2015 Şubat Anneleri

Emince hemen gelmesini istediğini nasıl anladım ki? Bence bebişler annenin memesini sadece süt için değil ona yakın olmak için de seçiyor. Biberon falan mı veriyorsun? Ona mı alıştı ki? Bir süre biberon vermesen?

Arada uzak kalmak tabi iyi geliyor ama biz görüştüğümüzden daha cok ayrı kalıyoruz.Siz bir de beraber çalışıyorsunuz doğru azcık yolla arada eşini sende bir yerlere gösterinin güzel geçmesine sevindim nasıl heyecanlanmıştır şimdi siz izliyorsunuz onu diye bıdık.

Galactago damla kullanan var mı başka? Dün @noumenon yazdı sordum aka görmedi sanırım. Iyi süt yapıyormuş.
ben daha hamisken sipariş vermiştim.netten yorumlar çokolumlu insan fiskiracak saniyor ama bende ise yaramadi canim.

bnm psikoloğa gondereyim mi seni de :)))
kiizm onun 3 çocuğu var 250 lira veremez :)))))

ben asıl 6 dan sonra yemeye başlıyorum :)))
Bekarken öğlen. Yedigimle yatardim aksam yemeği yada sonrasi diye bir kulturum yoktu ne zaman evlendim her aksam çekirdek kuruyemis. çiğköfte aninda akla gelen abur cabur Esim saolsun.. Halada öyle..yemekten kalkariz Esim mutfaktan odaya gelirken ellerinde cips cerez doldurup girer..kilo kilo meyve yer falan.hep onun yüzünden zaten..biraz önce getirmiş elime hurma veriyor verilerden biri göndermiş ben diyet diyom sen yemek diyon herif dedim bakakaldi suratima mel mel
bildigim kadariyla kilosu iyi olan bebekleri 6. Aya kadar ek gidaya gecirmiyor dr lar Senin oglan kac kilo suan...kilosu iyiyse telase etme.demekki yetiyor sutun.
Benim goguslerimde dolmuyor kolqy kolay..ama oglanin kilo alimi iyi old. İcin kafaya takmiyorum.

Muhtemelen emmeye basliyor meme dolu olmadigi zaman hemen sut cikmiyor uyarilmasi 5-10 sn suruyor..o gelene kadar asilmaya basliyor meme ucuna ..memenin uyarilmasi ve sutun inmesi 10-15 sn sonra oluyor.. Tahminimce boyle

Ben de sürekli kendime acıyıp durmuycam artık. Benim istediğim gibi olmuyırsa bazı şeyleri olduğu gibi kabul edicem. Yoruluyorum yaw.

acıma zaten sen acınacak halde değilsinki
ne kadar güçlü biri olduğunu biz öğrendik sen farkına varamadın
sen çok iyi bir annesin
sadece lohusalığın yanlış kişiler yüzünden berbat geçti hala onun etkisindesin
emin ol yalnız kalıp cesaretini toplasan o kadar mükemmel bir anne olursunki ne eşin ne bir başkası sana gık bile diyemez

Benim babam bizi iki ay kucagina almamis. Ama onda korku var tutamiyo yeni dogan bebege. Torununda kirdi bu korkusunu ama. Iste bazi erkekler de oyle gercwkten istwseler de yapamayanlar var. Eminim ki kotu niyetten degildir niye olsun onun da evladi sonucta.

