2015 Şubat Anneleri

Kapalı kalmaktan da oluyor her gün yürüyüş yaparsak düzeliriz bence. Ben başlıycam inşallah.

Bebis gazdan mutevellit uzun zamandir ayaktaydi yarim saattir uyuyo.gecmis okuycam diye kalkmiyorum:)

Günaydın!
Biz bu gece üç.kez uyandık yine.
Ölecem uykudan artık.
Birde öyle sakin uykulu uyanmıyor bit hareketler,bir şımarıklık.
İki gündür memeyle oynuyor sanki.
İstemeyerek alıyor gibi.böyle ucundan tutuyor.
Çene desen bir miyon anlatıyorda anlatıyor

Günaydın canım bebişler iki ayda düzenini oturtur yazıyordu bizim de hep uyanma saatimiz değişiyor düzenini niye bulamadı ki

Baya olmuş. Bizim ilk sevgili oluşumuzdan beri (ayrı geçen yılları saymııyorum tabi) 13 yıl olmuş.
çocukluk aşkımdı eşim 8e geçmiştim yeni.

Maşallah çok aşık sana demek ki

bizim de aynı gibi duruyor akrabayız diye ama farklıyız çok.
babamların yetişme tarzıyla amca çocuğu olsa da kp in yetişme tarzı çok farklı. anneleri farklı çünkü.
Mesela kp de dahil bütü köy çekinir babamdan. Kp in havasından geçilmiyor memlekette babamla dünür olabildi diye düne kadar selam veremezdi.
annelerimiz desen benim annem çankırılı zaten İstanbul da doğmuş büyümüş. Çalışmış...

Benim annem babam hala el ele kolkola gezerler ama onlarda o yok mesela. Kp işten çıkar köye gider 2 gün haber alamazsın öyle umursamazdır. Ama babam 5 dk geç kalsın haber verir. Vs vs ...

yani ben de değişeceğini hiç sanmıyordum ama beni değiştirmeye çalışmaktansa kendi bana uydu. Arada hala falsoları oluyor ama bu kadar kısa zamanda buna şükür

Kafanı şişirdim kusura bakma...

Biz de gece 2 kere uyanıyoruz sabahın 6sını geceden saymazsak tabii :)))

Bu gece yağmur da öyleydi gözümün içine bakıyor resmen azıcık baksam yüzüne memeyi bırakıp başlıyor gülmeye konuşmaya tabi loş ışıkta emziriyorum. Daha çabuk dalıyor uykuya.

Tamam cnm cok saol deneyecegim valla bugun daha iyi ama hangisi ise yaradi bilmiorum ne dense yapiorum çünkü. . Çaresizlikten
Allah yardımcın olsun canım. BAnada herkes silikon kullanmama laf etsede ben kullanmaya devam edeceğim. Anne sütü verebiliyorum ya çok şükür silikonmuş biberonmuş farketmez.

Sicak cay icmem zaten. Bardagimdaki cay dokuldu. Biz de caydanligi yerinden kalditmsyiz hic. Bardaga doldururum bardakta sogutup icerim. Allah korusun

Sabahin altisi sayilmaz tabi adi ustunde sabah elberetim.biz hep oyle uyaniyoz.anne sutu icinuc kere uyanma cok deil.

Seytan diyo al su primanin bezlerini benzin dok yak
Yeni giydirdigim bembeyaz body sari oldu.citiledim cikdi ama bi saat ugrstim.arielin kapagi ise yariyor baya.

Oksuruyom.bogazim aciyor.kulagimnbi garip ssnki
Ve acikdimmm

Fransa'da uygun sanırım fiyatı çünkü eşimin Arkadaşı oradan getirtiyor sanırım şampuanı falan da var o markanın. Ben de bir ara deneyeyim istiyorum.
Baya pahali. Ama surekli kullanacagiz o yuzden uyguna alayim dedim bakalim

Cocuk psikolojisi konusunda calisan bir dr varmis ona gidelim diyorum oglumla. Biri bana ayni derdi anlatsa guzel akil veririm de oyle olmuyor iste. Gidince yorumlarini bekliyorum

mattika .!.:
Cocuk psikolojisi konusunda calisan bir dr varmis ona gidelim diyorum oglumla. Biri bana ayni derdi anlatsa guzel akil veririm de oyle olmuyor iste. Gidince yorumlarini bekliyorum

Bende seni takip edeyim.. Basimizdaki sorun ayni sanirim.. Kizimda beni perişan ediyor..ana esimi öldursem psikologa gitme taraftari olmaz ..adam onca okul okumuş çocuk gelişim üzerine eğitim görmüş güya eğitimci ama inanilmaz kaderci..çocukta bir
sorun varsa buda bizim imtihanimiZ diyip cikiyor içinden..isyan ve şikayet etmeden durumu kabullenince gececekmis oöyle diyor

Yav biri bana delimisin divanemisin desin ya:) kaynım kahvaltıya çağırdı bugün bizi. Kv de orda. Eşimde dün yufka almış. Sabah börek yapayımmı dedim, yok be ne uğraşcan boşver yapma dedi. Dayanamadım kalktım börek yaptım oraya götürmeye. Tava böreği ama yinede 1 saat önceden kalktım. Gecede 2 yi geçiyodu yattığımda Elim ayağım durmuyo ya, valla bazen vücut beni bırakıyo ama ben bırakmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…