yok gelmedi cevap, parmagini varsa basini kasiycaksin aha buymus :)Olur tabi hocam takıldım ben
Ben sormadan sen sormuşsun da cevap geldi mi?
Açıköğretim 2. Üni maliye okuyorum ben. Eşim de uzman çavuş ya jandarma mesleki eğitim diye bir bölümleri var onu.
Valla ben hepinize ayrı ayrı hayret ederken sana ayrıca hayranlık da duyuyorum. Bebek bakıp çalışıp aynı zamanda buraya da vakit ayirabiliyosun. Aranızda en beceriksiz anne benim galiba haftada 1 yada 2 anca girebiliyorum.Beş dakika şarjım bitti bensiz 20 sayfa yazmışssınız
.
Ya ben bulamadim catladim meraktan ne diye arattinizyalnız o foto yeniyse gerçekten hiç degismemis :)))
dt. fikret gençYa ben bulamadim catladim meraktan ne diye arattiniz
Şu zeytin tabelasinin onunde olan mi?dt. fikret genç
Benim de fen bölümüydü sosyoloji verdiler felsefe almayı tercih ederdim demek ki bizden sonra bilimin felsefeyle daha alakalı olduğuna karar vermişlerBiz neden lisede sosyoloji görmedik
Fen bölümüydü. Felsefe vardı bir ara ama.
Omersol diye bişey var canım amerikan tendürdiyötüymüş her ne haltsa yazamadım. Onuda kullandım ben aynı esnada. Hemen kurutuyo çok iyi geliyo. Tek başına olmuyo ama işte. Piayasadan kalkmış doktorum bana kendi verdi. Bi araştır istersenElimle beceremiorm kigerci bugun baya vermedim sol gogusumu acinca kendi akti cesme gibi bende azcik zorladim geldi baya ama yanlari falanda cok acio direk bi yara kremi yokmuki hani cocuklara surulur hemen yarayi kurutur onlardan
Olurmu olur canım sağ memeyi aliyor sadece.Yanağı sütten oluyor canım. Emerken süt akınca memeye yapışıyor
Burda bır arkadadında yanağı hep yara oldu.
Canım her bebek aynı değilValla ben hepinize ayrı ayrı hayret ederken sana ayrıca hayranlık da duyuyorum. Bebek bakıp çalışıp aynı zamanda buraya da vakit ayirabiliyosun. Aranızda en beceriksiz anne benim galiba haftada 1 yada 2 anca girebiliyorum.
Air climber yaz. Hepsiburada da çıkıyor. Telden kopyalamayı beceremedim.Olurmu olur canım sağ memeyi aliyor sadece.
Bide şu spor aletini alan senmiydin internetten.öyleyse link alabilirmiyim
Coluk cocukla okuycaz artik.elimizden tutup bizi sinava goturcekler:)ben de psikoloji okumak istiyorum ya eşim de felsefe :))) colugu çocuğu bırakıp öğrenci olasimiz var :))
okunmuş şekerle pirinç de versinler bize :)))Coluk cocukla okuycaz artik.elimizden tutup bizi sinava goturcekler:)
hamile gibi ne duysam cnm istiyor :)) şimdide cnm tavuk pilav istedi sabah sabah :))) hamileyken asermemistim şimdi aseriyorum :))Ben de akşam yemeği yememiştim yorgunum diye uyuyayım istedim ama Açlıktan uyuyamadım kalktım tavuk pilav yedim :)
çikolata sos var ama ben yiyorum bi etkisi yok süte cnm yaYapılışı nasıl belki yaparım ben de.
Herseyden şüpheleniyorum artik paranoyak oldum iyice.sebamed kullaniyorum.arastirdim sikayet var bolumunde ayni seyi yasayanlar var.tek tarafta olmasi ilginc.deri atiyordu sirf orasina bebe yagi surmustuk sebamedin.johansn alicam bugun bakalim.alet ise yarar umarim kafa dagitmam lazimAir climber yaz. Hepsiburada da çıkıyor. Telden kopyalamayı beceremedim.
Bilmiyorum o zaman arkadaş sütten oldu demişti ondan dedim belki olmuştur.
Valla anlamadım ki bebek doğdu işler daha da yogunlasti :)))) eylulun kısmeti diyor da yiyor muyum hayırrrrrr :)))) kızın tırnakları kesilecek geç geldiği için unutuyoruz hep Bülent Ersoy tırnagi gibi oldu yavrumun tirnaklariBizimkinin yeni bebeği oldu daha bir kere eczanede bulamadım
Arıyorum kızlar diyor bebeği olduya evde. En son dedim yav bebeğe o mu bakıyor bir ayı geçti.
İnternetten fatura adetlerine bakıyor bu ist.ecza koop. falan var. Beyanın son günü arıyoruz beyfendi bebek bakıyor.
buldun mu :))Ya ben bulamadim catladim meraktan ne diye arattiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?