2015 Şubat Anneleri

İyi cnm benm bebeim.gaz var sadece nazar boncugu olrk:).siz nsilsiniz
İyi çok şükür,hasta olmasın bebeler ya.
biz parçalı bulutluyuz canım. şu gaz olayı biteydi üstüne bide misafir ağırlama modu zor geliyor. Bugün boğazım hafif şiş gözlerim de yanıyor inşallah hasta olmam

Hemen ıhlamur kaynatıp iç bal da koy içine

Filenin üstünde yıkayınca ağlıyordu şimdi suyla temas ettiriyoruz.
Yok canim hic file kullanmadim suyun icinde hep.

Bizimki agliyor, odun babasi saolsun tasi kafasına sap diye boca etti kac sefer
Acaba en basta bizimkiler de yanlis bisey mi yapti da simdi korkuyor.

odun babasi he iyimis hahhaha :)) bizimki de acemi soylemesem o da oyle yapardi. Bizim kiz ama banyodan sonra agliyo ve o gece saatlerce krize giriyo.

aman canim esinle konus birsekilde. Cok etkiliyor bu mevzular evliligi.
Ben de psikolog arastiriyorum bize birsey oldu ya. Subat anneleri olarak

Ben hic dokunmuyorum ki imle kendi kafasina gore yaptigim alintiya daliyor oradan buradan bazen siliyor da hatta.. Simdi senin dediğini yukledim ama yine oluyor aynisi..
onda yapmamasi lazim. Alintiyi yapinca bekle once imlec gelsin yerine.

Siz de bizim gibi avm de uçurdunuz kırkı yani benim kv ye gitseydin

Benimki de kafasının kapanması konusunda huylu daralmaya gelemiyor ama duruyor onun içinde. Açık renk bendeki. kurtarıcım. kırk uçurdugumuz gün avmden çıktık başladı ağlamaya oturdum parkta emzirdim

İnstangramda eklemek için nereye Bakıcam bulamadım seni

Bildirimlerin olduğu sekme var ya orada takip istekleri var oradan.

Benimkide iki saatliğine gitti ama halı sahaya gitse bir şey demem. Benimkinin içinde alkol var.

Onu 1 kere yaptı yeni evliydik ilk ve son oldu.
ben evde oturup sıkılırken eğlenmek içine siniyorsa gidebilirsin diyorum kendi gitmiyor. Bazen de ben gir maç izle falan diyorum ona da tabura gidiyor zaten

Pasta yedim sosisli kumpir yedim kendimi suçlamayayım di mi dedim cimcimesultan da suçlama dedi ben de onu öptüm sağol dedim :)

Hissetme tabi ki ben de perşembe king boy menü yedimm

Ig hesabın neydi?

Ben de burger yedim
Ben de gittm markete ne kadar abur cubur varsa doldurdum.
Cayin yaninda yedim.
Cayi da kizin ayagina doktum nasil korktum.
Cay baya sogumustu ben sicak icemem. Ilk bebekte sogutup icmeye alistigim icin birsey olmadi o yuzden ama kotu oldum

Bugun saçlarım sarı oldu bebişim Selinim baktı tanımamış olabilir mi ki.
Tanir ama farketmistir degisikligi. Ben kapaliyim disari gidecegimizde en son onu giydiriyorum kustugu icin.beni inceliyor. Renkli canli bir esarpsa gulup konusuyor. Koyu renk sal orttugum birinde bakti bakti agladi hatta :))

Cayin yaninda yedim.
Cay baya sogumustu ben sicak icemem. Ilk bebekte sogutup icmeye alistigim icin birsey olmadi o yuzden ama kotu oldum
Ayy allahim korusun

Tanir ama farketmistir degisikligi. Ben kapaliyim disari gidecegimizde en son onu giydiriyorum kustugu icin.beni inceliyor. Renkli canli bir esarpsa gulup konusuyor. Koyu renk sal orttugum birinde bakti bakti agladi hatta :))
Artık iyice seçebiliyorlar di mi? Renkli şeyler sana daha çok yakışıyor demek kızın şimdiden modacın oldu bile

Cayin yaninda yedim.
Ben de az evvel ipadi alirken koluna vurdum ama ses cikarmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…