- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Onun ucu silikon degil mi delikleri file kadar kucuk mu acaba
Yine iyi haliyla dolapla yirtmissin yuzune gelseydi bi de :))Aynen senin gibi düşünüyorum.çişi emiyor hatta elimi sürüyorum elim ıslanmıyor.
Kaka da hemen alınca çıkmıyor.
Bizimki her sabah popiş açıkken kaka yapıyor
Halıya hatta 1,5 mt ilerisinde dolap var oraya kadar cırtlatıyor.
3 ayda iki kez halıyı yıkadım birde yeni halı aldım.silince çıkmıyor nasıl bir madde ise. Beyaz süt nasıl işlenip o şekilde çılıyorsa artık
Seninkine de masallah subanallah biz ayniyiz senle benimki daha yeni 5 olmustur :)yok buyuk gelmez çocuk 6 kg yaklasik
kuçuk olabilirmiki bilmiyorum
memnun olan çok memlnun olmayanda hiç deil bu meretden
ben mama verdigim icin her mamadan ince bir iki yudum biberonda cektiriyorum sen anne sutude verdigin icin 1-2 damla yetmez sanirim cay kasigiyla verkızlar siz su veriyormusunuz bebeklerinize
bana doktor su ver dedi veriorum şimdi ama ne kadar vereceğimi bilmiyorum
minik suluklardan vardı onunda sıkıyorum ağzına 2-3 defa
yeterlimi acaba
Himm salatalik falan olur mu acaba file daha guvenli geldi bana...onun içinde yumuşak meyveler oluyor sadece
yani biraz sert meyveler olmaz
çilek muz şeftali falan koyulabiliyor içine
okadar inçelemedim bir bakmak lazimama o daha pratık geldi banaOnun ucu silikon degil mi delikleri file kadar kucuk mu acaba
ben veriyorum hem verdiğim gün kakasini rahat yapiyor 4 cay kaşığı bazen daha fazlakızlar siz su veriyormusunuz bebeklerinize
yeterlimi acaba
Canim ig kullaniyo muydun?Su momfortbaby konusu kafama takildi bi ay icinde bi kanguru almam lazim. Istanbula gidince lazim olcak cok orda. Alirim muhtemelen ama yenidogan aparati diye bisey var almak lazim ki ya?
Ben onu kullanacagim zaman neredeyse 2 bucuk aylik olacak gerek yok herhalde di mi? Kafasina destek amacli mi o aparat onu da anlamadim.
Su momfortbaby konusu kafama takildi bi ay icinde bi kanguru almam lazim. Istanbula gidince lazim olcak cok orda. Alirim muhtemelen ama yenidogan aparati diye bisey var almak lazim ki ya?
Ben onu kullanacagim zaman neredeyse 2 bucuk aylik olacak gerek yok herhalde di mi? Kafasina destek amacli mi o aparat onu da anlamadim.
ben mama verdigim icin her mamadan ince bir iki yudum biberonda cektiriyorum sen anne sutude verdigin icin 1-2 damla yetmez sanirim cay kasigiyla ver
Himm salatalik falan olur mu acaba file daha guvenli geldi bana...
ben veriyorum hem verdiğim gün kakasini rahat yapiyor 4 cay kaşığı bazen daha fazla
Valla mı? Merak ettim nasıl bir şeymişSenin cok istedigin cam rendenin file hali direk meyveyi sebzeyi icine koyuyosun cocuk emiyo :)))
Valla mı? Merak ettim nasıl bir şeymiş
Evet canim adim ebru profilimde begüm'un annesi yaziyo diger kizlardan bulabilirsin :)Canim ig kullaniyo muydun?
