Kırgının üzgünüm ne yaptığımı bilmeyen karışık bir akıl sağlığım olmaya başladı kendimi toparlayamıyorum çok üzgünüm yaw.noldu canim ?
Maşallah canım l, geçecek işte kendimizi böyle avutalim napacan cekecen sağlık sıhhatli olsunlar dabiraz kiloyu hizli aliyor ama aksamlari çok agliyor , emzirmelerin arasini napsam açamiyorum, duzensiz besleniyoruz oda akrin agrisi yapiyor
keske az kilo alsada aglamasa : (
burnu tikali deil demi?Ya kızlar iki gündür oğlum emdikten sonra hepsini tekrar çıkarıyor neden acaba ya
saol canimMaşallah canım l, geçecek işte kendimizi böyle avutalim napacan cekecen sağlık sıhhatli olsunlar da
kim napti canim sana kiyamam : (Kırgının üzgünüm ne yaptığımı bilmeyen karışık bir akıl sağlığım olmaya başladı kendimi toparlayamıyorum çok üzgünüm yaw.
Nezleydi zaten ama iki gündür normal şükür biraz düzeldi 2.5 ayda 2 kere nezle oldu yavrucumburnu tikali deil demi?
burnu tikali olunca o sekil kusar benimkiler
sen yinede burnuna serum fiz SIK canimNezleydi zaten ama iki gündür normal şükür biraz düzeldi 2.5 ayda 2 kere nezle oldu yavrucum
Keşke içime atsaymışım söyledim daha çok sorun oldu herşeyden suçlanıyorum yoruldum artık. Eşim bir ara silik bir tipsin demişti alınmıştım gerçekten silik biriyim. İstediğimi masaya vurup yaptıramıyorum, hep susuyorum kim ne derse tamam diyorum. Insanları kırmamaya üzmemeye çalışıyorum ama bana böyle davranan yok. Bu ruh hâlimle bebeğimi de etkilemek istemiyorum. Sabahtan beri ağlıyorum başım çok ağrıyor.kim napti canim sana kiyamam : (
sadece kendini ve kizini dusun,içine bisey atma , senin içine dert olacagina konus karsindakinin karnini agritsin
sorun ne bilmiuorum ama içine atmannin etkisi vadrdir eminim
sabretmede neyse onu soyle geçsin gitsin
cocuk dr'larindan onay aliyolardir belki
bende ayakta sallamaya son vermek icin ana kucagi alicam ins pisman olmam
Ne oldu canımHiçkimseye küsme özgürlüğüm yok. Hiçkimseye tavır koyma özgürlüğüm yok. Illa herşey benim suçum herşeyden ben sorumluyum. Kendimi düşünemem
Annenin yaptigi herseyi :)
Ne kadar sanslisin benim öyle şansım yoktu
Ne demek istedi acaba?Oğluşlarla beraber Nişana gittik, büyük oğlum anne sen halay çekersen bebeğimize kim bakacak dedi.. :))) sen düşünme oğlum orasını dedim neyse en so eltim aldı kucağına toreyle ilglenirken akraba çok o almış ona vermiş o almış ona vermiş büyük oğlum anne bebeğimiz nerde diyor Hürrem gibi oğlum nerde diye sağa sola bakıyorum hey allahım yaa ne gündü) migrenim tuttu gürültü den hemen eve geldik çay yaptım kendime oh mis gibi :)
@krizantecik bazanın baş kısmındaki amortisör ve vidalara yağ sıktık gıcırtı geçti.
Makine yağı olsa daha iyi olurdu ama olmadığından zeytinyağı sıktık
.bilginize arz olunur...
Of ya valla nefret ettim bu doktorlardan ben sordum Dr a ilaç kullanmasam anlatamaz mı diye ciğerlerine inerse daha kötü olur dedi bende korkumdan verdim aslında direndim ama annem ve eşimin ısrarıyla verdim demek ki kuzunun öksürüğü ondan arttıbenjm buyuk kizimda 2.5 aylikken hasta oldu.oksurukten ememez hale geldi.doktora goturduk peditus verdi ve yaninda 2 ilac daha adlarini unuttum.biz kullandikca cocuugun balgami artti.cocugum olecek sandim ac ac durdu.agzi burmu tikandi ne yaptiksa acilmadi.bu sefer kuvezde kaldigi hastaneye goturduk.doktor bu ilaclari kim verdi dedi. Odada onlari cope atti.kesinlikle kullanmicaksiniz.bunlar nasil doktor dedi. Buyuk cocuk ilaciymis .balgami arttirmis.ventolin verdi bide baska bi ilac.5 gun icinde cocugum dirildi. Birde buhar yaptik tabiki... Iste boyle...her doktorada guven olmaz...
Bazen oluyorlar öyle bazende hiç kusmuyorlar.Ya kızlar iki gündür oğlum emdikten sonra hepsini tekrar çıkarıyor neden acaba ya
İyi insan olunca silik oluyorsun.Keşke içime atsaymışım söyledim daha çok sorun oldu herşeyden suçlanıyorum yoruldum artık. Eşim bir ara silik bir tipsin demişti alınmıştım gerçekten silik biriyim. İstediğimi masaya vurup yaptıramıyorum, hep susuyorum kim ne derse tamam diyorum. Insanları kırmamaya üzmemeye çalışıyorum ama bana böyle davranan yok. Bu ruh hâlimle bebeğimi de etkilemek istemiyorum. Sabahtan beri ağlıyorum başım çok ağrıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?