Canim benim eskisine nazaran daha sakin ya da artik yalama oldumİyi cnm benm bebeim.gaz var sadece nazar boncugu olrk:).siz nsilsiniz
Bir ara whatsapp grubu vardi, noldueslaa annesindeymis numarasi var bende simdi yazdim whatsap tan. Ilk topik sahibi girmiyor coktandir
Benimki kanguraya girmek istemiyor puseti de ben indiremem 4 kat asagiya mecbur herifi bekliosNiye markete gidemiyorsun bende korkuyodum yolda acıkırsa sadece emziriyorum naparım diye çıkmadan emziriyorum kanguruya koyuyorum emzik alıyorum Yanıma ama kngıruda uyuyo her seferinde çarşı pazar cafe gezer oldum
Hrr cocuk degisik olur.oyun halisi 4-5 ay civari kullaniliyorEmeklemeye kacinci ayda basliyolar ondan sonra oyun halisi gözleri görmez sanirim evi kesfetmek varken :)) döneneceye karsidan mi bakmali tam altindan mi acaba
ben 3 haftalikdan beri koyyorum içine, kutusunda 3.5-12 kg yaziyornormal kanguruya nasıl koyuyorsun
yani daha 3 aylık bile değiliz biz ama arabayla zor oluyor benim için
mesela kaç gündür dışarı çıkamıyorum merdivenlerden arabayı puseti indiremediğim için
ama kanguru olsa takar çıkarım
e onlarada 6 aydan önce koyulmaması gerek diye biliyorum
ne yapacağımı bilmiyorum
6 ay dan sonra çocuk kanguruya zor girer , hadi 8 aya kdr girsinnormal kanguruya nasıl koyuyorsun
yani daha 3 aylık bile değiliz biz ama arabayla zor oluyor benim için
mesela kaç gündür dışarı çıkamıyorum merdivenlerden arabayı puseti indiremediğim için
ama kanguru olsa takar çıkarım
e onlarada 6 aydan önce koyulmaması gerek diye biliyorum
ne yapacağımı bilmiyorum
Ben yoktum o grupta. Dogumdan hemen once yine anesine gidiyor haber alamiyoruz diye almistik eslaa ile numaralari.Bir ara whatsapp grubu vardi, noldu
Bizde evden hep ağlayarak çıkıyoruz. Dışarı adım atınca susuyo ama. Giyinmeyede alışması lazımGayet mutlu konuşup gülüşüyorduk üstünü giydirdim anneme gidelim kıyamet koptu.
Bir saattir ağlıyor.
Ne kucak kar ediyor ne emzik.
Ne oldu bilmiyorum.
Bit daha soydum ama nafile.
Bu kadar ter atıp nasıl zayıflamıyorum.
Her dışarı çıkacağımız zaman aynı şeyi yaşıyoruz.
Bebek giyinmek istemiyor var mı böyle bir şey?
Bende annemdeyim ama eşim çıkacakmış işten arkadaşları ile bulusacskmış.eslaa annesindeymis numarasi var bende simdi yazdim whatsap tan. Ilk topik sahibi girmiyor coktandir
Bende annemdeyim ama eşim çıkacakmış işten arkadaşları ile bulusacskmış.
Sinirlendim bende o planlar hiç bizle yapılmıyor. Niye biz sıkıcıyız tabii çocuk mocuk kim uğraşacak.
Onu da bunaltmayayım diyorum ama neden o hayatını yaşamaya devam ediyorda ben evde kapalı kalıyorum.
Bebek desen bugün çok mutsuz sabahtan beri ağlıyor.
Iki gündür dışardan yiyoruz bu yüzden 1 buçuk kilo aldım var mı böyle birşey
Aynı sıkıntı bizde de var.1 saatliğine dışarı cıkalım annemle dedik mümkün değil durmadı uyumadı da zaten gündüz uykusu artık uyumuyor gibi birşey.Eve geldik sürekli ağladı en sonunda yorgun düştü ağlamaktan da uyudu ama hala arada mızıklıyor.Of of bu büyüme atağı mı ne anlamadım arkadaş ya.Bende annemdeyim ama eşim çıkacakmış işten arkadaşları ile bulusacskmış.
Sinirlendim bende o planlar hiç bizle yapılmıyor. Niye biz sıkıcıyız tabii çocuk mocuk kim uğraşacak.
Onu da bunaltmayayım diyorum ama neden o hayatını yaşamaya devam ediyorda ben evde kapalı kalıyorum.
Bebek desen bugün çok mutsuz sabahtan beri ağlıyor.
Şöyle ki saat en geç 6 da yiyorum ama o kadar acıkmış oluyorum ki aslında yediğim şeyler kilo yapacak şeyler değil de ketçap mahvediyor benihadi canım
sabahtan akşama kadar yiyorsun sanırım
Olabilir canım benimki Dışarıya çıkınca hiç uyanmıyor evde bile öyle güzel uyumuyorAynı sıkıntı bizde de var.1 saatliğine dışarı cıkalım annemle dedik mümkün değil durmadı uyumadı da zaten gündüz uykusu artık uyumuyor gibi birşey.Eve geldik sürekli ağladı en sonunda yorgun düştü ağlamaktan da uyudu ama hala arada mızıklıyor.Of of bu büyüme atağı mı ne anlamadım arkadaş ya.
Maşallah uyusun ne güzel canım.Benim bebe de bakalım ne zaman alışacak dışarıda gezmelere.Olabilir canım benimki Dışarıya çıkınca hiç uyanmıyor evde bile öyle güzel uyumuyor
Yorgunluk ve uykusuzluktan oluyo falibaBugun bas agrisindan duramiyorum minoset aldim, babasi kizi babasi goturdu bi saat uyudum ama yine de gecmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?