2015 Şubat Anneleri

Oyun halısı alan var mi. Memnun musunuz bide hangisini tavsiye edersiniz
eşim alalım diyor da bana gereksiz gibi geldi sanki chicconun ev tipi ana kucağıni aldık hepsi buradadan artık brz eğimli oturup etrafı izlemek ister dedi dr diye ..hepsiburada da oyun halısı da var kullanıcı yorumlarına bakıp bi fikir edinebilirsin

Olurmu olur canım sağ memeyi aliyor sadece.
Bide şu spor aletini alan senmiydin internetten.öyleyse link alabilirmiyim

Ben farkettim ki kazaktan falan oluyor. örme yelek giydirmiştim 1-2 gün kabardı yüzü hep. dikkat ediyordum düzelmişti ama bu sabah hirka vardi uzerimde yarirdim koluma unutup aceleyle hemen kabardı yanaklar

Kizlar kanguruya ne zaman baslayabiliriz? Bugun kirkimiz yeni cikti. Alayim da en azindan yemek yapabilirim belki bu kizla.

Momfortbaby i cok ovmusler kullsnan var mi tavsiye eder misiniz siparis vercem ona gore?

Bi de bu donencelere ne zaman basliyosunuz ya da su an nasil oyucaklar ilgisini ceker? Biraz daha zamani var benimkinin sanirim ama etrafini cok inceliyo. Hele tv gorunce oturup izliyo resmen. Cok baktirmamaya calisiyorum.

Bu arada o yanak isilikleri benim en buyuk derdim. Hele ne tarafa yatarsa o taraf kipkirmizi oluyo bi sure sonra geciyo. Doktorum kesinlikle sivi deterjan degil haci sakir toz sabun kullan dedi. Sizin camasirlarinizla temas etmesin yuzu dedi.

Ben farkettim ki kazaktan falan oluyor. örme yelek giydirmiştim 1-2 gün kabardı yüzü hep. dikkat ediyordum düzelmişti ama bu sabah hirka vardi uzerimde yarirdim koluma unutup aceleyle hemen kabardı yanaklar
Dediğin gibiyse annemden şüpheleniyorum daha fazla yeleksiz durmaz.ben varken penye battaniyeye dolaniyor yokken bi panik almis olabilir.boynundada var

Aşı için gittiğimde aile hekimide kimyasal sabun tozu demişti.yıkıyorum herşeyi şimdi hacı şakirle

mustela al canim bebege surmek icinse

uyudugunda kendin kesebilirsin ben oyle yapiyorum

Aksam kopmussunuz masallah sabahtan beri okudum ancak bitti. Esim de sinavda acikogretim okuyor bir de ustten ders aldi hem sabah hem oglen sinavi. Hava da cok guzel.

YaKizlar anlamadim gitti bir turlu

General mobile benim tel. KK ya girdiğimde birşey oluyor.sayfayi kapatiyor arama motoruna geri dönüyor. Ama bunu sadece KK dayken yapıyor.. Bide sayfalar değişik görünüyor çok zaman kaymis gibi..

Neden olur ki boyle?
Nette başka hic bir yerde boyle bir sorun yok. Virüs falan girdi desem koruma prof Var

Bilen bacilardan biri el aarsin hayrina

bende de oluyordu geçti kendiliğinden

Niye beraber mi kesiyorsunuz.
Ben kesiyorun tırnağını

Hava pek guzel 2 haftadır Cts. Anneme gidiyorduk ama hep ev hep ev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…