Beyazda iz yapıyor. İz yapmayan yok sanırım.fiyatlari bende bilmiyorum
adetleri zaten degisiyor da hepsi ayni halt galiba .. yesil paketde mi çift lastik var ? benim kullandigim beyaz paket elimdeki ama iz var çocukda
Senin oğlan tombik ondan boğumların arasına giriyor lastik iz yapıyor.fiyatlari bende bilmiyorum
adetleri zaten degisiyor da hepsi ayni halt galiba .. yesil paketde mi çift lastik var ? benim kullandigim beyaz paket elimdeki ama iz var çocukda
plates muthis bir sey bi ara yaptim vucudu cok guzel toparliyor. Simdi kolum bacagimda falan sikinti yok cok kilom kalmadi ama gobegimin biraz toparlanmasi lazim. Evde yapayim diyorum ama unuttum hareketleri ya. Nasil yapmak lazim nerden bakayim netten baksam mi? kafaniza gore de yapmayin demisti hocamiz. Plates topum ve lastigim var su an ama tum hareketleri unuttum ben :)Ben öğretmenliğin yanısıra pilates eğitmeniyim karnım doğumun ertesi günü dümdüzdü sarkmadı hiç zaten de dün denedim bacaklarımı kaldıramıyorum pilateste hem bacağım kalınlanmış hem de göbeğim zayıf güçlenmesi lazım.Karnın falan acır inş. da daha işe yarar:/ Bekliyorum yorumları...
Allah allah hic anlamadim canim ya bende hic sorun yok. Buyuk mu geliyo bez acaba? Ben 2 numara kullaniyorum. 3-6 kilo diyo. Kiz en son 12sinde tartilmistik 4600 du. 2 numara aldim bende. Kaka yanlardan cikiyo bazen evet ama kizi cok oynatinca kucakta oyle oluyo. Degistir bakalim bezini ne olacak gorelim.ben oglan emerken kaka yapiuor ya elimle hissediyorum sicakligi direk disina yapiyor, valla bez baglamasam da farketmiycek sanki, iyi kotu bi çisi tutuyor ama kaka yi geçirince o neye yarayacakki
Aynen senin gibi düşünüyorum.çişi emiyor hatta elimi sürüyorum elim ıslanmıyor.Bende primanin beyazini kullaniyorum su an 2 numara. Bence de lastikler cok iyi sıkmiyo bacagi ya da bizim kizlarin bacaklari ince :)
Herkes farkli yorum yapmis ben su an memnunum cisi cok guzel emiyo. Kakayi da yapinca hemen degistiryosun zaten. Bazen kakadan sonra hopatip ziplatirsak dogal olarak tasiyo onun disinda memnunum ama herkes canbebe diyo onu da bi denemek istiyorum. sen deneyince yorumunu soyler misin bana
Prima premium care. Beyaz dediğimiz. Şu işeyince renk değiştiren.
Diğeri yeşil pkt normal prima. Ondan çift lastik var bacakları mahvediyor.
Ben hiçbirinin fiyatını bilmiyorum.adetleri falanda değişiyor heralde. Öğrenicez heralde.
yok kiz bacaklari oyle bogumlu deil kiSenin oğlan tombik ondan boğumların arasına giriyor lastik iz yapıyor.
Maşallah miniş Hakan'a
yok buyuk gelmez çocuk 6 kg yaklasikplates muthis bir sey bi ara yaptim vucudu cok guzel toparliyor. Simdi kolum bacagimda falan sikinti yok cok kilom kalmadi ama gobegimin biraz toparlanmasi lazim. Evde yapayim diyorum ama unuttum hareketleri ya. Nasil yapmak lazim nerden bakayim netten baksam mi? kafaniza gore de yapmayin demisti hocamiz. Plates topum ve lastigim var su an ama tum hareketleri unuttum ben :)
Allah allah hic anlamadim canim ya bende hic sorun yok. Buyuk mu geliyo bez acaba? Ben 2 numara kullaniyorum. 3-6 kilo diyo. Kiz en son 12sinde tartilmistik 4600 du. 2 numara aldim bende. Kaka yanlardan cikiyo bazen evet ama kizi cok oynatinca kucakta oyle oluyo. Degistir bakalim bezini ne olacak gorelim.
Belini yukardan bagla ve gevsek baglama. Bu yuzden 3 noya gectim beli yukardan baglayinca bacaklarini skti. Elinde coksa bir dene baglama seklini bakalimyok kiz bacaklari oyle bogumlu deil ki
yuzu tombik sadece :)
benjm buyuk kizimda 2.5 aylikken hasta oldu.oksurukten ememez hale geldi.doktora goturduk peditus verdi ve yaninda 2 ilac daha adlarini unuttum.biz kullandikca cocuugun balgami artti.cocugum olecek sandim ac ac durdu.agzi burmu tikandi ne yaptiksa acilmadi.bu sefer kuvezde kaldigi hastaneye goturduk.doktor bu ilaclari kim verdi dedi. Odada onlari cope atti.kesinlikle kullanmicaksiniz.bunlar nasil doktor dedi. Buyuk cocuk ilaciymis .balgami arttirmis.ventolin verdi bide baska bi ilac.5 gun icinde cocugum dirildi. Birde buhar yaptik tabiki... Iste boyle...her doktorada guven olmaz...2 aylık canım bebeğim Haklısın ilaç konusunda ama akciğere inerse diye korkumdan verdim bir de tecrübesizlik. O ölsürdükçe ben ağlıyorum
Ben acayıp duskunum mutfga hanı stres atanlar vardırya yemek yaparken ben oglanı babaya verınce dırek mutfaga kosuyprum. T gurme gunduzlrrı ızlıyorum ızledıkce gaza gelıyorum...Yok cnm ya niye suçluluk duyacaksın keyfine bak pasta çok pratik bu arada yani izlerken öyle geldi bana en azından :)) eşim fena sardı mutfak olayina evde sürekli Türkmax gurme izliyoruz :))
daha erken ama kasik meyve filesi almayi dusunuyo musunuz?
Ben internetten alışveriş pek sevmiyorum.bende bugün molfix 3 numaraya geçtim ama daha kullanmadım yeni paket aldırdım ve ilk kez dikkat ettim içinde 68 tane var 27 liraymış
deneyeyim memnun kalırsam annelütfen den sipariş vereceğim avantajlı paketler var primada devam edeceksen oraya bakabilirsin hem fiyatı uygun hem jumbo paketleri var
ben meyve süzgeci alacam wee babyninilk etapta alacağım doğrudan vermek yerine suyunu emsin
O nedaha erken ama kasik meyve filesi almayi dusunuyo musunuz?
Senin cok istedigin cam rendenin file hali direk meyveyi sebzeyi icine koyuyosun cocuk emiyo :)))
Onun ucu silikon degil mi delikleri file kadar kucuk mu acababen meyve süzgeci alacam wee babynin
meyveyi içine koyuyorsun çocuk suyunu emiyor posasını emiyor böylece büyük parça ısırıp boğulma riski ortadan kalkıyor
Ben internetten alışveriş pek sevmiyorum.
Oturduğum yer çarşı pazarın ortasında.birde alışveriş merkezleri de çok yakın.
Birde sabırsızım. İnternetten ekmek dahi alsam beklerken sıkıntı basıyor.
ben meyve süzgeci alacam wee babynin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?