:)))))) tv zor yawsssDağıt onları al öcümüzü.
Valla karşı olduğumuz her şeyi yaptık maşallah.
Ondan ben artık bir şeye karşıyım demiyorum.
Tv ne bilmeyecekti güya şimdi önünde yatıyor.
Benimkide sabah işe giderken bebeğin yanında öksürüp gidiyor.az önce 7 saat uyanık kaldıktan sonra emerek zor uyuttum ikrayı
babası bir hapşurdu kuzucuğum sıçrayarak uyandı ağlamaya başladı zor susturdum
yavaş olsana biraz diye kızdım ne yapayım hapşururken başka odaya mı gideyim diyor
hayır ama iç organlarının yerlerini değiştirecek kadar zorlamanın anlamı yok dedim
şimdi dalamıyor kuzucuğum sıçrıyor ikidebir
sabah da uyuttum başına babasını koydum uyuyor uyanmaz hafifçe salla dedim arkamı döndüm uyandırdı çocuğu
sakar şakir kumandayı yere düşürdü uyandırdı
çocuk emanet edip tuvalete gidemiyorum bu adama
Sen dila hanimi gorsen emerken birden memeden cekiyor kendini aglar gibi yapip bana bakiyor sonra da memeye saldiriyor, dedigin gibi agiz yuz sut icinde, cok guluyorum o hallerine :)Aman bu bebekler icin duzen kurmak henuz cok zor. Benimki de kafasina ne zaman eserse o zaman emiyo aynen cok emince de karni gurgur yapiyo basliyo aglamaya. Oyle hizli emiyo ki acikinca nefes almak icin cekiluyo memeden butun surat sut olmus hizli hizli nefes aliyi. o an kahkaha atasim geliyo hahaha :))
Benimki bir ay oldu menlekete doneli daha aramadi, kardesimle anneanneme aratiyor hahahaBizede bir bakan ana olsa
Benimkide sabah işe giderken bebeğin yanında öksürüp gidiyor.
Geçen annemin yanında ona öksürme dedim annem diyor, abu kız delü mü nee adamın öksürüğü geldiyse tutsun mu?
seninkide ona benzedi adam nereye gitsin hapşururken ama insan uyuz oluyor.
Krizr girse de birsey olmaz annesi basedersin sen :) az kaldi yakinda balatayi siyiracan, yav he he diyeceksin :)su an tanidigim bildigim herkes bu pazar aksami evinde en az iki kisiyken ben koca sehirde bebegimle yalnizim. Nobetteki esimi saymazsak. Zaten o da olmasa benim ne isim var burda.
Hayir hic bi sey degil de annem bi bucuk ay yanimda kaldi o kadar isi gucu vardi kadinin yine gitmeyecekti ben zorladim. Bunu bilen kv ise kiziyla daha bizim kirkimiz cikmafan baska sehre gezmeye gittiler iki hafta. Sonra da telefonda aklim sizde deyince ne yapacagimi bilmiyorum.
Cok severim kayinvalidemi iyi bi insandir hic sorunum da yok ama bu hamileligimde ve lohusaligimda cok kirdilar beni bilmeden de olsa.
dunya iyisi olsa kizi gibi dusunebilir mi mumkun degil.
Bu gece kizin krizi tutmasin diye etmedigim dua kalmadi. Bi sey olsa gelir misin diyecegim kimse yok esimden baska. Besigin basindan ayrilip da tuvalete bile gidemiyorum. allahim yine de sukurler olsun. Hastalik olmasin da, varsin kirilip dokulelim.
