Esim suan da evde özel ders veriyo resmen grenciler gibi saatleri sayiyorum bitsin diye.[QUOTşuan dsoba, post: 40564329, member: 341682"]Hava pek guzel 2 haftadır Cts. Anneme gidiyorduk ama hep ev hep ev
Ohhhh mis:)bunu bitirince 3 de bende olcak.doktora basliycam ama once burdan kurtulmam lazim.sosyoloji keyifli olsa gerekbende bu dönem mezun oldum onur belgesiyle sosyoloji bitirdim
oldumu 3 diploma bana
seriye bağladım
Eşinle mi kesiyosunValla anlamadım ki bebek doğdu işler daha da yogunlasti :)))) eylulun kısmeti diyor da yiyor muyum hayırrrrrr :)))) kızın tırnakları kesilecek geç geldiği için unutuyoruz hep Bülent Ersoy tırnagi gibi oldu yavrumun tirnaklari
3.siniftayim 4 te bu yili verirsem 1 er dersim var.zaten hic calismadim bu sinifa kadar gerek yok:)Ben dee :))
Felsefeyi maliyeden sonra benim de okuyasım var... açıköğretimde de var annem okuyor şimdi
Ha ha:)opucukleri okunmustan sayilir:)okunmuş şekerle pirinç de versinler bize :)))
Emeklemeye kacinci ayda basliyolar ondan sonra oyun halisi gözleri görmez sanirim evi kesfetmek varken :)) döneneceye karsidan mi bakmali tam altindan mi acabaeşim alalım diyor da bana gereksiz gibi geldi sanki chicconun ev tipi ana kucağıni aldık hepsi buradadan artık brz eğimli oturup etrafı izlemek ister dedi dr diye ..hepsiburada da oyun halısı da var kullanıcı yorumlarına bakıp bi fikir edinebilirsin
Yok o tek kesiyor görev paylasiminda tırnaklar onun payına düştü :))Eşinle mi kesiyosun
emzirmiyorum ana benim oglumunda orme yelekten ve sicaktan oluyor bide bazen esimin sakallarindan oluyor...Dediğin gibiyse annemden şüpheleniyorum daha fazlayeleksiz durmaz.ben varken penye battaniyeye dolaniyor yokken bi panik almis olabilir.boynundada var
altından cnm uzanmaya falan çalışıp kollarıni hareket ettirecekEmeklemeye kacinci ayda basliyolar ondan sonra oyun halisi gözleri görmez sanirim evi kesfetmek varken :)) döneneceye karsidan mi bakmali tam altindan mi acaba
Momfortbaby'i hashande kullaniyor ig ki yorumlar cok olumlu fiyat olarak biraz pahali ana...Kizlar kanguruya ne zaman baslayabiliriz? Bugun kirkimiz yeni cikti. Alayim da en azindan yemek yapabilirim belki bu kizla.
Momfortbaby i cok ovmusler kullsnan var mi tavsiye eder misiniz siparis vercem ona gore?
Bi de bu donencelere ne zaman basliyosunuz ya da su an nasil oyucaklar ilgisini ceker? Biraz daha zamani var benimkinin sanirim ama etrafini cok inceliyo. Hele tv gorunce oturup izliyo resmen. Cok baktirmamaya calisiyorum.
Bu arada o yanak isilikleri benim en buyuk derdim. Hele ne tarafa yatarsa o taraf kipkirmizi oluyo bi sure sonra geciyo. Doktorum kesinlikle sivi deterjan degil haci sakir toz sabun kullan dedi. Sizin camasirlarinizla temas etmesin yuzu dedi.
Canim onun tlfnla alakali oldugunu sanmiyorun benim tlf samsung buda yapiyo ayni seyi hatta dun aksam dişciyi arattiktan sonra kk girdim surekli sayfadan cikip dişcinin oldugu sayfaya girdiYaKizlar anlamadim gitti bir turlu
General mobile benim tel. KK ya girdiğimde birşey oluyor.sayfayi kapatiyor arama motoruna geri dönüyor. Ama bunu sadece KK dayken yapıyor.. Bide sayfalar değişik görünüyor çok zaman kaymis gibi..
Neden olur ki boyle?
Nette başka hic bir yerde boyle bir sorun yok. Virüs falan girdi desem koruma prof Var
Bilen bacilardan biri el aarsin hayrina
Gormeden soruma cvp vermissin :))Biz de uykuda kesiyoruz da onu da babası yapsın diyorum :)) eylül uyudugunda genelde burda takılıyorum ben :))
Canim ben bu sorununa cvp yazdim galiba ama yine yazayim ayni sorun oğlumdada vardi akinti vardi dr'a goturdum gerdirince icinden et parcasi cikti nasil yapti bilmiyorum ama genel cerrah aldi onu benim mizmiz oğlum hic aglamadi hemdeBenim oglanin göbeği bir turlu normale dönemedi.
Göbek düştü düşmedi derken akinti uzun suredevam etti..o kesildi tamam bitti derken 1 ay ssonra simdi yeniden sari akinti olmaya basladi..geçenlerde gibek deliğini gerdirip baktigimda mercimek kadar taze İslak et parcasi gördüm sonra ellemedim hic kendiliğinden o et parcasi disa doğru cikmis iyice ve akinti hala devam..
Göbek kordonunun kalintisi zannediyorum.daricada bir hastaneye götürmeyi hic istemiyordum burada domuz gribinden ölen ve halihazırda tedavi gören çokhasta var. Ne yapacagimi sasirdim..
Dışarda dolaşın boşver avm yiEsim suan da evde özel ders veriyo resmen grenciler gibi saatleri sayiyorum bitsin diye.
AVM ye gidicez bi pürüz cikmazsa ..gerçi evden disari cikamasam da cami kapiyu acip ferah ferah oturmak bile iyi geliyor.kis boyu nemden akti camlar hep
evet cok sinir bozucu.. İyi bari sorun telde degilmis.. Telefonumdan cok memnunum chnku uzulurdumCanim onun tlfnla alakali oldugunu sanmiyorun benim tlf samsung buda yapiyo ayni seyi hatta dun aksam dişciyi arattiktan sonra kk girdim surekli sayfadan cikip dişcinin oldugu sayfaya girdicok sinir bi durum surekli bastan girmem gerekiyo....
hmm iyiymis ozamanBiz de uykuda kesiyoruz da onu da babası yapsın diyorum :)) eylül uyudugunda genelde burda takılıyorum ben :))
[QUÖzele greyhan_aksaka, post: 40564878, member: 571758"]Canim ben bu sorununa cvp yazdim galiba ama yine yazayim ayni sorun oğlumdada vardi akinti vardi dr'a goturdum gerdirince icinden et parcasi cikti nasil yapti bilmiyorum ama genel cerrah aldi onu benim mizmiz oğlum hic aglamadi hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?