Bizim asi da persmbeydi. Bu aksam yikarim. 3 gun dediler sabah 3 gun oldu. Asi yerini ovalama amaKızlar perşembe sabah onda verem aşısı oldu bu akşam yıkasam olur mu?
Pazartesi yapacağım haber veririm ama sanırım bacak ve kol çalıştırıyor.
Benim problem bacaklarda.
Ben alışkanlıktan sürekli karnımı içeri çekerek yürüyorum ondan kas yapmış ve İlk göbekten kilo veriyorum ondan bunu tercih ettim.
resimlerini çekdim koyucam bi internet sayfasina satmak için
gina geldi, giyeeck kiyafet yetistiremiyorum yaa ... ya kirli de ya islak çocugun kiyafetleri
160 tane var elimdeSık sık degistirsen ben o pisik yapan molfix i nerdeyse saat Basi değiştim.. Kaç paket almistin ki öylesatacak kkadar
mattidenediler 40576507 .!.:Bizim asi da persmbeydi. Bu aksam yikarim. 3 gun dediler sabah 3 gun oldu. Asi yerini ovalama ama
Kızlar perşembe sabah onda verem aşısı oldu bu akşam yıkasam olur mu?
hoppala bendemi 4 e geçsem7-19 diye hatirliyorum..oğlum 6 kiloyken bacak lastikleri sıktigi için 4 e geçtim simdi 7300 kg tam oluyor
Çok direndim ilaç vermemek için Dr a söyledim o da akciğere inerse ne yapmayı düşünüyorsun deyince Çaresiz kaldım. Burnunu baya temiLiyorum günde 6 kez falan deniz suyuyla sonra çekiyorum ama bitmiyor kiıhlamuru deneyeyim çok Sağol aksi gibi babası da ben de hasta oluyoruzBir cezvede Ihlamurlar kusburnunu kaynat yaklasik 10 dk.ilininca içine limon sık ve bebeğine sabah öğle aksam 20 cc kadar incir(enjektorle kolaylıkla icirebilirsin)
Burnunu hic tikali birakma 3 yetmez 8-10 kez serum damlat bu sirada basini geriye doğru tuttur genzine doğru aksin azcik bekle bu sefer de basini öneddoğru eğip sirtina vur yavaş yavaş ve temizle.. Hic bilemedin bebeğini güneşe doğru tut o onu hapsurtur ne varsa cikaröksürük şurubu öksürüğü kesmez daha çok oksurtur güyabalgam oöksürerek atiliyormus nereye atiliyorsa artik ..senin yerinde olsam ilaç vermezdim..heleki ateş falanca yokken.. Basini hep yuksek tutmayacalis sadece balgami var ve onu atmadan da öksürük kesilmez
kiz 4 numara 7-18 diyor yawssss7-19 diye hatirliyorum..oğlum 6 kiloyken bacak lastikleri sıktigi için 4 e geçtim simdi 7300 kg tam oluyor
2 aylık canım bebeğim Haklısın ilaç konusunda ama akciğere inerse diye korkumdan verdim bir de tecrübesizlik. O ölsürdükçe ben ağlıyorumBebegin kac aylik.peditus el kdr bebege cok acimasiz bi ilac.biliyorum dr verdi ama o dr dahada acimasiz.surekli burnunu temizle.vicks i bi tulbent arasina koy katla bas ucuna koy yada cold mix damlat yaksina.dosegin altindan basini yukselt , baya egimli olsun basini koyunca, burnu yukarda olcak yani gece daha rahat uyur
emzirmeden once b
mutlaka burnunu temielz yoksa kusabilir emdigini
benim bebeim 1.5 aylik, 15 gun once burnu tikandi iki gunde çocuk ememez hale geldi , baygin yatiyordu, dr bronsit dedi burun aspiratirlu ilaç verdi ( fransadayim peditus turu ilaçlar yasak 2 yas altina ) ben dr un verdigi ilacida kullanmadim, butun gun burnunu temizledim durdum, artik yara olmustu temizlemekden, bi haftada atlattik sukur simdi biseyi yok
oksurugu kesmemeliisin balgam var diyorsun, oksurmezse o balgam nasil çikacak sence?
