aynı şeyi bende düşündüğüm için almaya tereddüt ettim doğrusu
@esoba dünya para verdi emek içinde durmuyor
aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum
birde önümüz yaz acaba terlermi diye düşünüyorum
biri çağdaş hanıma mesaj atmış çok terliyorum bebekle aramıza terleme önleyici kumaş koyamazmısınız diye
aynı şey olursa diyorum
birde burada birkaç kişi o kadar para vermeye gerek yok diğerlerinin içinde de oturabilirler dedi
kafam iyice karıştı
Canim bu konularda takintili bi koca var bende. Bana kalsa o kadar para vermem ve tasarrufumu bilirim. Ama bizimki hele kiz soz konusuysa her seyin en kalitelisi en guzelini alacak. Ya icinde durmazsa diyorum ona feda olsun diyo. Kredi karti odemesi gelince de oyle dersin dedim :))canım bak bu arada boba4g (esobanın aldığı ) kiralanabiliyor
dilersen istanbula gideceğin zaman kirala haftalığı 50 liraymış
baktın seninki içinde huzurlu rahat o zaman kendine alırsın
ama durmazsa en azından boşuna aldım diye üzülmezsin
çağdaş hanıma mesaj at eşim watsaptan alışveriş yapmama razı gelmiyor site ne zaman açılacak siteden momfortbaby alacağım deCanim bu konularda takintili bi koca var bende. Bana kalsa o kadar para vermem ve tasarrufumu bilirim. Ama bizimki hele kiz soz konusuysa her seyin en kalitelisi en guzelini alacak. Ya icinde durmazsa diyorum ona feda olsun diyo. Kredi karti odemesi gelince de oyle dersin dedim :))
Hele simdi kiralayalim desem ona para verene kadar alirim der. gizli is de yapamiyom ki kaynana gibi mubarek her seyden haberi olur :))
Neyse ya durmazsa satarim bende artik.
Ben ilk ciktiginda aldim demistim ya ozaman sadece whatsup satisi vardi. Al gitsin onu almaya karar verdiysen bosuna beklemeYok benim koca takintikidir biraz bilmedigi yerden de bisey almaz hele telefondan siparis veriliyomus su an deyince almam dedi :) neyse sitesi duzelsin ben hallederim. Jean modelini sevdim sanirim en cok o gidiyo. Kalir insallah bakalim.
Bi de o kadar para verip kiz begenmiyomus valla zorla sokarim icine :))
Bize 13 nisanda gelin demislerdi sonra aradilar asi yok 20 nisanda gelin dediler bugun yaptirdik cogu kisiden ayni seyi duymustum nedenini bilmiyorum :))Niye yokmus ki, 9 martta gittigimizde 15 nisanda gel bcg icin dedik gittik vurulduk
Kiyafet konusu da tikandim, simdikiler kisalmaya basladi ama daha hava soguk, yzlik alsam usur kislik alsam 15 gun giyer snra da araya gider kiyafet, napim?
Bobayi sever bebekler. Yazin tam kanguruda gezme zamanlari. Hem bacaklati acip oturabilecekler hem de cok buyuk olmayacaklar. Ucuza d kanguru var ama 5 dk dn fazla tasinmaz onda 5-6 aylik bebek. Boba ergo momfort tarzi birsey olmali dogru pozisyonda olnali bebek. Bacak arasindan asilmis gibi tasinanlar olmaz yani.
Sadece tasiyana degen yeri teliyor o araya ince bir havlu konabilir. Biz oglum 10 aylikken yazin cok gezdik bebek arabasi her yere girmiyor. Bir de daha cok esim tasimisti iyi oluyor yani
Patiksiz alt mi alsam, sonra pacalarini keserimPenye tulum alsan daha 1 ay giyilir aslinda..
bizimde tek parca ayakli tulumlar kucuk gelmeye basladi tek parca olanlari giydiriyorum ayaklarini gerdirdiginde dusuk bel yapiyo :)) lcw bikac parca aldim yazlik bide uzun kollu zibin aldim simdilik idare ediyo yaza kisa kollu zibinla gezecek nasilsa sicagi sevmedigi icin ciplak gezdiricem :)) bi kerede el kadar kiyafetlere 250 lira verdik adamin gozleri acildi kişa dogru yeniden alicaz artikKiyafet konusu da tikandim, simdikiler kisalmaya basladi ama daha hava soguk, yzlik alsam usur kislik alsam 15 gun giyer snra da araya gider kiyafet, napim?
