2015 Şubat Anneleri

Benim oglanin göbeği bir turlu normale dönemedi.

Göbek düştü düşmedi derken akinti uzun suredevam etti..o kesildi tamam bitti derken 1 ay ssonra simdi yeniden sari akinti olmaya basladi..geçenlerde gibek deliğini gerdirip baktigimda mercimek kadar taze İslak et parcasi gördüm sonra ellemedim hic kendiliğinden o et parcasi disa doğru cikmis iyice ve akinti hala devam..

Göbek kordonunun kalintisi zannediyorum.daricada bir hastaneye götürmeyi hic istemiyordum burada domuz gribinden ölen ve halihazırda tedavi gören çokhasta var. Ne yapacagimi sasirdim..

[QUOTşuan dsoba, post: 40564329, member: 341682"]Hava pek guzel 2 haftadır Cts. Anneme gidiyorduk ama hep ev hep ev[/QUOTE]
Esim suan da evde özel ders veriyo resmen grenciler gibi saatleri sayiyorum bitsin diye.

AVM ye gidicez bi pürüz cikmazsa ..gerçi evden disari cikamasam da cami kapiyu acip ferah ferah oturmak bile iyi geliyor.kis boyu nemden akti camlar hep

Yav geldi ben yandım terden dolayı
Zaten çok terliyordym.şimdi kilo ve bebek çarpılmasın da eklendi yam oldu.
ÖzgÜ Namal'ın doktoru benide hipnoz etse de sıcağı hissetmesem

[QUOTşuan dsoba, post: 40564329, member: 341682"]Hava pek guzel 2 haftadır Cts. Anneme gidiyorduk ama hep ev hep ev
Esim suan da evde özel ders veriyo resmen grenciler gibi saatleri sayiyorum bitsin diye.

AVM ye gidicez bi pürüz cikmazsa ..gerçi evden disari cikamasam da cami kapiyu acip ferah ferah oturmak bile iyi geliyor.kis boyu nemden akti camlar hep[/QUOTE]
Dışarda dolaşın boşver avm yi
O göbeğin içindeki et topu brnim kızda da oldu
Hemde göbek iyileşti dedikten sonra içerde bir kırmızılık gördüm açtım baktım yuvarlak parçalar vardı korktum başta dedim kurtlandı çocuğun göbeği sonra bir cesaret baktım et.
Bir iki alkolle sildim şimdi kuru
Ama benim akıntı olmadı hiç..

Emeklemeye kacinci ayda basliyolar ondan sonra oyun halisi gözleri görmez sanirim evi kesfetmek varken :)) döneneceye karsidan mi bakmali tam altindan mi acaba

Dediğin gibiyse annemden şüpheleniyorum daha fazla yeleksiz durmaz.ben varken penye battaniyeye dolaniyor yokken bi panik almis olabilir.boynundada var
emzirmiyorum ana benim oglumunda orme yelekten ve sicaktan oluyor bide bazen esimin sakallarindan oluyor...

Momfortbaby'i hashande kullaniyor ig ki yorumlar cok olumlu fiyat olarak biraz pahali ana...

Canim onun tlfnla alakali oldugunu sanmiyorun benim tlf samsung buda yapiyo ayni seyi hatta dun aksam dişciyi arattiktan sonra kk girdim surekli sayfadan cikip dişcinin oldugu sayfaya girdi cok sinir bi durum surekli bastan girmem gerekiyo....

Canim ben bu sorununa cvp yazdim galiba ama yine yazayim ayni sorun oğlumdada vardi akinti vardi dr'a goturdum gerdirince icinden et parcasi cikti nasil yapti bilmiyorum ama genel cerrah aldi onu benim mizmiz oğlum hic aglamadi hemde

Dışarda dolaşın boşver avm yi
O göbeğin içindeki et topu brnim kızda da oldu
Hemde göbek iyileşti dedikten sonra içerde bir kırmızılık gördüm açtım baktım yuvarlak parçalar vardı korktum başta dedim kurtlandı çocuğun göbeği sonra bir cesaret baktım et.
Bir iki alkolle sildim şimdi kuru
Ama benim akıntı olmadı hiç..[/QUOTE]
Ya o et parcasi ggöbek ilk düştüğünde vardi hatta nette gorsellere bakinca bi sorun olduğunu anlayip goturdum Dr a antibiyotikli krem verdi normal dedi ana hic normal gelmedi bana kizimda falan hic görmediğim bir goruntuydu çünkü.neyse zamanla akinti bbitmisti..hatta 1 aydan fazladir bi sorun yoktu o et parcasi da kaybolmuştu megerse içe doğru girmiş distan bakinca anormallik yok tu yani.ama durduk yere yeniden akinti basladi ve i et parcasi yeniden disa cikti simdi.. Anlamadim gitti yahuu evet cok sinir bozucu.. İyi bari sorun telde degilmis.. Telefonumdan cok memnunum chnku uzulurdum

[QUÖzele greyhan_aksaka, post: 40564878, member: 571758"]Canim ben bu sorununa cvp yazdim galiba ama yine yazayim ayni sorun oğlumdada vardi akinti vardi dr'a goturdum gerdirince icinden et parcasi cikti nasil yapti bilmiyorum ama genel cerrah aldi onu benim mizmiz oğlum hic aglamadi hemde[/QUOTE]

Özele goturdum 14 günlükken bahsetmişti göbek kordonunun kalintisi kalabiliyor minik cerrahi bir operasyonla aliyoruz demişti..senin daha önce yazdigini hatirliyorum..

Randevuyu çocuk Drundan mi cerrahtan mi almaliyim peki.. Devlete goturcem.yyoksa çocuk Dr u gerek görür se cerraha mi yönlendiriyor ne dersin

Ozele

Özele goturdum 14 günlükken bahsetmişti göbek kordonunun kalintisi kalabiliyor minik cerrahi bir operasyonla aliyoruz demişti..senin daha önce yazdigini hatirliyorum..

Randevuyu çocuk Drundan mi cerrahtan mi almaliyim peki.. Devlete goturcem.yyoksa çocuk Dr u gerek görür se cerraha mi yönlendiriyor ne dersin

Ozele[/QUOTE]
Ben cocuk dr'una kontrole gittigimde soylemistim o cerraha yonlendirdi sen direk cerraha gitsende olur cocuk dr'u bisey yapamaz cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…