2015 Şubat Anneleri

Hadi go

hadi gozun aydin canm.darisi badimixs

Al benden de o kadar.kelimelerimi tartmak zorunda kalmaktan nefret ediyorum.oyle ofkeliyim ki!

amin canım darısı tüm çalışmak zorunda olanların başına

Hmm simdi anladim. Bizim kiz boyle daralmaya gelemez evde kundak bile yaptirtmiyo kendini almayayim ben bunu en iyisi :) cok gerekirse battaniye kullanirim bende. Sanirim bacaklari iki yana acilmasin diye bu aparat.

evet canım battaniyeyle desteklersin daha küçük olduklarından bacakları çok açılırsa ağlar daha tam oturamıyorlarya ondan heralde bu aparat bu model kanguruların hepsinde var

valla sorarım ben hiç çekinmem zamanında morhipoya kafa tutmuş insanım gittigidiyordan bile bişey alayım istediğim gibi olmasın veya yanlış gelsin hiç üşenmem uğraşırım
benimkini ups getirecekti getirmedi bahçede köpekler var onlardan giremedi korktu diyeceğim ama imkan yok çünkü köpekler bağlı ve kuryeyle kanka olduk neredeyse adam geldiğinde arıyor köpekler salık sen sepeti salla aşağı ben kutuyu koyayım diye. ilk kez bu kargoyla tartışacağım sanırım

Bu yengemlerin eskiden emzik niyetine bebeği susurmak için tülbente lokum sarıp vermeleri gibi bir şey.
Yav her düşündüğümde midem bulanıyor.
Lokumdan ve emen çocuktan soğudum yeminle.

lokuma karşıyım birde onun tozuna veya şekere emziği batırıp vermek vardı
sonra çocuğun dişleri neden çürük diye dertlenirler

Su vermek mi ilk defa duydum... Verilir mi yaw

ben hem anne sütü veriyordum su vermemiştim ama doktor ver dedi
şimdi günde 2 defa mama vermeye başladım su da veriyorum

su an tanidigim bildigim herkes bu pazar aksami evinde en az iki kisiyken ben koca sehirde bebegimle yalnizim. Nobetteki esimi saymazsak. Zaten o da olmasa benim ne isim var burda.

Hayir hic bi sey degil de annem bi bucuk ay yanimda kaldi o kadar isi gucu vardi kadinin yine gitmeyecekti ben zorladim. Bunu bilen kv ise kiziyla daha bizim kirkimiz cikmafan baska sehre gezmeye gittiler iki hafta. Sonra da telefonda aklim sizde deyince ne yapacagimi bilmiyorum.

Cok severim kayinvalidemi iyi bi insandir hic sorunum da yok ama bu hamileligimde ve lohusaligimda cok kirdilar beni bilmeden de olsa.

dunya iyisi olsa kizi gibi dusunebilir mi mumkun degil.

Bu gece kizin krizi tutmasin diye etmedigim dua kalmadi. Bi sey olsa gelir misin diyecegim kimse yok esimden baska. Besigin basindan ayrilip da tuvalete bile gidemiyorum. allahim yine de sukurler olsun. Hastalik olmasin da, varsin kirilip dokulelim.

az önce 7 saat uyanık kaldıktan sonra emerek zor uyuttum ikrayı
babası bir hapşurdu kuzucuğum sıçrayarak uyandı ağlamaya başladı zor susturdum
yavaş olsana biraz diye kızdım ne yapayım hapşururken başka odaya mı gideyim diyor
hayır ama iç organlarının yerlerini değiştirecek kadar zorlamanın anlamı yok dedim
şimdi dalamıyor kuzucuğum sıçrıyor ikidebir
sabah da uyuttum başına babasını koydum uyuyor uyanmaz hafifçe salla dedim arkamı döndüm uyandırdı çocuğu
sakar şakir kumandayı yere düşürdü uyandırdı
çocuk emanet edip tuvalete gidemiyorum bu adama

,canım benim inşallah huzurlu bir akşam geçirirsiniz
seni çok iyi anlıyorum
benim kv de dünya iyisi ama doğurduğum günden beri saçmalıklarda master yaptı
annem yanımdayken hergün aradı istediğin bişey varmı pazarlığını yapayım alışverişini yapayım diye
her allahın günü geldi
annem gitti o da ayağını kesti
yorgan gitti kavga bitti hesabı
ben 1 aydır pazara çıkamıyorum dolapta yiyecek bişey kalmadı
market alışverişi yapılacak kocamdan istiyorum o da anladığı kadarıyla yapıp getiriyor
benim kv bir kere bile arayıp kızım çıkamıyorsundur geleyim yada ben alayım demedi
dün arıyor hiç sende napıyorsun ikra napıyor demedi
dayınlar gelecekmiş müsaitsen dedi
gelsinler anne yabancı değiller çekinmem ben onlardan süpürge yapmadım ama dedim
aaaa neden yapmadın diyor
ikra durmuyor uyumadı yapamadım dedim
o zaman söyleyeyim gelmesinler müsait değilmiş derim dedi
anne ayıp olur yabancı değiller gelsinler hemen tutarım bir süpürge dedim
bi süpürgeyle bitmezki temizlik boşver dedi kapattı telefonu
ben geleyim ikraya bakayın sende işlerini hallet demesini beklerdim
hani canı gidiyordu çok seviyordu torununu her allahın günü benim sütümü kesene kadar delirtmeye uğraştı beni

