2015 Şubat Anneleri

Bu aksam burda Feridun Duzagac'in konseri var. Ikimiz de cok severiz. Esimin de muhabbeti var biraz havaalanina gelip gittiginde falan tanismisti.

Yazdi gelecek misiniz davetlim olun diye. Bizimki de bebegi birakcak kimse yok maalesef gelemicez demis. Uzuldum ben de kac zamandir ben eve hapsoldum diye o da cikmadi hic hep mutlu etmek icin ugrasti beni. Ben de hadi sen git dedim ben gidemiyorum diye sen kacirma bari dedim. Benden daha cok sever bi de.

Yine gitmeyecekti zar zor ikna ettim. Ikna ettim etmesine ama ona belli etmesem de icim yaniyooooo cok kiskaniyorum su an

ah o konserde beraber Lavinya'yi dinlemek vardi.. bizim icin cok ozeldir o siir. hatta kizimizin adini Lavinya koyacaktik ama anlami ölüm cicegiydi vazgecmistik.

Offf cok mutsuzuuuum! Kaynanamlar da gidecek vakti buldular birakir giderdim ben de off bak yine sinir oldum!

Ben forumu takipteyim ama genelde yazmıyorum.Benim eşimin işi ihracat ben yollamıyorum şekerim bana kalsa hiç gitmesin ama napalım işte hayat.Döneceğiz bir haftaya inşallah özledim İzmirimi.Ama yazın nasıl başa çıkacağız nemle sıcakla artık evde oturup klimayı açıcaz çare yok başka.Gösterisi nasıl geçti?

Ben anneyim herşeyin üstesinden gelebilirim ama seninde çocupunla paylaşımın olsun istiyorum de. Seni başaramıyo görmesin.

Sağ bileğimi kıpırdatamaz oldum bu karpal tunel sendromu dogumdan sonra da devam ediyormuş bebişi taşıyamıyorum bazen. Dra gidicem yakın zamanda

Ah bu doğumdan kalanlar.bende de gastrit kaldı ikinci doğumdan sonra.ben de gidicem doktora. İnş bi daha endoskopi yapmazlar.teşhis koymak için endoskopi olmuştum da.

ya lütfen panik olma hemen
kafandan at şu bakamam korkusunu
öylede böylede büyür bu çocuklar
sakin ol ki o da sakin olsun
Stresten uzak kalamıyorum ki eve Helen herkese benim moralim düzgün olmalı dedim kimse beni mutlu etmeye çalışmadı yawrum gülümsemese gülmeyi unuttum resmen. Kimseyi takmıycam bundan sonra. Süt için o yüzden ondan bundan medet umuyorum.

Benim oğlan dizlerini kırmıyo direk ayaklarını diriyo çırpıyo tek başıma yıkamaya cesaretim yok henüz

Ya şu Pınar sütün reklamı çok duygusal değil mi? Hep duygusal reklam yapıyorlar artık gözlerim yaşarıyor böyle çocuklarla ilgili şeylerde.İyice sulugöz bir tip oldum çıktım.

bu yaptıkların işe yarıyormu canım . ben özel birşey yapmıyorum ama bazen çok süt oluyor bazen az. ne yapacağımı şaşırdım hem emzirip hem sağıp veriyorum yine yetmiyor kilo alımı güzel elimde açılmamış mama var kullanmamak için direniyorum. bazen takviye olarak versemmi diyorum çünkü hiç göğüslerim dolmuyor öyle süt filan akmıyor bizimkide çekince hemen gelicek gelmesse emmiyor artık çok sıkıldım bu emzirme konusundan bazn pes et diyorum sonra olmaz evladım ne kadar içerse kardır diyorum ama yoruldum

kıyamıyorum hiç sana
bir türlü adam akıllı birini bulamadın yardımcı
en iyisi yalnız kalman bence
yardımcıyı falan boşver
zorlanacaksın ama alışacaksın
bak gör o zaman daha rahat olacaksın ve herşey yoluna girecek

Ya aslinda belki esin gittiği için istemezsin ama azıcık mesafe olması da iyi geliyor bazen insana.eşim geçenlerde seminere/fuara gitmişti İstanbul a önce çok uzulmistum gidiyor diye ama sesimi cikarmadim tabii Gece bi de akslilik bu ya oğlan ateşlendi gece 12 de hastaneye goturdum yeni ameliyat olmuştu çünkü korktum ameliyatla filan alakası var mi diye.neyse ama onun harici guzel ve rahat geçti arada iyi geliyor ama bizimki 2-3 yılda bir öyle Bisey denk geliyor biz bi de beraber çalışıyoruz ya sanırım çalışma ortamı da bir olunca ondan da güzel geliyor değişiklik.
Siz gelesiye havalar düzelir sanırım. Amaann çok da sıcak olmasın cidden bi de benim oturdugum yer tepe değil o yüzden basık bi yerdeymişiz gibi oluyor eski evimiz çok havadardi güzeldi.
Oğlanın gösterisi güzeldi canım çok şükür sorunsuz geçti efe oldu oğlum ama müziği bilindik efe müziği değildi öğretmenimizin yaşı var biraz seçmiş tam kendisine gore türkü

Ben bir türlü sağamadım canım. Iki taraftan birden veriyorum. Hep süt üzerine takıntı yaptım ondan yiyip içip duruyorum. Halbuki en iyi süt yapan şey mutluluk ve suymuş. Suyu alıyorum da mutlu da olucaz inşallah.

Lise yıllarımda amma dinlerdim Feridun

Sizin işiniz ne canım?

ya ben takıntılı değilim sonuçta olmaz ise de elimden birşey gelmez. ama dediğim gibi bizim ege emince hemen gelicek eğer çekerse b,r süre sonra bırakıyor. ee tabi çocukta haklı çek çek anca tam inicek süt bırakıveriyor. ne kadar sürecek böyle bilmem,doktorumuz 4 ay bitsin ek gıdaya başla sen dedi bana kilosundan dolayı.şu 1 2 ay daha sabır diyorum ama bu gidişle o da zor duruyor. sanki süt üretmiyor göğüslerim hiç. su filan hep içiyorum incir kuru dut vs neler neler yaptım yine çoğaltmadı bende o yüzden bıraktım bende ne olacaksa olsun

Ben de sürekli kendime acıyıp durmuycam artık. Benim istediğim gibi olmuyırsa bazı şeyleri olduğu gibi kabul edicem. Yoruluyorum yaw.

Bizimkide ağlayacak diye ödü kopuyor
Geçen aşı olunca huysuzdu. Diyor o gün bebeği al diyeceksin diye ödüm koptu.
Her erkek Bir değil kimi yetenekli oluyor.
Benim eşim hayatta tırnak kesemez mesemesela.
Hamileyken benim tırnağımı bile kesmeye korkuyordu.
Çok ılımlıyım iki gündür. Gelip gidiyorlar bana.
Bu arada sende çok şekersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…