- 15 Mart 2014
- 1.455
- 662
- 248
:)) onu bilmiyorum kendi mi tasarlamis yoksa satici mi hicbir fikrim yok :)))Kabul ettim bende ekledim canim :)
Evet o hesabi gordum ig de. Mantikli aslinda sorayim ordan. Kadin neciymis neymis de tasarlamis boyle biseyi merak ettim.
Mama kullananlar veriyoryaSu vermek mi ilk defa duydum... Verilir mi yaw
Mama verenler suda veriyor genelde dr tavsiye ediyor...Su vermek mi ilk defa duydum... Verilir mi yaw
Bende çok merak ediyorum kim tasarlıyor bunları.dün onu düşündüm sonuşta büyük biri içine oturup bakacak değil rahat mı değil mi diye.:)) onu bilmiyorum kendi mi tasarlamis yoksa satici mi hicbir fikrim yok :)))
Bana doktorum sadece anne sutu olmasina ragmen her emzirmeden sobra iki cay kasigi ver dedi mutlaka. Pamukcuk da olmazmis. Sonra rezene ver dedi gazi var deyince rezene vericeksen suya gerek yok dedi.Mama kullananlar veriyorya
Benim valide anlattı geçen biz böyle yapardık diye igrencccçc dedimBu yengemlerin eskiden emzik niyetine bebeği susurmak için tülbente lokum sarıp vermeleri gibi bir şey.
Yav her düşündüğümde midem bulanıyor.
Lokumdan ve emen çocuktan soğudum yeminle.
Doktorlar o konuda fikir birliğine varamadı.Bana doktorum sadece anne sutu olmasina ragmen her emzirmeden sobra iki cay kasigi ver dedi mutlaka. Pamukcuk da olmazmis. Sonra rezene ver dedi gazi var deyince rezene vericeksen suya gerek yok dedi.
Valla 3 gündür de veriyorum of aile boyu hastayıZ Bebeğim iyileşsinde biz önemli değiliz artık teşekkür ederim bilgilerin içinanliyorum canim annelik kolay deil
benim bu uçuncu çocugum
en buyugu 6.5 yasinda, 6 yilda 30 kere hasta oldular belki oda en az, hele oglum bronsiyolit , bronsit, otit, rhinofarenjit aklina gelirse alt solunum ust solum yollari hiç temiz olmazdi ilk uç senesinde .. burdaki takip eden arkadasalr biliyorn hiç bi ilaci kullanmam .. bu gune kadar ilaç kullanma sebeplerim: krup yani larenjit,otit ( çocuk kulagim diye aglarsa ),oglum ameliyat oldu onun sonrasinda ,bide kil kurdu .. baska ilaç kullanmadim
simdi benim cocuklarim saglikli sukur , gece buyuk oglan çok oskurdu simdi hiç biseyi yok azaliyor geri grip ..
uzuluyorum bos yere ilaç verilen çocuklara
asil o peditusle cigerlere inecek hastalik : (
- Peditus, öksürük kesici olduğundan 2-3 gün sonra göğüsüne inecek ve hırıltılar başlayacaktır. Ayrıca içinde "Calpol" şuruptaki kadar "parasetamol" vardır haberi,niz olsun
bu benim doktorumun fikri ve yazisi ..
cocuk dr'larindan onay aliyolardir belkiBende çok merak ediyorum kim tasarlıyor bunları.dün onu düşündüm sonuşta büyük biri içine oturup bakacak değil rahat mı değil mi diye.
Tamam bebek ses çıkarmıyor olabilir ama bakalım vucut gelişimine uygun mu?
Ondan gitm kaliteli bir şey aldım ama kızım yaklaşmıyor hiç.27 sinde 3 ay doluyor bakalım içine sokabilecek miyim?
Aslında birazda sarmadan dışarı çukacak kadar havanın ısınmasını bekliyorum
meryemkuzu .!.:3,5 ay sonra annem gitti. Çok agladım yav. Napcam ben şimdi
Ne kadar sanslisin benim öyle şansım yoktu3,5 ay sonra annem gitti. Çok agladım yav. Napcam ben şimdi
hadi gozun aydin canm.darisi badimixsselam kızlar
bugün kızımla son pazar günüm çarşamba işe başlıyorum ama çok şükür gözüm arkada kalmayacak annem gelecek bakmaya daha sonrada babam gelecek artık yanıma taşınıyorlar çok mutluyum akşam eşim babamla konuştu açıkçası korkuyordum babam inatçıdır eşimde inat ederde kavga ederlerse diye ama çok şükür anlaşmışlar babam yaza gelecek annem salı akşamı geliyor çarşamba işe başlıyorum günlük süt iznimi toplu kullanacağım yani 2 saat erken çıkacağım gün içinde sağıp bıraktığım sütü verecek annem havalar ısınınca da yanıma getirir işyerinde emziririm
bugün hava çok soğuk son kez dışarı çıkalım dedik ama soğuktan yine evde kapalı kaldık
Al benden de o kadar.kelimelerimi tartmak zorunda kalmaktan nefret ediyorum.oyle ofkeliyim ki!Hiçkimseye küsme özgürlüğüm yok. Hiçkimseye tavır koyma özgürlüğüm yok. Illa herşey benim suçum herşeyden ben sorumluyum. Kendimi düşünemem
Tamam canımBende çekemiyoruz eşim çekiyordu, birde banyodan sonra Çek.
biraz kiloyu hizli aliyor ama aksamlari çok agliyor , emzirmelerin arasini napsam açamiyorum, duzensiz besleniyoruz oda akrin agrisi yapiyorYine iyi haliyla dolapla yirtmissin yuzune gelseydi bi de :))
Seninkine de masallah subanallah biz ayniyiz senle benimki daha yeni 5 olmustur :)
noldu canim ?Hiçkimseye küsme özgürlüğüm yok. Hiçkimseye tavır koyma özgürlüğüm yok. Illa herşey benim suçum herşeyden ben sorumluyum. Kendimi düşünemem
Psikoloğa giden de biz olucazHadi go
hadi gozun aydin canm.darisi badimixs
Al benden de o kadar.kelimelerimi tartmak zorunda kalmaktan nefret ediyorum.oyle ofkeliyim ki!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?