2015 Şubat Anneleri

bende sabah gittim asilari aldim ama eceanede hala
buzidkabinda durucak dr a giderken alicam yada cumaretsi aliirm belki, asimiz apzartesi gunu
bcg yi bulamiyorum ulkede yokmus nasil is anlamadim

Canim benim anliyorum. Herkes kalbine soz geciremez sende de oyle olmus. Ama sana o kadar agir seyler yasatmia hic mi sogumadi icin :/ yani bi insana bunlar yasatiliyosa o insan hala sevilebilir mi? Bilmiyorum hic yasamadim ne hissettigini bilemem ama uzuldum cok sinirlendim o yuzden bunlari diyorum mazur gor

Ama hic bi sey senden onemli degil. Once kendini sev ki cocuguna saglikli bi anne olabilesin. O yuzden hic korkma gemileri yakmaktan. hayatta neler oluyo sen bunu aşarsin hele ki simsi daha guclusun kizin var yaninda.

Hamilelikten önce arka arkaya 3 seansı cebimden çıkarırdım, göbeğim nasıl yumuşadıysa çok zorlandım yapamadım hatta ilk başlarda. O yüzden bence sen de aletsiz kısa mekik,hundred,yapsan ilk başlarda yeter.Lastiğe topa sonra geç bence.Zaten bir dene karınlar çok zayıflamışş. Başladım yavaş yavaş bakalım ağrıdan uyuyamıyorum ama dirayetliyimdir.Sen de normal doğum yaptın zaten zorlasak sıkıntı olmaz:/ Küçük kısa mekikler makaslar yeterli şimdilik.

Evet haklisin canim oyle yapayim. Ilk dogurdugumda karnim poset gibiydi cok korkmustum ama hareket ettikce toparladi simdi. Kizi pispislamak bile yetiyo :)) hic de tek basima spor yapasim gelmez insallah aklima gelir de yaparim :/

Dun iyi ki kiz hic kaka yapmadi dedim. Bu gece anne sen merak etme yeter ki iste dedi geceden sabah dort kere kaka yapti. Gece yapmazdi hic normalde.

Bu momfortbaby de sitesi mi arizaliymis ne whatsapp tan siparis aliyo. Esim de olur mu oyle amatorce sey ben oyle bisey almam dedi kaldi yine. Yilan hikayesine dondu ya.

Yok yaw bizimkinin babamla alakasi yok :) ucundan gecmiyor

bende sabah gittim asilari aldim ama eceanede hala
buzidkabinda durucak dr a giderken alicam yada cumaretsi aliirm belki, asimiz apzartesi gunu
bcg yi bulamiyorum ulkede yokmus nasil is anlamadim
Turkiye geneline de olmayan bi asi vardi bcg sanirim cok sukur geldi de yaptirdik...

yok canım site arızalı değil bakıma alındı
normalde oradan sipariş veriliyordu şimdilik bakımda olduğu için watsapa geçti
bikaç güne açılır herkes çok sorduğu için watsaptan sipariş alıyor
sahibinden.com da bile satılıyor o ama varmdıır şuan bilmem

arkadas h&m den çok guzel boydan elbise bulmus
rahat biseye benzioyor ama onla emzirilmez ki soyunmak lazim hepden, disardada giyilmez
ufffff giyimime bile burnunu sokuyor bu benim sipamm :)
yazın dışarda emzirmenin en büyük sorunu o olacak bnm için hep elbise giyerim ben yazın gardolaba yeni bişiler almak lazım madem öyle :)))

Tuniko.com da satıyor momfortu

site yenileniyor da ondan girilmiyor cnm amatör diye değil yani

Kiyafet konusu da tikandim, simdikiler kisalmaya basladi ama daha hava soguk, yzlik alsam usur kislik alsam 15 gun giyer snra da araya gider kiyafet, napim?

site yenileniyor da ondan girilmiyor cnm amatör diye değil yani
Yok benim koca takintikidir biraz bilmedigi yerden de bisey almaz hele telefondan siparis veriliyomus su an deyince almam dedi :) neyse sitesi duzelsin ben hallederim. Jean modelini sevdim sanirim en cok o gidiyo. Kalir insallah bakalim.

Bi de o kadar para verip kiz begenmiyomus valla zorla sokarim icine :))

Kiyafet konusu da tikandim, simdikiler kisalmaya basladi ama daha hava soguk, yzlik alsam usur kislik alsam 15 gun giyer snra da araya gider kiyafet, napim?

ben kaç haftadır o durumdayım
alamıyorum dediğin gibi alsam 2 giydirmede kısalacak
yazlıkları alsam üşüyecek
ben elimdekilerle idare ediyorum
daha 15 gün önce 2 takım aldım ikisinide şuan zor giydiriyorum sıkmaya başladı
3 ayı dolduralım sonra alacağım artık 3-6 ay arasını

aynı şeyi bende düşündüğüm için almaya tereddüt ettim doğrusu
@esoba dünya para verdi emek içinde durmuyor
aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum
birde önümüz yaz acaba terlermi diye düşünüyorum
biri çağdaş hanıma mesaj atmış çok terliyorum bebekle aramıza terleme önleyici kumaş koyamazmısınız diye
aynı şey olursa diyorum

birde burada birkaç kişi o kadar para vermeye gerek yok diğerlerinin içinde de oturabilirler dedi
kafam iyice karıştı

Kizlar ben de onu soracaktim. Simdi benim kiz da hep ayakli takimlardan giyiyo ya da ayakli tulum. Ama uc aydan sonra da yaz geliyo ya o zaman ne alinir ne giydirilir ya hic bilmiyorum. Ayakli tulumlar olmaz ki sicak olur.

bi cikip bakamadim ki ya. Netten alisverise de guvenemiyorum var mi bildiginiz guzel siteler?

canım bak bu arada boba4g (esobanın aldığı ) kiralanabiliyor
dilersen istanbula gideceğin zaman kirala haftalığı 50 liraymış
baktın seninki içinde huzurlu rahat o zaman kendine alırsın
ama durmazsa en azından boşuna aldım diye üzülmezsin

ebebek ve annelütfen benim alışveriş yaptığım siteler oradan alıyorum ben
güvenilirler
ben patikli giydirmiyorum kilotlu çorabın üzerine patik çorap giydiriyorum ayaklılar kısaldı artık
yazında zaten hava sıcak olacak altında bez olacak ince bir elbise yada kolsuz şort giydiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…