2015 Şubat Anneleri

Bizimki ciroz icinde kaybolur yeni kiyafetlerin

Bizimkinin de biseyi kalmadı mevsim gecisi var diye sabrediyorum ama bakalım.avatarin çok güzel olmuş irem

Benim aldiklarim da 6-9 ay hic denemedim bile umarim olur su asi agrilari gecsinde bi yikamadan deneyeyim olmazsa degistiririm elimde tutarken gozume olur gibi geldi ama bellide olmaz...

Kizar yaa bebeklerinizin bingildak yerinde cukurluk var mi? Bugun baktimda benim oglanin biraz cukurluk var gibi normal mi acaba?

2 yaşına kadar tam kapanmıyor diye biliyorum ben onu

1 mayista cikarayim ben de o zaman. Dogum gunumde gezeriz :)

bende yarın kızı arabasına koyup çarşıya çıkmayı düşünüyordum yarın 3. evlilik yıldönümümüz ve 3 kişiyiz alışveriş yaparız babamıza sürpriz hazırlarız diyordum ama yalan oldu yarın hava yağmurlu

Uc ay demis ama 7 kilo sınırı koymus bizimkiler ciroz 7 kiloya 5. aydan once ulasamaz, battaniye ile destek yapsak sicakta olmaz. Evde deniyorum girmiyor icine acaba kucagimda disari cikarsam disarda mi taksam, yer mi?

evde girmiyorsa dışarda da girmez diye düşündüm bir an nedense.
varsa elinde şuan al dene bakalım duracakmı

Var canim almistim momfort daha kirki cikmadan aldim, ne duyuyorsam aliyrum icinde durur diye daha hic birinde durmadi, sadece titresimli ana kucagini sevdi

Evet haklisin canim oyle yapayim. Ilk dogurdugumda karnim poset gibiydi cok korkmustum ama hareket ettikce toparladi simdi. Kizi pispislamak bile yetiyo :)) hic de tek basima spor yapasim gelmez insallah aklima gelir de yaparim :/

Dun çocuklar oynarken ilk defa evdeki bisiklete bineyim dedim.2 dk olmuş bacaklarım mahvoldu guya 6 kalori harcamisim

Var canim almistim momfort daha kirki cikmadan aldim, ne duyuyorsam aliyrum icinde durur diye daha hic birinde durmadi, sadece titresimli ana kucagini sevdi

oooo senin yerinde olsam hergün dener alıştırırdım
bence dene hatta balkona çık balkonda dene ağlasada dikkatini dağıt çok rahat edersin bende alacağım o zaman en kısa zamanda yani site açılınca

oooo senin yerinde olsam hergün dener alıştırırdım
bence dene hatta balkona çık balkonda dene ağlasada dikkatini dağıt çok rahat edersin bende alacağım o zaman en kısa zamanda yani site açılınca
Babybjörn de çok iyi diğerleri torba gibi kapalı ya bu kapalı değil yazın da iyi olur diye düşünüyorum. Bugün çıkacaktık ne güzel ama ankara da hava bugün kapalı yağmur yağıcak

Babybjörn de çok iyi diğerleri torba gibi kapalı ya bu kapalı değil yazın da iyi olur diye düşünüyorum. Bugün çıkacaktık ne güzel ama ankara da hava bugün kapalı yağmur yağıcak

babyjörn de baktım ama açıkçası o bana tuzlu geldi
bu yüzden almadım momfortbaby bekliyorum
dediğin gibi o yazın daha kullanışlı olacak ama

Allah Allah esin de bi garip ,ünlüler dünyasında yaşamıyoruz herhalde??? Bak ben sana dedim ama di mi tuba,eşini beklemeden bazı şeyleri sen yap,mümkünse çoğu şeyi yap.birisi biseyde yardim ediyorsa mutlaka başına da kakiyor yani.ben çok yaşıyorum bu durumları kimseden yardım almayın iyi kotu eksik fazla siz kendiniz yapın..geçmişe daha bakıyorum tartışma neden çıktı anlayamadım.

babyjörn de baktım ama açıkçası o bana tuzlu geldi
bu yüzden almadım momfortbaby bekliyorum
dediğin gibi o yazın daha kullanışlı olacak ama
Momfortbaby'nin kumaşı gayet güzel öyle çocuğu sıcaklatacak,terletecek bi kumaş değil,temelli torba gibi de değil,rahat kullanabilirsin yazın.. Ortalama bi fiyat,iyi de bi ürün,ben rahatça kullanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…