2015 Şubat Anneleri

Ben öğretmenliğin yanısıra pilates eğitmeniyim karnım doğumun ertesi günü dümdüzdü sarkmadı hiç zaten de dün denedim bacaklarımı kaldıramıyorum pilateste hem bacağım kalınlanmış hem de göbeğim zayıf güçlenmesi lazım.Karnın falan acır inş. da daha işe yarar:/ Bekliyorum yorumları...

resimlerini çekdim koyucam bi internet sayfasina satmak için
gina geldi, giyeeck kiyafet yetistiremiyorum yaa ... ya kirli de ya islak çocugun kiyafetleri

Sık sık degistirsen ben o pisik yapan molfix i nerdeyse saat Basi değiştim.. Kaç paket almistin ki öylesatacak kkadar

Sık sık degistirsen ben o pisik yapan molfix i nerdeyse saat Basi değiştim.. Kaç paket almistin ki öylesatacak kkadar
160 tane var elimde
koydum anonsa :)
1 ay anca gider ama nefret ettim ,,hele gece çocugun ustunu degistiyorum uykusu açiliyor uyku muyku aklmiyor yavrumda ..

mattidenediler 40576507 .!.:
Bizim asi da persmbeydi. Bu aksam yikarim. 3 gun dediler sabah 3 gun oldu. Asi yerini ovalama ama

Kizimda hic demediler boyle..oglani asi yaparken kesin ateş yapar, sakin elleme banyo yapyirma 3 gugün hatta 1 hafta banyodan sonra havluyla değil sac kurutma nak. İle kurut kolunu falan.. Noluyoz dedim yahu.. Gerçi gecen pazartesi oldu asiyi biz bugün firsat bulup ancak yikayabildik.. Ateş falanda olmadi

7-19 diye hatirliyorum..oğlum 6 kiloyken bacak lastikleri sıktigi için 4 e geçtim simdi 7300 kg tam oluyor
hoppala bendemi 4 e geçsem
çocuk yaklasik 6 kg ama 4 numaralar 7 den baslamiyorki burda
3 numara zaten 9 akadar
4 kaç oluyor acaba hiç bilmiyorum unuttumm

Son düzenleme:
Çok direndim ilaç vermemek için Dr a söyledim o da akciğere inerse ne yapmayı düşünüyorsun deyince Çaresiz kaldım. Burnunu baya temiLiyorum günde 6 kez falan deniz suyuyla sonra çekiyorum ama bitmiyor kiıhlamuru deneyeyim çok Sağol aksi gibi babası da ben de hasta oluyoruz

7-19 diye hatirliyorum..oğlum 6 kiloyken bacak lastikleri sıktigi için 4 e geçtim simdi 7300 kg tam oluyor
kiz 4 numara 7-18 diyor yawssss
ben simdi 4 numarayami geçicem 1.5 aylik çocukda :)))))
eczanede kuçuk bi paket goruiyorum kaç aydir kimse almiyor gidip onu alip denesemmiki :) ama oda pampers

2 aylık canım bebeğim Haklısın ilaç konusunda ama akciğere inerse diye korkumdan verdim bir de tecrübesizlik. O ölsürdükçe ben ağlıyorum

Oglanda da kzda da 3 gun yikama dedi. Yikadiginda da keseleme dedi. Zaten kirmizi simdi asi yeri kabuk tutacak fln dokunmam. Ama hava isindi evim de isindi benim evde buyuk insan isilik olur yikarim bugune zor bekledim.
Burda kzlar da yazdi ates olmadi diye. Asinin aksami 38.5 oldu atesi. Ates sayilmaz ama cok agladi uyuyamadi verdim surup. Asidan sonra eve gidr gitmez ver deidiler o cok sacmaydi ama belki cikmicak ates

