Ben de petit beurre bisküviden bıktım hala bir kilo var ama yemeği düşünmüyorum. Canım acayip cacık istiyor ne alakaysa.Ben de gittm markete ne kadar abur cubur varsa doldurdum.
Cayin yaninda yedim.
Cayi da kizin ayagina doktum nasil korktum.
Cay baya sogumustu ben sicak icemem. Ilk bebekte sogutup icmeye alistigim icin birsey olmadi o yuzden ama kotu oldum
Canım seninki asker disiplinlidir zaten.Siz de bizim gibi avm de uçurdunuz kırkı yanibenim kv ye gitseydin
Benimki de kafasının kapanması konusunda huylu daralmaya gelemiyor ama duruyor onun içinde. Açık renk bendeki. kurtarıcım. kırk uçurdugumuz gün avmden çıktık başladı ağlamaya oturdum parkta emzirdim
Bildirimlerin olduğu sekme var ya orada takip istekleri var oradan.
Onu 1 kere yaptı yeni evliydik ilk ve son oldu.
ben evde oturup sıkılırken eğlenmek içine siniyorsa gidebilirsin diyorum kendi gitmiyor. Bazen de ben gir maç izle falan diyorum ona da tabura gidiyor zaten
Hissetme tabi ki ben de perşembe king boy menü yedimm
Selinim kafa atıyor çeneme falan çarpıyorBen de az evvel ipadi alirken koluna vurdum ama ses cikarmadi
Benimde siyah zeytin. Evimizide pek bulunmaz kimsede yemez. Dün gittim aldım ekmek arası zeytin yiyorum iki gündürBen de petit beurre bisküviden bıktım hala bir kilo var ama yemeği düşünmüyorum. Canım acayip cacık istiyor ne alakaysa.
Yükselen burcu belli mi?Canım seninki asker disiplinlidir zaten.
Birde insanda biraz merhamet olacak.
Ben neler diyorum ama onun anne babası dahil özgürlüğü kısıtlandımı kimseye eyvallahı yoktur.
Yo boşanacaksın ya çekeceksin.
Yawrular çoook tatlı yaw.Benimde siyah zeytin. Evimizide pek bulunmaz kimsede yemez. Dün gittim aldım ekmek arası zeytin yiyorum iki gündür
Ahh kıyamam müzik dinlerken uyuyakaldı yavrum.
Hiç bilmem. Yay olabilir uyuzluğuna bakılırsa.Yükselen burcu belli mi?
Aşıdan değildir bence,arada şeytanı çıkıyo bu bebelerin :))Gezmekte istemiyorum. Bilmiyorum ne istiyorum. Tıkıldım kaldım.büyük değil alıp parka gideyim oyun oynayayım.
Ağladımı susmuyor.
Sabah başladı huysuzluğa akşam oldu aynı.
Şu aşıdan kurtulamadık çocuğu banyo yaptırayım.
Geçen günde aşıdan ıkı gun sonra böyle yapmıştı.
Aşı yeri ağrı mı yapıyor anlamadım.
Benimkininde kafası çarpıyo sağıma soluma..kilolar gidince kemikler meydana çıktı yine.. Arada canı yanıyo çarpınca ağlıyo yavrum..Selinim kafa atıyor çeneme falan çarpıyorcanı acıyordur yaw ne zaman yapacağını bilsem geri çekilirim çarpışmayız ama bilemiyorum ki
Kesinlikle merhamet olmalı bi insanda..Canım seninki asker disiplinlidir zaten.
Birde insanda biraz merhamet olacak.
Ben neler diyorum ama onun anne babası dahil özgürlüğü kısıtlandımı kimseye eyvallahı yoktur.
Yo boşanacaksın ya çekeceksin.
Fena hemde bebekler rahatsiz olmasa bari.Guzel kokmuyor dalin granülğn kokusu nasıl bilen var mı?
Avatarını değiştirmişsinKızın kıskançlık mı yapıyor yoksa huyları mı değişti çok?
Geçmiş olsun canım sizede.kokusu fena ama :/Bende dun aldim canim hemen bundan sonra haci sakirle yikayacagim bebisin herseyini yuzu mayin tarlasi oldu yavrumun
Evet arastirdim herkes memnun. 150 tl civari. Bebegin rahat etmesi ve bizim sirtimiz belimiz icin o kadar para verilir diyorum ama burda kullanan varsa yine bi yorum almak istedim canim.
Bi de mayista ben istanbula gidicrm ucakla annemin yanina. Dun tecrube ettik ki puseti sevmiyo sadece otomobilde duruyo onun icinde. Bi de arabasina takinca surunce anca. Hastaneyi katti karistirdi onun icindeyken. Tasiyamam onu sanirim havaalaninda mumkun degil. O yuzden acilen almam lazim kanguru :/
Yok cnm ya niye suçluluk duyacaksın keyfine bak pasta çok pratik bu arada yani izlerken öyle geldi bana en azından :)) eşim fena sardı mutfak olayina evde sürekli Türkmax gurme izliyoruz :))Yapılışı uzun iş gibi gözüküyor yapabilsem keşke. Ben de bugün pasta aldım hatta şimdi de yiyırum öğlen de kumpir yedim hem de sosisli içimdeki suçluluk duygusunu bastırmaya uğraşıyorum suçlamayayım di mi kendimi?
benım minnağımda annesini evde acık göre göre alışmış olmalı kiBugun saçlarım sarı oldu bebişim Selinim baktı tanımamış olabilir mi ki.
bnm kocis yay uyuz mu oluyor ki yaylar :))))Hiç bilmem. Yay olabilir uyuzluğuna bakılırsa.
O kafayi ben gunde elli sefer yiyorum cenem gozum alnim nerem denk gelirse, ama daha aglamadi kafa attiktan sonraSelinim kafa atıyor çeneme falan çarpıyorcanı acıyordur yaw ne zaman yapacağını bilsem geri çekilirim çarpışmayız ama bilemiyorum ki
Yaylarin kendilerine has bi uyuzluklari var, bazen kendilerine bile uyuz olurlarbnm kocis yay uyuz mu oluyor ki yaylar :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?