Yok canim yuz ustu yatiralacak gibi degil cirpinio yavrum nefesi kesilio aglamaktan dr yolu gozukuo bizeBen yuzustu yatiriyorum bazen ise yariyo rahatlatiyo ama basindan ayrilmiyorum
Hadi go
hadi gozun aydin canm.darisi badimixs
Al benden de o kadar.kelimelerimi tartmak zorunda kalmaktan nefret ediyorum.oyle ofkeliyim ki!
Hmm simdi anladim. Bizim kiz boyle daralmaya gelemez evde kundak bile yaptirtmiyo kendini almayayim ben bunu en iyisi :) cok gerekirse battaniye kullanirim bende. Sanirim bacaklari iki yana acilmasin diye bu aparat.
Evet sen öyle yazınca aha dedim yandılar bu şimdi yarın arayıp sorar onlara.
Ama kargo firmalarına bir şey kar etmiyor ben bir keresinde y.içi kargoyu şikayet etmediğim yer kalmamıştı ne bağırmalar ne fırçalar eleman yetersiz dedi çıktılar işin içinden. 3-4 büyük firma var grup tekeli gibiler ondan müşteriyi umursamıyorlar.hepsi aynı b...
Benimde çok derdim olduğundan kargo firmaları ile ondann çok sinirliyim.
Bu yengemlerin eskiden emzik niyetine bebeği susurmak için tülbente lokum sarıp vermeleri gibi bir şey.
Yav her düşündüğümde midem bulanıyor.
Lokumdan ve emen çocuktan soğudum yeminle.
Su vermek mi ilk defa duydum... Verilir mi yaw
bnm kocis de değildir valla :)))Kendim yayim diye demiyorm hic de uyuz degildir yaylar :)
,canım benim inşallah huzurlu bir akşam geçirirsinizsu an tanidigim bildigim herkes bu pazar aksami evinde en az iki kisiyken ben koca sehirde bebegimle yalnizim. Nobetteki esimi saymazsak. Zaten o da olmasa benim ne isim var burda.
Hayir hic bi sey degil de annem bi bucuk ay yanimda kaldi o kadar isi gucu vardi kadinin yine gitmeyecekti ben zorladim. Bunu bilen kv ise kiziyla daha bizim kirkimiz cikmafan baska sehre gezmeye gittiler iki hafta. Sonra da telefonda aklim sizde deyince ne yapacagimi bilmiyorum.
Cok severim kayinvalidemi iyi bi insandir hic sorunum da yok ama bu hamileligimde ve lohusaligimda cok kirdilar beni bilmeden de olsa.
dunya iyisi olsa kizi gibi dusunebilir mi mumkun degil.
Bu gece kizin krizi tutmasin diye etmedigim dua kalmadi. Bi sey olsa gelir misin diyecegim kimse yok esimden baska. Besigin basindan ayrilip da tuvalete bile gidemiyorum. allahim yine de sukurler olsun. Hastalik olmasin da, varsin kirilip dokulelim.
Bi süpürge yetmez ne demek ya gelsin de kendi yapsın madem,canım benim inşallah huzurlu bir akşam geçirirsiniz
seni çok iyi anlıyorum
benim kv de dünya iyisi ama doğurduğum günden beri saçmalıklarda master yaptı
annem yanımdayken hergün aradı istediğin bişey varmı pazarlığını yapayım alışverişini yapayım diye
her allahın günü geldi
annem gitti o da ayağını kesti
yorgan gitti kavga bitti hesabı
ben 1 aydır pazara çıkamıyorum dolapta yiyecek bişey kalmadı
market alışverişi yapılacak kocamdan istiyorum o da anladığı kadarıyla yapıp getiriyor
benim kv bir kere bile arayıp kızım çıkamıyorsundur geleyim yada ben alayım demedi
dün arıyor hiç sende napıyorsun ikra napıyor demedi
dayınlar gelecekmiş müsaitsen dedi
gelsinler anne yabancı değiller çekinmem ben onlardan süpürge yapmadım ama dedim
aaaa neden yapmadın diyor
ikra durmuyor uyumadı yapamadım dedim
o zaman söyleyeyim gelmesinler müsait değilmiş derim dedi
anne ayıp olur yabancı değiller gelsinler hemen tutarım bir süpürge dedim
bi süpürgeyle bitmezki temizlik boşver dedi kapattı telefonu
ben geleyim ikraya bakayın sende işlerini hallet demesini beklerdim
hani canı gidiyordu çok seviyordu torununu her allahın günü benim sütümü kesene kadar delirtmeye uğraştı beni
Tam olarak yemiyosa yapmıycaktın dediTek basima mi yaptim bu cocugu???? derim. Ay benim bile sinirim bozuldu lafa bak ya.
