- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
bulmussun :)))Şu zeytin tabelasinin onunde olan mi?
Biz de felsefe gördük de sosyoloji gormedikBenim de fen bölümüydü sosyoloji verdiler felsefe almayı tercih ederdim demek ki bizden sonra bilimin felsefeyle daha alakalı olduğuna karar vermişler
eşim alalım diyor da bana gereksiz gibi geldi sanki chicconun ev tipi ana kucağıni aldık hepsi buradadan artık brz eğimli oturup etrafı izlemek ister dedi dr diye ..hepsiburada da oyun halısı da var kullanıcı yorumlarına bakıp bi fikir edinebilirsinOyun halısı alan var mi. Memnun musunuz bide hangisini tavsiye edersiniz
Beş dakika şarjım bitti bensiz 20 sayfa yazmışssınız
.
Olurmu olur canım sağ memeyi aliyor sadece.
Bide şu spor aletini alan senmiydin internetten.öyleyse link alabilirmiyim
Dediğin gibiyse annemden şüpheleniyorum daha fazlaBen farkettim ki kazaktan falan oluyor. örme yelek giydirmiştim 1-2 gün kabardı yüzü hep. dikkat ediyordum düzelmişti ama bu sabah hirka vardi uzerimde yarirdim koluma unutup aceleyle hemen kabardı yanaklar
Aşı için gittiğimde aile hekimide kimyasal sabun tozu demişti.yıkıyorum herşeyi şimdi hacı şakirleKizlar kanguruya ne zaman baslayabiliriz? Bugun kirkimiz yeni cikti. Alayim da en azindan yemek yapabilirim belki bu kizla.
Momfortbaby i cok ovmusler kullsnan var mi tavsiye eder misiniz siparis vercem ona gore?
Bi de bu donencelere ne zaman basliyosunuz ya da su an nasil oyucaklar ilgisini ceker? Biraz daha zamani var benimkinin sanirim ama etrafini cok inceliyo. Hele tv gorunce oturup izliyo resmen. Cok baktirmamaya calisiyorum.
Bu arada o yanak isilikleri benim en buyuk derdim. Hele ne tarafa yatarsa o taraf kipkirmizi oluyo bi sure sonra geciyo. Doktorum kesinlikle sivi deterjan degil haci sakir toz sabun kullan dedi. Sizin camasirlarinizla temas etmesin yuzu dedi.
Ben de yiyorum tatlı.
mustela al canim bebege surmek icinseHerseyden şüpheleniyorum artik paranoyak oldum iyice.sebamed kullaniyorum.arastirdim sikayet var bolumunde ayni seyi yasayanlar var.tek tarafta olmasi ilginc.deri atiyordu sirf orasina bebe yagi surmustuk sebamedin.johansn alicam bugun bakalim.alet ise yarar umarim kafa dagitmam lazim
uyudugunda kendin kesebilirsin ben oyle yapiyorumValla anlamadım ki bebek doğdu işler daha da yogunlasti :)))) eylulun kısmeti diyor da yiyor muyum hayırrrrrr :)))) kızın tırnakları kesilecek geç geldiği için unutuyoruz hep Bülent Ersoy tırnagi gibi oldu yavrumun tirnaklari
Evet oymuşŞu zeytin tabelasinin onunde olan mi?
Biz de uykuda kesiyoruz da onu da babası yapsın diyorum :)) eylül uyudugunda genelde burda takılıyorum ben :))mustela al canim bebege surmek icinse
uyudugunda kendin kesebilirsin ben oyle yapiyorum
bende de oluyordu geçti kendiliğindenYaKizlar anlamadim gitti bir turlu
General mobile benim tel. KK ya girdiğimde birşey oluyor.sayfayi kapatiyor arama motoruna geri dönüyor. Ama bunu sadece KK dayken yapıyor.. Bide sayfalar değişik görünüyor çok zaman kaymis gibi..
Neden olur ki boyle?
Nette başka hic bir yerde boyle bir sorun yok. Virüs falan girdi desem koruma prof Var
Bilen bacilardan biri el aarsin hayrina
Niye beraber mi kesiyorsunuz.Valla anlamadım ki bebek doğdu işler daha da yogunlasti :)))) eylulun kısmeti diyor da yiyor muyum hayırrrrrr :)))) kızın tırnakları kesilecek geç geldiği için unutuyoruz hep Bülent Ersoy tırnagi gibi oldu yavrumun tirnaklari
Yazar bunlarBen de bi duşa girdim 12 sayfa yazmıştınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?