Sen bence bi tatli ye kendine gel her derde deva :)

Ayrica tesekkur ederim mahcup oldum :) o senin sekerligin diyecegim cok klasik ve komik olacak demiyorum :))

Yaaaaa git ne olacak ya da biz gidelim sizin yerinizee :/

Bizimki o kadar konuşamıyor ama sandalye olayını keşfetti artik her tarafa yetisebiliyor.bazen anlatınca tatlı geliyor ama sürekli yaşayınca bıkkınlık geliyor insana.
Iki cocuk tamam da ikisine de yetemiyorum sanki. Kafam bozuk

Oğlan sıcaktan başka Bisey düşünmedi bitse de gitsek derdindeydi.ortanca gösterinin ortasında kaka yaptı hemen gidip değiştiremedim de sonra öğretmen gitmeyin bi yere anneler fotoğraf cekilcez dedi en son eşime havale ettim kakali kızı isin ilginç tarafı bebis hic uyanmadi o kadar gürültüye
Valla canım ne benim ne eşimin başka bi yere gidecek fırsatı var.gecen gün annem anneanneme gidecekti dedi beraber gidelim yolamadi eşim bizi o gün beraber geciricez diye çok heveslendim ama eşim bizle hic ilgilenmedi üstüne bi de kavga ettik..
O yüzden diyorum ayrı kalmak güzel kıymetini bilir özler seni hic değilse

Yok kız çok canayakın ve sevimli geldin gözüme resimlerde.

Kanguru olsa koyar giderdin. Yine git hatta agladigi an donersin. Cok severim ben de. Ah ah. En son unide gitmistim konsere. Trabzonda msin sen bugun trabzonda cunku. Once de mersindeydi

Kanguru olsa koyar giderdin. Yine git hatta agladigi an donersin. Cok severim ben de. Ah ah. En son unide gitmistim konsere. Trabzonda msin sen bugun trabzonda cunku. Once de mersindeydi
Evet canim trabzondayim. KTU nun kultur merkezinde konser. Tatlim az buyuk olsa cesaret ederdim ama daha kirkimiz yeni cikti. Bi de biliyosun belki bizim kizin krizi tutuyo aksam ustleri. Hele o kalabalik o gurultu kucucuk bebek icin kotu ya. Mumkun gozukmuyo yani :)

Sen oyle deyince korktum simdi. Cocuk olunca hayat bitiyo mu gercekten biz cok gideriz konsere gezmeye vs. Gidemicez artik galiba

Biraz buyur birakirsin babannesine. Biz tumden gurbetteyiz o yuzden

Geldi mi sonunda.fırçasız gelmedi.
Kime teslim etmişler.

sabah 8 de başladım buradaki şubeyi aramaya
10,30 a kadar aradım hep meşgul
sinir oldum genel merkezi aradım dedim kargomu teslim etmişler ama bana teslim edilmedi arıyorum açmıyorlar nasıl iş bu dedim. temsilci tamam ben ilgileniyorum gün içerisinde döneceğiz size dedi
hızımı aladım ebebek e mail attım ne biçim kargo firmanız var bu yüzden alışverişi keseceğim artık dedim
temsilciden yarım saat sonra kargo geldi ddim neredeydi bu ctesi teslim edilmiş görünüyor
çocuk abla kusura bakma ben aöf sınavına gitmiştim yerime bakan arkadaş evi bulamamış
ne yani arkasını aramasam haberiniz olmayacakmıydı dedim
valla ben karışmıyorum abla müdürle halledecek meseleyi dedi
o arada ebebekten aradılar sorununuzu dikkate alacağız kargoınuz gelmedimi hala dedi
şimdi geldi kargonun genel merkezinide aramak zorunda kaldım dedim

o değilde markafoniden ve defactodan alışveriş yapmıştım ikiside bugün mng kargoyla gelecekti
markafoni geldi ben teslim aldım defacto gelmedi
5 e kadar bekledim gelmeyince kargoyu aradım
saftirikler üzerine alıcı evde bulunamadı teslim edilemedi diye not ekleyip geri götürmüşler
peki evde yoktum markafoniyi nasıl teslim ettiler dedim
diğerini hemen gönderiyorum motokuryeyle dedi kız ama hala gelmedi
şimdi arayacağım bu seferde kuryeye bişey olmuştur diye aramadım yarına kalsın bir günde bu kadar fırça yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…