Canim benim anliyorum. Herkes kalbine soz geciremez sende de oyle olmus. Ama sana o kadar agir seyler yasatmia hic mi sogumadi icin :/ yani bi insana bunlar yasatiliyosa o insan hala sevilebilir mi? Bilmiyorum hic yasamadim ne hissettigini bilemem ama uzuldum cok sinirlendim o yuzden bunlari diyorum mazur gorÇünkü sevdim hem de çok sevdim.. Dillere destan derler ya herkesin imrenerek baktığı bi sevgiydi ama tek taraflı.. Hesapsız kitapsız olunca bu noktaya kadar geldi işte.. Ben mantığıyla hareket edebilen bi insan olamadım hiçbi zaman.. Pişman mıyım,hayır.. Ben güzel duyguları onunla yaşadım çünkü.. Pişman olduğum tek şey onun uğruna ziyan olan güzel duygular,umutlar,hevesler.. Bu şerr'in hayr'ı kızım.. Bundan sonrası güzel olsun hayırlı olsun inşallah..
plates muthis bir sey bi ara yaptim vucudu cok guzel toparliyor. Simdi kolum bacagimda falan sikinti yok cok kilom kalmadi ama gobegimin biraz toparlanmasi lazim. Evde yapayim diyorum ama unuttum hareketleri ya. Nasil yapmak lazim nerden bakayim netten baksam mi? kafaniza gore de yapmayin demisti hocamiz. Plates topum ve lastigim var su an ama tum hareketleri unuttum ben :)
Allah allah hic anlamadim canim ya bende hic sorun yok. Buyuk mu geliyo bez acaba? Ben 2 numara kullaniyorum. 3-6 kilo diyo. Kiz en son 12sinde tartilmistik 4600 du. 2 numara aldim bende. Kaka yanlardan cikiyo bazen evet ama kizi cok oynatinca kucakta oyle oluyo. Degistir bakalim bezini ne olacak gorelim.
Evet haklisin canim oyle yapayim. Ilk dogurdugumda karnim poset gibiydi cok korkmustum ama hareket ettikce toparladi simdi. Kizi pispislamak bile yetiyo :)) hic de tek basima spor yapasim gelmez insallah aklima gelir de yaparim :/Hamilelikten önce arka arkaya 3 seansı cebimden çıkarırdım, göbeğim nasıl yumuşadıysa çok zorlandım yapamadım hatta ilk başlarda. O yüzden bence sen de aletsiz kısa mekik,hundred,yapsan ilk başlarda yeter.Lastiğe topa sonra geç bence.Zaten bir dene karınlar çok zayıflamışş. Başladım yavaş yavaş bakalım ağrıdan uyuyamıyorum ama dirayetliyimdir.Sen de normal doğum yaptın zaten zorlasak sıkıntı olmaz:/ Küçük kısa mekikler makaslar yeterli şimdilik.
Asilar 4 tane olunca onlem icin fitil at dedi hemsire ama basaramadim zaten atesi cikarsa yine basarabilecegimi sanmiyorumAtesi cikmaz belki. Bence oncesinde ilac verme ates cikarsa verirsin.
Yok yaw bizimkinin babamla alakasi yok :) ucundan gecmiyorIlgisiz demek ki. Vicdanlı olmak başka bişey eşine maşallah. Benim babam da böyle değildir annem sürekli söylerdi arkadaşlarının eşlerini. Düşünemez illa yapması gerekeni Söylemek lazım. Kızlar da Babalarına benzer Eşleri bulurmuş zaten.
Turkiye geneline de olmayan bi asi vardi bcg sanirim cok sukur geldi de yaptirdik...bende sabah gittim asilari aldim ama eceanede hala
buzidkabinda durucak dr a giderken alicam yada cumaretsi aliirm belki, asimiz apzartesi gunu
bcg yi bulamiyorum ulkede yokmus nasil is anlamadim
Dun iyi ki kiz hic kaka yapmadi dedim. Bu gece anne sen merak etme yeter ki iste dedi geceden sabah dort kere kaka yapti. Gece yapmazdi hic normalde.
