2015 Şubat Anneleri

gece kaç kez uyanıyo seninki? benimki genelde 9 da yatıp 2 de kalkıyo emiyor, 5 te kalkıp emiyo. sonra 7 ye kadar mızırdanıyo uyutmuyo beni :)
Benimki 11 de uyuyor, 2:30 gibi emiyor birde birde 6 da. Sonra sekize kadar debelenme kaka ve temizleme falan yeniden uyuyor 11 e kadar.
Bir daha akşam 5 e kadar uyumuyor. Bir saatte o zaman uyuyor.

Benimki 11 de uyuyor, 2:30 gibi emiyor birde birde 6 da. Sonra sekize kadar debelenme kaka ve temizleme falan yeniden uyuyor 11 e kadar.
Bir daha akşam 5 e kadar uyumuyor. Bir saatte o zaman uyuyor.
Şükür içlerinden bir benim oğlana benzeyen buldum aynısı :)) gündüz uykusu çok az ya normal bu aydaki bebekler için gece gibi gunduzde uyusalar

Derindekilerin gelmesi icin cekmeden once birseyle islatman lazim. Deniz suyu yapiyordum coj agladi. Sutumden sagiyorum siringaya azar azar burnuna sikiyorum. Otri ile cekince en derindeki bile geliyor sasiyorum cikana

Su bebekleri ne hakla agzini yuzunu yaliyolar!ben koklamaya kiyamiyorum!ne hakla sormadan kucakliyolar! Bi de otutuyo!ya havle..!

kızlar günaydın. hoş gün bize saat 6-7 de ayıyor ama olsun :) rezene çayı kullanan var mı bebeğine aranızda? milupanın varmış bebekler için. arkadaşım önerdi ama gerekli mi değil mi bilemedim
Bende gunde 20 ml veriyorum milupanin. Ise yaradi sanki biraz. Ama ben de iciyorum mutlaka gunde iki olcek. Sende ic.

Doktor kimyonlu rezene demisti ilk bunu aldik ama hummananin kimyonlu rezenesini aldim simdi onu da denicem.

Gunaydin guzel anneler. Insallah bol uykulu, sifir gazli, bol gulucukli bi gun olur.

Benim kizim gulmelere daha yeni baslasi ufak ufak ama. Buyudukce duzen kalmadi ama artik gunduzleri cok az uyuyor. O da dakikalarca sallayacaksin da dalacak uykuya. hele memeyi dusurdu mu nasil sinirleniyo anlatamam.

Aksam degisiyo Ama genellikle 9 gibi uyuyo. 2-3 gibi emmeye kalkiyo gazini cikarirken omzumda uyuyo yine. Sabah 6 gibi kalkiyo yine emiyo ama ondan sonra gunesi gordu mu uykuya dalmasi zorlasiyo sanirim. 9-10a kadar bi uyuyo bi uyaniyo mizmiz. Uykunun da en tatli saatleri resmen besik sallarken uyuyorum

Canım bana çocuk doktorumuz ince bi tabaka halinde viks sür ayak tabanına demişti,günde 3-4 kez sürülebilirmiş,kesti öksürüğünü minikimin ...

bende cengel iğne arkasıyla alıyorum ortibebeyle pek başarılı olamıyorum
cengel iğnede dikkatli olmakta fayda var
ablam yeğenimde talihsiz bi olay yaşamıştı bu konuda
ama başka türlü de temizlenmiyor ki

Allah yardımcın olsun canım. BAnada herkes silikon kullanmama laf etsede ben kullanmaya devam edeceğim. Anne sütü verebiliyorum ya çok şükür silikonmuş biberonmuş farketmez.

Canim ben de en bastan beri 1,5-2 ay boyunca silikonla emzirdim. Simdi normal emiyo ama hala tam emmeyi ogrenemedi... Zamanla normal emmeye gecersin sen de insallah..

Derindekilerin gelmesi icin cekmeden once birseyle islatman lazim. Deniz suyu yapiyordum coj agladi. Sutumden sagiyorum siringaya azar azar burnuna sikiyorum. Otri ile cekince en derindeki bile geliyor sasiyorum cikana

süt daha mı iiyi temizliyor deniz suyuna göre
bende deneyim

Canım bana çocuk doktorumuz ince bi tabaka halinde viks sür ayak tabanına demişti,günde 3-4 kez sürülebilirmiş,kesti öksürüğünü minikimin ...
Ya aklıma geldi baktım internetten 1 YAŞ Altın'da olanlara iyi değil diye bişi okudum yapmadım o yüzden. Peki kuru muydu öksürüğü bizimki bariz balgamlı

Ya kizar ; beyza 2 gundur aksam 8:30 gibi emiyo.uyuyo.ve uyanmiyo.zorla emzirmeye calisiyorum saat 10 da emmiyo.sonra uyuyakaliyorum.bi kalkiyorum saat gece 2.30.yine uyanmamis ama bu sefdr alip emzirmeyi deniyorum emiyo.tekrar uyuyo.ve her 2 saatte bi kalkio. Ac mi kaldi yoksa normal mi.cok uzuldum emmeyince

canım o aç olsa uyumaz ağlar
bende geçen gece 10 bucukta emzirdim uyudu bende uyuyakalmışım bir uyandım saat 4
korktum bişey oldu diye ama aldım kucağıma hala uyuyor
dayadım memeyi ağzına emdi uyudu yine
yani acıksa uyanırlar demekki o kadar acıkmıyorlar uyuyorlar
benimkide 2 saatte bir emiyor ama bazen ne kadar zorlasamda emmiyor çıkarıyor ağzından
bence normal çünkü aç kalsalar dediğim gibi huzursuz olup ağlarlar uyuyamazlarki
biz bile açken uyuyamıyoruz

Bir cezvede Ihlamurlar kusburnunu kaynat yaklasik 10 dk.ilininca içine limon sık ve bebeğine sabah öğle aksam 20 cc kadar incir(enjektorle kolaylıkla icirebilirsin)
Burnunu hic tikali birakma 3 yetmez 8-10 kez serum damlat bu sirada basini geriye doğru tuttur genzine doğru aksin azcik bekle bu sefer de basini öneddoğru eğip sirtina vur yavaş yavaş ve temizle.. Hic bilemedin bebeğini güneşe doğru tut o onu hapsurtur ne varsa cikar öksürük şurubu öksürüğü kesmez daha çok oksurtur güyabalgam oöksürerek atiliyormus nereye atiliyorsa artik ..senin yerinde olsam ilaç vermezdim..heleki ateş falanca yokken.. Basini hep yuksek tutmayacalis sadece balgami var ve onu atmadan da öksürük kesilmez

selam kızlar
bugün kızımla son pazar günüm çarşamba işe başlıyorum ama çok şükür gözüm arkada kalmayacak annem gelecek bakmaya daha sonrada babam gelecek artık yanıma taşınıyorlar çok mutluyum akşam eşim babamla konuştu açıkçası korkuyordum babam inatçıdır eşimde inat ederde kavga ederlerse diye ama çok şükür anlaşmışlar babam yaza gelecek annem salı akşamı geliyor çarşamba işe başlıyorum günlük süt iznimi toplu kullanacağım yani 2 saat erken çıkacağım gün içinde sağıp bıraktığım sütü verecek annem havalar ısınınca da yanıma getirir işyerinde emziririm

bugün hava çok soğuk son kez dışarı çıkalım dedik ama soğuktan yine evde kapalı kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…