Ayni yikiyoruz hicde zorlanmadim simdiye kadr filenin ustune yatirip sampunliyorum sonra ters cevir dok suyu kafasina bitti:))B
Benim file şu dört tarafı küvete geçen filelerden suya değmiyor.
Bebeği yatırdım sırtüstü bir rafatan çok ara vermeden su döktüm diğer taraftan sabunladım.
O sırada yatarken kafasınıda şanpuanladım.
Sonra ters çevirip kolumu koltuk altına koydum.
. Bacakları dizlerden kırılmış şekilde durdu ve sırtını sabunladım
Suyu döktüm kafadan bolca hiç sesini çıkarmadı Kafası öne eğikti
Herkesin eşi yardım ediyor hatta söylemeden yapıyorlar. Allah bize güç kuvvet versin inşallah her işimizi kendimiz yaparız. Allah kimsenin eline düşürmesin. Senin gibi banyoda da yıkamayı düşünüyırum ama daha küçük diye küvette yıkayayım diyırum.Allah Allah esin de bi garip ,ünlüler dünyasında yaşamıyoruz herhalde??? Bak ben sana dedim ama di mi tuba,eşini beklemeden bazı şeyleri sen yap,mümkünse çoğu şeyi yap.birisi biseyde yardim ediyorsa mutlaka başına da kakiyor yani.ben çok yaşıyorum bu durumları kimseden yardım almayın iyi kotu eksik fazla siz kendiniz yapın..geçmişe daha bakıyorum tartışma neden çıktı anlayamadım.
Filenin üstünde çok ağladı bebişim o yüzden suyun içinde yıkamaya çalışıyorum onda da tutup yıkamak su dökmek zor oluyor biri yardım etmesi gerekiyor. Filede niye ağladı ki benim bebişimAyni yikiyoruz hicde zorlanmadim simdiye kadr filenin ustune yatirip sampunliyorum sonra ters cevir dok suyu kafasina bitti:))
Sevgi olunca umudun da oluyo,bi umut bekliyosun değişir her şey bigün diye.. Yavaş yavaş azalıyo umutların,yaraların çoğaldıkça,acın arttıkça güzel olan ne kadar duygun varsa ölmeye başlıyo.. Sonucu da böyle oluyo işte..Canim benim anliyorum. Herkes kalbine soz geciremez sende de oyle olmus. Ama sana o kadar agir seyler yasatmia hic mi sogumadi icin :/ yani bi insana bunlar yasatiliyosa o insan hala sevilebilir mi? Bilmiyorum hic yasamadim ne hissettigini bilemem ama uzuldum cok sinirlendim o yuzden bunlari diyorum mazur gor
Ama hic bi sey senden onemli degil. Once kendini sev ki cocuguna saglikli bi anne olabilesin. O yuzden hic korkma gemileri yakmaktan. hayatta neler oluyo sen bunu aşarsin hele ki simsi daha guclusun kizin var yaninda.
Değişmezler onlar öyle ve biz onları öyle olduklarını bile bile seçtik. Ya kabul edip hayatımıza birlikte devam edicez ya da ayrı.Sevgi olunca umudun da oluyo,bi umut bekliyosun değişir her şey bigün diye.. Yavaş yavaş azalıyo umutların,yaraların çoğaldıkça,acın arttıkça güzel olan ne kadar duygun varsa ölmeye başlıyo.. Sonucu da böyle oluyo işte..
[QKocama mnfth, post: 40589026, member: 233052"]Kızlar konuyla ilgisi yok ama tesettürlü hanımlar Armine'nin sitesinde indirim var haberiniz olsun. Dün biraz alışveriş yaptım ben. Daha öncedende yaptım memnun kaldığım bi site yani. Arada bakın:)
tiramisu nerelerde acep gorunmuyor
vahide zaten hayalet gibi :)) sessiz sessiz takip ediyor galiba :)
baska kim kaldi uç çocuklu
Çocuk olması gereken bişey,evliliğin gereği,sebebi.. Biliyo gideceğimi,2.çocuk muhabbetiyle alevlendi tartışmalar zaten.. Hoş düzelen bişey de yoktu,kaçınılmaz son.. Ben hep sustum zaten,haksız çıkacağımı bile bile boşa nefes tüketemem.. Bu konuda aldım boyumun ölçüsünü..Tatlım hafta sonu seni düşündüm durdum nedense,foruma da giremedim ama hep aklimdaydin inan.Bisey sorcam sana seninle boyle konuşabilen bi adam neden 2. Çocuk istiyor ki? Ne hakla yani? Çocuk sahibi olmayı bi gereklilik yada ne bileyim bi şaka filan olarak mi görüyor acaba,yada sen onunla ters düştükçe seni göndermek için sebep mi arıyor yani? İkinci çocuk istemem pilini pirtini topla git..bunu boyle yapma ben boyleyim istemiyorsan çek git..şunu duzeltelim begenmiyorsan kapı orda.. Ayrılmak zor geliyor da acaba senin ondan mi ayrılmanı istiyor,amacı nedir? Doğu tarafında sanırım (herkes değil bazılarını tenzih ederim) psikolojik sorunları olmak büyük bir ayıp/olmaması gereken Bisey olarak görülüyor herhalde.. Halbuki bi kendilerine bakmazlar.düşmez kalkmaz bir Allah diyorum başka da Bisey demiyorum. Kendisi asıl ruh hastası farkında değil sanırım davranışlarının. Son tartismanizda ne dedi ki sana? Sen ne karşılık verdin sustun mu peki? Sen susuyorsun ya seni sessiz bellemis söylüyor da söylüyor. Ayin 25ine de az kaldı su zamana kadar hep aranizin duzelecegine inanmistim ben.gideceğini bilmiyor sanırım yoksa ikinci çocuk muhabbeti olmazdı değil mi?
