2015 Şubat Anneleri

lütfen canbebe kullan.. Prima nin molfix in sadece adi var..ama kalite sifir. Can bebe bin 4 unu kullanıyorum 1 aydir çok çok memnunum..

3. Ay icindeler boyle isteksizce etmiyor olmasini umursama..benim oglanda yapiyor son günlerde oysa 1 saat içinde3 kere de versem emerdi gayet iiştahla simdi 2 saat gecsede bi ağlama bi beni itekleme falan ..kucagimda hoplaya ziplaya şarki söyleyerek falan tutturuyorum memeyi sakinleyince oturuyorum ..geçicibir donem..

Kızlar bana nolur yardım edinannem gelmişti gelir gelmez hasta oldu ve Oğluma bulaştıdoktora götürdüm soğuk algınlığı dedi peditus ve sekrol şurup verdi ilaçlarını düzenli kullanıyorum burnunu temizliyorum buhar makinesini kullanıyorum ama öksürüğü çok arttı balgamı da var çok zorlanıyor atarken o öksürdükçe inanın ağlıyorum Ateş'i yok çok şükür.öksürüğünü nasıl geçirebilirm bir de burnunu ne kadar temizlersem temizleyeyim sürekli tıkanıyo 3. Günü bugün

kızlar günaydın. hoş gün bize saat 6-7 de ayıyor ama olsun :) rezene çayı kullanan var mı bebeğine aranızda? milupanın varmış bebekler için. arkadaşım önerdi ama gerekli mi değil mi bilemedim

kızlar günaydın. hoş gün bize saat 6-7 de ayıyor ama olsun :) rezene çayı kullanan var mı bebeğine aranızda? milupanın varmış bebekler için. arkadaşım önerdi ama gerekli mi değil mi bilemedim

Bende var milupanın. gaz yapıcı bir şey yersem veriyorum 25 ml falan rahatsız olmasın diye. her gün vermiyorum. Gaz sorunumuz olmuyor pek olunca da işe yarıyor :)

Günaydın canım bebişler iki ayda düzenini oturtur yazıyordu bizim de hep uyanma saatimiz değişiyor düzenini niye bulamadı ki
Bizim.düzenli aslında ama bazen ya karnı ağrıyor ya da.tam emmiyor daha sık kalkabiliyor.
Yoksa.gece maşallahı var.

Yok canım ne demek. allah mutlu mesut bir ömür versin çocuğunuzla inşallah.
Hayat kısa o da kavgayla geçerse olmaz zatwn.

Bizim.düzenli aslında ama bazen ya karnı ağrıyor ya da.tam emmiyor daha sık kalkabiliyor.
Yoksa.gece maşallahı var.

gece kaç kez uyanıyo seninki? benimki genelde 9 da yatıp 2 de kalkıyo emiyor, 5 te kalkıp emiyo. sonra 7 ye kadar mızırdanıyo uyutmuyo beni :)

Ben onu alıp kendim içmeyi planlıyorum öbür rezeneyi hemen yapıp içemiyorum bunu hemen yapabilirim diye düşündüm

Ben deniz suyu ve ortibebe kullanıyordum, geçmiş olsun.

gece kaç kez uyanıyo seninki? benimki genelde 9 da yatıp 2 de kalkıyo emiyor, 5 te kalkıp emiyo. sonra 7 ye kadar mızırdanıyo uyutmuyo beni :)
Bizim de bazen öyle bazen de 12 de yatıp 5te 6da Kalkıyor bu şekilde daha iyi gibi ama çok nadir böyle yaptığı. Net bir yatış Kalkış zamanımız yok yani. Ben mi engelliyorum acaba düzene girmesini diyorum

Ben onu alıp kendim içmeyi planlıyorum öbür rezeneyi hemen yapıp içemiyorum bunu hemen yapabilirim diye düşündüm
Ben bir kutu milyona Rezene bir kutu da humana bitirdim, yeni kutuya başladım.. Faydası oluyor mu inanın pek anlamıyorum ama içiyorum, bu süt olayı bence iyi beslenmeyle alakalı... Yoksa Çay vs.. Biraz Faso fiso gibi..

Ben deniz suyu ve ortibebe kullanıyordum, geçmiş olsun.
Otribebeyle bir türlü çekemedim. Görünenleri çekebiliyorum onları başka şeyle de alabilirim sanki. krizantemcik in Dr u Çengelli iğnenin arkasıyla alabilirsin demiş mantıklı aslında. Derindeleri de otribebeyle çekebiliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…