- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
Kesin bunu söyledikten sonra nazar değdireceğim ama benim Çocuklarım hamilelikte okuduğum kuranlardan mı ettiğim dualardan mı bilmem maşallah uslu bebek oldular :) Rabb'ime Şükürler olsun :)Maşallah uyusun ne güzel canım.Benim bebe de bakalım ne zaman alışacak dışarıda gezmelere.
Şöyle ki saat en geç 6 da yiyorum ama o kadar acıkmış oluyorum ki aslında yediğim şeyler kilo yapacak şeyler değil de ketçap mahvediyor beni
Azıcık eksik yesem bomboş oluyo süt depolrım
Kesin bunu söyledikten sonra nazar değdireceğim ama benim Çocuklarım hamilelikte okuduğum kuranlardan mı ettiğim dualardan mı bilmem maşallah uslu bebek oldular :) Rabb'ime Şükürler olsun :)
Canım normal önüme takıyorum. Çocuk bana bakacak şekilde. Bacakları falanda çok ayrılmıyo, gayet rahat çocukta uyuyo sürekli:) hem Allahın hergünü dışarımı çıkıyoruz. Benim kızda 2,5 aylık ama kullanıyorum. Bi sıkıntı görünmüyo. Saatlerce durmuyo ya.biz şimdi 8 mayısta 3 ayı dolduracağız o zaman alabilirim madem
yok sen dedinya ilkinde almıştım şimdide kullanıyorum çok para vermeye gerek yok diye
ona istinaden sordum benim bildiğim o tarz kangurular yeni doğan için uygun
Maşallah canım.Duaların gücü tartışılmaz.İnşallah hep uslu olsun cocuklarımız.Kesin bunu söyledikten sonra nazar değdireceğim ama benim Çocuklarım hamilelikte okuduğum kuranlardan mı ettiğim dualardan mı bilmem maşallah uslu bebek oldular :) Rabb'ime Şükürler olsun :)
açıkoğretim sınavına gitti geldi hem sabah hem öğlen. şimdi de oğlanla parktalar.Bende annemdeyim ama eşim çıkacakmış işten arkadaşları ile bulusacskmış.
Sinirlendim bende o planlar hiç bizle yapılmıyor. Niye biz sıkıcıyız tabii çocuk mocuk kim uğraşacak.
Onu da bunaltmayayım diyorum ama neden o hayatını yaşamaya devam ediyorda ben evde kapalı kalıyorum.
Bebek desen bugün çok mutsuz sabahtan beri ağlıyor.
Keşke bende kaybetsem ben kemik erimesi tedavisi için 800 MG kalsiyum ve 800 MG d vitamini alıyorumbende acıkıyorum ama dediğin gibi abur cubur yemek istiyorum
kendi başıma yemek canım istemiyor çünkü
kilo verdim zaten fazlalık hiç kalmadı göbeğim inmedi birtek
bende emziren anneler için vitamin takviyesi almak istiyorum netten araştırıyorum
saçlarım kurudu kepeklenmeye başladı
kilo kaybettiğimi buradan anlıyorum hep
Bende yaptım o dediğini :) ondan da olabilirbenimkide öyle maşallah
çok huzursuzluğu yok
ben hep çok fena hiç durmuyor diyordum her gören sen bunamı çok fena diyorsun der
bende doğar doğmaz içirdiğim zemzem ve hurmaya bağlıyorum :)
Aynen oyle canim. Ozellikle banyo yaptirdigimiz gun. Bugun de oglen yaptirdik insallah baslamaz yineCanim kolik bebeklerin krizi aksam uzeri 6'dan sonra tutarmis seninkide oyle mi?
Canim o ben degilim diger yasemin :)yok sen dedinya ilkinde almıştım şimdide kullanıyorum çok para vermeye gerek yok diye
ona istinaden sordum benim bildiğim o tarz kangurular yeni doğan için uygun
Inşallah canım inşallah :) dua et de zayıflayayım ne olurrrrrrr :)Maşallah canım.Duaların gücü tartışılmaz.İnşallah hep uslu olsun cocuklarımız.
D vitamini ekslikliği kilo yaparmış. tamamlanınca kilo vermek kolay olurInşallah canım inşallah :) dua et de zayıflayayım ne olurrrrrrr :)
Inşallah canım inşallah :)D vitamini ekslikliği kilo yaparmış. tamamlanınca kilo vermek kolay olur
Cnm bgn caddedeydik h&m tam mangonun karşısına açılıyorBen ictim ya baska icen varmi acaba hamileykende arada icmistim hergun olmasada ama canim cok istiyodu simdide basladim sayilir her gun iciyorum nerdeyse cok kiziyorum kendime ya nekdr iradesizim su konuda
Mutsuz degilim ama cok husursuzum.esimi cok seviyorum ama ailesi beni cok geriyo.surekli bascavusun esegi muamelesi yapiliyo bana ve ben sadece izliyorum.gucum yetmiyo.kimseyle de paylasamiyorum.arada buraya yaziyorum.bize zarar vermesinden korkuyorum bu durumun.psikologa gitmeyi planliyorum ama burda olmaz...kimseye hbr vermeden...açıkoğretim sınavına gitti geldi hem sabah hem öğlen. şimdi de oğlanla parktalar.
bana bir faydası yok
dışarı gezmeye çıksak da mutsuzum.
bazen sebepsiz huysuz oluyorlar niyeyse.
instagramda büyük çocukları da koyup aman ne rahat diye yorum yapıyolar yalan mi onlar6 ay dan sonra çocuk kanguruya zor girer , hadi 8 aya kdr girsin
çocuk agir olur bel gider , sigmazda zaten içine
Bilmemki.tasiyanin beli saglamdir herhalde.benim belim cabuk agriyor.bi bu kdr daha agirlik olsa dusunemyom nasil tasiycaminstagramda büyük çocukları da koyup aman ne rahat diye yorum yapıyolar yalan mi onlar
quote diye yazılar var ya alıntı yapınca çıkıyor. onlara dokunmadan yaz. o yüzden bozuluyor alıntı. işte tarayıcı iyi olmayınca oluyor o. indirdiğini ben rahat kullanıyorum dene bakalım.
Canim bizimkinin krizi tuttu mu susturabilene askolsun. Dun avmdeydik yemek yiyoduko da arabainda uyuyodu. Uyandi acikti diye. Emzirme odasina gidene kadar basti cigligi. Sonra boyle huylaninca memeyi de almiyo. Eve gidene kadar krize girdi evde de saatlerce agladi. Kolikmis hanfendi ya ondan korkuyorum cikamiyorum hic bi yere :/ zaten kirkimiz yeni cikti bugun.
Diyorum cikarken sagayim sutumu biberona onla icsin. bi kere aglanasi tuttu mu o gece zehir oluyo bize cunku.
Bende annemdeyim ama eşim çıkacakmış işten arkadaşları ile bulusacskmış.
Sinirlendim bende o planlar hiç bizle yapılmıyor. Niye biz sıkıcıyız tabii çocuk mocuk kim uğraşacak.
Onu da bunaltmayayım diyorum ama neden o hayatını yaşamaya devam ediyorda ben evde kapalı kalıyorum.
Bebek desen bugün çok mutsuz sabahtan beri ağlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?