Emince hemen gelmesini istediğini nasıl anladım ki? Bence bebişler annenin memesini sadece süt için değil ona yakın olmak için de seçiyor. Biberon falan mı veriyorsun? Ona mı alıştı ki? Bir süre biberon vermesen?ya ben takıntılı değilim sonuçta olmaz ise de elimden birşey gelmez. ama dediğim gibi bizim ege emince hemen gelicek eğer çekerse b,r süre sonra bırakıyor. ee tabi çocukta haklı çek çek anca tam inicek süt bırakıveriyor. ne kadar sürecek böyle bilmem,doktorumuz 4 ay bitsin ek gıdaya başla sen dedi bana kilosundan dolayı.şu 1 2 ay daha sabır diyorum ama bu gidişle o da zor duruyor. sanki süt üretmiyor göğüslerim hiç. su filan hep içiyorum incir kuru dut vs neler neler yaptım yine çoğaltmadı bende o yüzden bıraktım bende ne olacaksa olsun
Arada uzak kalmak tabi iyi geliyor ama biz görüştüğümüzden daha cok ayrı kalıyoruz.Siz bir de beraber çalışıyorsunuz doğru azcık yolla arada eşini sende bir yerlereYa aslinda belki esin gittiği için istemezsin ama azıcık mesafe olması da iyi geliyor bazen insana.eşim geçenlerde seminere/fuara gitmişti İstanbul a önce çok uzulmistum gidiyor diye ama sesimi cikarmadim tabii Gece bi de akslilik bu ya oğlan ateşlendi gece 12 de hastaneye goturdum yeni ameliyat olmuştu çünkü korktum ameliyatla filan alakası var mi diye.neyse ama onun harici guzel ve rahat geçti arada iyi geliyor ama bizimki 2-3 yılda bir öyle Bisey denk geliyorbiz bi de beraber çalışıyoruz ya sanırım çalışma ortamı da bir olunca ondan da güzel geliyor değişiklik.
Siz gelesiye havalar düzelir sanırım. Amaann çok da sıcak olmasın cidden bi de benim oturdugum yer tepe değil o yüzden basık bi yerdeymişiz gibi oluyor eski evimiz çok havadardi güzeldi.
Oğlanın gösterisi güzeldi canım çok şükür sorunsuz geçti efe oldu oğlum ama müziği bilindik efe müziği değildi öğretmenimizin yaşı var biraz seçmiş tam kendisine gore türkü
ben daha hamisken sipariş vermiştim.netten yorumlar çokolumlu insan fiskiracak saniyor ama bende ise yaramadi canim.Galactago damla kullanan var mı başka? Dün @noumenon yazdı sordum aka görmedi sanırım. Iyi süt yapıyormuş.
kiizm onun 3 çocuğu var 250 lira veremez :)))))bnm psikoloğa gondereyim mi seni de :)))
Bekarken öğlen. Yedigimle yatardim aksam yemeği yada sonrasi diye bir kulturum yoktu ne zaman evlendim her aksam çekirdek kuruyemis. çiğköfte aninda akla gelen abur cabur Esim saolsun.. Halada öyle..yemekten kalkariz Esim mutfaktan odaya gelirken ellerinde cips cerez doldurup girer..kilo kilo meyve yer falan.hep onun yüzünden zaten..biraz önce getirmiş elime hurma veriyor verilerden biri göndermiş ben diyet diyom sen yemek diyon herif dedim bakakaldi suratima mel melben asıl 6 dan sonra yemeye başlıyorum :)))
bildigim kadariyla kilosu iyi olan bebekleri 6. Aya kadar ek gidaya gecirmiyor dr lar Senin oglan kac kilo suan...kilosu iyiyse telase etme.demekki yetiyor sutun.ya ben takıntılı değilim sonuçta olmaz
ise de elimden birşey gelmez. ama dediğim gibi bizim ege emince hemen gelicek eğer
çekerse b,r süre sonra bırakıyor. ee tabi çocukta haklı çek çek anca tam inicek süt bırakıveriyor. ne kadar sürecek böyle bilmem,doktorumuz 4 ay bitsin ek gıdaya başla sen dedi bana kilosundan dolayı.şu 1 2 ay daha sabır diyorum ama bu gidişle o da zor duruyor. sanki süt üretmiyor göğüslerim hiç. su filan hep içiyorum incir kuru dut vs neler neler yaptım yine çoğaltmadı bende o yüzden bıraktım bende ne olacaksa olsun
Emince hemen gelmesini istediğini nasıl anladım ksütun inmesince bebişler annenin memesini sadece süt için değil ona yakın olmak için de seçiyor. Biberon falan mı veriyorsun? Ona mı alıştı ki? Bir süre biberon vermesen?
