2015 Şubat Anneleri

Irem kiz su alintilari bozma. Cevap yazdikca daha da karisiyor :)
Telefondki tarayicilar yetersiz oluyor baska tarayici indir kur. UcBrowser var bende sorunsuz giriyorum telefondan. Ki telefonum cok yeni birsey degil

Aşı için gittiğimde aile hekimide kimyasal sabun tozu demişti.yıkıyorum herşeyi şimdi hacı şakirle
Bende dun aldim canim hemen bundan sonra haci sakirle yikayacagim bebisin herseyini yuzu mayin tarlasi oldu yavrumun

Momfortbaby'i hashande kullaniyor ig ki yorumlar cok olumlu fiyat olarak biraz pahali ana...
Evet arastirdim herkes memnun. 150 tl civari. Bebegin rahat etmesi ve bizim sirtimiz belimiz icin o kadar para verilir diyorum ama burda kullanan varsa yine bi yorum almak istedim canim.

Bi de mayista ben istanbula gidicrm ucakla annemin yanina. Dun tecrube ettik ki puseti sevmiyo sadece otomobilde duruyo onun icinde. Bi de arabasina takinca surunce anca. Hastaneyi katti karistirdi onun icindeyken. Tasiyamam onu sanirim havaalaninda mumkun degil. O yuzden acilen almam lazim kanguru :/

Canim dustan sonra nemlendirici falan suruyosan o da kizariklik yapabilir benimkine yapmisti...

Ben oglumda almistim momfort. Ovuldugu kadar memnun kalmadim. Para verecekseniz iki katini verin boba ergo vs. alin derim.
Bir de bn ilk ciktiginda aldim dikisleri fln eksik simdiki haline gore.

Canim dustan sonra nemlendirici falan suruyosan o da kizariklik yapabilir benimkine yapmisti...
Canim vucudunda yok sadece yuzunde. Yuzune hic bisey surmuyorum.

Ben oglumda almistim momfort. Ovuldugu kadar memnun kalmadim. Para verecekseniz iki katini verin boba ergo vs. alin derim.
Bir de bn ilk ciktiginda aldim dikisleri fln eksik simdiki haline gore.
Belki de dedigin gibi eski hali kotidur canim. Biraz daha arastirayim bakalim.

Karni srt bugun 5.gun bende kabizim benden mi geciyor acaba[/QUOTE]
Senden gececegini sanmiyorum canim dr u arama imkanin yokmu karin sertligine ikinmiyoken bak ama ikinma esnasinda sert olur dr bana karni sert olursa ve kusarsa hemen getir demisti benim.kizin karni yumusakti 5, gun kendiliginden yapti 7-10 gun arasi normalmis ins yapar ya

Benim cadı kucakta gezmek istiyor surekli.dün alışverişé çıktım,eşimin 2 saat işi vardı kızımla beni avmye bıraktı. Önce şaşkın şaşkın etrafa baktı sonra kopardı yaygarayı. Emzirme odası buldum emzirdim altını temizledim tekrar emzirdim. Flo ya girdim ayakkabı bakmaya yiné ağladı kucağıma aldım. inat degil mi bir elimde cemre bir elimde arabası gezmeye devam ettim bı baktım kucağımda uyumuş :) dün bana izin verdi sonunda bende dışarda bir başıma idare etmenin gururuyla eve döndüm :)))
bu arada kaka seansınız baya uzun suruyomus yaw

Aynı sorun benim kızda da var. Doktor yakmıştı bir aylıkken geçmedi 2. Ay kontrolüné goturdugumuzde baktı göbeği iyice açıp batikonla pansuman yapın gecmezse genel cerraha götürün dedi

Iredediğinidur alintilari bozma. Cevap yazdikca daha da karisiyor :)
Telefondki tarayicilar yetersiz oluyor baska tarayici indir kur. UcBrowser var bende sorunsuz giriyorum telefondan. Ki telefonum cok yeni birsey degil
Valla ben bisey yapmiyom kendi oluyor hemen yapiyim dedigini dur

Ben yurudum sadece 4 km hizla. Isinmak gerekmedi o kadar yavas olunca. Zamanla artirirum bakalim. Hergun yuruyebilsem.
ben normal yaziyirum ama karakter imlesi sürekli yer değiştiriyor yada alinti yaptigim konuşmadan parca parca diliyor kafasina gore.. Senin dediğini indirdin bakalim olucakmi yine

Son düzenleme:
Gayet mutlu konuşup gülüşüyorduk üstünü giydirdim anneme gidelim kıyamet koptu.
Bir saattir ağlıyor.
Ne kucak kar ediyor ne emzik.
Ne oldu bilmiyorum.
Bit daha soydum ama nafile.
Bu kadar ter atıp nasıl zayıflamıyorum.
Her dışarı çıkacağımız zaman aynı şeyi yaşıyoruz.
Bebek giyinmek istemiyor var mı böyle bir şey?

Yine aynisi olacak diye strese girme direkt anliyor vallahi.. Sen rahat ol bisey yokmuş gibi CIK disari sakinlesecek

ben normal yaziyirum ama karakter imlesi sürekli yer değiştiriyor yada alinti yaptigim konuşmadan parca parca diliyor kafasina gore.. Senin dediğini indirdin bakalim olucakmi yine
quote diye yazılar var ya alıntı yapınca çıkıyor. onlara dokunmadan yaz. o yüzden bozuluyor alıntı. işte tarayıcı iyi olmayınca oluyor o. indirdiğini ben rahat kullanıyorum dene bakalım.

bazen ağlayası tutuyor işe bebeklerin de. bizimki de akşamları emziriyorum bir derdi yok babasına bırakıp oğlanı uyutmaya gidiyorum nasıl ağlıyor nasıl kızıyor. ben gelince memede zor sakinleşiyor ama emmiyor doğru düzgün.
ağlamanın sonucunda yorulur güzel uyur onu düşün. ağlamaya da ihtiyacları var.

Guzel kokmuyor dalin granülğn kokusu nasıl bilen var mı?
Benim esim almis dun haci sakir grabul sabun valla ben bakamadim o yuzden baska cesidi var mi ama lavantali diyor bizimkinde. Saf toz olmasi gerekmez mi diye dusundum bende. Of ne bileyim bu kizla markete gidemiyorum ki kendim bakayim.

gercekten strese girince anliyolar. Bende her banyo yaptirirken sonrasinda aglayacak diye huzursuz oluyorum ve agliyor. Giyinmeyi sevmiyosa once kucaginda pispisla sakinlestir tekar ac bezini. Konus onunla bi de gercekten anliyolar ve sakinlesiyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…