- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Kizar yaa bebeklerinizin bingildak yerinde cukurluk var mi? Bugun baktimda benim oglanin biraz cukurluk var gibi normal mi acaba?
Bizimki ciroz icinde kaybolur yeni kiyafetlerinben sadece iki takim almistim ye ni doğan başkada bisey almadim oğlana.. Bu konuda çokta rahattim nasilsa kizinkileri giyer yaza kadar rahat rahatta olur diyordum ama öyle olmadi..girmiyor içine veledim..
Gecen hafta 2 takim daha aldim lcw sen 6-9 ay tam oldu beni batiracak bu yavru
ben sadece iki takim almistim ye ni doğan başkada bisey almadim oğlana.. Bu konuda çokta rahattim nasilsa kizinkileri giyer yaza kadar rahat rahatta olur diyordum ama öyle olmadi..girmiyor içine veledim..
Çingeneye benzicek kızHahaha bak o da olur ustune de uzun kollu penye al kollarini da kesersin :)
Litchi oktay sinanoğlu ölmüş, başın sağolsun
Benim aldiklarim da 6-9 ay hic denemedim bile umarim olur su asi agrilari gecsinde bi yikamadan deneyeyim olmazsa degistiririm elimde tutarken gozume olur gibi geldi ama bellide olmaz...ben sadece iki takim almistim ye ni doğan başkada bisey almadim oğlana.. Bu konuda çokta rahattim nasilsa kizinkileri giyer yaza kadar rahat rahatta olur diyordum ama öyle olmadi..girmiyor içine veledim..
Kizar yaa bebeklerinizin bingildak yerinde cukurluk var mi? Bugun baktimda benim oglanin biraz cukurluk var gibi normal mi acaba?
1 mayista cikarayim ben de o zaman. Dogum gunumde gezeriz :)
Uc ay demis ama 7 kilo sınırı koymus bizimkiler ciroz 7 kiloya 5. aydan once ulasamaz, battaniye ile destek yapsak sicakta olmaz. Evde deniyorum girmiyor icine acaba kucagimda disari cikarsam disarda mi taksam, yer mi?
Litchinin okudugu bolumun efsanesiymis ya, bir oktay bir de litchi varmis o bolumdeLitchiye neden söyledin ?
Bende patikli altlari keserim diye dusundum sonra ikinci cocuga saklarim dedim kesmemeye karar verdim belden sıkmadigi surece patiksizleri giydiririm serin aksamlarda...Hahaha bak o da olur ustune de uzun kollu penye al kollarini da kesersin :)
Var canim almistim momfort daha kirki cikmadan aldim, ne duyuyorsam aliyrum icinde durur diye daha hic birinde durmadi, sadece titresimli ana kucagini sevdi2 yaşına kadar tam kapanmıyor diye biliyorum ben onu
bende yarın kızı arabasına koyup çarşıya çıkmayı düşünüyordum yarın 3. evlilik yıldönümümüz ve 3 kişiyiz alışveriş yaparız babamıza sürpriz hazırlarız diyordum ama yalan oldu yarın hava yağmurlu
evde girmiyorsa dışarda da girmez diye düşündüm bir an nedense.
varsa elinde şuan al dene bakalım duracakmı
Evet haklisin canim oyle yapayim. Ilk dogurdugumda karnim poset gibiydi cok korkmustum ama hareket ettikce toparladi simdi. Kizi pispislamak bile yetiyo :)) hic de tek basima spor yapasim gelmez insallah aklima gelir de yaparim :/
Ama onceden oyle cukur degildi yada benmi farketmedim dicem ama yikarken falan elbet elime gelirdi gerci bugun hemsirede bakti normal herhalde bisey demediNormal canım hemen kapanmaz.zaten o çukurun adi bıngıldak
Terzide kestirip diktir :))Çingeneye benzicek kız
Var canim almistim momfort daha kirki cikmadan aldim, ne duyuyorsam aliyrum icinde durur diye daha hic birinde durmadi, sadece titresimli ana kucagini sevdi
Babybjörn de çok iyi diğerleri torba gibi kapalı ya bu kapalı değil yazın da iyi olur diye düşünüyorum. Bugün çıkacaktık ne güzel ama ankara da hava bugün kapalı yağmur yağıcakoooo senin yerinde olsam hergün dener alıştırırdım
bence dene hatta balkona çık balkonda dene ağlasada dikkatini dağıt çok rahat edersin bende alacağım o zaman en kısa zamanda yani site açılınca
anaaaaammmmmm yerimki ben bunu yaaa sıfatını sevdiğimEsim yapmis alay ediyo kizanimla yaaa
Babybjörn de çok iyi diğerleri torba gibi kapalı ya bu kapalı değil yazın da iyi olur diye düşünüyorum. Bugün çıkacaktık ne güzel ama ankara da hava bugün kapalı yağmur yağıcak
Benim eşim birçok ünlü yalnız doğuruyor bebişlerini yalnız bakıyor onlar nasıl yapıyor demeye başladı. Geçen Emek e banyo yapturmıştın ya nasıl yapmıştım ben de bundan sonra yalnız yıkııycam
Momfortbaby'nin kumaşı gayet güzel öyle çocuğu sıcaklatacak,terletecek bi kumaş değil,temelli torba gibi de değil,rahat kullanabilirsin yazın.. Ortalama bi fiyat,iyi de bi ürün,ben rahatça kullanıyorum..babyjörn de baktım ama açıkçası o bana tuzlu geldi
bu yüzden almadım momfortbaby bekliyorum
dediğin gibi o yazın daha kullanışlı olacak ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?