Kapalı kalmaktan da oluyor her gün yürüyüş yaparsak düzeliriz bence. Ben başlıycam inşallah.Sonradan lohusa depresyonuna giRdik sanirim.birden heyheylerim gelmisti sana doktum icimi,saol valla:)belki de biraz ortam degisse iyi gelcek.biz en gec 15 gune bir sehirdisi yapardik.tam 6 aydir tikildik kaldik burda.bu hafta gidiyoruz insallah.psikologa da sir cikmaz konusup dururum diye ihtiyac duyuyorum:)millete guzin ablalik yapan ben derdimi anlatcam diye ustune para vercem:)
O herkesi biz topikçe döveriz. Herkes açsın kendine Gülsün tövbe tövbe.Inşallah bugün sırf azıcık moral olsun diye halının üstünde tartıldım 10 kilo eksik çıktımevdeki herkes Güldü bana
Havalar bi duzelse..Kapalı kalmaktan da oluyor her gün yürüyüş yaparsak düzeliriz bence. Ben başlıycam inşallah.
Insallahhhh.ama benim bebisle sehirdisi doktora yapmm zor gibi.belki ozel uni olabilirBebişlerimize de bakalım hayalimizdekileri de yapalım inşallah.
Günaydın Avatar resmin güzelmişGunaydinnnn millet ..
Günaydın canım bebişler iki ayda düzenini oturtur yazıyordu bizim de hep uyanma saatimiz değişiyor düzenini niye bulamadı kiGünaydın!
Biz bu gece üç.kez uyandık yine.
Ölecem uykudan artık.
Birde öyle sakin uykulu uyanmıyor bit hareketler,bir şımarıklık.
İki gündür memeyle oynuyor sanki.
İstemeyerek alıyor gibi.böyle ucundan tutuyor.
Çene desen bir miyon anlatıyorda anlatıyor
Sizin kültürleriniz aynı biz siyah ve beyaz gibiyiz.
Ben pek evlenmeyi düşünen biri değildim
İlk gördüğü gün gitmiş annesine ben evleneceğim kişiyi buldum çok güvenebileceğim biri demiş
Sonra yalvar yakar evlendik.
Kendinde olmayan ne varsa hepsi bende var.
İnsan kendinde olmayanı seçermiş.
Sekiz yıl oldu sanmıyorum değişsin.
Insallahhhh.ama benim bebisle sehirdisi doktora yapmm zor gibi.belki ozel uni olabilir
Günaydın!
Biz bu gece üç.kez uyandık yine.
Ölecem uykudan artık.
Birde öyle sakin uykulu uyanmıyor bit hareketler,bir şımarıklık.
İki gündür memeyle oynuyor sanki.
İstemeyerek alıyor gibi.böyle ucundan tutuyor.
Çene desen bir miyon anlatıyorda anlatıyor
Allah yardımcın olsun canım. BAnada herkes silikon kullanmama laf etsede ben kullanmaya devam edeceğim. Anne sütü verebiliyorum ya çok şükür silikonmuş biberonmuş farketmez.Tamam cnm cok saol deneyecegim valla bugun daha iyi ama hangisi ise yaradi bilmiorum ne dense yapiorum çünkü. . Çaresizlikten
Sicak cay icmem zaten. Bardagimdaki cay dokuldu. Biz de caydanligi yerinden kalditmsyiz hic. Bardaga doldururum bardakta sogutup icerim. Allah korusunmattika biz kiz doğduğu günden beri termos kullaniyoruz sirf bu yüzden...hala da öyle..cayi cemler termosa koyarim alirim yaninahic kaza yasamadim kendi evimde..taki ddoğumdan önce ankaraya gittiğimde ablamin evinde cay içerkenkkizimda direkt elini getirip çaya vurana kadar..hemen komsu silverdin krem getirdi surduk ama fena kabarmisti.. Ablamin masada cam ve üstünde o kesme ortulerden var.
Cam bardak yapisiyor ama porselen yapismiyor aklibda olsun. Ya irtu serme ya cam kullanma.. Yafa hic sicak cay içme
Baya pahali. Ama surekli kullanacagiz o yuzden uyguna alayim dedim bakalimFransa'da uygun sanırım fiyatı çünkü eşimin Arkadaşı oradan getirtiyor sanırım şampuanı falan da var o markanın. Ben de bir ara deneyeyim istiyorum.
Cocuk psikolojisi konusunda calisan bir dr varmis ona gidelim diyorum oglumla. Biri bana ayni derdi anlatsa guzel akil veririm de oyle olmuyor iste. Gidince yorumlarini bekliyorumSonradan lohusa depresyonuna giRdik sanirim.birden heyheylerim gelmisti sana doktum icimi,saol valla:)belki de biraz ortam degisse iyi gelcek.biz en gec 15 gune bir sehirdisi yapardik.tam 6 aydir tikildik kaldik burda.bu hafta gidiyoruz insallah.psikologa da sir cikmaz konusup dururum diye ihtiyac duyuyorum:)millete guzin ablalik yapan ben derdimi anlatcam diye ustune para vercem:)
mattika .!.:Cocuk psikolojisi konusunda calisan bir dr varmis ona gidelim diyorum oglumla. Biri bana ayni derdi anlatsa guzel akil veririm de oyle olmuyor iste. Gidince yorumlarini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?