- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
buyuk konusma valla basina gelir soyleyim :)
ikiside tam senin elinde deil
sen vermzezsin babasi ebesi dedesi verir
sen almazsin babasi atasi alir sadece bizim elimizde olsa keske
senin o sevdigin benim iki numara varya tam bi haydut, babasi simartti,adami tekme tokat dovuyor, istedigiolmasin eti koparilmis gibi agliyor ben yapmam istedugini ama babasi yapiyor
Bakicam bi caresine canim olmadi oyle yaparim. Chicconun baktim 100 tl o da yorumlar da iyi degildi.digerleri de en az 50 tl. Almisken bari iyi bi sey alayim diyorum artik napalim biraz pahali ama icinde dursun yeterki. Kucakta durmayi seviyo o sekilde muhtemelen sever.
Bi ay daha vaktim var alicam artik canim bi sekilde. herkes memnunsa vardir bi hikmet.
Bence sen uc cocukla zaten yeterli kaloriyi yakiyosundur bosver bisikleti :) ben tek cocukla bayagi yememe ragmen kilo veriyorum. Ama tabi isin vucut sikilastirma olayi da var.
Canim benim her sey gonlunce olsun bundan sonra artik.. kizinla hep mutlu olmak icin cabala insanlara firsat verme seni uzmelerine.
Bende abur cubur yedirene ve cocugun her dediğini yapana çok sinir oluyorum
allahım güç kuvvet verde yapmayayım.
Türkiye'deİtalyada mi?
Evet büyük olasılıkla üşüyor sürekli su dökerek yıkayayım bakalım. Bir de ben fileyi ıslatıp bebişi öyle koyuyodum o zaman da mı üşüyor kiUsumus olabilirmi canim ben bi elle yukarken digeriyle durmada su dokuyorum vucuduna usumesin diye sonra ters cevirip kafasini sampuanlayip hemen ust uste su dokup cikarip sariyorum hizli hizlu
Evet köpüklü file canım birdaha deneyeyim bol su dökerek bakalımsuyun içinde alışık olunca yadırgamıştır belki.ya da o saat ağlıyası vardır.bi iki kere daha dene.bu su tutmayan içi köpüklü filelerden de mi benim ki öyle.bazen gülücükler atıyo bzen ciyaklıyo yıkanırken.keyifli saatinde dene
En son öyle yaptım da başı daha doğrusu kulakları suya değmesin diye başını tutmak zorunda kaldım yıkarken de durulayamıyorum aynı zamandaKüvetin içine büyük havlu koyup bebeği De üstüne koyup öyle yikamayi denesen?
Kız nerelerdesin sen?Arada bakıyorum foruma epeydir yoksun.Ben istanbula geldim yine annemlerin yanına , eşim yurtdışında yine.İzmir nasıl sıcaklaştı mı havalar?Allah Allah esin de bi garip ,ünlüler dünyasında yaşamıyoruz herhalde??? Bak ben sana dedim ama di mi tuba,eşini beklemeden bazı şeyleri sen yap,mümkünse çoğu şeyi yap.birisi biseyde yardim ediyorsa mutlaka başına da kakiyor yani.ben çok yaşıyorum bu durumları kimseden yardım almayın iyi kotu eksik fazla siz kendiniz yapın..geçmişe daha bakıyorum tartışma neden çıktı anlayamadım.
Valla benimde aklima geldin..serefrazKaç sayfa okudum bi tek sen merak etmissin sanırım beni
Oğlanın 23 nisan gösterisi vardı ona koşturdum tatlım.şükür bitti kazasız
Ben fileyi yikamadan once petegin ustune koyuyorum sicak okuyo zaten yatiriyorum basliyorum su dokup yikamaya usumuyo oxamnEvet büyük olasılıkla üşüyor sürekli su dökerek yıkayayım bakalım. Bir de ben fileyi ıslatıp bebişi öyle koyuyodum o zaman da mı üşüyor ki
Canim kulaklari girsib suya birsey olmaz. Ince bir tulbentle iyice kurularsin banyodan sonra. Bazi bebek agliyor bnyoda ne yaparsn yap. Ben gecende lavobada poposunu yikiyordum baktim boynu falan hep kusmuk olmus yikayiverdim her yerini oracikta :)En son öyle yaptım da başı daha doğrusu kulakları suya değmesin diye başını tutmak zorunda kaldım yıkarken de durulayamıyorum aynı zamanda
Evet.menapozda.Çocuk mu yapmaya kalktı
Valla benimde aklima geldin..serefraz
da surekli dusunduruyor beni ne yapti acaba nasil diye..insanin gozu ariyor..ama bi seferde hem gecmisi okuyup hem cevap yazamiyirum ki aklimdan ucup gidiyor sonra..
Esim biraz once İyiki cay var ve sen deli gibi cay iciyosun eğer cay olmasa ydi sen bu gel git zamanlarında bonzai falan cekerdin dedi
İyi biseyse aksam gelirken alda getir dedim ahahaha bi cay bi ondanoynatmama az kaldi dr um nerde bu cocuklar yuzunden cildiracagim
kudurmus mu avrat??Çocuk mu yapmaya kalktı
Kız nerelerdesin sen?Arada bakıyorum foruma epeydir yoksun.Ben istanbula geldim yine annemlerin yanına , eşim yurtdışında yine.İzmir nasıl sıcaklaştı mı havalar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?