Hic erkegini tanimadimYay erkeği uyuzdur ama
Bosver tanima :))Hic erkegini tanimadim
Oyundan fln anlamaya baslayinca aglamaz iste. Esime kizi birakinca diyorum cok aglarsa altini ac illa susar :)hadi yaa daha susmaya niyeti yokmu bu çocugun
valla yikamaya korkuyorum, morarana kadar agliyor yok boyle bisey omrumde gormedim yaws
onceden konusup sakinlrstirmeye çalisiyordum
bakdim ise yaramiyor, çene yapip yorulmuyorum nasil olsa susmuyor iki dk yikayip çikiyorum
bide çikarmadan once bi elimle ayakda tutup diger elimle su dokuyorum ona aglamiyor aninda susuyor , ayakda yikasam aglamayack buda anca yasina olur herhalde :)))
Bizimki de oyle, hic ugrasamam senle diyip devam ediyorum :)hadi yaa daha susmaya niyeti yokmu bu çocugun
valla yikamaya korkuyorum, morarana kadar agliyor yok boyle bisey omrumde gormedim yaws
onceden konusup sakinlrstirmeye çalisiyordum
bakdim ise yaramiyor, çene yapip yorulmuyorum nasil olsa susmuyor iki dk yikayip çikiyorum
bide çikarmadan once bi elimle ayakda tutup diger elimle su dokuyorum ona aglamiyor aninda susuyor , ayakda yikasam aglamayack buda anca yasina olur herhalde :)))
Surekli yatinca oyle oluyor. Bizim de olmustu disarda cok gezince cikmamis gaziGunlerdir geçmişi okuyorum anca yetiştim. Ne yazmışınız öle ya :)
Bugün dışardaydık bebe de tüm gün ana kucağındaydı. Akşam eve gelince bi gaz sancısı başladı öle böle değilyavrum ana kucağında hiç çıkaramamış, mahvolmuş.. Ayşe önerin gaz masajlarını yaptırdım bayağı çıkardı. Tavsiye ederim.
hahahahah supermis vallaa :))Oyundan fln anlamaya baslayinca aglamaz iste. Esime kizi birakinca diyorum cok aglarsa altini ac illa susar :)
he he mi diyon :))))Bizimki de oyle, hic ugrasamam senle diyip devam ediyorum :)
Vallahi kendi kv me gidecektim o da yok burda gezmelerde :) bosver kv leri napalim bizi avm paklar anca. O onluge bende bakayim da alayim.Siz de bizim gibi avm de uçurdunuz kırkı yanibenim kv ye gitseydin
Benimki de kafasının kapanması konusunda huylu daralmaya gelemiyor ama duruyor onun içinde. Açık renk bendeki. kurtarıcım. kırk uçurdugumuz gün avmden çıktık başladı ağlamaya oturdum parkta emzirdim
Bildirimlerin olduğu sekme var ya orada takip istekleri var oradan.
Onu 1 kere yaptı yeni evliydik ilk ve son oldu.
ben evde oturup sıkılırken eğlenmek içine siniyorsa gidebilirsin diyorum kendi gitmiyor. Bazen de ben gir maç izle falan diyorum ona da tabura gidiyor zaten
Hissetme tabi ki ben de perşembe king boy menü yedimm
Altini degistirirken cok mutlu. Demek tamamen ciplak olmak hosuna gitmiyo. Oy ne bileyim haklisin vallahi. O aglamaya harcadiklari enerjiyi de nerden buluyolarsa.Bazi bebek ciplak olmayi sevmezmis kendini guvende hissetmezmis belki de ondan agliyordur. Zaten bi baslayina susmuyorlar ki son duraga kadar non stop giden otobus gibiler
bende daha fikir çok ama alkol almıyorum bu yüzden anca kocama akıl veriyorumGuzel uclu sevdim bu fikri
Kocalar içmeye gitti bizim bebeler koltuklarda uyuyo dolapta rakı var mezede mevcut Alıp gelcem bende içcem şimdi
benim masam da ahşap ben birşey sermedim amerikan servis kullanıyorum bardak veya sıcak bişey koyacağım zamanCam degil. Ikeanin ahsap masasi. Illa birsey sermek lazim
4. ye mi niyetlendindogum kontrol hapini saatini hep unutuyorum telefona alarm kurmama regmen
niye bu kadar unutkanim ben yaaaaaaa
baya ham ahşap. ikra büyüsün görceksin amerikan servis falan işe yaramaz çocuklu evde.benim masam da ahşap ben birşey sermedim amerikan servis kullanıyorum bardak veya sıcak bişey koyacağım zaman
tovbeeeee :))4. ye mi niyetlendin
fuse tea seftali ne olakiibende daha fikir çok ama alkol almıyorum bu yüzden anca kocama akıl veriyorum
benimkide içmeye gitti bizimde evde her çeşit alkol var geçen yaz baileys istedim ama hiç içmedim
bana acılı şalgam olsun fuse tea şeftali olsun yeter
benim masam da ahşap ben birşey sermedim amerikan servis kullanıyorum bardak veya sıcak bişey koyacağım zaman
o kestirdiğin plastik şeffaf örtü yapışmıyormubaya ham ahşap. ikra büyüsün görceksin amerikan servis falan işe yaramaz çocuklu evde.
bu serdiğim şey de bardagı tuttu döküldü daha tehlikeli
cam kestirsem kırılır mazallah
masanın tipini begenip aldım ama yüzeyi önemliymiş
fuse tea seftali ne olakii
dusuk doz lu emziren anneler için ozel canim buıce tea kız
markası fuse tea
ıce tea dan daha yumuşak geldi bana şeftali aromalı
bu arada sen nasıl hap kullanıyorsun ben doktora sordum emdiğin için veremem dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?