2015 Şubat Anneleri

:)) onu bilmiyorum kendi mi tasarlamis yoksa satici mi hicbir fikrim yok :)))
Bende çok merak ediyorum kim tasarlıyor bunları.dün onu düşündüm sonuşta büyük biri içine oturup bakacak değil rahat mı değil mi diye.
Tamam bebek ses çıkarmıyor olabilir ama bakalım vucut gelişimine uygun mu?
Ondan gitm kaliteli bir şey aldım ama kızım yaklaşmıyor hiç.27 sinde 3 ay doluyor bakalım içine sokabilecek miyim?
Aslında birazda sarmadan dışarı çukacak kadar havanın ısınmasını bekliyorum

Mama kullananlar veriyorya
Bana doktorum sadece anne sutu olmasina ragmen her emzirmeden sobra iki cay kasigi ver dedi mutlaka. Pamukcuk da olmazmis. Sonra rezene ver dedi gazi var deyince rezene vericeksen suya gerek yok dedi.

Bu yengemlerin eskiden emzik niyetine bebeği susurmak için tülbente lokum sarıp vermeleri gibi bir şey.
Yav her düşündüğümde midem bulanıyor.
Lokumdan ve emen çocuktan soğudum yeminle.
Benim valide anlattı geçen biz böyle yapardık diye igrencccçc dedim )

Bana doktorum sadece anne sutu olmasina ragmen her emzirmeden sobra iki cay kasigi ver dedi mutlaka. Pamukcuk da olmazmis. Sonra rezene ver dedi gazi var deyince rezene vericeksen suya gerek yok dedi.
Doktorlar o konuda fikir birliğine varamadı.
Bende sürekli değil ama arasıra veriyorum

Valla 3 gündür de veriyorum of aile boyu hastayıZ Bebeğim iyileşsinde biz önemli değiliz artık teşekkür ederim bilgilerin için

cocuk dr'larindan onay aliyolardir belki
bende ayakta sallamaya son vermek icin ana kucagi alicam ins pisman olmam

Utunun dibi göründü allaha bin sukur ama benimde dibim cikti.. Güya herif utu yapti kendi seysilerini utulemis bizimkiler ortalikta..neyse

O kadar utu yaptim sirtimda ter akti ayaklarim buz kesti..cayi hakettim en bi çoğundan..

Hiçkimseye küsme özgürlüğüm yok. Hiçkimseye tavır koyma özgürlüğüm yok. Illa herşey benim suçum herşeyden ben sorumluyum. Kendimi düşünemem

Hadi go
hadi gozun aydin canm.darisi badimixs
Hiçkimseye küsme özgürlüğüm yok. Hiçkimseye tavır koyma özgürlüğüm yok. Illa herşey benim suçum herşeyden ben sorumluyum. Kendimi düşünemem
Al benden de o kadar.kelimelerimi tartmak zorunda kalmaktan nefret ediyorum.oyle ofkeliyim ki!

Oğluşlarla beraber Nişana gittik, büyük oğlum anne sen halay çekersen bebeğimize kim bakacak dedi.. :))) sen düşünme oğlum orasını dedim neyse en so eltim aldı kucağına toreyle ilglenirken akraba çok o almış ona vermiş o almış ona vermiş büyük oğlum anne bebeğimiz nerde diyor Hürrem gibi oğlum nerde diye sağa sola bakıyorum hey allahım yaa ne gündü ) migrenim tuttu gürültü den hemen eve geldik çay yaptım kendime oh mis gibi :)

Yine iyi haliyla dolapla yirtmissin yuzune gelseydi bi de :))

Seninkine de masallah subanallah biz ayniyiz senle benimki daha yeni 5 olmustur :)
biraz kiloyu hizli aliyor ama aksamlari çok agliyor , emzirmelerin arasini napsam açamiyorum, duzensiz besleniyoruz oda akrin agrisi yapiyor
keske az kilo alsada aglamasa : (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…