- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
Litchi ye buyuk konumdmusum.oglan yarim saatir memede rada emiyo .keyuf yapiyir resmen
Zayıflarsın canım üzülme bir çoğumuz kilodan muzdaribiz.Vereceğiz Allahın izniyle.Inşallah canım inşallah :) dua et de zayıflayayım ne olurrrrrrr :)
Avatarını değiştirmişsinDisari ciktik ayakkabı alicaktim kendime kafama gore bulamadim..çünkü o sirada kafam yerinde değildi .AVM te girer girmez felaket bir bas agrisi sardi beynimi ha geçti ha geçecek derken ne gezdigimden ne baktigimdan bisey anladim..
Yemek yedikten sonra azaldi biraz..şükür vukuatsiz evimize donebildik.ahmet tuna bayildi uyuyor kkiz çizgi film izliyor ben bi demlik cay demledim kendime gelmeye cabaliyorum..zor anam bebeyle besikle..oglan hic bir şey değilde kiz evlerden irak.yatili okula göndere cem o olacak zilliyi
Forum canim :) aslinda kirkimizi ucuralim dedik kimse yok su an evine gidecegimiz ondan foruma gittik anca :) o emzirme odasi da oyleydi ama benim emzirme onlugum yoktu el mecbur emzirdim :/ nasi oluyo bu onluk ise yariyo mu? bana geliyoki sanki kapali kalirsa bebek bunalir icinde hele bizimki huyluu tam bunalir.cevahir, varlıbaş, forum hangisi (merak ettim)
Ben de haftasonu emzirme odası niyetine bebek bakım odası aslında içeriden çocuj tuvaletine kapı açılıyor iki tane alt değiştirme yeri bi de koltuk var. Dedim kızımı bu kadar kaka çişin arasında emziremem dedim emzirme önlüğünü taktım yemek yerinde emzirdim :)) sonra bi magazadan çıkınca ağladi orada koltuk vardı hemen oturdum orada emzirdim sustu.
eşleriniz tek başına çok mu geziyor?? bende mi gariplik var?
Haftada bir 2 saati bulmuyor halı sahaya gidiyor onu bile lütuf gibi gösteriyorum adama o da havalar ısınınca Oluyor. Benden izin almadan plan da yapamaz kendi başına
Bizimkinin gücüne gidiyor bir şey dedimi.iyi siz iki saat geziyorsynuz bizde o da yok.offf aynı şeyleri bende düşünüyorum bazen
paşamız her akşam çıkıyor ben işim olduğunda sabahtan randevu alıyorum bu akşam evde otur ben duşa gireceğim yada temizlik yapacağım diye
haftasonları çıkıyoruz birlikte 2 saat sonra bizi eve bırakıyor kendisi yine geziyor
bunaldım bu durumdan akşam bu çocuk 2 yaşına geldiğinde size baba diyebilirmiyim diye soracak sana dedim
İnstangramda eklemek için nereye Bakıcam bulamadım seniOlur tabi hocam takıldım ben
Ben sormadan sen sormuşsun da cevap geldi mi?
Açıköğretim 2. Üni maliye okuyorum ben. Eşim de uzman çavuş ya jandarma mesleki eğitim diye bir bölümleri var onu.
Filenin üstünde yıkayınca ağlıyordu şimdi suyla temas ettiriyoruz.su anda odasinda sac kurutma makinasini calistirdik babasi besigini salliyo ben yemek hazirliyorum insallah yiyebilcez bakalim..
Bi sey merak ediyorum sizin bebisler de banyoda agliyo mu? Ya neyi yanlis yapiyoruz bilmiyorum. Bugun suratini hic yikamadim bile su falan dokmedim. Kafasini da yikayip arkaya dogru elimle azar azar su doktum. Hani boguluyo gibi mi oluyo diye. Vucudunu yikarken sorun yok da kafasina tutunca huzursuz oluyo.
Hele kuvetten cikinca nasil agliyo anlatamam hemen sario kucagima aliyorum koymuyorum da yere. Bi sure oyle duruyorum sakinlesiyo ama giydirmek icin yere koyunca yine basliyo. Giyinene kadar krize giriyo. Yaglayip masaj yapiyorum ona bile rahatlamiyo. Tamamen ciplak birakmiyorum hic ustunu ortuyorum giydirirken.
Neyi yanlis yapiyorum da banyodan bu kadar huzursuz oluyo ne olur bi fikir verin :/
Normalde banyo yapan bebek rahatlar uyur sonra hemen bizimki o gece dikiyo ayaga bizi..
Gezmekte istemiyorum. Bilmiyorum ne istiyorum. Tıkıldım kaldım.büyük değil alıp parka gideyim oyun oynayayım.açıkoğretim sınavına gitti geldi hem sabah hem öğlen. şimdi de oğlanla parktalar.
bana bir faydası yok
dışarı gezmeye çıksak da mutsuzum.
bazen sebepsiz huysuz oluyorlar niyeyse.
