2015 Şubat Anneleri

inşallah iyi gelir cnm bizde daha hiç pişik olmadi çok şükür
Bir ara zeytinyağı sürüyordum sadece kaka yaptıgı yerde Ufacık kızarıklık kalmıştı. Dr a giderken Prima bağladım Dr a kızarıklığı gösterdim bir krem verdi sürüp huggies 3 numara bağladım açtığımda yine kıpkırmızıydı şimdi tüm bezleri deniyırum

Bizimde oyle gece gogsum sertlesmis oluyor sabahta sıkınti yok ama aksama dogru cildiriyoruz. Gun boyu emdigi icinde gogsum dolu dolu olmuyor. Yumus yumuş

bende de gece dolu dolu oluyor sabah boş oluyor. gece boyu 2 saatte bır emzırıyorum ben. gun ıcınde toparlamıs oluyor. ole bole ıdare edıyorum. hazıranda ısbası yapcam. onu bıraz erteleyebılırsem en azından 6 ay evde olmus olursam sut ıcın daha ıı olacak sankı.

Acaba evde arada bir acik biraksan da hava mi alsa azicik

hmm ben ilk doğudunda sürekli zeytinyağı sürdüm şimdi sadece gece yatmadan önce sürüyorum faydasi vardir bence

Bilmem yanlis degerlendirdiler kesin.her yasn ayri refrrans degeri oluyor.iki aylik bebekde kansizlik olurmu

Tiroidlere bakılırken bakılmış bizim de gerek olmadıkça canı yanmasın diye kan tahlili yapmıyorlar. Sarılıkta bile sadece ciltten bakıyorlardı kanda bakmıyorlardı ilk seferden sonra ki canı yanmasın diye. Alt sınırın altındaydı hgb söyledim bebeklerde zaten düşüktür değer aralığı farklı dedi dr.

Bugün vermedim iyi mi ettim bilmiyorum

Ben bazen unutuyorum da dün de bilerek vermedim dışarı çıktık güneş vardı açtım arabanın tentesini de güneş gördü yavrucuk :))) almıştır güneşten dün gerekli olanı diye

Pissik Nasil bir sey. Sadece kirmizilik ni var. Ben islak mendille silmeye basladim kizardi simdi bide uzeri beyaz beyaz olmaya basladi. Ama ilik suyla siliyorum artik gecmiyor bir turlu. Bezden mi acaba

Suan herseyi yapacak durumdayim mamayi unutan bebegime mama verdim bugun yoksa kanli sut emio sagayim sutumu dedim nasi acio ama ic yagi nerden bulcam marketlerde olurmuki? Biz yemedigimiz icin kurbanda falan hep atarim ben...
Kasaplarda var cnm bol ic yagda kavurcan

Ben de kurutmak için ayrıca siliyorum şimdi. Ama yine de üç numara beze geçmeye cesaret edemedim Prima yeşil düşünüyorum sen yesil mi kullanıyırsun?
ben 1 aydır 3 numara kullanıyorum nerdeyse. bez küçük olursa ya da kıyafetinden dolayı bez tenine yapışırsa kızarıyor hemen. bezler çişi emiyor ama değerse o çiş yakıyor. büyük numara iyidir

Haa dunyadan kopmuşum ben ya! Şuan antrede elektrik süpürgesi esliginde oturuyorum, Dila hanim uykuya gectiler. Bugunku mekanimiz kapı girişi
aspirator sesinden beynim şey oldu

Molfix tavsiye ederim prima pişirmişti

Canim ben gunlerce verdim drmamaya karistir demisti burdada yazdilar direk vermek tehlikeliymis ben direkde verdim ama ise yaramamisti kendiliginden 5, gunde yapti zeytinyagiyla poposuna masaj da yapabilirsin
Bizim burda cocuk doktoru yok aile hekimidw zeytinyagi kesinlikle vermeyin demis sizin doktorunuzun bilgisi varmizeytinyagi verilmesiyle ilgili[/QUOTE]
Tatlı bağdem yağı alıp düzenli kullanırsanız kabızlık şikayeti kalmıyor kızlar ama hergün verin aktarda satılıyor ben 2 oğlumada verdim şimdi de bebişime devam

concon80 .!.:
Haa dunyadan kopmuşum ben ya! Şuan antrede elektrik süpürgesi esliginde oturuyorum, Dila hanim uykuya gectiler. Bugunku mekanimiz kapı girişi

Hemen soruyorum
Bida dogurcan mi ????
Bida

Valla senin gibi dayanıklı hatun görmedim helal sana dişini cekesim geldi :))))
çek hepsi sana feda olsun. :) bir keresınde dişimden ameliyat etmıslerdı Çapa'da .dikiş falan atılmıştı.
doktor cok yakışıklıydı hıc sesım çıkmadan onu ızlemıstım. o da başka doktorlarıda cagırmıstı gelın bakın cok degısık dıye göstermişti ama ıcerde ne vardı da ılgılerını cektı bılmıyorum. antibiyotik içip içip dişi çektirmemıstım bir şey oluşmuş içerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…