2015 Şubat Anneleri

Bazi bebek ciplak olmayi sevmezmis kendini guvende hissetmezmis belki de ondan agliyordur. Zaten bi baslayina susmuyorlar ki son duraga kadar non stop giden otobus gibiler

@yasemin4 benimki full agliyor banyoda, altgini degistiriken, ( altini degisirken aç olmaswa bu araalar daha az aglamaaya absladi
valla yapacak bisey yok iki dk surmuyor yikayip çikariyorum onun susmasini beklersem çok beklerim e yikamasamda olmaz yapacak bisey yok

benimki iki gundur aksamlari çikdiryor noluyor anlamiyorum
buyuk oglan hasta oksuuryor, benim bogazim agriyor , kiz dun ksumustu baya sulu ishal yapti bi ekre arkasi gelmedi yedigi bisey dokundu ehrhalde çikinca rahatladi
kuçukde aglarken gicik tutuyor gibi oksuruyor dunden beri
valla artik kolumda bacagimda derman kalmadi, yorgun olunca buyuklerede sabrim olmuyor : (

off ne dertliymisim ..

Ayy allahim korusun
Esimi zor alistirdim caya sicak seye dikkat etmeye ilk cocukta. Allahtan sicak degildi.
Masanin ustune plastik seffaf birsey seriliyor ya kestirip aliyorsun hani. Ona yapisiyor bardak fln. O yuzden dokuldu. Baska ortu de seremiyorum oglan cekiyor. Ne sersem ne yapsam fikriniz var mi

Kocalar içmeye gitti bizim bebeler koltuklarda uyuyo dolapta rakı var mezede mevcut Alıp gelcem bende içcem şimdi

Cam masaysa ustune bisi serme

ikrayı aldım düğüne gittim düğün salonuna soktum o gürültüye
mışıl mışıl uyudu arada uyandı gülücük saçtı sonra tekrar uyudu
çıkarken arabaya gidene kadar ağladı arabanın gürültüsüne yine uyudu
hiç bana çekmemiş

Bazi bebek ciplak olmayi sevmezmis kendini guvende hissetmezmis belki de ondan agliyordur. Zaten bi baslayina susmuyorlar ki son duraga kadar non stop giden otobus gibiler
Bebekten kaynaklaniyor. Oglum banyoda da altini acarken giydirirken hep aglardi 5-6 aylik olana kadar. Kiz ne suda agliyor ne giydirmeme kiziyor. Altini ac yarim saat keyifle yatar

Bebekten kaynaklaniyor. Oglum banyoda da altini acarken giydirirken hep aglardi 5-6 aylik olana kadar. Kiz ne suda agliyor ne giydirmeme kiziyor. Altini ac yarim saat keyifle yatar
hadi yaa daha susmaya niyeti yokmu bu çocugun
valla yikamaya korkuyorum, morarana kadar agliyor yok boyle bisey omrumde gormedim yaws
onceden konusup sakinlrstirmeye çalisiyordum
bakdim ise yaramiyor, çene yapip yorulmuyorum nasil olsa susmuyor iki dk yikayip çikiyorum
bide çikarmadan once bi elimle ayakda tutup diger elimle su dokuyorum ona aglamiyor aninda susuyor , ayakda yikasam aglamayack buda anca yasina olur herhalde :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…