2015 Şubat Anneleri

yok o serdiğim şey adı neyse artık cam nesneler yapışıyor ona. kaymıyor bardak devriliyor sorun bu.
amerikan servisleri yatak odasından toplayabilirsin
benimki sahiplenip odasına götürür serdirmez bi daha :S

yok o serdiğim şey adı neyse artık cam nesneler yapışıyor ona. kaymıyor bardak devriliyor sorun bu.
amerikan servisleri yatak odasından toplayabilirsin
benimki sahiplenip odasına götürür serdirmez bi daha :S

senin bahsettiğini anladım evet
dedimya benim evde öncelik eminim başka şeylere verilir
masayla ilgilenmek aklına gelmez
benim kurcalanacak çok dolabım var tv ünitelerim yerde çekmeceler dolaplar hep yattığı yerden bile rahatça kurcalayacağı şekilde. senin anlayacağın masayı ben bile üdşünmüyorum onunda ilgisini çekmez heralde :))

Buskuvi atistirip yatisa geciyorum kizlar, bana sans dileyin yarin kahvaltiya davetliyiz, insallah burnumuzdan gelmez :) sizi seviyorum iyi geceler

sen rahat ol herşey yolunda olacak de güzel düşün güzel olsun sen gerilirsen onada yansır bak bana yatıya bile gittim şehir dışına çok şükür çok güzel geçti

dusuk doz lu emziren anneler için ozel canim bu
TR de yok galiba
dusuk doz oldugu için saatinde almak lazim yoksa korumuyor diyolar
bende iki gun aliyorsam uçuncu gune unutuyorum gecikdiriyorum

ondan burada da var dozu düşük olduğu için önermiyor doktorlar
adet olunca spiral taktıracağım ama adet ne zaman olurum bilmem
o güne kadar kanka takılacağız arada görüşeceğiz

Canım seninki asker disiplinlidir zaten.
Birde insanda biraz merhamet olacak.
Ben neler diyorum ama onun anne babası dahil özgürlüğü kısıtlandımı kimseye eyvallahı yoktur.
Yo boşanacaksın ya çekeceksin.

Benimki de özgürlüğüne düşkündür çok. ilk birkaç ay çok çatıştık o yüzden. Sen bana karışamazsın deyip çıkıyordu işin içinden küsüyordu bir de küsmesi var ki fena... bir gece sinirlendi çekti gitti 1 gibiydi geldi eve ayrı uyuduk vs.
nasıl oldu anlamadım zamanla değişti. Gerçi daha nişanlıyken; zamanla değişeceğim ailelerimiz çok farklı. Bir anda olmaz ama zamanla değişebilirim demişti.
Aslında Ben kendi babamın etkisi olduğunu düşünüyorum açıkçası.çünkü;
Mesela annem ondan geç geliyor genellikle eve işten annemin gelişine sofrayı hazırlar, sabah çayını demler öyle uyandırır annemi, bir yere gitmez gezmeye bizsiz, özel günleri unutmaz vb.
biz de ilk iznimizde istanbul a gittik. tam 3 ay dolmuştu evleneli. benim okul sebebiyle 2 gece kaldık çok değil ama o bizim evliliğimizde dönüm noktası oldu sanki.
bir de anne babamın her zaman arkamda olduğu iyice dank etti kafasına beni kaybedebileceğinin farkına vardı.
o dönüm noktasını yaşamasaydım bebeğe de karar vermezdim sanırım

Sizin kültürleriniz aynı biz siyah ve beyaz gibiyiz.
Ben pek evlenmeyi düşünen biri değildim
İlk gördüğü gün gitmiş annesine ben evleneceğim kişiyi buldum çok güvenebileceğim biri demiş
Sonra yalvar yakar evlendik.
Kendinde olmayan ne varsa hepsi bende var.
İnsan kendinde olmayanı seçermiş.
Sekiz yıl oldu sanmıyorum değişsin.

bioderma krem alıcam oğlumun cildi kuru diye dr önerdi. internette daha ucuz ama hangi site güvenilir bu eczane ürünü satanlarda acaba bile var mı. kızıma da mustela güneş kremi alcam ikisi 120 ediyor ucuz haliyle

Tamam cnm cok saol deneyecegim valla bugun daha iyi ama hangisi ise yaradi bilmiorum ne dense yapiorum çünkü. . Çaresizlikten

mattika biz kiz doğduğu günden beri termos kullaniyoruz sirf bu yüzden...hala da öyle..cayi cemler termosa koyarim alirim yaninahic kaza yasamadim kendi evimde..taki ddoğumdan önce ankaraya gittiğimde ablamin evinde cay içerkenkkizimda direkt elini getirip çaya vurana kadar..hemen komsu silverdin krem getirdi surduk ama fena kabarmisti.. Ablamin masada cam ve üstünde o kesme ortulerden var.

Cam bardak yapisiyor ama porselen yapismiyor aklibda olsun. Ya irtu serme ya cam kullanma.. Yafa hic sicak cay içme

İnşallah canım inşallah

Havlusunu isitmayi denedim mi?bi de yuzunu mu kapatiyosun acaba havluyla?

aman canim esinle konus birsekilde. Cok etkiliyor bu mevzular evliligi.
Ben de psikolog arastiriyorum bize birsey oldu ya. Subat anneleri olarak

onda yapmamasi lazim. Alintiyi yapinca bekle once imlec gelsin yerine.
Sonradan lohusa depresyonuna giRdik sanirim.birden heyheylerim gelmisti sana doktum icimi,saol valla:)belki de biraz ortam degisse iyi gelcek.biz en gec 15 gune bir sehirdisi yapardik.tam 6 aydir tikildik kaldik burda.bu hafta gidiyoruz insallah.psikologa da sir cikmaz konusup dururum diye ihtiyac duyuyorum:)millete guzin ablalik yapan ben derdimi anlatcam diye ustune para vercem:)

bioderma krem alıcam oğlumun cildi kuru diye dr önerdi. internette daha ucuz ama hangi site güvenilir bu eczane ürünü satanlarda acaba bile var mı. kızıma da mustela güneş kremi alcam ikisi 120 ediyor ucuz haliyle
Fransa'da uygun sanırım fiyatı çünkü eşimin Arkadaşı oradan getirtiyor sanırım şampuanı falan da var o markanın. Ben de bir ara deneyeyim istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…