2015 Şubat Anneleri

Benimkide sabah işe giderken bebeğin yanında öksürüp gidiyor.
Geçen annemin yanında ona öksürme dedim annem diyor, abu kız delü mü nee adamın öksürüğü geldiyse tutsun mu?
seninkide ona benzedi adam nereye gitsin hapşururken ama insan uyuz oluyor.

Sen dila hanimi gorsen emerken birden memeden cekiyor kendini aglar gibi yapip bana bakiyor sonra da memeye saldiriyor, dedigin gibi agiz yuz sut icinde, cok guluyorum o hallerine :)

yav biyere gitmesin ama azıcık dikkat etsin koltuğu sarsacak kadar bağırmasının anlamı ne bende hapşuruyorum ama o kadar bağırmıyorum bizde browni seviyoruz ama hayvan gibi yemiyoruz

Krizr girse de birsey olmaz annesi basedersin sen :) az kaldi yakinda balatayi siyiracan, yav he he diyeceksin :)

yav biyere gitmesin ama azıcık dikkat etsin koltuğu sarsacak kadar bağırmasının anlamı ne bende hapşuruyorum ama o kadar bağırmıyorum bizde browni seviyoruz ama hayvan gibi yemiyoruz
Bizim baba odun, trafikte kornaya asiliyor, ondekine kufur ediyor. Aferin dedim zor uyuyan kizi uyandirdin, ozurdilerim hayatim diyor ilk kirmizi isikta geri basliyor.

Bende abur cubur yedirene ve cocugun her dediğini yapana çok sinir oluyorum
allahım güç kuvvet verde yapmayayım.

Cocugu kucagina atar he sana guvendim der evden cikarim.
Bizimki cocuguna bak dedigi zaman babamin evinden getirmedim, ceyizimden degil bebek diyorum, susuyor :)

buyukler uyusada açsam su dan dan kolik muzugini
Kardeşim duydu bizim kolik müziğini de ödü koptu. Bu ne yaa diyor çocuğun psikolojisi bozulur bunda.
Dedim karışma bizim bebeler seviyor bunu (anne karnındaki sesler)
Yabancı bir şarkı mı varmış makine diye ona benziyormuş muş

Bende abur cubur yedirene ve cocugun her dediğini yapana çok sinir oluyorum
allahım güç kuvvet verde yapmayayım.
buyuk konusma valla basina gelir soyleyim :)

ikiside tam senin elinde deil
sen vermzezsin babasi ebesi dedesi verir
sen almazsin babasi atasi alir sadece bizim elimizde olsa keske

senin o sevdigin benim iki numara varya tam bi haydut, babasi simartti,adami tekme tokat dovuyor, istedigiolmasin eti koparilmis gibi agliyor ben yapmam istedugini ama babasi yapiyor

demn evi supurduk kuçuk agliyor
kizim diyor anne bu kardsimin sevdugi muzik deilmi niye agliyor diyor :))))))
buuyukler sesden uyyyyamaz diye açamiyorum,kolum koptu Allahim sen sabir ver

Anne gel evi sil ben de dayimlari agirlayim deseydin keske :)

Benimki bir ay oldu menlekete doneli daha aramadi, kardesimle anneanneme aratiyor hahaha
Benimkide hastalık hastası. Dizinde platin,omugası boydan boya kanca,sağ sol bacak kemikleri kırılmış kaynamış.
Şimdi diyor şu sağ bacağımın orda bir delik var bir film çekilsem iyi olur.
Yav kadın terminatör oldu hala ameliyat peşinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…