Litchinin okudugu bolumun efsanesiymis ya, bir oktay bir de litchi varmis o bolumde
Çocuk olması gereken bişey,evliliğin gereği,sebebi.. Biliyo gideceğimi,2.çocuk muhabbetiyle alevlendi tartışmalar zaten.. Hoş düzelen bişey de yoktu,kaçınılmaz son.. Ben hep sustum zaten,haksız çıkacağımı bile bile boşa nefes tüketemem.. Bu konuda aldım boyumun ölçüsünü..
Oyy yerikmonu ben ya kiyamamEsim yapmis alay ediyo kizanimla yaaa
Usumus olabilirmi canim ben bi elle yukarken digeriyle durmada su dokuyorum vucuduna usumesin diye sonra ters cevirip kafasini sampuanlayip hemen ust uste su dokup cikarip sariyorum hizli hizluFilenin üstünde çok ağladı bebişim o yüzden suyun içinde yıkamaya çalışıyorum onda da tutup yıkamak su dökmek zor oluyor biri yardım etmesi gerekiyor. Filede niye ağladı ki benim bebişim
Esim yapmis alay ediyo kizanimla yaaa
suyun içinde alışık olunca yadırgamıştır belki.ya da o saat ağlıyası vardır.bi iki kere daha dene.bu su tutmayan içi köpüklü filelerden de mi benim ki öyle.bazen gülücükler atıyo bzen ciyaklıyo yıkanırken.keyifli saatinde deneFilenin üstünde çok ağladı bebişim o yüzden suyun içinde yıkamaya çalışıyorum onda da tutup yıkamak su dökmek zor oluyor biri yardım etmesi gerekiyor. Filede niye ağladı ki benim bebişim
Filenin üstünde çok ağladı bebişim o yüzden suyun içinde yıkamaya çalışıyorum onda da tutup yıkamak su dökmek zor oluyor biri yardım etmesi gerekiyor. Filede niye ağladı ki benim bebişim
Ben
benim kv her yerde piki benim kizim der.hamilelikten beri onun yuzunden o kdr cok agladim ki.ki cok dayanikliyimdir.dogum yapinca cocuk yapmaya bile kalktiaynen ben de cok kizardim kv hm.konusanlara ama demekki varmis bise...artik o benm kizim diyince yaw he he diyip geciyorum
Bakicam bi caresine canim olmadi oyle yaparim. Chicconun baktim 100 tl o da yorumlar da iyi degildi.digerleri de en az 50 tl. Almisken bari iyi bi sey alayim diyorum artik napalim biraz pahali ama icinde dursun yeterki. Kucakta durmayi seviyo o sekilde muhtemelen sever.çağdaş hanıma mesaj at eşim watsaptan alışveriş yapmama razı gelmiyor site ne zaman açılacak siteden momfortbaby alacağım de
Ben ilk ciktiginda aldim demistim ya ozaman sadece whatsup satisi vardi. Al gitsin onu almaya karar verdiysen bosuna bekleme
Bence sen uc cocukla zaten yeterli kaloriyi yakiyosundur bosver bisikleti :) ben tek cocukla bayagi yememe ragmen kilo veriyorum. Ama tabi isin vucut sikilastirma olayi da var.Dun çocuklar oynarken ilk defa evdeki bisiklete bineyim dedim.2 dk olmuş bacaklarım mahvolduguya 6 kalori harcamisim
Canim benim her sey gonlunce olsun bundan sonra artik.. kizinla hep mutlu olmak icin cabala insanlara firsat verme seni uzmelerine.Sevgi olunca umudun da oluyo,bi umut bekliyosun değişir her şey bigün diye.. Yavaş yavaş azalıyo umutların,yaraların çoğaldıkça,acın arttıkça güzel olan ne kadar duygun varsa ölmeye başlıyo.. Sonucu da böyle oluyo işte..
allahtan arabada son ses müziğerağmen uyuyorda brde orda sorun yaşamıyoruz
horultusuyla bile uyandırıyor çocuğu
yatak odasında yatamıyoruz bu yüzden
1 aydır salonda yatıyoruz
abur cubur ben çok severim kesin onada yediririm gibi geliyor
ama her dediğini yapmak istemiyorum
senide görcez diyenlere inat
inşallah yapmam
aman gelmesin gölge etmesin bana
şimdi gelse onların yanında yine ilgili kaynanayı oynayacak deli edecek beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?