2015 Şubat Anneleri

Canim bu konularda takintili bi koca var bende. Bana kalsa o kadar para vermem ve tasarrufumu bilirim. Ama bizimki hele kiz soz konusuysa her seyin en kalitelisi en guzelini alacak. Ya icinde durmazsa diyorum ona feda olsun diyo. Kredi karti odemesi gelince de oyle dersin dedim :))

Hele simdi kiralayalim desem ona para verene kadar alirim der. gizli is de yapamiyom ki kaynana gibi mubarek her seyden haberi olur :))

Neyse ya durmazsa satarim bende artik.

çağdaş hanıma mesaj at eşim watsaptan alışveriş yapmama razı gelmiyor site ne zaman açılacak siteden momfortbaby alacağım de

Ben ilk ciktiginda aldim demistim ya ozaman sadece whatsup satisi vardi. Al gitsin onu almaya karar verdiysen bosuna bekleme

Bobayi sever bebekler. Yazin tam kanguruda gezme zamanlari. Hem bacaklati acip oturabilecekler hem de cok buyuk olmayacaklar. Ucuza d kanguru var ama 5 dk dn fazla tasinmaz onda 5-6 aylik bebek. Boba ergo momfort tarzi birsey olmali dogru pozisyonda olnali bebek. Bacak arasindan asilmis gibi tasinanlar olmaz yani.
Sadece tasiyana degen yeri teliyor o araya ince bir havlu konabilir. Biz oglum 10 aylikken yazin cok gezdik bebek arabasi her yere girmiyor. Bir de daha cok esim tasimisti iyi oluyor yani

hadi yaa
ben en çok yazdan korkuyordum terlerse diye ama kışın daha iyi olacak tabi
o zaman bende alayım sitesi açılınca

Kiyafet konusu da tikandim, simdikiler kisalmaya basladi ama daha hava soguk, yzlik alsam usur kislik alsam 15 gun giyer snra da araya gider kiyafet, napim?
bizimde tek parca ayakli tulumlar kucuk gelmeye basladi tek parca olanlari giydiriyorum ayaklarini gerdirdiginde dusuk bel yapiyo :)) lcw bikac parca aldim yazlik bide uzun kollu zibin aldim simdilik idare ediyo yaza kisa kollu zibinla gezecek nasilsa sicagi sevmedigi icin ciplak gezdiricem :)) bi kerede el kadar kiyafetlere 250 lira verdik adamin gozleri acildi kişa dogru yeniden alicaz artik

Bu kanguruya ne zaman baslanir? 3 aylikken mi? Bana bi arkadas vermisti markasina bile bakmadan kaldirdim. Cikarip da kullansam mi acaba?

Oyle valla minicik kiyafetler ama pahali, biz cinsiyeti ogrendigimizde iki hastane cikisi, iki pijama, bornoz havlu takimi, 6 body ve 6 lı agiz bezi annem aldi hepsini kadincagiz 450 tl vermisti, oha demistim!

hadi yaa
ben en çok yazdan korkuyordum terlerse diye ama kışın daha iyi olacak tabi
o zaman bende alayım sitesi açılınca
Uc ay demis ama 7 kilo sınırı koymus bizimkiler ciroz 7 kiloya 5. aydan once ulasamaz, battaniye ile destek yapsak sicakta olmaz. Evde deniyorum girmiyor icine acaba kucagimda disari cikarsam disarda mi taksam, yer mi?

Kiyafet konusu da tikandim, simdikiler kisalmaya basladi ama daha hava soguk, yzlik alsam usur kislik alsam 15 gun giyer snra da araya gider kiyafet, napim?
ben sadece iki takim almistim ye ni doğan başkada bisey almadim oğlana.. Bu konuda çokta rahattim nasilsa kizinkileri giyer yaza kadar rahat rahatta olur diyordum ama öyle olmadi..girmiyor içine veledim..

Gecen hafta 2 takim daha aldim lcw sen 6-9 ay tam oldu beni batiracak bu yavru

Kizar yaa bebeklerinizin bingildak yerinde cukurluk var mi? Bugun baktimda benim oglanin biraz cukurluk var gibi normal mi acaba?

Tatlım hafta sonu seni düşündüm durdum nedense,foruma da giremedim ama hep aklimdaydin inan.Bisey sorcam sana seninle boyle konuşabilen bi adam neden 2. Çocuk istiyor ki? Ne hakla yani? Çocuk sahibi olmayı bi gereklilik yada ne bileyim bi şaka filan olarak mi görüyor acaba,yada sen onunla ters düştükçe seni göndermek için sebep mi arıyor yani? İkinci çocuk istemem pilini pirtini topla git..bunu boyle yapma ben boyleyim istemiyorsan çek git..şunu duzeltelim begenmiyorsan kapı orda.. Ayrılmak zor geliyor da acaba senin ondan mi ayrılmanı istiyor,amacı nedir? Doğu tarafında sanırım (herkes değil bazılarını tenzih ederim) psikolojik sorunları olmak büyük bir ayıp/olmaması gereken Bisey olarak görülüyor herhalde.. Halbuki bi kendilerine bakmazlar.düşmez kalkmaz bir Allah diyorum başka da Bisey demiyorum. Kendisi asıl ruh hastası farkında değil sanırım davranışlarının. Son tartismanizda ne dedi ki sana? Sen ne karşılık verdin sustun mu peki? Sen susuyorsun ya seni sessiz bellemis söylüyor da söylüyor. Ayin 25ine de az kaldı su zamana kadar hep aranizin duzelecegine inanmistim ben.gideceğini bilmiyor sanırım yoksa ikinci çocuk muhabbeti olmazdı değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…