Siz bizi geçersiniz bizim gönlümüz zengin :)Tamam sen sor sonra ben de esime sorayım :)))
he ben severimçooook iyi ya :)))gülüp duruyorum tlfnun başında :)))) hakan altun seven sen miydin? tlfnun başında çaresiz bekliyorum sana gelsin :)))
Boş yere mi adam o kdr yol gidiyor :)))))siz o eczaneyi sakin kipîrdatmayin bi yere o kadar kaznaiyorsa
yeminle gozumden yas geldi gulcem diyeeee
yok olmaz kuma olmayi kabul etmiyorumBen ikinizi de severim :))))
Ev tlfnu olan kaç kişi kaldı yav :))) ankdaki evde var da ist e geldim geleli ev tlfnu kullanmıyoruz :)))) ank a gidince ara beni :)he ben severim
dur açayimda dinleyim
telefonun varsa konusruz kiz ama cep arayamam ev telefonu lazim aramam için
cep pahali kâri keidye yuklemeyim çocuk bakicam diyee
yok bo$ gitmezde bayada doluymus maasalllah Allah daha çok versin :)Boş yere mi adam o kdr yol gidiyor :)))))
Bugün ıspanaklı küçük poğaça yedim 2 tane.Dün de semizotu yemiştim epeyce.Ya insallah ondandır canım başka hiç bir sorun yok çünkü şükürler olsun ki.Normal her zamanki gibi gülüyor ateşi yok.Çok korktum o bezi görünce.Doktora bunun için mi gideceksiniz? Sen bugün hiç salata yedin mi? Ispanak falan? Onlar da yeşil yapıyor. Sümüksü şeyler arada olduğu sürece sorun yok dedi Dr. Sürekli olursa götürmek gerekiyor.
ben varim iste kullaniyorum :)Ev tlfnu olan kaç kişi kaldı yav :))) ankdaki evde var da ist e geldim geleli ev tlfnu kullanmıyoruz :)))) ank a gidince ara beni :)
Menapozlu kadınlar diye gülüyolardır halimizeyok olmaz kuma olmayi kabul etmiyorum
ya o ya ben
disardan okunca nasil bi hava esiyor gorunuyor burda çok merak ediyorum
ay cumle devrik oldu galiba idare ediver artik
bgn eylül kesik kustu o neydi çok az kustu onemsemedim yeri gelmişken sorayım doktorcum :)))çok emdigi Iiçin canim
ayni zamnda sancisida olur çok yedigi için,ve taze sut gibi kusar ..
emzirme aralariniz çokmu yakin ?
Bir kaç gündür sık aralıklarla emmek istiyor canım evet peynir de yapıyor çok emdiği bir gerçek.Ancak ipliğe benzeyen sümüksü şeyler beni çok korkuttu açıkçası.çok emdigi Iiçin canim
ayni zamnda sancisida olur çok yedigi için,ve taze sut gibi kusar ..
emzirme aralariniz çokmu yakin ?
halt etmisler kednileri menapozludur onlarin :))))Menapozlu kadınlar diye gülüyolardır halimize
Ondandır canım bir de maralın dediği gibi çok süt içerse hazmedemezse de öyle olurmuşBugün ıspanaklı küçük poğaça yedim 2 tane.Dün de semizotu yemiştim epeyce.Ya insallah ondandır canım başka hiç bir sorun yok çünkü şükürler olsun ki.Normal her zamanki gibi gülüyor ateşi yok.Çok korktum o bezi görünce.
Amin canım hepimizeyok bo$ gitmezde bayada doluymus maasalllah Allah daha çok versin :)
sadeec anne sutu aliyorsa çok emdigi içindir, gotur bakalim dr a için rahat etsinBir kaç gündür sık aralıklarla emmek istiyor canım evet peynir de yapıyor çok emdiği bir gerçek.Ancak ipliğe benzeyen sümüksü şeyler beni çok korkuttu açıkçası.
Çok teşekkür ederim canım cevapladığınız için.İçime su serptiniz gerçekten.Ondandır canım bir de maralın dediği gibi çok süt içerse hazmedemezse de öyle olurmuş
Selin de bugun öyle kustu midesini mi üşüttük ki dedim bugun evde temizlik vardı da kapı cam açıktıbgn eylül kesik kustu o neydi çok az kustu onemsemedim yeri gelmişken sorayım doktorcum :)))
Sadece anne sütü maralcığım evet yine de götüreceğim doktora nolur nolmaz.Teşekkür ederim cvbım için.sadeec anne sutu aliyorsa çok emdigi içindir, gotur bakalim dr a için rahat etsin
ama telas yapma biseyi yok çocugun :)
ben de oda sicakliginda beklemis sütü verdim çok aglayinca o mu yaptı ki dedimSelin de bugun öyle kustu midesini mi üşüttük ki dedim bugun evde temizlik vardı da kapı cam açıktı
gaz dan canimbgn eylül kesik kustu o neydi çok az kustu onemsemedim yeri gelmişken sorayım doktorcum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?