- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
emzirmekten bencedeBenim de canım çok tatlı istiyor zaten severdim gerçi de midem dayanmıyor doktora gitmem lazim kafadan ilaç kullanıyorum simdi o da bazen ise yarıyor bazen yaramıyor. Emzirdigimiz için oluyor sanırım tatlı krizi. Bizim ailede seker çok simdi yiyim de sonra seker hastası olunca gözüm kalmasın hiçbir şeyde
Nereye kadar kaldirabilirsin ortadan. Benim oglan sandalyr tasiyor birde yetisemezse. Oglum yapma deyince de ama merak ettim bakmak istiyorum diyor. Cok bilmis oldu cikti basima.Oğlan değil o okulda zaten kiz yapıyor bunları abisi bebekken de boyle şeyler yapmazdı bu kiz çok karıştırıyor baktım valla. Ayin 25inde 2 yaşına girecek ne zaman bitecek acaba bu karıştırmalarından.cildiriciiiim
Nereye kadar kaldirabilirsin ortadan. Benim oglan sandalyr tasiyor birde yetisemezse. Oglum yapma deyince de ama merak ettim bakmak istiyorum diyor. Cok bilmis oldu cikti basima.
Kiskanclik bacim.kudurmus mu avrat??
emzirmekten bencede
benim tatlıyla hiç aram yoktu ama şimdi deli gibi çikolata pasta aşeriyorum
az önce bütün hazır çikolatalı keki yedim bayat mayat demedim
hala bişeyler tırtıklayasım var
Hacettepedeyim ve deşifre oldum bunu da yazarak :)Basın sağolsun canım.odtude misin yaniiimaasallah sana. Ben de gitmek isterdim ama bastan yanlış yaptığım için olmadı
2 yaşına kadar tam kapanmıyor diye biliyorum ben onu
bende yarın kızı arabasına koyup çarşıya çıkmayı düşünüyordum yarın 3. evlilik yıldönümümüz ve 3 kişiyiz alışveriş yaparız babamıza sürpriz hazırlarız diyordum ama yalan oldu yarın hava yağmurlu
evde girmiyorsa dışarda da girmez diye düşündüm bir an nedense.
varsa elinde şuan al dene bakalım duracakmı
benim oglan emmiyor
goguslerimden sut akiyor
iki dk emip siritiyo
napicam yawsss
bende sevmiyorum ama dün arkadaş gelmişti gelirken getirmiş bende yedim kendim yapmaya vaktim yok kız gündüz hiç uyumuyorBen hazır kekleri hic sevmiyorum canım ya.hem midemi mahvediyor hem de tadı ev keki gibi olmuyor.yıllarca ev kekine hasret bi şekilde yaşadım.simdi bol bol yapıyorum.içine kuruyemiş filan sıkıştırıp çocuklara yediriyorum
Sağ bileğimi kıpırdatamaz oldum bu karpal tunel sendromu dogumdan sonra da devam ediyormuş bebişi taşıyamıyorum bazen. Dra gidicem yakın zamandaBebeğini en iyi sen taniyorsun canım kendi kolayina giden bi yol bulursun artik.sen kendi kendine yaptıkça bazı şeyleri eşinin ağzına da daha az laf vermiş olursun ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk.
Hacettepedeyim ve deşifre oldum bunu da yazarak :)
Bende gözümle hizaya getiririm bütün çocukları. Bi o kadarda sevilirim çocuklar tarafından. Bakalım kendi evladımda nasıl olacak ?İllede korkması gerekmiyor.
Abim benim hayatta en çok sevdiğim insanDı. Hiç Kızmazdı bana ama bir kere sert. Baksa olduğum yerde mum olurdum küçükken.
Otorite illede dövüp bağırıp çağırmakla da olmuyor.
Galactago damla kullanan var mı başka? Dünnoumenon yazdı sordum aka görmedi sanırım. Iyi süt yapıyormuş.
Benim maltım bitti bir an önce Alman'ın peşindeyim. Bişey bitince panik oluyorum. Yaklaşık bir aydır incir suyu içiyorum artık duta geçeyim bari. Bu damla eczanede sağılıyormuş şeker yok sanırım içinde.süt yapayım derken hepimiz 150 kilo olacağız ne duyarsak kullanıyoruz
Baklava kutusuna kafami sokcam ben de:)Benim de canım çok tatlı istiyor zaten severdim gerçi de midem dayanmıyor doktora gitmem lazim kafadan ilaç kullanıyorum simdi o da bazen ise yarıyor bazen yaramıyor. Emzirdigimiz için oluyor sanırım tatlı krizi. Bizim ailede seker çok simdi yiyim de sonra seker hastası olunca gözüm kalmasın hiçbir şeyde
Galactago damla kullanan var mı başka? Dünnoumenon yazdı sordum aka görmedi sanırım. Iyi süt yapıyormuş.
Benim maltım bitti bir an önce Alman'ın peşindeyim. Bişey bitince panik oluyorum. Yaklaşık bir aydır incir suyu içiyorum artık duta geçeyim bari. Bu damla eczanede sağılıyormuş şeker yok sanırım içinde.
Bende ikiz annelerini merak ediyorum. Hiiiiç yazmadılar.tiramisu nerelerde acep gorunmuyor
vahide zaten hayalet gibi :)) sessiz sessiz takip ediyor galiba :)
baska kim kaldi uç çocuklu
bnm psikoloğa gondereyim mi seni de :)))benim oglan emmiyor
goguslerimden sut akiyor
iki dk emip siritiyo
napicam yawsss
ya lütfen panik olma hemenBenim maltım bitti bir an önce Alman'ın peşindeyim. Bişey bitince panik oluyorum. Yaklaşık bir aydır incir suyu içiyorum artık duta geçeyim bari. Bu damla eczanede sağılıyormuş şeker yok sanırım içinde.
ben asıl 6 dan sonra yemeye başlıyorum :)))Dun aksam cok pis karar verdim yemicem diye.. Simdilik iyi gidiyorum..canim acayip tatli cekiyor hatta esime dedim ki ogle yemegini yerken suan pastaneye girsem normalde hic yemeyecegim seyler bile yuklerim kufeye alir cikarim dedim.. ama Allahin izniyle yemeyecegim..yediklerimden degil tatlidan kilo aliyorum zaten..
Oglen 2 gibi sutlu corba yedim azcik tam bugday ekmegiyle..simdi bir elma yedim kesti bal gibi tatliymis mubarek.. Zaten 6 dan so ra bisey yemeyecgim vericem insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?