2015 Şubat Anneleri

Bugun bas agrisindan duramiyorum minoset aldim, babasi kizi babasi goturdu bi saat uyudum ama yine de gecmedi

Niye markete gidemiyorsun bende korkuyodum yolda acıkırsa sadece emziriyorum naparım diye çıkmadan emziriyorum kanguruya koyuyorum emzik alıyorum Yanıma ama kngıruda uyuyo her seferinde çarşı pazar cafe gezer oldum
Benimki kanguraya girmek istemiyor puseti de ben indiremem 4 kat asagiya mecbur herifi beklios

Oy oy herkes tatlı krizinde :) sabah çilek reçeli yaptım bende onla avunuyorum :) yemesi hoş güzelde ya kiloooooo

ben 3 haftalikdan beri koyyorum içine, kutusunda 3.5-12 kg yaziyor
ayari fln da var bi sorun yok yani kuçuklukle ilgili

6 ay dan sonra çocuk kanguruya zor girer , hadi 8 aya kdr girsin
çocuk agir olur bel gider , sigmazda zaten içine

Bizde evden hep ağlayarak çıkıyoruz. Dışarı adım atınca susuyo ama. Giyinmeyede alışması lazım

eslaa annesindeymis numarasi var bende simdi yazdim whatsap tan. Ilk topik sahibi girmiyor coktandir
Bende annemdeyim ama eşim çıkacakmış işten arkadaşları ile bulusacskmış.
Sinirlendim bende o planlar hiç bizle yapılmıyor. Niye biz sıkıcıyız tabii çocuk mocuk kim uğraşacak.
Onu da bunaltmayayım diyorum ama neden o hayatını yaşamaya devam ediyorda ben evde kapalı kalıyorum.
Bebek desen bugün çok mutsuz sabahtan beri ağlıyor.

offf aynı şeyleri bende düşünüyorum bazen
paşamız her akşam çıkıyor ben işim olduğunda sabahtan randevu alıyorum bu akşam evde otur ben duşa gireceğim yada temizlik yapacağım diye
haftasonları çıkıyoruz birlikte 2 saat sonra bizi eve bırakıyor kendisi yine geziyor
bunaldım bu durumdan akşam bu çocuk 2 yaşına geldiğinde size baba diyebilirmiyim diye soracak sana dedim

Aynı sıkıntı bizde de var.1 saatliğine dışarı cıkalım annemle dedik mümkün değil durmadı uyumadı da zaten gündüz uykusu artık uyumuyor gibi birşey.Eve geldik sürekli ağladı en sonunda yorgun düştü ağlamaktan da uyudu ama hala arada mızıklıyor.Of of bu büyüme atağı mı ne anlamadım arkadaş ya.

Bu arada dün akşamki kakası normale döndü şükür o yüzden doktora da gitmedik.

Olabilir canım benimki Dışarıya çıkınca hiç uyanmıyor evde bile öyle güzel uyumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…