2015 Şubat Anneleri

Avatarını değiştirmişsin Kızın kıskançlık mı yapıyor yoksa huyları mı değişti çok?

Forum canim :) aslinda kirkimizi ucuralim dedik kimse yok su an evine gidecegimiz ondan foruma gittik anca :) o emzirme odasi da oyleydi ama benim emzirme onlugum yoktu el mecbur emzirdim :/ nasi oluyo bu onluk ise yariyo mu? bana geliyoki sanki kapali kalirsa bebek bunalir icinde hele bizimki huyluu tam bunalir.

Bizimkinin gücüne gidiyor bir şey dedimi.iyi siz iki saat geziyorsynuz bizde o da yok.
Benim maksadım gezmek değil sadece sorumluluk alsın istiyorum amayok

su anda odasinda sac kurutma makinasini calistirdik babasi besigini salliyo ben yemek hazirliyorum insallah yiyebilcez bakalim..

Bi sey merak ediyorum sizin bebisler de banyoda agliyo mu? Ya neyi yanlis yapiyoruz bilmiyorum. Bugun suratini hic yikamadim bile su falan dokmedim. Kafasini da yikayip arkaya dogru elimle azar azar su doktum. Hani boguluyo gibi mi oluyo diye. Vucudunu yikarken sorun yok da kafasina tutunca huzursuz oluyo.

Hele kuvetten cikinca nasil agliyo anlatamam hemen sario kucagima aliyorum koymuyorum da yere. Bi sure oyle duruyorum sakinlesiyo ama giydirmek icin yere koyunca yine basliyo. Giyinene kadar krize giriyo. Yaglayip masaj yapiyorum ona bile rahatlamiyo. Tamamen ciplak birakmiyorum hic ustunu ortuyorum giydirirken.

Neyi yanlis yapiyorum da banyodan bu kadar huzursuz oluyo ne olur bi fikir verin :/

Normalde banyo yapan bebek rahatlar uyur sonra hemen bizimki o gece dikiyo ayaga bizi..

Olur tabi hocam takıldım ben

Ben sormadan sen sormuşsun da cevap geldi mi?

Açıköğretim 2. Üni maliye okuyorum ben. Eşim de uzman çavuş ya jandarma mesleki eğitim diye bir bölümleri var onu.
İnstangramda eklemek için nereye Bakıcam bulamadım seni

Filenin üstünde yıkayınca ağlıyordu şimdi suyla temas ettiriyoruz.

açıkoğretim sınavına gitti geldi hem sabah hem öğlen. şimdi de oğlanla parktalar.
bana bir faydası yok
dışarı gezmeye çıksak da mutsuzum.
bazen sebepsiz huysuz oluyorlar niyeyse.
Gezmekte istemiyorum. Bilmiyorum ne istiyorum. Tıkıldım kaldım.büyük değil alıp parka gideyim oyun oynayayım.
Ağladımı susmuyor.
Sabah başladı huysuzluğa akşam oldu aynı.
Şu aşıdan kurtulamadık çocuğu banyo yaptırayım.
Geçen günde aşıdan ıkı gun sonra böyle yapmıştı.
Aşı yeri ağrı mı yapıyor anlamadım.

Benimkide iki saatliğine gitti ama halı sahaya gitse bir şey demem. Benimkinin içinde alkol var.

çikolata sos var ama ben yiyorum bi etkisi yok süte cnm ya
Yapılışı uzun iş gibi gözüküyor yapabilsem keşke. Ben de bugün pasta aldım hatta şimdi de yiyırum öğlen de kumpir yedim hem de sosisli içimdeki suçluluk duygusunu bastırmaya uğraşıyorum suçlamayayım di mi kendimi?

aşıdandır canım yaa iğne batırıyolar canı yanıyodur ne kadarda olsa tazecik onun eti daha
biz bile iğne olunca totomuzun üstüne oturamıyoruz bir süre
benimkide aşı olduğu gün huzursuzlanıyor

haklısın valla
ben yine 6 aylık olana kadar bindirmeyeceğiz sanıyorum
bu yüzden momfortbaby almayı düşünüyordum ama bende normal bişey alayım o zaman

Keşke bende kaybetsem ben kemik erimesi tedavisi için 800 MG kalsiyum ve 800 MG d vitamini alıyorum
Sürekli birşeyler yemek istiyorum aslında düzenli sabah mola akşam yesem daha iyi olacak da işte

öyle deme canım hepsi zor
bak bu akşam düğün var ben dolabın karşısında sabahtan beri kıyafet deniyorum
lohusa mevlidim için aldığım kıyafetlerim bol
hamilelik öncesi kıyafetlerim dar
keşke 50 kiloda kalabilseydim
senin durumun farklı hem sen ilaçlarını aksatma

Bende yaptım o dediğini :) ondan da olabilir

bana bunu eşimin arkadaşı söylemişti 3 tane çocuğu var üçündede yapmış çocukların maşallahı var imreniyorum onlara
inşallah kızımda öyle olur
Canim o ben degilim diger yasemin :)

hatlar karıştı pardon

Bizimkinin gücüne gidiyor bir şey dedimi.iyi siz iki saat geziyorsynuz bizde o da yok.
Benim maksadım gezmek değil sadece sorumluluk alsın istiyorum amayok

arkadaşla konuştum sizi soruyoruz napıyolar diye ağzı kulaklarına varıyor çok mutlu tam bir aile babası olmuş diyor
aynı kişiden mi bahsediyoruz diyesim geldi
sorumluluklarını alıyor bişey istediğim zaman yapıyor ama ben söylemeden yapsın istiyorum en azından biraz bana ilgi göstersin. bu ara buna ihtiyacım var evdende çıkamıyorum çok bunaldım.

Filenin üstünde yıkayınca ağlıyordu şimdi suyla temas ettiriyoruz.

aynen valla sizin o bahsettiğiniz boncuklu minderden aldım nefesini çeviremedi ağlarken
suyun içinde yıkıyorum çok mutlu

suçlama tabi canım
artık sadece bebeğe odaklanmışsın sen
kendinide ödüllendir arada
yoksa mutlu olamazsın strese giriyorsun sen çünkü

Benimkide iki saatliğine gitti ama halı sahaya gitse bir şey demem. Benimkinin içinde alkol var.

o alkol bizde de var çok üzülüyorum kaç defa uyardım bırakmıyor

Bizimki agliyor, odun babasi saolsun tasi kafasına sap diye boca etti kac sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…