2015 Şubat Anneleri

Ben de gittm markete ne kadar abur cubur varsa doldurdum.
Cayin yaninda yedim.
Cayi da kizin ayagina doktum nasil korktum.
Cay baya sogumustu ben sicak icemem. Ilk bebekte sogutup icmeye alistigim icin birsey olmadi o yuzden ama kotu oldum
Ben de petit beurre bisküviden bıktım hala bir kilo var ama yemeği düşünmüyorum. Canım acayip cacık istiyor ne alakaysa.

Canım seninki asker disiplinlidir zaten.
Birde insanda biraz merhamet olacak.
Ben neler diyorum ama onun anne babası dahil özgürlüğü kısıtlandımı kimseye eyvallahı yoktur.
Yo boşanacaksın ya çekeceksin.

Ben de petit beurre bisküviden bıktım hala bir kilo var ama yemeği düşünmüyorum. Canım acayip cacık istiyor ne alakaysa.
Benimde siyah zeytin. Evimizide pek bulunmaz kimsede yemez. Dün gittim aldım ekmek arası zeytin yiyorum iki gündür
Ahh kıyamam müzik dinlerken uyuyakaldı yavrum.

Ben neler diyorum ama onun anne babası dahil özgürlüğü kısıtlandımı kimseye eyvallahı yoktur.
Yükselen burcu belli mi?

Aşıdan değildir bence,arada şeytanı çıkıyo bu bebelerin :))
Bugün hava çok güzeldi,delirmeden dışarı çıkayım dedim ama çıktığıma pişman oldum.. Yıktı ortalığı,aşı olurken bile böyle ağlamamıştı.. Zor attım kendimi eve..

Selinim kafa atıyor çeneme falan çarpıyor canı acıyordur yaw ne zaman yapacağını bilsem geri çekilirim çarpışmayız ama bilemiyorum ki
Benimkininde kafası çarpıyo sağıma soluma..kilolar gidince kemikler meydana çıktı yine.. Arada canı yanıyo çarpınca ağlıyo yavrum..

Kesinlikle merhamet olmalı bi insanda..

Ucude uyanik.oglan dalamiyo bi turlu uykuya.belim agridi ksnguruds dolanmakdsn.buyukler uyusa muzik acip uyutucam ama oda yok.bugun ssnki hic sutum yok gibi.aksam yemegide yemedim daha firsat vermedier

Geçmiş olsun canım sizede.kokusu fena ama :/

Yok cnm ya niye suçluluk duyacaksın keyfine bak pasta çok pratik bu arada yani izlerken öyle geldi bana en azından :)) eşim fena sardı mutfak olayina evde sürekli Türkmax gurme izliyoruz :))

Bugun saçlarım sarı oldu bebişim Selinim baktı tanımamış olabilir mi ki.
benım minnağımda annesini evde acık göre göre alışmış olmalı ki
ilk dışarı cıktıgımızda kapalı halime baktı baktı tanıyamadı yavrucugum
değişik gelmiş olabilir ama sesini mutlaka ayırt edebiliyordur
kokusundan tanır anneyi bebekler

Selinim kafa atıyor çeneme falan çarpıyor canı acıyordur yaw ne zaman yapacağını bilsem geri çekilirim çarpışmayız ama bilemiyorum ki
O kafayi ben gunde elli sefer yiyorum cenem gozum alnim nerem denk gelirse, ama daha aglamadi kafa attiktan sonra

Evdeki oduna dedimki ben banyoya giriyorum sen odaya git kiz aglarsa bakarsin diye. banyodan firladim kizin aglamasina, salondan horultusu geliyor sınra odaya gelmis noldu diyor! Hosgeldin ebeninki oldu dedim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…