Ben de sürekli kendime acıyıp durmuycam artık. Benim istediğim gibi olmuyırsa bazı şeyleri olduğu gibi kabul edicem. Yoruluyorum yaw.
Benim babam bizi iki ay kucagina almamis. Ama onda korku var tutamiyo yeni dogan bebege. Torununda kirdi bu korkusunu ama. Iste bazi erkekler de oyle gercwkten istwseler de yapamayanlar var. Eminim ki kotu niyetten degildir niye olsun onun da evladi sonucta.Bizimkide ağlayacak diye ödü kopuyor
Geçen aşı olunca huysuzdu. Diyor o gün bebeği al diyeceksin diye ödüm koptu.
Her erkek Bir değil kimi yetenekli oluyor.
Benim eşim hayatta tırnak kesemez mesemesela.
Hamileyken benim tırnağımı bile kesmeye korkuyordu.
Çok ılımlıyım iki gündür. Gelip gidiyorlar bana.
Bu arada sende çok şekersin.
Bu aksam burda Feridun Duzagac'in konseri var. Ikimiz de cok severiz. Esimin de muhabbeti var biraz havaalanina gelip gittiginde falan tanismisti.
Yazdi gelecek misiniz davetlim olun diye. Bizimki de bebegi birakcak kimse yok maalesef gelemicez demis. Uzuldum ben de kac zamandir ben eve hapsoldum diye o da cikmadi hic hep mutlu etmek icin ugrasti beni. Ben de hadi sen git dedim ben gidemiyorum diye sen kacirma bari dedim. Benden daha cok sever bi de.
Yine gitmeyecekti zar zor ikna ettim. Ikna ettim etmesine ama ona belli etmesem de icim yaniyooooocok kiskaniyorum su an
ah o konserde beraber Lavinya'yi dinlemek vardi.. bizim icin cok ozeldir o siir. hatta kizimizin adini Lavinya koyacaktik ama anlami ölüm cicegiydi vazgecmistik.
Offf cok mutsuzuuuum! Kaynanamlar da gidecek vakti buldular birakir giderdim ben de off bak yine sinir oldum!
Geldi mi sonunda.fırçasız gelmedi.sabah ups kargoyu aradım sürekli meşgul sinir oldum ebebek e msj attım şikayet ettim
yetmedi ups genel merkezi aradım müşteri temsilcisine çemkirdim
kargom geldi şimdi
Iki cocuk tamam da ikisine de yetemiyorum sanki. Kafam bozukBizimki o kadar konuşamıyor ama sandalye olayını keşfetti artik her tarafa yetisebiliyor.bazen anlatınca tatlı geliyor ama sürekli yaşayınca bıkkınlık geliyor insana.
Arada uzak kalmak tabi iyi geliyor ama biz görüştüğümüzden daha cok ayrı kalıyoruz.Siz bir de beraber çalışıyorsunuz doğru azcık yolla arada eşini sende bir yerleregösterinin güzel geçmesine sevindim nasıl heyecanlanmıştır şimdi siz izliyorsunuz onu diye bıdık.