ben balli limon da verdim ama sen vermezsin diye onun konusunu açmiyorum :)))))))
Oglanda da kzda da 3 gun yikama dedi. Yikadiginda da keseleme dedi. Zaten kirmizi simdi asi yeri kabuk tutacak fln dokunmam. Ama hava isindi evim de isindi benim evde buyuk insan isilik olur yikarim bugune zor bekledim.Kizimda hic demediler boyle..oglani asi yaparken kesin ateş yapar, sakin elleme banyo yapyirma 3 gugün hatta 1 hafta banyodan sonra havluyla değil sac kurutma nak. İle kurut kolunu falan.. Noluyoz dedim yahu.. Gerçi gecen pazartesi oldu asiyi biz bugün firsat bulup ancak yikayabildik.. Ateş falanda olmadi
anliyorum canim annelik kolay deil2 aylık canım bebeğim Haklısın ilaç konusunda ama akciğere inerse diye korkumdan verdim bir de tecrübesizlik. O ölsürdükçe ben ağlıyorum
Kız ne 4 ü. Senın bebe daha yeni doğdu.hoppala bendemi 4 e geçsem
çocuk yaklasik 6 kg ama 4 numaralar 7 den baslamiyorki burda
3 numara zaten 9 akadar
4 kaç oluyor acaba hiç bilmiyorum unuttumm
arastiriyorum kiz daha baglamadim 4 u :)Kız ne 4 ü. Senın bebe daha yeni doğdu.
Benımkıde 6 kilonun üstünde ama 3 kullanıyorum ve gayet normal büyük falan değil.
Prima beyaz kullanıyorum ama bitince Canbebe deneyeceğim.
Bunun bacak lastikleri güzel ama çok sıkmıyor.
Beyaz dedikleri prima premium carearastiriyorum kiz daha baglamadim 4 u :)
him benim oglanin bacaklarinda lastik izi var o niye acaba
beyaz yada yesil deidginiz içimi pampersin ?
adi yokmu bunlarin, easy up yada active fit gibi ?
Prima premium care. Beyaz dediğimiz. Şu işeyince renk değiştiren.arastiriyorum kiz daha baglamadim 4 u :)
him benim oglanin bacaklarinda lastik izi var o niye acaba
beyaz yada yesil deidginiz içimi pasmpersin ?
adi yokmu bunlarin, easy up yada active fit gibi ?
him bende bi paket yesil iki paket de beyaz var o zaman , baska çesiti yoksaBeyaz dedikleri prima premium care
Yesil olan prima aktif bebe 3 numarasi
Ben yesilin 3 nosunu kullaniyorum pusetteki pozisyondan cikiyor belinden cok yaparsa.
Baska bez denicem ama herkes baska yorum yapiyor
fiyatlari bende bilmiyorumPrima premium care. Beyaz dediğimiz. Şu işeyince renk değiştiren.
Diğeri yeşil pkt normal prima. Ondan çift lastik var bacakları mahvediyor.
Ben hiçbirinin fiyatını bilmiyorum.adetleri falanda değişiyor heralde. Öğrenicez heralde.
Bende primanin beyazini kullaniyorum su an 2 numara. Bence de lastikler cok iyi sıkmiyo bacagi ya da bizim kizlarin bacaklari ince :)Prima premium care. Beyaz dediğimiz. Şu işeyince renk değiştiren.
Diğeri yeşil pkt normal prima. Ondan çift lastik var bacakları mahvediyor.
Ben hiçbirinin fiyatını bilmiyorum.adetleri falanda değişiyor heralde. Öğrenicez heralde.
ben oglan emerken kaka yapiuor ya elimle hissediyorum sicakligi direk disina yapiyor, valla bez baglamasam da farketmiycek sanki, iyi kotu bi çisi tutuyor ama kaka yi geçirince o neye yarayacakkiBende primanin beyazini kullaniyorum su an 2 numara. Bence de lastikler cok iyi sıkmiyo bacagi ya da bizim kizlarin bacaklari ince :)
Herkes farkli yorum yapmis ben su an memnunum cisi cok guzel emiyo. Kakayi da yapinca hemen degistiryosun zaten. Bazen kakadan sonra hopatip ziplatirsak dogal olarak tasiyo onun disinda memnunum ama herkes canbebe diyo onu da bi denemek istiyorum. sen deneyince yorumunu soyler misin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?