2 aylık canım bebeğim Haklısın ilaç konusunda ama akciğere inerse diye korkumdan verdim bir de tecrübesizlik. O ölsürdükçe ben ağlıyorum
anliyorum canim annelik kolay deil
benim bu uçuncu çocugum
en buyugu 6.5 yasinda, 6 yilda 30 kere hasta oldular belki oda en az, hele oglum bronsiyolit , bronsit, otit, rhinofarenjit aklina gelirse alt solunum ust solum yollari hiç temiz olmazdi ilk uç senesinde .. burdaki takip eden arkadasalr biliyorn hiç bi ilaci kullanmam .. bu gune kadar ilaç kullanma sebeplerim: krup yani larenjit,otit ( çocuk kulagim diye aglarsa ),oglum ameliyat oldu onun sonrasinda ,bide kil kurdu .. baska ilaç kullanmadim

simdi benim cocuklarim saglikli sukur , gece buyuk oglan çok oskurdu simdi hiç biseyi yok azaliyor geri grip ..
uzuluyorum bos yere ilaç verilen çocuklara

asil o peditusle cigerlere inecek hastalik : (

- Peditus, öksürük kesici olduğundan 2-3 gün sonra göğüsüne inecek ve hırıltılar başlayacaktır. Ayrıca içinde "Calpol" şuruptaki kadar "parasetamol" vardır haberi,niz olsun

bu benim doktorumun fikri ve yazisi ..

hoppala bendemi 4 e geçsem
çocuk yaklasik 6 kg ama 4 numaralar 7 den baslamiyorki burda
3 numara zaten 9 akadar
4 kaç oluyor acaba hiç bilmiyorum unuttumm
Kız ne 4 ü. Senın bebe daha yeni doğdu.
Benımkıde 6 kilonun üstünde ama 3 kullanıyorum ve gayet normal büyük falan değil.
Prima beyaz kullanıyorum ama bitince Canbebe deneyeceğim.
Bunun bacak lastikleri güzel ama çok sıkmıyor.

arastiriyorum kiz daha baglamadim 4 u :)

him benim oglanin bacaklarinda lastik izi var o niye acaba
beyaz yada yesil deidginiz içimi pampersin ?
adi yokmu bunlarin, easy up yada active fit gibi ?

beyaz yada yesil deidginiz içimi pampersin ?
Beyaz dedikleri prima premium care
Yesil olan prima aktif bebe 3 numarasi
Ben yesilin 3 nosunu kullaniyorum pusetteki pozisyondan cikiyor belinden cok yaparsa.
Baska bez denicem ama herkes baska yorum yapiyor

beyaz yada yesil deidginiz içimi pasmpersin ?
Prima premium care. Beyaz dediğimiz. Şu işeyince renk değiştiren.
Diğeri yeşil pkt normal prima. Ondan çift lastik var bacakları mahvediyor.
Ben hiçbirinin fiyatını bilmiyorum.adetleri falanda değişiyor heralde. Öğrenicez heralde.

Beyaz dedikleri prima premium care
Yesil olan prima aktif bebe 3 numarasi
Ben yesilin 3 nosunu kullaniyorum pusetteki pozisyondan cikiyor belinden cok yaparsa.
Baska bez denicem ama herkes baska yorum yapiyor
him bende bi paket yesil iki paket de beyaz var o zaman , baska çesiti yoksa
huggisein gozunu seveyimmm kalin malin ama geçirmiyor en azindan
benimki her pozisyonda çikiyor belden çikmazsa bacagin ordan çikiyor
çocuk iki uç gunde bi kaka yapsa sevinicem herhalde
kiyafetler kirlenmiyorki, iki saatde bi kaka yuzunden ust degisiyoruz
yikanmakdan eskidiler

fiyatlari bende bilmiyorum
adetleri zaten degisiyor da hepsi ayni halt galiba .. yesil paketde mi çift lastik var ? benim kullandigim beyaz paket elimdeki ama iz var çocukda

Bende primanin beyazini kullaniyorum su an 2 numara. Bence de lastikler cok iyi sıkmiyo bacagi ya da bizim kizlarin bacaklari ince :)

Herkes farkli yorum yapmis ben su an memnunum cisi cok guzel emiyo. Kakayi da yapinca hemen degistiryosun zaten. Bazen kakadan sonra hopatip ziplatirsak dogal olarak tasiyo onun disinda memnunum ama herkes canbebe diyo onu da bi denemek istiyorum. sen deneyince yorumunu soyler misin bana

ben oglan emerken kaka yapiuor ya elimle hissediyorum sicakligi direk disina yapiyor, valla bez baglamasam da farketmiycek sanki, iyi kotu bi çisi tutuyor ama kaka yi geçirince o neye yarayacakki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…