2015 Şubat Anneleri

Ayni yikiyoruz hicde zorlanmadim simdiye kadr filenin ustune yatirip sampunliyorum sonra ters cevir dok suyu kafasina bitti:))

Herkesin eşi yardım ediyor hatta söylemeden yapıyorlar. Allah bize güç kuvvet versin inşallah her işimizi kendimiz yaparız. Allah kimsenin eline düşürmesin. Senin gibi banyoda da yıkamayı düşünüyırum ama daha küçük diye küvette yıkayayım diyırum.

Ayni yikiyoruz hicde zorlanmadim simdiye kadr filenin ustune yatirip sampunliyorum sonra ters cevir dok suyu kafasina bitti:))
Filenin üstünde çok ağladı bebişim o yüzden suyun içinde yıkamaya çalışıyorum onda da tutup yıkamak su dökmek zor oluyor biri yardım etmesi gerekiyor. Filede niye ağladı ki benim bebişim

Sevgi olunca umudun da oluyo,bi umut bekliyosun değişir her şey bigün diye.. Yavaş yavaş azalıyo umutların,yaraların çoğaldıkça,acın arttıkça güzel olan ne kadar duygun varsa ölmeye başlıyo.. Sonucu da böyle oluyo işte..

Değişmezler onlar öyle ve biz onları öyle olduklarını bile bile seçtik. Ya kabul edip hayatımıza birlikte devam edicez ya da ayrı.

Kocamin basina kaka kaka aciyorum adama bazen..aha geldim gidiyom armineden bi çulum çaputum olmadi diye :)) oda diyoki ben seni gitursem yalvarsam al diye sen gene o kadar para verip almazsin diyo.. Gözüm kor olmasin bu iktisadi beni öldürecek

Kocaman[/QUOTE]
Canım bende indirim zamanlarında alıyorum. Şu anda pardesüler kap'lar 100 tl. Dışardada aynı fiyat. 35tl ye çanta aldım iki sene önce, büyük çanta. Çocuk çantası olarak onu kullanıyorum düşün yani:) indirimleri takip etceksin

tiramisu nerelerde acep gorunmuyor
vahide zaten hayalet gibi :)) sessiz sessiz takip ediyor galiba :)
baska kim kaldi uç çocuklu

Kaç sayfa okudum bi tek sen merak etmissin sanırım beni
Oğlanın 23 nisan gösterisi vardı ona koşturdum tatlım.şükür bitti kazasız

Çocuk olması gereken bişey,evliliğin gereği,sebebi.. Biliyo gideceğimi,2.çocuk muhabbetiyle alevlendi tartışmalar zaten.. Hoş düzelen bişey de yoktu,kaçınılmaz son.. Ben hep sustum zaten,haksız çıkacağımı bile bile boşa nefes tüketemem.. Bu konuda aldım boyumun ölçüsünü..

Geçmişi tam okuyamadim devam ediyorum okumaya ama kızı sahipleniyor sanırım değil mi? Offf aralarda kalmak çok zor

Filenin üstünde çok ağladı bebişim o yüzden suyun içinde yıkamaya çalışıyorum onda da tutup yıkamak su dökmek zor oluyor biri yardım etmesi gerekiyor. Filede niye ağladı ki benim bebişim
Usumus olabilirmi canim ben bi elle yukarken digeriyle durmada su dokuyorum vucuduna usumesin diye sonra ters cevirip kafasini sampuanlayip hemen ust uste su dokup cikarip sariyorum hizli hizlu

Benim esimde ilkinden tecrubeli olsada bebek aglasa hemen ne oldu neden agliyo biseymi olduki diyip panikliyo terlemeye basliyo adam bide bebek bagirsa ne diyo biseymi dedi diyo evet hal hatir soruyo diyorum hey allahim deli adam

suyun içinde alışık olunca yadırgamıştır belki.ya da o saat ağlıyası vardır.bi iki kere daha dene.bu su tutmayan içi köpüklü filelerden de mi benim ki öyle.bazen gülücükler atıyo bzen ciyaklıyo yıkanırken.keyifli saatinde dene

Küvetin içine büyük havlu koyup bebeği De üstüne koyup öyle yikamayi denesen?

Kizlar benim bebek gece dahil uyuduktan yarim saat bir saat fln sonra gaz yuzinden uyaniyo.gazini cikarip yatiriyorum ama kaldirinca kusuyo yine.niye olur ki?ne yapabilirim?onceden boyle degildi

Çocuk mu yapmaya kalktı

çağdaş hanıma mesaj at eşim watsaptan alışveriş yapmama razı gelmiyor site ne zaman açılacak siteden momfortbaby alacağım de
Bakicam bi caresine canim olmadi oyle yaparim. Chicconun baktim 100 tl o da yorumlar da iyi degildi.digerleri de en az 50 tl. Almisken bari iyi bi sey alayim diyorum artik napalim biraz pahali ama icinde dursun yeterki. Kucakta durmayi seviyo o sekilde muhtemelen sever.

Ben ilk ciktiginda aldim demistim ya ozaman sadece whatsup satisi vardi. Al gitsin onu almaya karar verdiysen bosuna bekleme

Bi ay daha vaktim var alicam artik canim bi sekilde. herkes memnunsa vardir bi hikmet.

Dun çocuklar oynarken ilk defa evdeki bisiklete bineyim dedim.2 dk olmuş bacaklarım mahvoldu guya 6 kalori harcamisim
Bence sen uc cocukla zaten yeterli kaloriyi yakiyosundur bosver bisikleti :) ben tek cocukla bayagi yememe ragmen kilo veriyorum. Ama tabi isin vucut sikilastirma olayi da var.

Canim benim her sey gonlunce olsun bundan sonra artik.. kizinla hep mutlu olmak icin cabala insanlara firsat verme seni uzmelerine.

Allah Allah.siz böyle degildiniz doğumdan sonra Nasil oldu da boyle oldu seninki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…