2015 Şubat Anneleri

O kdr da çıkarıyorm ya ne gazmis..cnm pasta istedi ya bu saate kdr oturunca aciktim

Merhaba arkadaşlar bende şubat annesiyim bebeklerle gününüz nasıl geçiyor benimki uyurken çok zorlanıyor dalamıyor bi türlü battaniyeyi elini emiyor sizin bebisler nasıl uyuyor emzik veriyor musunuz

Merhaba arkadaşlar bende şubat annesiyim bebeklerle gününüz nasıl geçiyor benimki uyurken çok zorlanıyor dalamıyor bi türlü battaniyeyi elini emiyor sizin bebisler nasıl uyuyor emzik veriyor musunuz
alsa vericem emzigide pek istemiyor
aliyorsa ver emzigi , yoka battaniyede emer elinide emer parmaginida emer
sanada kolaylik olur , emzik = susturucu : )

biz memede yada kucakda yada kanguruda uyyoruz
tek derdimiz gaz simdilik Allah beterinden korusun ..

Ablam da aynını diyır. Benim sosyolojiden liseden aklımda kalan sadece Emile Durkheim. Onu da sosyoloji HOCASI masaya vura vura söylerdi.
Biz neden lisede sosyoloji görmedik
Fen bölümüydü. Felsefe vardı bir ara ama.

Bisiklet değil benim yaylı sadece ayaklarınım altında.bisiklet tarzı yinede

Ben eşimi ikna edemedim daha ona o bir işe yaramaz diyor videolarını falan izledi kafam karıştı benim de... bi istanbula gidelkm de dönüşümüze doğru bakarım.

ya patron dediğin geç gidip erken gelmez mi ?? kalfa gibi çalışıyor bnm eşim
Bizimkinin yeni bebeği oldu daha bir kere eczanede bulamadım
Arıyorum kızlar diyor bebeği olduya evde. En son dedim yav bebeğe o mu bakıyor bir ayı geçti.
İnternetten fatura adetlerine bakıyor bu ist.ecza koop. falan var. Beyanın son günü arıyoruz beyfendi bebek bakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…