yok o serdiğim şey adı neyse artık cam nesneler yapışıyor ona. kaymıyor bardak devriliyor sorun bu.o kestirdiğin plastik şeffaf örtü yapışmıyormu
yapışması lazım ama yapışmıyorsa altını ıslak bezle silip öyle ser masanın üstüne
benim evde o kadar ilgi çekici nokta varki eminim masaya sıra gelene kadar ikra okula başlar
yok o serdiğim şey adı neyse artık cam nesneler yapışıyor ona. kaymıyor bardak devriliyor sorun bu.
amerikan servisleri yatak odasından toplayabilirsin
benimki sahiplenip odasına götürür serdirmez bi daha :S
Buskuvi atistirip yatisa geciyorum kizlar, bana sans dileyin yarin kahvaltiya davetliyiz, insallah burnumuzdan gelmez :) sizi seviyorum iyi geceler
dusuk doz lu emziren anneler için ozel canim bu
TR de yok galiba
dusuk doz oldugu için saatinde almak lazim yoksa korumuyor diyolar
bende iki gun aliyorsam uçuncu gune unutuyorum gecikdiriyorum
Canım seninki asker disiplinlidir zaten.
Birde insanda biraz merhamet olacak.
Ben neler diyorum ama onun anne babası dahil özgürlüğü kısıtlandımı kimseye eyvallahı yoktur.
Yo boşanacaksın ya çekeceksin.
Kız harbi sende var yaylık.Kendim yayim diye demiyorm hic de uyuz degildir yaylar :)
Sizin kültürleriniz aynı biz siyah ve beyaz gibiyiz.Benimki de özgürlüğüne düşkündür çok. ilk birkaç ay çok çatıştık o yüzden. Sen bana karışamazsın deyip çıkıyordu işin içinden küsüyordu bir de küsmesi var ki fena... bir gece sinirlendi çekti gitti 1 gibiydi geldi eve ayrı uyuduk vs.
nasıl oldu anlamadım zamanla değişti. Gerçi daha nişanlıyken; zamanla değişeceğim ailelerimiz çok farklı. Bir anda olmaz ama zamanla değişebilirim demişti.
Aslında Ben kendi babamın etkisi olduğunu düşünüyorum açıkçası.çünkü;
Mesela annem ondan geç geliyor genellikle eve işten annemin gelişine sofrayı hazırlar, sabah çayını demler öyle uyandırır annemi, bir yere gitmez gezmeye bizsiz, özel günleri unutmaz vb.
biz de ilk iznimizde istanbul a gittik. tam 3 ay dolmuştu evleneli. benim okul sebebiyle 2 gece kaldık çok değil ama o bizim evliliğimizde dönüm noktası oldu sanki.
bir de anne babamın her zaman arkamda olduğu iyice dank etti kafasına beni kaybedebileceğinin farkına vardı.
o dönüm noktasını yaşamasaydım bebeğe de karar vermezdim sanırım
eşime çok bilmişsin dedim bugun. o da bana dedi. oğlan ikimizden de bilmiş oldu.Kız harbi sende var yaylık.
Başlarda bizi iyi fırçalardın
Kız ne olacak?eşime çok bilmişsin dedim bugun. o da bana dedi. oğlan ikimizden de bilmiş oldu.
Yaa rezalet dizboyu :) kocam artik bana ilgi duymuo bencee :)) çünkü ne varsa sürüp evde memisler disarda geziorum :))zamanla geçecek canım
kantoronu sür açıkta hava almaını sağla
arada sütünüde sıkıp sür ucuna
Tamam cnm cok saol deneyecegim valla bugun daha iyi ama hangisi ise yaradi bilmiorum ne dense yapiorum çünkü. . ÇaresizliktenOmersol diye bişey var canım amerikan tendürdiyötüymüş her ne haltsa yazamadım. Onuda kullandım ben aynı esnada. Hemen kurutuyo çok iyi geliyo. Tek başına olmuyo ama işte. Piayasadan kalkmış doktorum bana kendi verdi. Bi araştır istersen
şimdiden inatçı.Kız ne olacak?
