2015 Şubat Anneleri

Gunlerdir geçmişi okuyorum anca yetiştim. Ne yazmışınız öle ya :)

Bugün dışardaydık bebe de tüm gün ana kucağındaydı. Akşam eve gelince bi gaz sancısı başladı öle böle değil yavrum ana kucağında hiç çıkaramamış, mahvolmuş.. Ayşe önerin gaz masajlarını yaptırdım bayağı çıkardı. Tavsiye ederim.

Oyundan fln anlamaya baslayinca aglamaz iste. Esime kizi birakinca diyorum cok aglarsa altini ac illa susar :)

Bizimki de oyle, hic ugrasamam senle diyip devam ediyorum :)

Surekli yatinca oyle oluyor. Bizim de olmustu disarda cok gezince cikmamis gazi

Vallahi kendi kv me gidecektim o da yok burda gezmelerde :) bosver kv leri napalim bizi avm paklar anca. O onluge bende bakayim da alayim.

Bazi bebek ciplak olmayi sevmezmis kendini guvende hissetmezmis belki de ondan agliyordur. Zaten bi baslayina susmuyorlar ki son duraga kadar non stop giden otobus gibiler
Altini degistirirken cok mutlu. Demek tamamen ciplak olmak hosuna gitmiyo. Oy ne bileyim haklisin vallahi. O aglamaya harcadiklari enerjiyi de nerden buluyolarsa.

dogum kontrol hapini saatini hep unutuyorum telefona alarm kurmama regmen
niye bu kadar unutkanim ben yaaaaaaa

Ben tam bi beceriksizim tam bi laluğum ya :)

Agda yapayim dedim agdayi doktum yere. Ayagima bacagima her yere bulasti her yer yapis yapis oldu off iki saat temizlemekle ugrastim. isimi yapamadigima mi yanayim harcadigim vakte mi yanayim. Sonuc olarak yine kuafore gidicem tabii zaman bulup gidebilirsem. doktorcum da beklesin biraz napayim off.

Bari kiz uyanmadan bi banyo yapayim

Guzel uclu sevdim bu fikri
bende daha fikir çok ama alkol almıyorum bu yüzden anca kocama akıl veriyorum

Kocalar içmeye gitti bizim bebeler koltuklarda uyuyo dolapta rakı var mezede mevcut Alıp gelcem bende içcem şimdi

benimkide içmeye gitti bizimde evde her çeşit alkol var geçen yaz baileys istedim ama hiç içmedim
bana acılı şalgam olsun fuse tea şeftali olsun yeter
Cam degil. Ikeanin ahsap masasi. Illa birsey sermek lazim
benim masam da ahşap ben birşey sermedim amerikan servis kullanıyorum bardak veya sıcak bişey koyacağım zaman

benim masam da ahşap ben birşey sermedim amerikan servis kullanıyorum bardak veya sıcak bişey koyacağım zaman
baya ham ahşap. ikra büyüsün görceksin amerikan servis falan işe yaramaz çocuklu evde.
bu serdiğim şey de bardagı tuttu döküldü daha tehlikeli
cam kestirsem kırılır mazallah
masanın tipini begenip aldım ama yüzeyi önemliymiş

fuse tea seftali ne olakii

o kestirdiğin plastik şeffaf örtü yapışmıyormu
yapışması lazım ama yapışmıyorsa altını ıslak bezle silip öyle ser masanın üstüne
benim evde o kadar ilgi çekici nokta varki eminim masaya sıra gelene kadar ikra okula başlar

ıce tea kız
markası fuse tea
ıce tea dan daha yumuşak geldi bana şeftali aromalı

bu arada sen nasıl hap kullanıyorsun ben doktora sordum emdiğin için veremem dedi
dusuk doz lu emziren anneler için ozel canim bu
TR de yok galiba
dusuk doz oldugu için saatinde almak lazim yoksa korumuyor diyolar
bende iki gun aliyorsam uçuncu gune unutuyorum gecikdiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…