biberonla verince daha çok gaz yapiyormusben de oda sicakliginda beklemis sütü verdim çok aglayinca o mu yaptı ki dedim
O kdr da çıkarıyorm ya ne gazmis..cnm pasta istedi ya bu saate kdr oturunca aciktimgaz dan canim
bneimki emiyordu,fi$kirarak kustu burnu heryeri batti, burnundan geldimi içerimi gitti onu anlamadim
ama kesik di de .. yani sut ve kesik karisimi gibi biseydi : ((
bakalim sabaha kadar napicaz
çok zor uyudu bikdim bu gaz illetinden : (
bende çiakriyorum ama her seferinde yine ugrasiyim yine çikariyorO kdr da çıkarıyorm ya ne gazmis..cnm pasta istedi ya bu saate kdr oturunca aciktim
arkadaşlar geldi ertesi gün 1 dilimcik kalmış indirdim mideye :))bende çiakriyorum ama her seferinde yine ugrasiyim yine çikariyor
ne pastasi istiyorsun kocayinn yaptigini bitirdinmi hemen :)
Kiz sen ig neden istegimi kabul etmiyosun selin hanimi gorelim...Ankara'da daha düne kadar kar yağıyordu çıkamıyoruz daha dışarı canım
Bende isletme okuyorum maksat fazladan diploma olsun:)kapak acmadim tabiki
ben de psikoloji okumak istiyorum ya eşim de felsefe :))) colugu çocuğu bırakıp öğrenci olasimiz var :))
Kiz sen ig neden istegimi kabul etmiyosun selin hanimi gorelim...
Biz de yarın çıkıcaz inşallahodtuye gideriz belki yeşillik alan
alsa vericem emzigide pek istemiyorMerhaba arkadaşlar bende şubat annesiyim bebeklerle gününüz nasıl geçiyor benimki uyurken çok zorlanıyor dalamıyor bi türlü battaniyeyi elini emiyor sizin bebisler nasıl uyuyor emzik veriyor musunuz
Ben de akşam yemeği yememiştim yorgunum diye uyuyayım istedim ama Açlıktan uyuyamadım kalktım tavuk pilav yedim :)O kdr da çıkarıyorm ya ne gazmis..cnm pasta istedi ya bu saate kdr oturunca aciktim
Sınav mi ne sınavı?Gidin gidin açılırsınız biz de yarın sınav için de olsa kocişle başbaşa takılacağız öğlen en azından. yağmur a da arkadaş bakacak
Telefonum içerde canım yarın açınca hemen ekleyeyim olur mu?Kiz sen ig neden istegimi kabul etmiyosun selin hanimi gorelim...
Açmadım ki iki gündür yarın sabah ekliyeyim olur mu?
Biz neden lisede sosyoloji görmedikAblam da aynını diyır. Benim sosyolojiden liseden aklımda kalan sadece Emile Durkheim. Onu da sosyoloji HOCASI masaya vura vura söylerdi.
Yapılışı nasıl belki yaparım ben de.arkadaşlar geldi ertesi gün 1 dilimcik kalmış indirdim mideye :))
Bisiklet değil benim yaylı sadece ayaklarınım altında.bisiklet tarzı yinedeSeninki de mi bisiklet?
Açmadım ki iki gündür yarın sabah ekliyeyim olur mu?
madimak ne olaki :))) yemligimi diyonuz?
Sınav mi ne sınavı?
Bisiklet değil benim yaylı sadece ayaklarınım altında.bisiklet tarzı yinede
Bizimkinin yeni bebeği oldu daha bir kere eczanede bulamadımya patron dediğin geç gidip erken gelmez mi ?? kalfa gibi çalışıyor bnm eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?