2015 Şubat Anneleri

az once arkadasla avm ye gidiyoirduk, bnm oglan delirdi emzigi evde birakmistim
susturamadik onun kizinin emzigini sokduk agzina
valla aldi cork cork emdi
avent mis az sonra gidip alicam eczaneden

benim oglan emmiyor
goguslerimden sut akiyor
iki dk emip siritiyo
napicam yawsss

evet chicconun yorumları iyi değil bende okudum vazgeçtim ondan

Allah Allah.siz böyle degildiniz doğumdan sonra Nasil oldu da boyle oldu seninki?

kudurdu doğumdan sonra
yada gerçek yüzünü yeni gösterdi

Evet köpüklü file canım birdaha deneyeyim bol su dökerek bakalım

benimkide durmuyor onda deli gibi ağlıyor suyun içinde daha huzurlu

En son öyle yaptım da başı daha doğrusu kulakları suya değmesin diye başını tutmak zorunda kaldım yıkarken de durulayamıyorum aynı zamanda

Bebeğini en iyi sen taniyorsun canım kendi kolayina giden bi yol bulursun artik.sen kendi kendine yaptıkça bazı şeyleri eşinin ağzına da daha az laf vermiş olursun ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk.

Dun aksam cok pis karar verdim yemicem diye.. Simdilik iyi gidiyorum..canim acayip tatli cekiyor hatta esime dedim ki ogle yemegini yerken suan pastaneye girsem normalde hic yemeyecegim seyler bile yuklerim kufeye alir cikarim dedim.. ama Allahin izniyle yemeyecegim..yediklerimden degil tatlidan kilo aliyorum zaten..

Oglen 2 gibi sutlu corba yedim azcik tam bugday ekmegiyle..simdi bir elma yedim kesti bal gibi tatliymis mubarek.. Zaten 6 dan so ra bisey yemeyecgim vericem insaallah

sen kalk su internetin basindan oglan evi talan etmeden :))))))))))))

Oğlan değil o okulda zaten kiz yapıyor bunları abisi bebekken de boyle şeyler yapmazdı bu kiz çok karıştırıyor baktım valla. Ayin 25inde 2 yaşına girecek ne zaman bitecek acaba bu karıştırmalarından.cildiriciiiim

bugün yine değişik bir ruh hali var ikranın
uyuyor bende yatıyorum yarım saat uyuyayım diye hemen açıyor gözleri sallasamda pışpışlasamda yok çaresi uyumuyor
ben ayaklanıyorum yine uyuyor
mama veriyorum eti koparılmış gibi çığlık atıyor içmiyor
ellerini emmek daha tatlı geliyor
şimdi yine beni uyandırdı kendisi uyuyor

Benim de canım çok tatlı istiyor zaten severdim gerçi de midem dayanmıyor doktora gitmem lazim kafadan ilaç kullanıyorum simdi o da bazen ise yarıyor bazen yaramıyor. Emzirdigimiz için oluyor sanırım tatlı krizi. Bizim ailede seker çok simdi yiyim de sonra seker hastası olunca gözüm kalmasın hiçbir şeyde

allahım bugün kargolar bana garezli
defactodan sipariş vermiştim aynı kargodan birde markafoni siparişim vardı markafoniyi getirdiler defactoyu geri götürmüşler üzerinede evde yok diye not eklemişler
yahu evde olmasam diğerini nasıl alayım dedim

var bugün bi terslik üzerimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…