- 25 Haziran 2014
- 674
- 400
- 78
Yok canım ne demek. allah mutlu mesut bir ömür versin çocuğunuzla inşallah.
Hayat kısa o da kavgayla geçerse olmaz zatwn.
Bebegin kac aylik.peditus el kdr bebege cok acimasiz bi ilac.biliyorum dr verdi ama o dr dahada acimasiz.surekli burnunu temizle.vicks i bi tulbent arasina koy katla bas ucuna koy yada cold mix damlat yaksina.dosegin altindan basini yukselt , baya egimli olsun basini koyunca, burnu yukarda olcak yani gece daha rahat uyurYa aklımailavdi baktım internetten 1 YAŞ Altın'da olanlara iyi değil diye bişi okudum yapmadım o yüzden. Peki kuru muydu öksürüğü bizimki bariz balgamlı
Benim de bi kac kere olsu. Dr a sormustum acaba hasta da halsizlesti mi diye, dr uyandirma sinirlenir dedi :) ben de uykusunda deniyorum aliyorsa aliyor almazsa uyandirmak icin zorlamiyorum.cYa kizar ; beyza 2 gundur aksam 8:30 gibi emiyo.uyuyo.ve uyanmiyo.zorla emzirmeye calisiyorum saat 10 da emmiyo.sonra uyuyayorum saat gece 2.30.yine uyanmamis ama bu sefdr alip emzirmeyi deniyorum emiyo.tekrar uyuyo.ve her 2 saatte bi kalkio. Ac mi kaldi yoksa normal mi.cok uzuldum emmeyince
Canim ben stok yapmistimMaRaLbilinçli bir 40575877 .!.:[QUOTE="iremguzum, post: 40574570, membeelimdev]lütfen canbebe kullan.. Prima nin molfix in sadece adi var..ama kalite sifir. Can bebe bin 4 unu kullanıyorum 1 aydir çok çok memnunum..
Bende çekemiyoruz eşim çekiyordu, birde banyodan sonra Çek.Otribebeyle bir türlü çekemedim. Görünenleri çekebiliyorum onları başka şeyle de alabilirim sanki. @krizantemcik in Dr u Çengelli iğnenin arkasıyla alabilirsin demiş mantıklı aslında. Derindeleri de otribebeyle çekebiliyor musun?
Canbebe 4 nonun kilo araligi ne. Bebegin kac kiloyken kullanmaya basladonlütfen canbebe kullan.. Prima nin molfix in sadece adi var..ama kalite sifir. Can bebe bin 4 unu kullanıyorum 1 aydir çok çok memnunum..
2,5 aylık olana kadar hep biz temizledik burnunu, şimdi kendi atıyor pisliğini bir şey Yapmıyorum,Bende kullanıyorum onları ama ger gün daha kötü yavrum.me kadar sürede geçti sizin ki
Evet canum ogrendim:)) ben orda nikede ve boynerde calistim nerden baksan 5 yil o yuzden iyi biliyorum:)) haftayaa gidip bakicam insallah:)Cnm bgn caddedeydik h&m tam mangonun karşısına açılıyor
Oteki cocuklarda prima almazdim hic.huggies den memnundum.unuttum zamanla o gunlri hrhalde.ucuzluga gelince almustim.Senin gibi bilincli bir anne nasil oldu da stok yapti.sasirdim valla.. Ben kizima her bezi kullandim sizdirma yuzunden..prima ve molfix de o berbat bezlerdendi. Zaten eline aldiginda bile farkediyorsun.sonra ablam canbebe kullan dedi ogun son oldu vc egitimi verene kadar canbebe kullandik.
Oglana da can bebe aldim en basta o bitince bide molfix al dedim esime sadece 1 gun kullandik. Cocugun poposu ciger gibi kabardi 1 ay ne yaptiysam gecmedi pisik.geri can bebeye dOnduk ama is isten gecti tabi.. Sukur vazelinle de pisigi atlattik bida sorun yasamadik
bende uyyakaliyorum bebisle berbaer :))Gece uykularindan hic uyandirmadim ben o ne zaman uyanirsa o zaman emzirdim.. Cok mu uyku duskunuyum acaba.. Meme kadar uyku da buyume icin cok gerekli demislerdi.. Dilkat ettim gündüz ne kadar çok emerse gece o kadar uzun süre uyuyo. Günlük ne kadar beslenmeleri gerektiğini biliyo galiba bebeler :)
Burnuna su cekmeyi bilmedigine gore birseyle sumuk yumusatmali. Ben sutle yapiyorum genzi yanmiyor aglamiyor. Bilmem bir sakincasi var midir sormadim kimseyesüt daha mı iiyi temizliyor deniz suyuna göre
bende deneyim
Pazartesi yapacağım haber veririm ama sanırım bacak ve kol çalıştırıyor.Evde spor odası var ama bebeği bırakıp geçemiyorum uyanırsa ağlarsa falan diye rahat edemiyorum yaz geldi 5 kilo fazlam var esoba şu aldığın aleti bir dene nasıl nereni ağrıtıyor, dize çok mu yükleniyor,İyi ter attırıyor mu? Nette genelde sadece bacak ve kalça çalıştırıyor yazmış karına faydası var mı bi dene de bi dön iyiyse bitmeden alayım bebeğin yanında yürürüm. Haydi yapabilirsin :/
Canbebe 4 nonun kilo araligi ne. Bebegin kac kiloyken kullanmaya basladon
OlmazKızlar perşembe sabah onda verem aşısı oldu bu akşam yıkasam olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?