2015 Şubat Anneleri

biraz kiloyu hizli aliyor ama aksamlari çok agliyor , emzirmelerin arasini napsam açamiyorum, duzensiz besleniyoruz oda akrin agrisi yapiyor
keske az kilo alsada aglamasa : (
Maşallah canım l, geçecek işte kendimizi böyle avutalim napacan cekecen sağlık sıhhatli olsunlar da

Ya kızlar iki gündür oğlum emdikten sonra hepsini tekrar çıkarıyor neden acaba ya

Kırgının üzgünüm ne yaptığımı bilmeyen karışık bir akıl sağlığım olmaya başladı kendimi toparlayamıyorum çok üzgünüm yaw.
kim napti canim sana kiyamam : (
sadece kendini ve kizini dusun,içine bisey atma , senin içine dert olacagina konus karsindakinin karnini agritsin
sorun ne bilmiuorum ama içine atmannin etkisi vadrdir eminim
sabretmede neyse onu soyle geçsin gitsin

arkaadsim senin oglan çok emiyor o yuzden de çok kaka yapiyor oda tasiyor bence dedi
yarin baska marka alip deniycem

Keşke içime atsaymışım söyledim daha çok sorun oldu herşeyden suçlanıyorum yoruldum artık. Eşim bir ara silik bir tipsin demişti alınmıştım gerçekten silik biriyim. İstediğimi masaya vurup yaptıramıyorum, hep susuyorum kim ne derse tamam diyorum. Insanları kırmamaya üzmemeye çalışıyorum ama bana böyle davranan yok. Bu ruh hâlimle bebeğimi de etkilemek istemiyorum. Sabahtan beri ağlıyorum başım çok ağrıyor.

Benim çocuk ayakta sallanmayı sevmiyor. Al kucağına diyor. Koltuk altımın oraya kafasını sokup uyuyor.ya da yatağında kendiliğinden.
Çay içecrksem bir türlü durmuyorsa ayakta sallıyorum aradıra.
cocuk dr'larindan onay aliyolardir belki
bende ayakta sallamaya son vermek icin ana kucagi alicam ins pisman olmam

Herkese merhaba sizleri okuyordum ama yazmıyordum.ben de şubat ayında doğum yaptım. Benim doktorum doğumdan sonra elinde kalan vitaminleri bitir yeter dedi. Çocuk doktorum da herhangi bir vitamin vermedi. Omega demir vs kullanmıyorum. Sizler herhangi bir vitamin kullanıyor musunuz?

@krizantecik bazanın baş kısmındaki amortisör ve vidalara yağ sıktık gıcırtı geçti.
Makine yağı olsa daha iyi olurdu ama olmadığından zeytinyağı sıktık
.bilginize arz olunur...

Ne demek istedi acaba?
Anne kalk halay çek mi?
Anne sen halay çekme mi?
Sen halay çekerken bebeğe ben bakarım mı?

Of ya valla nefret ettim bu doktorlardan ben sordum Dr a ilaç kullanmasam anlatamaz mı diye ciğerlerine inerse daha kötü olur dedi bende korkumdan verdim aslında direndim ama annem ve eşimin ısrarıyla verdim demek ki kuzunun öksürüğü ondan arttı

İyi insan olunca silik oluyorsun.
Sürekli kavga patırtı çıkaran konuşan biri olman gerek diye düşünüyor insanlar.
Öyle bir durumdayızki kimse kırılmasın diye sustukça millet seni saf olarak görüyor daha çok tepene çıkıyor.
Artık sen iyilik yap karşılığını mutlaka görürsün devrini geçtik.
Herkes acımasız olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…