Bizim baba odun, trafikte kornaya asiliyor, ondekine kufur ediyor. Aferin dedim zor uyuyan kizi uyandirdin, ozurdilerim hayatim diyor ilk kirmizi isikta geri basliyor.yav biyere gitmesin ama azıcık dikkat etsin koltuğu sarsacak kadar bağırmasının anlamı ne bende hapşuruyorum ama o kadar bağırmıyorum bizde browni seviyoruz ama hayvan gibi yemiyoruz
niye ki çagirirsin diye mi korkuyor :)))))))))Benimki bir ay oldu menlekete doneli daha aramadi, kardesimle anneanneme aratiyor hahaha
Bende abur cubur yedirene ve cocugun her dediğini yapana çok sinir oluyorumvalla gürültüye alışsın diye tv son ses açık uyutuyorum
dediğin gibi bilmesin öğrenmesin dediğim ne varsa
arkadaşlarımı hangi konuda yadırgadıysam başıma geliyor
bazen emerken çok sıkılıyor kavga ediyor ağlıyor sakinleşsin diye ayağa kalkıyorum geze geze emiyor
halbuki arkadaşlara kızardım alıştırmayın şimdiden sonra yemeğide gezerek yemek ister masaya gelmez diye
arkadaş 2 yaşındaki kızına ıpad almış
çok söylendim bu yaşta çocuğun her istediğini yapıyorsunuz bu ne anlasın ıpadden mutlu olmasını engelliyorsunuz dedim
şimdi onu da yapmaktan korkuyorum
Cocugu kucagina atar he sana guvendim der evden cikarim.Öyle de en yakının kavgacı olunca çok üzülüyorsunbiri geçen söylüyordu iremguzumdu sanırım annesini çağırmış o da bana mı güvendin çocuğunu yaparken demiş bunu anne değil de Eş derse ne yaparsınız?
Yok kiz lohusalikta beni deli etti ben de cinnet gecirdim ya, küstü gitti :)niye ki çagirirsin diye mi korkuyor :)))))))))
Kardeşim duydu bizim kolik müziğini de ödü koptu. Bu ne yaa diyor çocuğun psikolojisi bozulur bunda.buyukler uyusada açsam su dan dan kolik muzugini
buyuk konusma valla basina gelir soyleyim :)Bende abur cubur yedirene ve cocugun her dediğini yapana çok sinir oluyorum
allahım güç kuvvet verde yapmayayım.
hee unuttum kiz ne bbilem çok kalabaligizYok kiz lohusalikta beni deli etti ben de cinnet gecirdim ya, küstü gitti :)
Sen naptin gittin mi terapiye?suan sana sarilasim geldi ya..birine sarılıp içini boşaltmaya ihtiyacın var senin
demn evi supurduk kuçuk agliyorKardeşim duydu bizim kolik müziğini de ödü koptu. Bu ne yaa diyor çocuğun psikolojisi bozulur bunda.
Dedim karışma bizim bebeler seviyor bunu (anne karnındaki sesler)
Yabancı bir şarkı mı varmış makine diye ona benziyormuş muş
Anne gel evi sil ben de dayimlari agirlayim deseydin keske :),canım benim inşallah huzurlu bir akşam geçirirsiniz
seni çok iyi anlıyorum
benim kv de dünya iyisi ama doğurduğum günden beri saçmalıklarda master yaptı
annem yanımdayken hergün aradı istediğin bişey varmı pazarlığını yapayım alışverişini yapayım diye
her allahın günü geldi
annem gitti o da ayağını kesti
yorgan gitti kavga bitti hesabı
ben 1 aydır pazara çıkamıyorum dolapta yiyecek bişey kalmadı
market alışverişi yapılacak kocamdan istiyorum o da anladığı kadarıyla yapıp getiriyor
benim kv bir kere bile arayıp kızım çıkamıyorsundur geleyim yada ben alayım demedi
dün arıyor hiç sende napıyorsun ikra napıyor demedi
dayınlar gelecekmiş müsaitsen dedi
gelsinler anne yabancı değiller çekinmem ben onlardan süpürge yapmadım ama dedim
aaaa neden yapmadın diyor
ikra durmuyor uyumadı yapamadım dedim
o zaman söyleyeyim gelmesinler müsait değilmiş derim dedi
anne ayıp olur yabancı değiller gelsinler hemen tutarım bir süpürge dedim
bi süpürgeyle bitmezki temizlik boşver dedi kapattı telefonu
ben geleyim ikraya bakayın sende işlerini hallet demesini beklerdim
hani canı gidiyordu çok seviyordu torununu her allahın günü benim sütümü kesene kadar delirtmeye uğraştı beni
Benimkide hastalık hastası. Dizinde platin,omugası boydan boya kanca,sağ sol bacak kemikleri kırılmış kaynamış.Benimki bir ay oldu menlekete doneli daha aramadi, kardesimle anneanneme aratiyor hahaha
gittim de kadın sürekli bnm çocukluğuma iniyor sinir oldum daha da gitmicem eylulun emmemesinin bnm çocukluğumla ne ilgisi varSen naptin gittin mi terapiye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?