Bu momfortbaby de sitesi mi arizaliymis ne whatsapp tan siparis aliyo. Esim de olur mu oyle amatorce sey ben oyle bisey almam dedi kaldi yine. Yilan hikayesine dondu ya.
Niye yokmus ki, 9 martta gittigimizde 15 nisanda gel bcg icin dedik gittik vuruldukTurkiye geneline de olmayan bi asi vardi bcg sanirim cok sukur geldi de yaptirdik...
yazın dışarda emzirmenin en büyük sorunu o olacak bnm için hep elbise giyerim ben yazın gardolaba yeni bişiler almak lazım madem öyle :)))arkadas h&m den çok guzel boydan elbise bulmus
rahat biseye benzioyor ama onla emzirilmez ki soyunmak lazim hepden, disardada giyilmez
ufffff giyimime bile burnunu sokuyor bu benim sipamm :)
yok canım site arızalı değil bakıma alındı
normalde oradan sipariş veriliyordu şimdilik bakımda olduğu için watsapa geçti
bikaç güne açılır herkes çok sorduğu için watsaptan sipariş alıyor
sahibinden.com da bile satılıyor o ama varmdıır şuan bilmem
site yenileniyor da ondan girilmiyor cnm amatör diye değil yaniDun iyi ki kiz hic kaka yapmadi dedim. Bu gece anne sen merak etme yeter ki iste dedi geceden sabah dort kere kaka yapti. Gece yapmazdi hic normalde.
Bu momfortbaby de sitesi mi arizaliymis ne whatsapp tan siparis aliyo. Esim de olur mu oyle amatorce sey ben oyle bisey almam dedi kaldi yine. Yilan hikayesine dondu ya.
yok canım site arızalı değil bakıma alındı
normalde oradan sipariş veriliyordu şimdilik bakımda olduğu için watsapa geçti
bikaç güne açılır herkes çok sorduğu için watsaptan sipariş alıyor
sahibinden.com da bile satılıyor o ama varmdıır şuan bilmem
Yok benim koca takintikidir biraz bilmedigi yerden de bisey almaz hele telefondan siparis veriliyomus su an deyince almam dedi :) neyse sitesi duzelsin ben hallederim. Jean modelini sevdim sanirim en cok o gidiyo. Kalir insallah bakalim.site yenileniyor da ondan girilmiyor cnm amatör diye değil yani
Kiyafet konusu da tikandim, simdikiler kisalmaya basladi ama daha hava soguk, yzlik alsam usur kislik alsam 15 gun giyer snra da araya gider kiyafet, napim?
Yok benim koca takintikidir biraz bilmedigi yerden de bisey almaz hele telefondan siparis veriliyomus su an deyince almam dedi :) neyse sitesi duzelsin ben hallederim. Jean modelini sevdim sanirim en cok o gidiyo. Kalir insallah bakalim.
Bi de o kadar para verip kiz begenmiyomus valla zorla sokarim icine :))
Yok benim koca takintikidir biraz bilmedigi yerden de bisey almaz hele telefondan siparis veriliyomus su an deyince almam dedi :) neyse sitesi duzelsin ben hallederim. Jean modelini sevdim sanirim en cok o gidiyo. Kalir insallah bakalim.
Bi de o kadar para verip kiz begenmiyomus valla zorla sokarim icine :))
Kizlar ben de onu soracaktim. Simdi benim kiz da hep ayakli takimlardan giyiyo ya da ayakli tulum. Ama uc aydan sonra da yaz geliyo ya o zaman ne alinir ne giydirilir ya hic bilmiyorum. Ayakli tulumlar olmaz ki sicak olur.
bi cikip bakamadim ki ya. Netten alisverise de guvenemiyorum var mi bildiginiz guzel siteler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?