hadi ya, sorsammiki bi evczaneye bi dahaTurkiye geneline de olmayan bi asi vardi bcg sanirim cok sukur geldi de yaptirdik...
kiz 23 nisan daha gelmediki :)Kaç sayfa okudum bi tek sen merak etmissin sanırım beni
Oğlanın 23 nisan gösterisi vardı ona koşturdum tatlım.şükür bitti kazasız
:))koymasana çocugun elinin altina oyle seyleri :))Su benim iki numarayı sana vereyim 1 hafta. Adama kafayı yedirttirir valla.demin bi gittim mutfağa makarna paketini boca etmiş yerlere.ağlamak istiyorummmm
Bakicam bi caresine canim olmadi oyle yaparim. Chicconun baktim 100 tl o da yorumlar da iyi degildi.digerleri de en az 50 tl. Almisken bari iyi bi sey alayim diyorum artik napalim biraz pahali ama icinde dursun yeterki. Kucakta durmayi seviyo o sekilde muhtemelen sever.
.
Allah Allah.siz böyle degildiniz doğumdan sonra Nasil oldu da boyle oldu seninki?
Evet köpüklü file canım birdaha deneyeyim bol su dökerek bakalım
En son öyle yaptım da başı daha doğrusu kulakları suya değmesin diye başını tutmak zorunda kaldım yıkarken de durulayamıyorum aynı zamanda
Dun aksam cok pis karar verdim yemicem diye.. Simdilik iyi gidiyorum..canim acayip tatli cekiyor hatta esime dedim ki ogle yemegini yerken suan pastaneye girsem normalde hic yemeyecegim seyler bile yuklerim kufeye alir cikarim dedim.. ama Allahin izniyle yemeyecegim..yediklerimden degil tatlidan kilo aliyorum zaten..Sağol tatlımserefrazi ben de düşünüyorum Nasil oldu sağlığı Nasil bebeği Nasil diye ama gelmiyor sanırım. Ben de heyheyli gunlerimden birini yaşıyorum hayirlisiyla geçsin su kara bulutlar.
Sen ne yaptın devam mi tatlılara? Dun ahududulu trilece yaptım ben de.eşim istemişti ama sonra kimse yemedi.
ben boyle yapiyorumKüvetin içine büyük havlu koyup bebeği De üstüne koyup öyle yikamayi denesen?
:))koymasana çocugun elinin altina oyle seyleri :))
sen kalk su internetin basindan oglan evi talan etmeden :))))))))))))Yok kiz çekmecede duruyor başka koyacağım yer yok ki.simdi de gitmiş tel sehriyeyle arpa sehriyeyi dökmüş deli olacam.
kiz 23 nisan daha gelmediki :)
he tecrubeyle sabitlenmis yol :))De mi aklın yolu bir
sen kalk su internetin basindan oglan evi talan etmeden :))))))))))))
he tecrubeyle sabitlenmis yol :))
Türkiye'de
Dun aksam cok pis karar verdim yemicem diye.. Simdilik iyi gidiyorum..canim acayip tatli cekiyor hatta esime dedim ki ogle yemegini yerken suan pastaneye girsem normalde hic yemeyecegim seyler bile yuklerim kufeye alir cikarim dedim.. ama Allahin izniyle yemeyecegim..yediklerimden degil tatlidan kilo aliyorum zaten..
Oglen 2 gibi sutlu corba yedim azcik tam bugday ekmegiyle..simdi bir elma yedim kesti bal gibi tatliymis mubarek.. Zaten 6 dan so ra bisey yemeyecgim vericem insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?