2015 Şubat Anneleri

Çocukla ilgili insanin hayalleri hic tutmuyor.

38 beden pantolonlarim olmaya başladı bira sıkı su anda ama olsun :)) bisiklete enerji kalmadı sanırım

Bende abur cubur yedirene ve cocugun her dediğini yapana çok sinir oluyorum
allahım güç kuvvet verde yapmayayım.

Su benim iki numarayı sana vereyim 1 hafta. Adama kafayı yedirttirir valla.demin bi gittim mutfağa makarna paketini boca etmiş yerlere.ağlamak istiyorummmm

Usumus olabilirmi canim ben bi elle yukarken digeriyle durmada su dokuyorum vucuduna usumesin diye sonra ters cevirip kafasini sampuanlayip hemen ust uste su dokup cikarip sariyorum hizli hizlu
Evet büyük olasılıkla üşüyor sürekli su dökerek yıkayayım bakalım. Bir de ben fileyi ıslatıp bebişi öyle koyuyodum o zaman da mı üşüyor ki

Evet köpüklü file canım birdaha deneyeyim bol su dökerek bakalım

Şükür oğluş bir ara verdi de yorgunluktan uyudu.Ben de azıcık işte benim stilim'e bakayım.Bir gözümde forumda.27sinde 3. Ay dolacak inşallah.Rota aşısı yaptıracağız gitmeden evvel kusmasın aşıyı diye emzirmeden mi gideyim sizce?

Kız nerelerdesin sen?Arada bakıyorum foruma epeydir yoksun.Ben istanbula geldim yine annemlerin yanına , eşim yurtdışında yine.İzmir nasıl sıcaklaştı mı havalar?

Kaç sayfa okudum bi tek sen merak etmissin sanırım beni
Oğlanın 23 nisan gösterisi vardı ona koşturdum tatlım.şükür bitti kazasız
Valla benimde aklima geldin..serefraz
da surekli dusunduruyor beni ne yapti acaba nasil diye..insanin gozu ariyor..ama bi seferde hem gecmisi okuyup hem cevap yazamiyirum ki aklimdan ucup gidiyor sonra..

Bi tarafımdan ter bosandi yahu.. Niye bir günü bir gününe bir ani bir anina benzemez ki bu bebeklerin..1 dk önce gulucukler sacarken 1 dk sonra noluyor yani etin mi kopuyo bu bedenden o ses nasil cikiyo arkadaş ya..

Bebekken yapmadigim kundagi şimdilerde yapiyorum uykuya direndiği zamanlarda aklinizda olsun ..tülbentle bagliyorum ellerini kundak gbi hemen sonra siziyor ve uzunca sure uyuyor. Offf beee beynim agridi

Esim biraz once İyiki cay var ve sen deli gibi cay iciyosun eğer cay olmasa ydi sen bu gel git zamanlarında bonzai falan cekerdin dedi
İyi biseyse aksam gelirken alda getir dedim ahahaha bi cay bi ondan oynatmama az kaldi dr um nerde bu cocuklar yuzunden cildiracagim

Evet büyük olasılıkla üşüyor sürekli su dökerek yıkayayım bakalım. Bir de ben fileyi ıslatıp bebişi öyle koyuyodum o zaman da mı üşüyor ki
Ben fileyi yikamadan once petegin ustune koyuyorum sicak okuyo zaten yatiriyorum basliyorum su dokup yikamaya usumuyo oxamn

En son öyle yaptım da başı daha doğrusu kulakları suya değmesin diye başını tutmak zorunda kaldım yıkarken de durulayamıyorum aynı zamanda
Canim kulaklari girsib suya birsey olmaz. Ince bir tulbentle iyice kurularsin banyodan sonra. Bazi bebek agliyor bnyoda ne yaparsn yap. Ben gecende lavobada poposunu yikiyordum baktim boynu falan hep kusmuk olmus yikayiverdim her yerini oracikta :)
Ilk cocukta da cesaretliydim yapa yapa ogrendim. Senin yaptigin en dogrusudur yap gitsib bir sekilde

Valla benimde aklima geldin..serefraz
da surekli dusunduruyor beni ne yapti acaba nasil diye..insanin gozu ariyor..ama bi seferde hem gecmisi okuyup hem cevap yazamiyirum ki aklimdan ucup gidiyor sonra..

Sağol tatlım serefrazi ben de düşünüyorum Nasil oldu sağlığı Nasil bebeği Nasil diye ama gelmiyor sanırım. Ben de heyheyli gunlerimden birini yaşıyorum hayirlisiyla geçsin su kara bulutlar.
Sen ne yaptın devam mi tatlılara? Dun ahududulu trilece yaptım ben de.eşim istemişti ama sonra kimse yemedi.

Al benden de o kadar. Demin makarna paketini dokmistu yapma diye uyardim hayır yanlış filan dedim uyumadi da bi de bebeği emziriyordum bi de gittim baktım ki bu sefer de tel ve arpa şehriyeyi dökmüş yerlere.sinirlerim bozuk.

Kız nerelerdesin sen?Arada bakıyorum foruma epeydir yoksun.Ben istanbula geldim yine annemlerin yanına , eşim yurtdışında yine.İzmir nasıl sıcaklaştı mı havalar?

Kiz iki gündür yokum asil gelmeyen sensin dun ve c.tesi çok güzeldi hatta dun tören vardı pistik güneşin altında ama bugün yağmurlu gibiydi sabahtan şimdi güneş var ama sogudu sanki biraz.. Esleriniz ne is yapıyor habire yurtdışına yolliyorsunuz bakiyim? Çok kalacak herhalde İstanbul gittiğinizde göre? Bebisle Nasil uzun yolculuk yaptın bu arada? Uçakla mi gityiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…