aman bırak allah aşkınaBi süpürge yetmez ne demek ya gelsin de kendi yapsın madem
Ben dusunuyorum.kimseye hbr vermeden gitcem muhtemelen.ilk defa boyle bi ruh halindeyim.millet mi tuhaflasti bana mi oyle geliyo anlamm lazim.iyi gormuyorum kendimiPsikoloğa giden de biz olucaz
Tam olarak yemiyosa yapmıycaktın dedi
Aynı nedenden.Sen niye ağladın
suan sana sarilasim geldi ya..birine sarılıp içini boşaltmaya ihtiyacın var seninTam olarak yemiyosa yapmıycaktın dedi
Dağıt onları al öcümüzü.amin canım darısı tüm çalışmak zorunda olanların başına
evet canım battaniyeyle desteklersin daha küçük olduklarından bacakları çok açılırsa ağlar daha tam oturamıyorlarya ondan heralde bu aparat bu model kanguruların hepsinde var
valla sorarım ben hiç çekinmem zamanında morhipoya kafa tutmuş insanım gittigidiyordan bile bişey alayım istediğim gibi olmasın veya yanlış gelsin hiç üşenmem uğraşırım
benimkini ups getirecekti getirmedi bahçede köpekler var onlardan giremedi korktu diyeceğim ama imkan yok çünkü köpekler bağlı ve kuryeyle kanka olduk neredeyse adam geldiğinde arıyor köpekler salık sen sepeti salla aşağı ben kutuyu koyayım diye. ilk kez bu kargoyla tartışacağım sanırım
lokuma karşıyım birde onun tozuna veya şekere emziği batırıp vermek vardı
sonra çocuğun dişleri neden çürük diye dertlenirler
ben hem anne sütü veriyordum su vermemiştim ama doktor ver dedi
şimdi günde 2 defa mama vermeye başladım su da veriyorum
desin canimTam olarak yemiyosa yapmıycaktın dedi
yani hic mi dusunmez insan bu iiza da ayip olur bari oyle demeyeyim lafta da olsa yardim edeyim demez mi insan. Cidden anlamiyorum lafa gelince kendi cocuklarindan ayirmiyorlar. Cidden kv icin kotu dusunenlere herseyinden kil kapanlara kizardim sonucta sevdigi adamin annesi.,canım benim inşallah huzurlu bir akşam geçirirsiniz
seni çok iyi anlıyorum
benim kv de dünya iyisi ama doğurduğum günden beri saçmalıklarda master yaptı
annem yanımdayken hergün aradı istediğin bişey varmı pazarlığını yapayım alışverişini yapayım diye
her allahın günü geldi
annem gitti o da ayağını kesti
yorgan gitti kavga bitti hesabı
ben 1 aydır pazara çıkamıyorum dolapta yiyecek bişey kalmadı
market alışverişi yapılacak kocamdan istiyorum o da anladığı kadarıyla yapıp getiriyor
benim kv bir kere bile arayıp kızım çıkamıyorsundur geleyim yada ben alayım demedi
dün arıyor hiç sende napıyorsun ikra napıyor demedi
dayınlar gelecekmiş müsaitsen dedi
gelsinler anne yabancı değiller çekinmem ben onlardan süpürge yapmadım ama dedim
aaaa neden yapmadın diyor
ikra durmuyor uyumadı yapamadım dedim
o zaman söyleyeyim gelmesinler müsait değilmiş derim dedi
anne ayıp olur yabancı değiller gelsinler hemen tutarım bir süpürge dedim
bi süpürgeyle bitmezki temizlik boşver dedi kapattı telefonu
ben geleyim ikraya bakayın sende işlerini hallet demesini beklerdim
hani canı gidiyordu çok seviyordu torununu her allahın günü benim sütümü kesene kadar delirtmeye uğraştı beni
Bu erkek olmak ne kolaymis ya. yaziklar olsun deseydin ya. Birlikte yaptiniz onu lafa gelince onun da cocugu olur ama kadin bakar sadece.Tam olarak yemiyosa yapmıycaktın dedi
Dağıt onları al öcümüzü.
Valla karşı olduğumuz her şeyi yaptık maşallah.
Ondan ben artık bir şeye karşıyım demiyorum.
Tv ne bilmeyecekti güya şimdi önünde yatıyor.
yani hic mi dusunmez insan bu iiza da ayip olur bari oyle demeyeyim lafta da olsa yardim edeyim demez mi insan. Cidden anlamiyorum lafa gelince kendi cocuklarindan ayirmiyorlar. Cidden kv icin kotu dusunenlere herseyinden kil kapanlara kizardim sonucta sevdigi adamin annesi.
Ama cidden bazen insani o kadar kirip dokuyolar ki insanin kin beslememesi mumkun degil. hic mi akli ermiyo yani sen orda cocukla ne markete ne baska biseye gidebilirsin. Kocan da bi yere kadar. Ben de seni cok iyi anliyorum su konuda. Ben sekiz aylik hamileyken on gunde bi ararsa beni anca arardi. Bigun napiyosun dedi temizlik yapicam ama belim sirtim cok agriyo dedim. Yapma kizim bosver senden onemli mi dedi. Olur mu oyle sen olsan durabilir miydin dedim. (Kendisi acaip titizdir) haklisin kizim o zaman acelen yok yavas yavas yap dedi :/ dusun artik.
ya o ne ki ben hastaneye seker yuklemesi yapmaya tek basima otobusle gittim ki bilirler benim tansiyonum dusuktur bayilirim hemen. O sekerli suyu ictim bayiliyodum az kalsin yollarda. Bilmelerine ragmen goturelim demedi ne kayinvalide ne gorumce. Ay boyle insanin aklina geldikce yazdikca yazasi geliyo di mi vallahi su an sinirimi telefonun klavyesinden cikariyorum.
Bu erkek olmak ne kolaymis ya. yaziklar olsun deseydin ya. Birlikte yaptiniz onu lafa gelince onun da cocugu olur ama kadin bakar sadece.
Sikma sen canini bak saglikli evladin var allaha cok sukur. Ona saril onun gulucugu moral olsun sana.
Tam olarak yemiyosa yapmıycaktın dedi
d vit kullaniyorum .. demir kan testinde kansizlik gormeden ezbere verilmez ..Herkese merhaba sizleri okuyordum ama yazmıyordum.ben de şubat ayında doğum yaptım. Benim doktorum doğumdan sonra elinde kalan vitaminleri bitir yeter dedi. Çocuk doktorum da herhangi bir vitamin vermedi. Omega demir vs kullanmıyorum. Sizler herhangi bir vitamin kullanıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?