Benimkide iki saatliğine gitti ama halı sahaya gitse bir şey demem. Benimkinin içinde alkol var.cevahir, varlıbaş, forum hangisi (merak ettim)
Ben de haftasonu emzirme odası niyetine bebek bakım odası aslında içeriden çocuj tuvaletine kapı açılıyor iki tane alt değiştirme yeri bi de koltuk var. Dedim kızımı bu kadar kaka çişin arasında emziremem dedim emzirme önlüğünü taktım yemek yerinde emzirdim :)) sonra bi magazadan çıkınca ağladi orada koltuk vardı hemen oturdum orada emzirdim sustu.
eşleriniz tek başına çok mu geziyor?? bende mi gariplik var?
Haftada bir 2 saati bulmuyor halı sahaya gidiyor onu bile lütuf gibi gösteriyorum adama o da havalar ısınınca Oluyor. Benden izin almadan plan da yapamaz kendi başına
Yapılışı uzun iş gibi gözüküyor yapabilsem keşke. Ben de bugün pasta aldım hatta şimdi de yiyırum öğlen de kumpir yedim hem de sosisli içimdeki suçluluk duygusunu bastırmaya uğraşıyorum suçlamayayım di mi kendimi?çikolata sos var ama ben yiyorum bi etkisi yok süte cnm ya
Gezmekte istemiyorum. Bilmiyorum ne istiyorum. Tıkıldım kaldım.büyük değil alıp parka gideyim oyun oynayayım.
Ağladımı susmuyor.
Sabah başladı huysuzluğa akşam oldu aynı.
Şu aşıdan kurtulamadık çocuğu banyo yaptırayım.
Geçen günde aşıdan ıkı gun sonra böyle yapmıştı.
Aşı yeri ağrı mı yapıyor anlamadım.
Canım normal önüme takıyorum. Çocuk bana bakacak şekilde. Bacakları falanda çok ayrılmıyo, gayet rahat çocukta uyuyo sürekli:) hem Allahın hergünü dışarımı çıkıyoruz. Benim kızda 2,5 aylık ama kullanıyorum. Bi sıkıntı görünmüyo. Saatlerce durmuyo ya.
Keşke bende kaybetsem ben kemik erimesi tedavisi için 800 MG kalsiyum ve 800 MG d vitamini alıyorum
Sürekli birşeyler yemek istiyorum aslında düzenli sabah mola akşam yesem daha iyi olacak da işte
Bende yaptım o dediğini :) ondan da olabilir
Canim o ben degilim diger yasemin :)
Bizimkinin gücüne gidiyor bir şey dedimi.iyi siz iki saat geziyorsynuz bizde o da yok.
Benim maksadım gezmek değil sadece sorumluluk alsın istiyorum amayok
Filenin üstünde yıkayınca ağlıyordu şimdi suyla temas ettiriyoruz.
Yapılışı uzun iş gibi gözüküyor yapabilsem keşke. Ben de bugün pasta aldım hatta şimdi de yiyırum öğlen de kumpir yedim hem de sosisli içimdeki suçluluk duygusunu bastırmaya uğraşıyorum suçlamayayım di mi kendimi?
Benimkide iki saatliğine gitti ama halı sahaya gitse bir şey demem. Benimkinin içinde alkol var.
Kolay oluyor diye yazmıştımhamile gibi ne duysam cnm istiyor :)) şimdide cnm tavuk pilav istedi sabah sabah :))) hamileyken asermemistim şimdi aseriyorum :))
Sağol canım benimsuçlama tabi canım
artık sadece bebeğe odaklanmışsın sen
kendinide ödüllendir arada
yoksa mutlu olamazsın strese giriyorsun sen çünkü
o alkol bizde de var çok üzülüyorum kaç defa uyardım bırakmıyor
AynenYorgunluk ve uykusuzluktan oluyo faliba
Ne yedin kiz o kadar?Iki gündür dışardan yiyoruz bu yüzden 1 buçuk kilo aldım var mı böyle birşey
Nolmuş?Sağol canım benim
Bizimki agliyor, odun babasi saolsun tasi kafasına sap diye boca etti kac sefersu anda odasinda sac kurutma makinasini calistirdik babasi besigini salliyo ben yemek hazirliyorum insallah yiyebilcez bakalim..
Bi sey merak ediyorum sizin bebisler de banyoda agliyo mu? Ya neyi yanlis yapiyoruz bilmiyorum. Bugun suratini hic yikamadim bile su falan dokmedim. Kafasini da yikayip arkaya dogru elimle azar azar su doktum. Hani boguluyo gibi mi oluyo diye. Vucudunu yikarken sorun yok da kafasina tutunca huzursuz oluyo.
Hele kuvetten cikinca nasil agliyo anlatamam hemen sario kucagima aliyorum koymuyorum da yere. Bi sure oyle duruyorum sakinlesiyo ama giydirmek icin yere koyunca yine basliyo. Giyinene kadar krize giriyo. Yaglayip masaj yapiyorum ona bile rahatlamiyo. Tamamen ciplak birakmiyorum hic ustunu ortuyorum giydirirken.
Neyi yanlis yapiyorum da banyodan bu kadar huzursuz oluyo ne olur bi fikir verin :/
Normalde banyo yapan bebek rahatlar uyur sonra hemen bizimki o gece dikiyo ayaga bizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?