Yok kız çok canayakın ve sevimli geldin gözüme resimlerde.Benim babam bizi iki ay kucagina almamis. Ama onda korku var tutamiyo yeni dogan bebege. Torununda kirdi bu korkusunu ama. Iste bazi erkekler de oyle gercwkten istwseler de yapamayanlar var. Eminim ki kotu niyetten degildir niye olsun onun da evladi sonucta.
Sen bence bi tatli ye kendine gel her derde deva :)
Ayrica tesekkur ederim mahcup oldum :) o senin sekerligin diyecegim cok klasik ve komik olacak demiyorum :))
Iki cocuk tamam da ikisine de yetemiyorum sanki. Kafam bozuk
Yok kız çok canayakın ve sevimli geldin gözüme resimlerde.
Ben de sürekli kendime acıyıp durmuycam artık. Benim istediğim gibi olmuyırsa bazı şeyleri olduğu gibi kabul edicem. Yoruluyorum yaw.
Kanguru olsa koyar giderdin. Yine git hatta agladigi an donersin. Cok severim ben de. Ah ah. En son unide gitmistim konsere. Trabzonda msin sen bugun trabzonda cunku. Once de mersindeydiBu aksam burda Feridun Duzagac'in konseri var. Ikimiz de cok severiz. Esimin de muhabbeti var biraz havaalanina gelip gittiginde falan tanismisti.
Yazdi gelecek misiniz davetlim olun diye. Bizimki de bebegi birakcak kimse yok maalesef gelemicez demis. Uzuldum ben de kac zamandir ben eve hapsoldum diye o da cikmadi hic hep mutlu etmek icin ugrasti beni. Ben de hadi sen git dedim ben gidemiyorum diye sen kacirma bari dedim. Benden daha cok sever bi de.
Yine gitmeyecekti zar zor ikna ettim. Ikna ettim etmesine ama ona belli etmesem de icim yaniyooooocok kiskaniyorum su an
ah o konserde beraber Lavinya'yi dinlemek vardi.. bizim icin cok ozeldir o siir. hatta kizimizin adini Lavinya koyacaktik ama anlami ölüm cicegiydi vazgecmistik.
Offf cok mutsuzuuuum! Kaynanamlar da gidecek vakti buldular birakir giderdim ben de off bak yine sinir oldum!
Sizin işiniz ne canım?
Canim kizi birakacak kimsem yok su an :/Yaaaaa git ne olacak ya da biz gidelim sizin yerinizee :/
Sagol canim :) saka bi yana mizac olarak canayakinimdir cidden. sicakkankiyimdir insanlara karsi. Sende insan sarrafisin belli :)Yok kız çok canayakın ve sevimli geldin gözüme resimlerde.
Evet canim trabzondayim. KTU nun kultur merkezinde konser. Tatlim az buyuk olsa cesaret ederdim ama daha kirkimiz yeni cikti. Bi de biliyosun belki bizim kizin krizi tutuyo aksam ustleri. Hele o kalabalik o gurultu kucucuk bebek icin kotu ya. Mumkun gozukmuyo yani :)Kanguru olsa koyar giderdin. Yine git hatta agladigi an donersin. Cok severim ben de. Ah ah. En son unide gitmistim konsere. Trabzonda msin sen bugun trabzonda cunku. Once de mersindeydi
Biraz buyur birakirsin babannesine. Biz tumden gurbetteyiz o yuzdenEvet canim trabzondayim. KTU nun kultur merkezinde konser. Tatlim az buyuk olsa cesaret ederdim ama daha kirkimiz yeni cikti. Bi de biliyosun belki bizim kizin krizi tutuyo aksam ustleri. Hele o kalabalik o gurultu kucucuk bebek icin kotu ya. Mumkun gozukmuyo yani :)
Sen oyle deyince korktum simdi. Cocuk olunca hayat bitiyo mu gercektenbiz cok gideriz konsere gezmeye vs. Gidemicez artik galiba
Geldi mi sonunda.fırçasız gelmedi.
Kime teslim etmişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?