2015 Şubat Anneleri

Niye markete gidemiyorsun bende korkuyodum yolda acıkırsa sadece emziriyorum naparım diye çıkmadan emziriyorum kanguruya koyuyorum emzik alıyorum Yanıma ama kngıruda uyuyo her seferinde çarşı pazar cafe gezer oldum

selam kızlar
2 gündür giremedim benim kız hiç durmaz oldu hep agucuk gugucuk gezmek istiyor gezenti
bugün dışarı çıkacaktım ama dışarısı çok rüzgarlı çıkmadım yine kapalı kaldım evde
tatlı krizim tuttu gidip gelip bişeyler tırtıklıyorum dolaptan
canım sıkılıyor

Yakilmsi lszim cnm parca varsa

Bende normal kanguru var. 20 tl ye falan almıştım ilk kızımdayken. Şimdide onu kullanıyorum gayet memnunum:) bi kanguruya o kadar para vermek bana gereksiz geliyo açıkcası. Zaten arabalarıda var, çoğu zaman araba kullanılıyo biraz büyüdüklerinde. Çünkü ağırlaşıyorlar. Kanguru bi kaç ay kullanılıyo o kadar. Tabi bu benim şahsi fikrim:)

Niye markete gidemiyorsun bende korkuyodum yolda acıkırsa sadece emziriyorum naparım diye çıkmadan emziriyorum kanguruya koyuyorum emzik alıyorum Yanıma ama kngıruda uyuyo her seferinde çarşı pazar cafe gezer oldum
Canim bizimkinin krizi tuttu mu susturabilene askolsun. Dun avmdeydik yemek yiyoduko da arabainda uyuyodu. Uyandi acikti diye. Emzirme odasina gidene kadar basti cigligi. Sonra boyle huylaninca memeyi de almiyo. Eve gidene kadar krize girdi evde de saatlerce agladi. Kolikmis hanfendi ya ondan korkuyorum cikamiyorum hic bi yere :/ zaten kirkimiz yeni cikti bugun.

Diyorum cikarken sagayim sutumu biberona onla icsin. bi kere aglanasi tuttu mu o gece zehir oluyo bize cunku.

normal kanguruya nasıl koyuyorsun
yani daha 3 aylık bile değiliz biz ama arabayla zor oluyor benim için
mesela kaç gündür dışarı çıkamıyorum merdivenlerden arabayı puseti indiremediğim için
ama kanguru olsa takar çıkarım
e onlarada 6 aydan önce koyulmaması gerek diye biliyorum
ne yapacağımı bilmiyorum

3 aylık kullanabilir mış ben de öyle okudum ayin sonun da 3 ağ bitecek ama ben kullanıyorum devamli olmasa da. İlk oglumda aldığım ama hiç kullanmamistim çok rahat

Canim bu momfortbabyde yenidogan aparati varmis. Ayrica uc aydan sonra kullaniliyo rahatca.

Canim kolik bebeklerin krizi aksam uzeri 6'dan sonra tutarmis seninkide oyle mi?

3 aylık kullanabilir mış ben de öyle okudum ayin sonun da 3 ağ bitecek ama ben kullanıyorum devamli olmasa da. İlk oglumda aldığım ama hiç kullanmamistim çok rahat

biz şimdi 8 mayısta 3 ayı dolduracağız o zaman alabilirim madem

Canim bu momfortbabyde yenidogan aparati varmis. Ayrica uc aydan sonra kullaniliyo rahatca.

yok sen dedinya ilkinde almıştım şimdide kullanıyorum çok para vermeye gerek yok diye
ona istinaden sordum benim bildiğim o tarz kangurular yeni doğan için uygun

Bizim hormonlar mi bunu yapiyo ki?ben de nutella kavonozuyla kanka olmus durumdayim

Arkadasin oglu 8 aylik falanken astronot tulumu gorunce aglarfi giydiremezdik

Karni srt bugun 5.gun bende kabizim benden mi geciyor acaba
Senden gececegini sanmiyorum canim dr u arama imkanin yokmu karin sertligine ikinmiyoken bak ama ikinma esnasinda sert olur dr bana karni sert olursa ve kusarsa hemen getir demisti benim.kizin karni yumusakti 5, gun kendiliginden yapti 7-10 gun arasi normalmis ins yapar ya[/QUOTE]
Ilcede oturuyorum doktorum ilde ve cook yogun zar zor ulastim bugun fitil verdi telefondan sup gliserin kansuk diye bisey yarinda bekle 7 gun olsun yapmazsa oyle ver dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…