2015 Şubat Anneleri

fiyatlari bende bilmiyorum
adetleri zaten degisiyor da hepsi ayni halt galiba .. yesil paketde mi çift lastik var ? benim kullandigim beyaz paket elimdeki ama iz var çocukda
Beyazda iz yapıyor. İz yapmayan yok sanırım.
Neden şu alıştırma külotları gibi değil bezler.ince ve o şekilde olsa olmaz mı acep.
Eşime dedim bir tane mekanizma yap bebek arabası için tek düğme ile açılsın ve kapansın.
Onca marka var ve motorsiklet fiyatına hatta nerdeyse araba fiyatına bebek arabası var ama yine arabalar bebek kucaktayken tek elle açılmıyor.
Patentini alırız paraya para demeyiz eminim herkes tercih eder..

fiyatlari bende bilmiyorum
adetleri zaten degisiyor da hepsi ayni halt galiba .. yesil paketde mi çift lastik var ? benim kullandigim beyaz paket elimdeki ama iz var çocukda
Senin oğlan tombik ondan boğumların arasına giriyor lastik iz yapıyor.
Maşallah miniş Hakan'a

plates muthis bir sey bi ara yaptim vucudu cok guzel toparliyor. Simdi kolum bacagimda falan sikinti yok cok kilom kalmadi ama gobegimin biraz toparlanmasi lazim. Evde yapayim diyorum ama unuttum hareketleri ya. Nasil yapmak lazim nerden bakayim netten baksam mi? kafaniza gore de yapmayin demisti hocamiz. Plates topum ve lastigim var su an ama tum hareketleri unuttum ben :)

ben oglan emerken kaka yapiuor ya elimle hissediyorum sicakligi direk disina yapiyor, valla bez baglamasam da farketmiycek sanki, iyi kotu bi çisi tutuyor ama kaka yi geçirince o neye yarayacakki
Allah allah hic anlamadim canim ya bende hic sorun yok. Buyuk mu geliyo bez acaba? Ben 2 numara kullaniyorum. 3-6 kilo diyo. Kiz en son 12sinde tartilmistik 4600 du. 2 numara aldim bende. Kaka yanlardan cikiyo bazen evet ama kizi cok oynatinca kucakta oyle oluyo. Degistir bakalim bezini ne olacak gorelim.

Aynen senin gibi düşünüyorum.çişi emiyor hatta elimi sürüyorum elim ıslanmıyor.
Kaka da hemen alınca çıkmıyor.
Bizimki her sabah popiş açıkken kaka yapıyor
Halıya hatta 1,5 mt ilerisinde dolap var oraya kadar cırtlatıyor.
3 ayda iki kez halıyı yıkadım birde yeni halı aldım.silince çıkmıyor nasıl bir madde ise. Beyaz süt nasıl işlenip o şekilde çılıyorsa artık

bende bugün molfix 3 numaraya geçtim ama daha kullanmadım yeni paket aldırdım ve ilk kez dikkat ettim içinde 68 tane var 27 liraymış
deneyeyim memnun kalırsam annelütfen den sipariş vereceğim avantajlı paketler var primada devam edeceksen oraya bakabilirsin hem fiyatı uygun hem jumbo paketleri var

yok buyuk gelmez çocuk 6 kg yaklasik
kuçuk olabilirmiki bilmiyorum
memnun olan çok memlnun olmayanda hiç deil bu meretden

Bizim de cikiyor ama kaka. Sivi olunca biriktirip yaptiysa illa cikiyor. ek gidaya gecince kaka duzene girer ozaman cikmaz.
Kiyafeti de sabunla citiliyorum hemen yoksa cikmiyor

2 aylık canım bebeğim Haklısın ilaç konusunda ama akciğere inerse diye korkumdan verdim bir de tecrübesizlik. O ölsürdükçe ben ağlıyorum
benjm buyuk kizimda 2.5 aylikken hasta oldu.oksurukten ememez hale geldi.doktora goturduk peditus verdi ve yaninda 2 ilac daha adlarini unuttum.biz kullandikca cocuugun balgami artti.cocugum olecek sandim ac ac durdu.agzi burmu tikandi ne yaptiksa acilmadi.bu sefer kuvezde kaldigi hastaneye goturduk.doktor bu ilaclari kim verdi dedi. Odada onlari cope atti.kesinlikle kullanmicaksiniz.bunlar nasil doktor dedi. Buyuk cocuk ilaciymis .balgami arttirmis.ventolin verdi bide baska bi ilac.5 gun icinde cocugum dirildi. Birde buhar yaptik tabiki... Iste boyle...her doktorada guven olmaz...

Yok cnm ya niye suçluluk duyacaksın keyfine bak pasta çok pratik bu arada yani izlerken öyle geldi bana en azından :)) eşim fena sardı mutfak olayina evde sürekli Türkmax gurme izliyoruz :))
Ben acayıp duskunum mutfga hanı stres atanlar vardırya yemek yaparken ben oglanı babaya verınce dırek mutfaga kosuyprum. T gurme gunduzlrrı ızlıyorum ızledıkce gaza gelıyorum...

slm kizlar burda 21 derece k.maraş havada düzenli durıyorhava raporuna baktım aciba kombi kapatsak mi artik ?? bilemedim sicakda

Ben internetten alışveriş pek sevmiyorum.
Oturduğum yer çarşı pazarın ortasında.birde alışveriş merkezleri de çok yakın.
Birde sabırsızım. İnternetten ekmek dahi alsam beklerken sıkıntı basıyor.

meyveyi içine koyuyorsun çocuk suyunu emiyor posasını emiyor böylece büyük parça ısırıp boğulma riski ortadan kalkıyor

senin yerinde olsam bende netten alışveriş yapmazdım ben yine herşeyi netten alıyorum emziği bile
evime yakın hiçbirşey yok
ben perşembe günü ebebekten sipariş verdim süt poşeti ve biberon
dün gelmesi gerekiyordu kargoyu sürekli takip ediyordum
en son dağıtıma çıktı diye mesaj geldi
akşama kadar bekledim gelmedi
tekrar girdim takip numarasıyla baktım
benim adıma adrese teslim edilmiş görünüyor
ama bana bırakılmadı
kargoyu aradım kapatmışlar
yarın sabah arayıp soracağım kime teslim ettiniz banaq teslim edilmedi teslim etmediyseniz neden teslim edildi yazıyorsunuz diye
biraz cazgırlık var canlarına okuyasım geldi nedense

ben meyve süzgeci alacam wee babynin

aynı şey zaten farketmez yani hangisi olursa alacağım bende direkt vermektense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…