2015 Şubat Anneleri

emzirmekten bencede
benim tatlıyla hiç aram yoktu ama şimdi deli gibi çikolata pasta aşeriyorum
az önce bütün hazır çikolatalı keki yedim bayat mayat demedim
hala bişeyler tırtıklayasım var

Nereye kadar kaldirabilirsin ortadan. Benim oglan sandalyr tasiyor birde yetisemezse. Oglum yapma deyince de ama merak ettim bakmak istiyorum diyor. Cok bilmis oldu cikti basima.

Nereye kadar kaldirabilirsin ortadan. Benim oglan sandalyr tasiyor birde yetisemezse. Oglum yapma deyince de ama merak ettim bakmak istiyorum diyor. Cok bilmis oldu cikti basima.

Bizimki o kadar konuşamıyor ama sandalye olayını keşfetti artik her tarafa yetisebiliyor.bazen anlatınca tatlı geliyor ama sürekli yaşayınca bıkkınlık geliyor insana.

emzirmekten bencede
benim tatlıyla hiç aram yoktu ama şimdi deli gibi çikolata pasta aşeriyorum
az önce bütün hazır çikolatalı keki yedim bayat mayat demedim
hala bişeyler tırtıklayasım var

Ben hazır kekleri hic sevmiyorum canım ya.hem midemi mahvediyor hem de tadı ev keki gibi olmuyor.yıllarca ev kekine hasret bi şekilde yaşadım.simdi bol bol yapıyorum.içine kuruyemiş filan sıkıştırıp çocuklara yediriyorum

Bugun arabasına attım etraftaki parkları gezdik. Uyudu bebe :) havalar iyi olduğu sürece çıkarmak lazım artık :)

benim oglan emmiyor
goguslerimden sut akiyor
iki dk emip siritiyo
napicam yawsss

Ziyan etme o sütleri sağ buzluğa at. 2 dk emdiği yetiyodur yoksa aç kalmaz. Bi aç bırak bak nasıl zırlıyo. Dün gece bizimki memede karnını doyuramamış öle bi zırladı ki dolaptakini verene kadar yeri göğü inletti.

bende sevmiyorum ama dün arkadaş gelmişti gelirken getirmiş bende yedim kendim yapmaya vaktim yok kız gündüz hiç uyumuyor
eskiden hergün kek poça bişeyler yapardım yemekleri bile özene bezene yapardım şimdi hepsi aperatif makarna salata falan oldu

Bebeğini en iyi sen taniyorsun canım kendi kolayina giden bi yol bulursun artik.sen kendi kendine yaptıkça bazı şeyleri eşinin ağzına da daha az laf vermiş olursun ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk.
Sağ bileğimi kıpırdatamaz oldum bu karpal tunel sendromu dogumdan sonra da devam ediyormuş bebişi taşıyamıyorum bazen. Dra gidicem yakın zamanda

Bende gözümle hizaya getiririm bütün çocukları. Bi o kadarda sevilirim çocuklar tarafından. Bakalım kendi evladımda nasıl olacak ?

süt yapayım derken hepimiz 150 kilo olacağız ne duyarsak kullanıyoruz
Benim maltım bitti bir an önce Alman'ın peşindeyim. Bişey bitince panik oluyorum. Yaklaşık bir aydır incir suyu içiyorum artık duta geçeyim bari. Bu damla eczanede sağılıyormuş şeker yok sanırım içinde.

Baklava kutusuna kafami sokcam ben de:)

Galactago damla kullanan var mı başka? Dün noumenon yazdı sordum aka görmedi sanırım. Iyi süt yapıyormuş.

Benim arkadaşım kullanmış fayda etmedi diyor ama nette okudum millette deli gibi süt yapmış baya kullanan var.
Baya her şeyini öğrendim ya ben senin :/

ya lütfen panik olma hemen
kafandan at şu bakamam korkusunu
öylede böylede büyür bu çocuklar
sakin ol ki o da sakin olsun

ben asıl 6 dan sonra yemeye başlıyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…