Bende kullanıyorum onları ama ger gün daha kötü yavrum.me kadar sürede geçti sizin kiBen deniz suyu ve ortibebe kullanıyordum, geçmiş olsun.
Benimki 11 de uyuyor, 2:30 gibi emiyor birde birde 6 da. Sonra sekize kadar debelenme kaka ve temizleme falan yeniden uyuyor 11 e kadar.gece kaç kez uyanıyo seninki? benimki genelde 9 da yatıp 2 de kalkıyo emiyor, 5 te kalkıp emiyo. sonra 7 ye kadar mızırdanıyo uyutmuyo beni :)
Şükür içlerinden bir benim oğlana benzeyen buldum aynısı :)) gündüz uykusu çok az ya normal bu aydaki bebekler için gece gibi gunduzde uyusalarBenimki 11 de uyuyor, 2:30 gibi emiyor birde birde 6 da. Sonra sekize kadar debelenme kaka ve temizleme falan yeniden uyuyor 11 e kadar.
Bir daha akşam 5 e kadar uyumuyor. Bir saatte o zaman uyuyor.
Yok canim kapatmiyorum yuzunu. Odada ayrica ufo da yakiyorum hemen yanimizda. Havlusunu isitmadim ama deneyeyimHavlusunu isitmayi denedim mi?bi de yuzunu mu kapatiyosun acaba havluyla?
öyle düşünme canım keyfinden acmıyorsun yaYaa rezalet dizboyu :) kocam artik bana ilgi duymuo bencee :)) çünkü ne varsa sürüp evde memisler disarda geziorum :))
Ne aliyorsun burdanturuncukasa.com dan alıyorum ben canım bir bak istersen. hem hızlı hem güvenli
Derindekilerin gelmesi icin cekmeden once birseyle islatman lazim. Deniz suyu yapiyordum coj agladi. Sutumden sagiyorum siringaya azar azar burnuna sikiyorum. Otri ile cekince en derindeki bile geliyor sasiyorum cikanaOtribebeyle bir türlü çekemedim. Görünenleri çekebiliyorum onları başka şeyle de alabilirim sanki. @krizantemcik in Dr u Çengelli iğnenin arkasıyla alabilirsin demiş mantıklı aslında. Derindeleri de otribebeyle çekebiliyor musun?
Bende gunde 20 ml veriyorum milupanin. Ise yaradi sanki biraz. Ama ben de iciyorum mutlaka gunde iki olcek. Sende ic.kızlar günaydın. hoş gün bize saat 6-7 de ayıyor ama olsun :) rezene çayı kullanan var mı bebeğine aranızda? milupanın varmış bebekler için. arkadaşım önerdi ama gerekli mi değil mi bilemedim
Valla kimeleri diyor bizim bebeŞükür içlerinden bir benim oğlana benzeyen buldum aynısı :)) gündüz uykusu çok az ya normal bu aydaki bebekler için gece gibi gunduzde uyusalar
Kızlar bana nolur yardım edinannem gelmişti gelir gelmez hasta oldu ve Oğluma bulaştıdoktora götürdüm soğuk algınlığı dedi peditus ve sekrol şurup verdi ilaçlarını düzenli kullanıyorum burnunu temizliyorum buhar makinesini kullanıyorum ama öksürüğü çok arttı balgamı da var çok zorlanıyor atarken o öksürdükçe inanın ağlıyorum Ateş'i yok çok şükür.öksürüğünü nasıl geçirebilirm bir de burnunu ne kadar temizlersem temizleyeyim sürekli tıkanıyo 3. Günü bugün
Otribebeyle bir türlü çekemedim. Görünenleri çekebiliyorum onları başka şeyle de alabilirim sanki. @krizantemcik in Dr u Çengelli iğnenin arkasıyla alabilirsin demiş mantıklı aslında. Derindeleri de otribebeyle çekebiliyor musun?
Allah yardımcın olsun canım. BAnada herkes silikon kullanmama laf etsede ben kullanmaya devam edeceğim. Anne sütü verebiliyorum ya çok şükür silikonmuş biberonmuş farketmez.
Derindekilerin gelmesi icin cekmeden once birseyle islatman lazim. Deniz suyu yapiyordum coj agladi. Sutumden sagiyorum siringaya azar azar burnuna sikiyorum. Otri ile cekince en derindeki bile geliyor sasiyorum cikana
Ya aklıma geldi baktım internetten 1 YAŞ Altın'da olanlara iyi değil diye bişi okudum yapmadım o yüzden. Peki kuru muydu öksürüğü bizimki bariz balgamlıCanım bana çocuk doktorumuz ince bi tabaka halinde viks sür ayak tabanına demişti,günde 3-4 kez sürülebilirmiş,kesti öksürüğünü minikimin ...
Ya kizar ; beyza 2 gundur aksam 8:30 gibi emiyo.uyuyo.ve uyanmiyo.zorla emzirmeye calisiyorum saat 10 da emmiyo.sonra uyuyakaliyorum.bi kalkiyorum saat gece 2.30.yine uyanmamis ama bu sefdr alip emzirmeyi deniyorum emiyo.tekrar uyuyo.ve her 2 saatte bi kalkio. Ac mi kaldi yoksa normal mi.cok uzuldum emmeyince
Bir cezvede Ihlamurlar kusburnunu kaynat yaklasik 10 dk.ilininca içine limon sık ve bebeğine sabah öğle aksam 20 cc kadar incir(enjektorle kolaylıkla icirebilirsin)Kızlar bana nolur yardım edinannem gelmişti gelir gelmez hasta oldu ve Oğluma bulaştıdoktora götürdüm soğuk algınlığı dedi peditus ve sekrol şur temizliyorum buhar makinesini kullanıyorum ama öksürüğü çok arttı balgamı da var çok zorlanıyor atarken o öksürdükçe inanın ağlıyorum Ateş'i yok çok şükür.öksürüğünü nasıl geçirebilirm bir de burnunu ne kadar temizlersem temizleyeyim sürekli tıkanıyo 3. Günü bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?