2015 Şubat Anneleri

Bana doktorun dedigi bol bol emzir ve buhar yap dedi. Gecmis olsun cnm.

Benim çocuk ayakta sallanmayı sevmiyor. Al kucağına diyor. Koltuk altımın oraya kafasını sokup uyuyor.ya da yatağında kendiliğinden.
Çay içecrksem bir türlü durmuyorsa ayakta sallıyorum aradıra.
Keske benimkide kendiliginden uyusa ilk zamanlar uyuyamadigi icin mizirdanacagina ayagimda salliyayim daha iyi dedim simdide ayagimda sallamaya raziyim yeterki birakinca uyanmasin diyorum ana kucagini alinca ne dicem cok merak ediyorum....

Güç sevgide olması gerekirken güç laf söyleyende her türlü durumda kendini HAKLI görende olmuş.

Tartismamak icin icine atarsin silik olursun tartisip hakkini ararsin kavgaci olursun ikisinin ortasi yok bence ama sen kavgaci olmadan hakkini arayan silik biri ol sana yakisan bu

biraz kiloyu hizli aliyor ama aksamlari çok agliyor , emzirmelerin arasini napsam açamiyorum, duzensiz besleniyoruz oda akrin agrisi yapiyor
keske az kilo alsada aglamasa : (
Aman bu bebekler icin duzen kurmak henuz cok zor. Benimki de kafasina ne zaman eserse o zaman emiyo aynen cok emince de karni gurgur yapiyo basliyo aglamaya. Oyle hizli emiyo ki acikinca nefes almak icin cekiluyo memeden butun surat sut olmus hizli hizli nefes aliyi. o an kahkaha atasim geliyo hahaha :))

Ya aklıma geldi baktım internetten 1 YAŞ Altın'da olanlara iyi değil diye bişi okudum yapmadım o yüzden. Peki kuru muydu öksürüğü bizimki bariz balgamlı

balgamlı idi bizimkide,valla doktor söyledi ben sadece sabah yapacaktım kontrole gidince 3-4 kere sürebilirsiniz ince tabaka halinde dedi...

Üzüldüm canım bebişimi düşünüyorum ana gözyaşların akmasına engel olamıyorum bunlar da mı hormonlardan ki.
Bende dün sabaha kadar ağladım gözlerim şiş şiş bugün.
Bence bebeğin sağlığı yerinde olsun da hiçbiri önemli değil
Bazen bir kriz anı geliyor bir şey düşünemiyor insan ama sakinleşinde ne yaptım ben boşver her şeyi diyorsun.
Sende üzülme bebeğine bak.bir banyo yap sakinleş. Ağla boşalsın için.
Aklım çıkıyor ona bir şey olurdu rabbim yavrularımızı korusun.eş bile o üzülmesin diye önemli benim için artık.

Y.ici kargoyu tuketici haklarina sikayet etmistk sonucta birsy cikmadi ama huzursuz oldularsa belki o subedkiler. Artik esimin is yerinin adresini yaziyorum. Evim gayet merkezi kolay bir yer ama useniyorlar gelmeye adres yetersiz yazip geciyorlar. Ptt iyiydi ama bak

Tartismamak icin icine atarsin silik olursun tartisip hakkini ararsin kavgaci olursun ikisinin ortasi yok bence ama sen kavgaci olmadan hakkini arayan silik biri ol sana yakisan bu
Öyle de en yakının kavgacı olunca çok üzülüyorsun biri geçen söylüyordu iremguzumdu sanırım annesini çağırmış o da bana mı güvendin çocuğunu yaparken demiş bunu anne değil de Eş derse ne yaparsınız?

Aynen esine aynen o dertten bende de var ben eşime ne kadar titresem de eltim kadar değerim olmuyo sanırım
O kocasına Öküz geri zekalı diye bağırır benim Hayatım kelimemden daha sempatik geliyo millete :)

Allahım korusun inşallah yawrularımızı. Her işte vardır bir hayır bakalım neden böyle bişey yaşadım.

Tek basima mi yaptim bu cocugu???? derim. Ay benim bile sinirim bozuldu lafa bak ya.

Sen niye ağladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…