dila hanim uykuya gectiler. Bugunku mekanimiz kapı girişi
ben 80 lıyım ama senın dedıgın omuzda ıse benım dedıgım su kocaman ız olan kolun al kısımlrına doğru.Bende var kiz sen benden kucukmusun
çek hepsi sana feda olsun. :) bir keresınde dişimden ameliyat etmıslerdı Çapa'da .dikiş falan atılmıştı.Valla senin gibi dayanıklı hatun görmedim helal sana dişini cekesim geldi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?