Sen neden Uyumadın?şimdiden inatçı.
aç uyudu açmadı ağzını
Inşallah bugün sırf azıcık moral olsun diye halının üstünde tartıldım 10 kilo eksik çıktımZayıflarsın canım üzülme bir çoğumuz kilodan muzdaribiz.Vereceğiz Allahın izniyle.
İnşallah canım inşallahaşıdandır canım yaa iğne batırıyolar canı yanıyodur ne kadarda olsa tazecik onun eti daha
biz bile iğne olunca totomuzun üstüne oturamıyoruz bir süre
benimkide aşı olduğu gün huzursuzlanıyor
haklısın valla
ben yine 6 aylık olana kadar bindirmeyeceğiz sanıyorum
bu yüzden momfortbaby almayı düşünüyordum ama bende normal bişey alayım o zaman
öyle deme canım hepsi zor
bak bu akşam düğün var ben dolabın karşısında sabahtan beri kıyafet deniyorum
lohusa mevlidim için aldığım kıyafetlerim bol
hamilelik öncesi kıyafetlerim dar
keşke 50 kiloda kalabilseydim
senin durumun farklı hem sen ilaçlarını aksatma
bana bunu eşimin arkadaşı söylemişti 3 tane çocuğu var üçündede yapmış çocukların maşallahı var imreniyorum onlara
inşallah kızımda öyle olur
hatlar karıştı pardon
arkadaşla konuştum sizi soruyoruz napıyolar diye ağzı kulaklarına varıyor çok mutlu tam bir aile babası olmuş diyor
aynı kişiden mi bahsediyoruz diyesim geldi
sorumluluklarını alıyor bişey istediğim zaman yapıyor ama ben söylemeden yapsın istiyorum en azından biraz bana ilgi göstersin. bu ara buna ihtiyacım var evdende çıkamıyorum çok bunaldım.
aynen valla sizin o bahsettiğiniz boncuklu minderden aldım nefesini çeviremedi ağlarken
suyun içinde yıkıyorum çok mutlu
Tavuk sandviç bol bol da p. KızartmasıNe yedin kiz o kadar?
Ne guzel...bebisler buyusin birax insallah yapariz hayalimizdekileriben cok sevdim sosyolojiyi hiç sıkılmadım calışırken
yükseklisans düşünüyorum ama bakalım zaman ne gösterir
Havlusunu isitmayi denedim mi?bi de yuzunu mu kapatiyosun acaba havluyla?Yok canim hic file kullanmadim suyun icinde hep.
Acaba en basta bizimkiler de yanlis bisey mi yapti da simdi korkuyor.
odun babasi he iyimis hahhaha :)) bizimki de acemi soylemesem o da oyle yapardi. Bizim kiz ama banyodan sonra agliyo ve o gece saatlerce krize giriyo.
Sonradan lohusa depresyonuna giRdik sanirim.birden heyheylerim gelmisti sana doktum icimi,saol valla:)belki de biraz ortam degisse iyi gelcek.biz en gec 15 gune bir sehirdisi yapardik.tam 6 aydir tikildik kaldik burda.bu hafta gidiyoruz insallah.psikologa da sir cikmaz konusup dururum diye ihtiyac duyuyorum:)millete guzin ablalik yapan ben derdimi anlatcam diye ustune para vercem:)aman canim esinle konus birsekilde. Cok etkiliyor bu mevzular evliligi.
Ben de psikolog arastiriyorum bize birsey oldu ya. Subat anneleri olarak
onda yapmamasi lazim. Alintiyi yapinca bekle once imlec gelsin yerine.
Fransa'da uygun sanırım fiyatı çünkü eşimin Arkadaşı oradan getirtiyor sanırım şampuanı falan da var o markanın. Ben de bir ara deneyeyim istiyorum.bioderma krem alıcam oğlumun cildi kuru diye dr önerdi. internette daha ucuz ama hangi site güvenilir bu eczane ürünü satanlarda acaba bile var mı. kızıma da mustela güneş kremi alcam ikisi 120 ediyor ucuz haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?