Bi süpürge yetmez ne demek ya gelsin de kendi yapsın madem

Bi süpürge yetmez ne demek ya gelsin de kendi yapsın madem
aman bırak allah aşkına
lohusayken kar kıyamet demedi elaleme gösteriş yapmak için geldi hergün
bilerek öğleden sonra geliyor ama
birgün annem temizlik yapacaktı bırak öğlen yaparsın dedim
annem süpürge yaparken geldi
ağız ucuyla yapılacak bişey varsa bende yapayım dedi
viledayı yap sende dedim
bir vileda yaptı arkasından bende yaptım
kendisi yetiştiremediğinden benide öyle sanıyor

Dağıt onları al öcümüzü.
Valla karşı olduğumuz her şeyi yaptık maşallah.
Ondan ben artık bir şeye karşıyım demiyorum.
Tv ne bilmeyecekti güya şimdi önünde yatıyor.

Tam olarak yemiyosa yapmıycaktın dedi
desin canim
altinda kalma, uzulup aglama
babamin evinden getirmedim ben bu çocugu de
hatta ona sorma ver kucagina direk ; soylensin dursun

benimkide bakan nasil bakiyor , bi senmi dogurdun bi senmi çocuk bakiyon diyor
hiçde oturup aglamiyorum, iki fazla veriyorum çocugu kucagina ,kaç kere inatdan wc den çikmadim isim bitince

onu duymazdan gel sen bildigini oku , yardim iste , rica etme direk soyle napacagini ...
bunlar tam odun yawss

yani hic mi dusunmez insan bu iiza da ayip olur bari oyle demeyeyim lafta da olsa yardim edeyim demez mi insan. Cidden anlamiyorum lafa gelince kendi cocuklarindan ayirmiyorlar. Cidden kv icin kotu dusunenlere herseyinden kil kapanlara kizardim sonucta sevdigi adamin annesi.

Ama cidden bazen insani o kadar kirip dokuyolar ki insanin kin beslememesi mumkun degil. hic mi akli ermiyo yani sen orda cocukla ne markete ne baska biseye gidebilirsin. Kocan da bi yere kadar. Ben de seni cok iyi anliyorum su konuda. Ben sekiz aylik hamileyken on gunde bi ararsa beni anca arardi. Bigun napiyosun dedi temizlik yapicam ama belim sirtim cok agriyo dedim. Yapma kizim bosver senden onemli mi dedi. Olur mu oyle sen olsan durabilir miydin dedim. (Kendisi acaip titizdir) haklisin kizim o zaman acelen yok yavas yavas yap dedi :/ dusun artik.

ya o ne ki ben hastaneye seker yuklemesi yapmaya tek basima otobusle gittim ki bilirler benim tansiyonum dusuktur bayilirim hemen. O sekerli suyu ictim bayiliyodum az kalsin yollarda. Bilmelerine ragmen goturelim demedi ne kayinvalide ne gorumce. Ay boyle insanin aklina geldikce yazdikca yazasi geliyo di mi vallahi su an sinirimi telefonun klavyesinden cikariyorum.

Bu erkek olmak ne kolaymis ya. yaziklar olsun deseydin ya. Birlikte yaptiniz onu lafa gelince onun da cocugu olur ama kadin bakar sadece.

Sikma sen canini bak saglikli evladin var allaha cok sukur. Ona saril onun gulucugu moral olsun sana.

Dağıt onları al öcümüzü.
Valla karşı olduğumuz her şeyi yaptık maşallah.
Ondan ben artık bir şeye karşıyım demiyorum.
Tv ne bilmeyecekti güya şimdi önünde yatıyor.

valla gürültüye alışsın diye tv son ses açık uyutuyorum
dediğin gibi bilmesin öğrenmesin dediğim ne varsa
arkadaşlarımı hangi konuda yadırgadıysam başıma geliyor
bazen emerken çok sıkılıyor kavga ediyor ağlıyor sakinleşsin diye ayağa kalkıyorum geze geze emiyor
halbuki arkadaşlara kızardım alıştırmayın şimdiden sonra yemeğide gezerek yemek ister masaya gelmez diye
arkadaş 2 yaşındaki kızına ıpad almış
çok söylendim bu yaşta çocuğun her istediğini yapıyorsunuz bu ne anlasın ıpadden mutlu olmasını engelliyorsunuz dedim
şimdi onu da yapmaktan korkuyorum

aynen benimkide çok titiz evine temizlikçi gelir kendiside yapar ama
bana hep bakacak insan buluruz olmazsa bakıcı tutarız ikinizede bakar diyordu
bende marifetmiş gibi ağzım kulaklarımda dinlerdim
meğer kadının kendine güveni yokmuş
bana dokunma sakın diyormuş alttan alttan
zaten şimdi bıraksam altını alamaz

sen kuluçkaya yatıp mı yaptın o çocuğu
o mantıkla gidersek o da istemiyorsa korundaydı
erkekler neden böyle işlerine geldiği gibi davranıyorlar
günebakan çiçeği gibiler güneş ne taraftaysa o tarafa eğiliyorlar
sakın cnaını sıkma Allah sana sabır eşinede insaf versin
aslında hepimize sabır eşlerimize mantık versin

d vit kullaniyorum .. demir kan testinde kansizlik gormeden ezbere verilmez ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…