2015 Şubat Anneleri

Olur tabi hocam takıldım ben

Ben sormadan sen sormuşsun da cevap geldi mi?

Açıköğretim 2. Üni maliye okuyorum ben. Eşim de uzman çavuş ya jandarma mesleki eğitim diye bir bölümleri var onu.
yok gelmedi cevap, parmagini varsa basini kasiycaksin aha buymus :)

Beş dakika şarjım bitti bensiz 20 sayfa yazmışssınız
.
Valla ben hepinize ayrı ayrı hayret ederken sana ayrıca hayranlık da duyuyorum. Bebek bakıp çalışıp aynı zamanda buraya da vakit ayirabiliyosun. Aranızda en beceriksiz anne benim galiba haftada 1 yada 2 anca girebiliyorum.

Biz neden lisede sosyoloji görmedik
Fen bölümüydü. Felsefe vardı bir ara ama.
Benim de fen bölümüydü sosyoloji verdiler felsefe almayı tercih ederdim demek ki bizden sonra bilimin felsefeyle daha alakalı olduğuna karar vermişler

Elimle beceremiorm ki gerci bugun baya vermedim sol gogusumu acinca kendi akti cesme gibi bende azcik zorladim geldi baya ama yanlari falanda cok acio direk bi yara kremi yokmuki hani cocuklara surulur hemen yarayi kurutur onlardan
Omersol diye bişey var canım amerikan tendürdiyötüymüş her ne haltsa yazamadım. Onuda kullandım ben aynı esnada. Hemen kurutuyo çok iyi geliyo. Tek başına olmuyo ama işte. Piayasadan kalkmış doktorum bana kendi verdi. Bi araştır istersen

Yanağı sütten oluyor canım. Emerken süt akınca memeye yapışıyor
Burda bır arkadadında yanağı hep yara oldu.
Olurmu olur canım sağ memeyi aliyor sadece.
Bide şu spor aletini alan senmiydin internetten.öyleyse link alabilirmiyim

Canım her bebek aynı değil
Kuzeniminde bebeği 5 aylık ve
3 ay 7/24 ağladı. Anne ve abla yanındaydı yinede perişan oldu illallah dediler.
Şimdi dönmüş normale.
Ütü yapıyorum mesela bir kaç tane ütülüyorum arada yazıyorum.
Şimdi de bebek sallıyorum beşikte.
Sabah kaka seansı vardı 1,5 saat sürüyor.
Avantajım uykuya düşkün değilim 4-5 saat uyuyorum.

Olurmu olur canım sağ memeyi aliyor sadece.
Bide şu spor aletini alan senmiydin internetten.öyleyse link alabilirmiyim
Air climber yaz. Hepsiburada da çıkıyor. Telden kopyalamayı beceremedim.
Bilmiyorum o zaman arkadaş sütten oldu demişti ondan dedim belki olmuştur.

Ben de akşam yemeği yememiştim yorgunum diye uyuyayım istedim ama Açlıktan uyuyamadım kalktım tavuk pilav yedim :)
hamile gibi ne duysam cnm istiyor :)) şimdide cnm tavuk pilav istedi sabah sabah :))) hamileyken asermemistim şimdi aseriyorum :))

Air climber yaz. Hepsiburada da çıkıyor. Telden kopyalamayı beceremedim.
Bilmiyorum o zaman arkadaş sütten oldu demişti ondan dedim belki olmuştur.
Herseyden şüpheleniyorum artik paranoyak oldum iyice.sebamed kullaniyorum.arastirdim sikayet var bolumunde ayni seyi yasayanlar var.tek tarafta olmasi ilginc.deri atiyordu sirf orasina bebe yagi surmustuk sebamedin.johansn alicam bugun bakalim.alet ise yarar umarim kafa dagitmam lazim

Valla anlamadım ki bebek doğdu işler daha da yogunlasti :)))) eylulun kısmeti diyor da yiyor muyum hayırrrrrr :)))) kızın tırnakları kesilecek geç geldiği için unutuyoruz hep Bülent Ersoy tırnagi gibi oldu yavrumun tirnaklari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…