Hmm simdi anladim. Bizim kiz boyle daralmaya gelemez evde kundak bile yaptirtmiyo kendini almayayim ben bunu en iyisi :) cok gerekirse battaniye kullanirim bende. Sanirim bacaklari iki yana acilmasin diye bu aparat.canım momfort baby yeni doğan aparatı kafası için değil huni gibi bişey içine oturtuyorsun
battaniye koydu hashande aparat yerine
bak bu aparat
damla değil suluk zaten çekmeden fışkırtıyor ben elimle sıkıyorum ağzına
file daha güvenli evet hem sebzeleride koyabilirsin içine
Evet sen öyle yazınca aha dedim yandılar bu şimdi yarın arayıp sorar onlara.meyveyi içine koyuyorsun çocuk suyunu emiyor posasını emiyor böylece büyük parça ısırıp boğulma riski ortadan kalkıyor
senin yerinde olsam bende netten alışveriş yapmazdım ben yine herşeyi netten alıyorum emziği bile
evime yakın hiçbirşey yok
ben perşembe günü ebebekten sipariş verdim süt poşeti ve biberon
dün gelmesi gerekiyordu kargoyu sürekli takip ediyordum
en son dağıtıma çıktı diye mesaj geldi
akşama kadar bekledim gelmedi
tekrar girdim takip numarasıyla baktım
benim adıma adrese teslim edilmiş görünüyor
ama bana bırakılmadı
kargoyu aradım kapatmışlar
yarın sabah arayıp soracağım kime teslim ettiniz banaq teslim edilmedi teslim etmediyseniz neden teslim edildi yazıyorsunuz diye
biraz cazgırlık var canlarına okuyasım geldi nedense
aynı şey zaten farketmez yani hangisi olursa alacağım bende direkt vermektense
eklim seni :))) hashande cok memnun bide ig'de batuylabadeninannesi diye bi profil var onunla dm'den iletisime gecip aklindaki sorulari sorabilirsinEvet canim adim ebru profilimde begüm'un annesi yaziyo diger kizlardan bulabilirsin :)
Hmm simdi anladim. Bizim kiz boyle daralmaya gelemez evde kundak bile yaptirtmiyo kendini almayayim ben bunu en iyisi :) cok gerekirse battaniye kullanirim bende. Sanirim bacaklari iki yana acilmasin diye bu aparat.
Bende surat kargoyla sorun yasadim aldigim urun 2 haftada gelmeyince ta genel merkezlerine kadar aradim 4 ay oldu hala sevkiyat mudurleri arayip derdimi dinleyecek ben kendi cabalarimla ulastim kargoma gerci bunda kabahatli satici ama calistigim yerin adini yazmama ve herkes tarafindan bilinen bir yer olmasina ragmen kargo sirketi nasil bulamadi hala hayret ediyorum....Evet sen öyle yazınca aha dedim yandılar bu şimdi yarın arayıp sorar onlara.
Ama kargo firmalarına bir şey kar etmiyor ben bir keresinde y.içi kargoyu şikayet etmediğim yer kalmamıştı ne bağırmalar ne fırçalar eleman yetersiz dedi çıktılar işin içinden. 3-4 büyük firma var grup tekeli gibiler ondan müşteriyi umursamıyorlar.hepsi aynı b...
Benimde çok derdim olduğundan kargo firmaları ile ondann çok sinirliyim.
Ayy lokumlu tulbentten cocuga tatli tukuruk tadi gelir bu en azindan meyvenin sebzenin suyunu emecek :))))Bu yengemlerin eskiden emzik niyetine bebeği susurmak için tülbente lokum sarıp vermeleri gibi bir şey.
Yav her düşündüğümde midem bulanıyor.
Lokumdan ve emen çocuktan soğudum yeminle.
Kabul ettim bende ekledim canim :)eklim seni :))) hashande cok memnun bide ig'de batuylabadeninannesi diye bi profil var onunla dm'den iletisime gecip aklindaki sorulari sorabilirsin
Su vermek mi ilk defa duydum... Verilir mi yawkızlar siz su veriyormusunuz bebeklerinize
yeterlimi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?