2015 Şubat Anneleri

çooook iyi ya :)))gülüp duruyorum tlfnun başında :)))) hakan altun seven sen miydin? tlfnun başında çaresiz bekliyorum sana gelsin :)))
he ben severim
dur açayimda dinleyim
telefonun varsa konusruz kiz ama cep arayamam ev telefonu lazim aramam için
cep pahali kâri keidye yuklemeyim çocuk bakicam diyee

he ben severim
dur açayimda dinleyim
telefonun varsa konusruz kiz ama cep arayamam ev telefonu lazim aramam için
cep pahali kâri keidye yuklemeyim çocuk bakicam diyee
Ev tlfnu olan kaç kişi kaldı yav :))) ankdaki evde var da ist e geldim geleli ev tlfnu kullanmıyoruz :)))) ank a gidince ara beni :)

Doktora bunun için mi gideceksiniz? Sen bugün hiç salata yedin mi? Ispanak falan? Onlar da yeşil yapıyor. Sümüksü şeyler arada olduğu sürece sorun yok dedi Dr. Sürekli olursa götürmek gerekiyor.
Bugün ıspanaklı küçük poğaça yedim 2 tane.Dün de semizotu yemiştim epeyce.Ya insallah ondandır canım başka hiç bir sorun yok çünkü şükürler olsun ki.Normal her zamanki gibi gülüyor ateşi yok.Çok korktum o bezi görünce.

çok emdigi Iiçin canim
ayni zamnda sancisida olur çok yedigi için,ve taze sut gibi kusar ..
emzirme aralariniz çokmu yakin ?
Bir kaç gündür sık aralıklarla emmek istiyor canım evet peynir de yapıyor çok emdiği bir gerçek.Ancak ipliğe benzeyen sümüksü şeyler beni çok korkuttu açıkçası.

Ondandır canım bir de maralın dediği gibi çok süt içerse hazmedemezse de öyle olurmuş

Bir kaç gündür sık aralıklarla emmek istiyor canım evet peynir de yapıyor çok emdiği bir gerçek.Ancak ipliğe benzeyen sümüksü şeyler beni çok korkuttu açıkçası.
sadeec anne sutu aliyorsa çok emdigi içindir, gotur bakalim dr a için rahat etsin
ama telas yapma biseyi yok çocugun :)

bgn eylül kesik kustu o neydi çok az kustu onemsemedim yeri gelmişken sorayım doktorcum :)))
gaz dan canim

bneimki emiyordu,fi$kirarak kustu burnu heryeri batti, burnundan geldimi içerimi gitti onu anlamadim
ama kesik di de .. yani sut ve kesik karisimi gibi biseydi : ((
bakalim sabaha kadar napicaz
çok zor uyudu bikdim bu gaz illetinden : (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…