lütfen canbebe kullan.. Prima nin molfix in sadece adi var..ama kalite sifir. Can bebe bin 4 unu kullanıyorum 1 aydir çok çok memnunum..Sabahin altisi sayilmaz tabi adi ustunde sabah elberetim.biz hep oyle uyaniyoz.anne sutu icinuc kere uyanma cok deil.
Seytan diyo al su primanin bezlerini benzin dok yak
Yeni giydirdigim bembeyaz body sari
oldu.citiledim cikdi ama bi saat ugrstim.arielin kapagi ise yariyor baya.
Oksuruyom.bogazim aciyor.kulagimnbi garip ssnki
Ve acikdimmm
3. Ay icindeler boyle isteksizce etmiyor olmasini umursama..benim oglanda yapiyor son günlerde oysa 1 saat içinde3 kere de versem emerdi gayet iiştahla simdi 2 saat gecsede bi ağlama bi beni itekleme falan ..kucagimda hoplaya ziplaya şarki söyleyerek falan tutturuyorum memeyi sakinleyince oturuyorum ..geçicibir donem..Günaydın!
Biz bu gece üç.kez uyandık yine.
Ölecem uykudan artık.
Birde öyle sakin uykulu uyanmıyor bit hareketler,bir şımarıklık.
İki gündür memeyle oynuyor sanki.
İstemeyerek alıyor gibi.böyle ucundan tutuyor.
Çene desen bir miyon anlatıyorda anlatıyor
Ben ankarada okudum simdi sivasstayim.doktora olursa ank ist olsun istiyorum.ezmiyim diplomalari:)senin de mi üni benim gibi farklı şehirde
kızlar günaydın. hoş gün bize saat 6-7 de ayıyor ama olsun :) rezene çayı kullanan var mı bebeğine aranızda? milupanın varmış bebekler için. arkadaşım önerdi ama gerekli mi değil mi bilemedim
Bizim.düzenli aslında ama bazen ya karnı ağrıyor ya da.tam emmiyor daha sık kalkabiliyor.Günaydın canım bebişler iki ayda düzenini oturtur yazıyordu bizim de hep uyanma saatimiz değişiyor düzenini niye bulamadı ki
Yok canım ne demek. allah mutlu mesut bir ömür versin çocuğunuzla inşallah.Baya olmuş. Bizim ilk sevgili oluşumuzdan beri (ayrı geçen yılları saymııyorum tabi) 13 yıl olmuş.
çocukluk aşkımdı eşim 8e geçmiştim yeni.
Maşallah çok aşık sana demek ki
bizim de aynı gibi duruyor akrabayız diye ama farklıyız çok.
babamların yetişme tarzıyla amca çocuğu olsa da kp in yetişme tarzı çok farklı. anneleri farklı çünkü.
Mesela kp de dahil bütü köy çekinir babamdan. Kp in havasından geçilmiyor memlekette babamla dünür olabildi diyedüne kadar selam veremezdi.
annelerimiz desen benim annem çankırılı zaten İstanbul da doğmuş büyümüş. Çalışmış...
Benim annem babam hala el ele kolkola gezerler ama onlarda o yok mesela. Kp işten çıkar köye gider 2 gün haber alamazsın öyle umursamazdır. Ama babam 5 dk geç kalsın haber verir. Vs vs ...
yani ben de değişeceğini hiç sanmıyordum ama beni değiştirmeye çalışmaktansa kendi bana uydu. Arada hala falsoları oluyor ama bu kadar kısa zamanda buna şükür
Kafanı şişirdim kusura bakma...
Bizim.düzenli aslında ama bazen ya karnı ağrıyor ya da.tam emmiyor daha sık kalkabiliyor.
Yoksa.gece maşallahı var.
Ben onu alıp kendim içmeyi planlıyorum öbür rezeneyi hemen yapıp içemiyorum bunu hemen yapabilirim diye düşündümkızlar günaydın. hoş gün bize saat 6-7 de ayıyor ama olsun :) rezene çayı kullanan var mı bebeğine aranızda? milupanın varmış bebekler için. arkadaşım önerdi ama gerekli mi değil mi bilemedim
Ben deniz suyu ve ortibebe kullanıyordum, geçmiş olsun.Kızlar bana nolur yardım edinannem gelmişti gelir gelmez hasta oldu ve Oğluma bulaştıdoktora götürdüm soğuk algınlığı dedi peditus ve sekrol şurup verdi ilaçlarını düzenli kullanıyorum burnunu temizliyorum buhar makinesini kullanıyorum ama öksürüğü çok arttı balgamı da var çok zorlanıyor atarken o öksürdükçe inanın ağlıyorum Ateş'i yok çok şükür.öksürüğünü nasıl geçirebilirm bir de burnunu ne kadar temizlersem temizleyeyim sürekli tıkanıyo 3. Günü bugün
Ben onu alıp kendim içmeyi planlıyorum öbür rezeneyi hemen yapıp içemiyorum bunu hemen yapabilirim diye düşündüm
Bizim de bazen öyle bazen de 12 de yatıp 5te 6da Kalkıyor bu şekilde daha iyi gibi ama çok nadir böyle yaptığı. Net bir yatış Kalkış zamanımız yok yani. Ben mi engelliyorum acaba düzene girmesini diyorumgece kaç kez uyanıyo seninki? benimki genelde 9 da yatıp 2 de kalkıyo emiyor, 5 te kalkıp emiyo. sonra 7 ye kadar mızırdanıyo uyutmuyo beni :)
Ben bir kutu milyona Rezene bir kutu da humana bitirdim, yeni kutuya başladım.. Faydası oluyor mu inanın pek anlamıyorum ama içiyorum, bu süt olayı bence iyi beslenmeyle alakalı... Yoksa Çay vs.. Biraz Faso fiso gibi..Ben onu alıp kendim içmeyi planlıyorum öbür rezeneyi hemen yapıp içemiyorum bunu hemen yapabilirim diye düşündüm
Otribebeyle bir türlü çekemedim. Görünenleri çekebiliyorum onları başka şeyle de alabilirim sanki.Ben deniz suyu ve ortibebe kullanıyordum, geçmiş olsun.
Yok canım ne demek. allah mutlu mesut bir ömür versin çocuğunuzla inşallah.
Hayat kısa o da kavgayla geçerse olmaz zatwn.
Aslan:) aslanlarin yuz karasiyim su gunlerdeCanım yaw senin burcun da mı kovaydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?