Bu kanguruya ne zaman baslanir? 3 aylikken mi? Bana bi arkadas vermisti markasina bile bakmadan kaldirdim. Cikarip da kullansam mi acaba?Bobayi sever bebekler. Yazin tam kanguruda gezme zamanlari. Hem bacaklati acip oturabilecekler hem de cok buyuk olmayacaklar. Ucuza d kanguru var ama 5 dk dn fazla tasinmaz onda 5-6 aylik bebek. Boba ergo momfort tarzi birsey olmali dogru pozisyonda olnali bebek. Bacak arasindan asilmis gibi tasinanlar olmaz yani.
Sadece tasiyana degen yeri teliyor o araya ince bir havlu konabilir. Biz oglum 10 aylikken yazin cok gezdik bebek arabasi her yere girmiyor. Bir de daha cok esim tasimisti iyi oluyor yani
Patiksiz alt mi alsam, sonra pacalarini keserim
Bu kanguruya ne zaman baslanir? 3 aylikken mi? Bana bi arkadas vermisti markasina bile bakmadan kaldirdim. Cikarip da kullansam mi acaba?
Hahaha bak o da olur ustune de uzun kollu penye al kollarini da kesersin :)Patiksiz alt mi alsam, sonra pacalarini keserim
1 mayista cikarayim ben de o zaman. Dogum gunumde gezeriz :)3 aylık olunca desteksiz kullanılabiliyormuş bende 8 mayısta alacağım
Oyle valla minicik kiyafetler ama pahali, biz cinsiyeti ogrendigimizde iki hastane cikisi, iki pijama, bornoz havlu takimi, 6 body ve 6 lı agiz bezi annem aldi hepsini kadincagiz 450 tl vermisti, oha demistim!bizimde tek parca ayakli tulumlar kucuk gelmeye basladi tek parca olanlari giydiriyorum ayaklarini gerdirdiginde dusuk bel yapiyo :)) lcw bikac parca aldim yazlik bide uzun kollu zibin aldim simdilik idare ediyo yaza kisa kollu zibinla gezecek nasilsa sicagi sevmedigi icin ciplak gezdiricem :)) bi kerede el kadar kiyafetlere 250 lira verdik adamin gozleri acildi kişa dogru yeniden alicaz artik
Uc ay demis ama 7 kilo sınırı koymus bizimkiler ciroz 7 kiloya 5. aydan once ulasamaz, battaniye ile destek yapsak sicakta olmaz. Evde deniyorum girmiyor icine acaba kucagimda disari cikarsam disarda mi taksam, yer mi?hadi yaa
ben en çok yazdan korkuyordum terlerse diye ama kışın daha iyi olacak tabi
o zaman bende alayım sitesi açılınca
ben sadece iki takim almistim ye ni doğan başkada bisey almadim oğlana.. Bu konuda çokta rahattim nasilsa kizinkileri giyer yaza kadar rahat rahatta olur diyordum ama öyle olmadi..girmiyor içine veledim..Kiyafet konusu da tikandim, simdikiler kisalmaya basladi ama daha hava soguk, yzlik alsam usur kislik alsam 15 gun giyer snra da araya gider kiyafet, napim?
Hep haklıdır benimki de.. Geçen 2.çocuk muhabbeti oldu dedim yapamam,o zaman pılını pırtını topla git dedi.. Kıyaslamalar o biçim.. Banane başkalarından, herkesin yaşadığı kendine.. Sen kedine bakmaktan acizsin çocuğa nasıl bakacan ruh hastası dedi,dedim sayende böyle oldum.. Hele son tartışmada öyle bi cümle söyledi ki yenilir yutulur değil,dedim bunu insan eşine çocuğunun annesine nasıl söyler kendine yakıştırıp,nasıl çirkinliktir bu.. Çok hakaret işittim çok aşağılandım ama o cümle kadar yakmadı hiçbir söz beni ve asla affetmicem onu.. Şimdi ayın 25 inde raporumu alıcam,annem gelecek yine,eşyalarımı toplıcam ve defolup gidicem.. Rahat rahat yaşasın o da istediği hayatı.. Ya imtihanım buymuş ya birinin ahını almışım ya da günahlarımın bedeli.. Merhamet olacak bi insanda.. Ahh ah bi yazsam ben yaşadıklarımı,3 yılda içim çürüdü,neydim ne oldum.. Şimdi kızım var ve ona tutunup yeniden eski hayatıma döncem yeniden mutlu ve huzurlu olcam..
"Umudunu yitirme.. Tek bir kökünle bile tutunmuşsan hayata yeniden yeşerirsin.." sözünü söylüyorum kendime,köküm kızım.. Ben güçlü bi kadınım,mükemmel bi aileye sahibim,çok güzel bi evladım var.. Rabbim büyük..
Ordan burdan biraz karışık yazdım bişeyler,tutuyorum kendimi yoksa sabaha kadar yazarım bu dolulukla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?