- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
Kızlar bayram temizliğini yaptınız mı halıları ve camları silmeniz lazım ama pek yapasım yok
gözün aydın canım darısı bizim başımıza inşş sanırım bebeğin kız erkek olsaydı sölerdi kızda pek emin olamıyolar sonradan pipililer çıkabiliyo çünkü :)
Haklısın canım kesinlikle haklısın bayramda olmasa kimsenin akraba ziyareti filan yapacağı yokİnsanlar yapmacıklaşıyor sanki herkes birbirine sevimli görünmeye çalışıyor o yüzden sevmiyorum canım. İnsanların bir gün deil hergün birbirini hatırlaması gerek
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Doğru söylüyor sun yapmayayim bari bende çoğunluğa uyayim zaten kendimi çok yorcam bişey olcak diye korkuyorum zaten çalışıyorum gelmesin kimse bizeKarbonati atamam agzima hayatta
Himm bu daha denenebilir gibi gerci tatli seyler de itici geliyor bu ara
Hmm olabilir mi ki progestanla birlikte ictigim icin onu masum görüyordum kendimce
Ay allah kolaylik versin biz 13 saatlik yolu dusunuyoruz 18 okuyunca gozlerim portledi
Gozun aydin olsun canim maşallah hersey yolunda demek
Bu bayram kafadan izinliyiz biz hele sen hic kiprasma iki bebeyle
Yorma kendini zaten
Ah evhamlar yedi bitirdi hepimizi ben de gecen kesenin alti niye cokuk duruyor diye taktim durdum)
ben de hap içiyorum. bazılarına doktor devam et demiş folik asit ve progestana bazılarına da bu kutuyu bitir daha alma demiş. bana da doktor 12 . haftadan sonra folik asit işe yaramıyor demişti. bir arkadaş 14. haftaya girecek nerdeyse devam et demiş neden acaba.
ilaca bildiğin düşmanım sanki benim bütün dertlerimin halsizliğimin her şeyin nedeni o ilaçlar. başka saracak bir şey bulamıyorum ilaca sarıyorum.
Iyi madem yapıcam bende pek gelen olmaz burda pek kimsemiz yok ama yinede bayram diye düşünmüştümben hiç birşey yapmıyorum bu bayram doktor ağır iş yasak dediği için yapmıyacağım zaten çokta önemli değil hamilelere mana bulunmaz
ya kendi doktorum olsaydı öğrenirdim ama kendi doktorum değildi. bayramdan sonra özele gidicem öğrenmek için. eşim uğraşmayalım gidelim özele deyince bende üstelemedim. zaten ultrason kağıdı istemeyi bile unuttum diğer doktorum hemen veriyordu. o yüzden başka doktorlarla uğraşmak zor. :) inşallah sizde hayırlı haberlerle dönüceksiniz. ya benim içime hep erkek doğuyor ama . babasına benzettim ultrasonda bile
canım hamilesin yapmayıver ne olcek ayoll süpür sil geç ben taşınacağım için yapmıycam ama taşınmasaydımda yapmazdım zaten kız sıçıyo içine :)))
Masallah kızına hayırlı olsun yeni evinde Rabbim Güle güle oturmayi nasip etsin yapıcam bende bi süpürge bii silme tamamdır
Merhaba kizlar bende bugun kontrole gittim kendi doktorum bayramdan sonra cagirdigi icin baska doktora gittim.sukurler olsun hersey normal 🙏11+2 olmamiz lazim ama 11+6 gorundu bebisim gordum minisimi rahatladim cok sukur .bayramda ayvaliga gidebilirmiyim diye sordum kendi arabamizla mola vererek gitmemizde sakinca olmadigini soyledi .kontrole gidicekler darisi basiniza insallah sizde iyi haberlerle gelin🙏
canım hamilesin yapmayıver ne olcek ayoll süpür sil geç ben taşınacağım için yapmıycam ama taşınmasaydımda yapmazdım zaten kız sıçıyo içine :)))
Gerçekten az kalmış ozaman t0abi sayı olarak bakıldığında , çünkü 1 gün bile bazen çok uzun olabiliyor hepimiz için.. Sanırım benim dibe vuruşum artık.. Dün annemin doğumgünü , ki ben böyle şeylere çok önem veririrm çokk ama yataktan kalkmak bile o kadar zor geldiki.. Hediye bile almamıştım,gittik beraber baktık . Öyle aldım..
Evet doğru bizi şuan bizden başka hiçkimse anlayamaz,anlamasını beklemek hata onu da biliyorum. Zaten burdan başka kimseyle de konuşamam bu konuları... Tepkileri hepimiz az çok tahmin edebiliriz yani.
Lütfen biran önce geçsin zaman bu bunalım hallerimzden kurtulalım lütfennn
Hem zaten artık kendimi çokta çirkin hissediyorum,aynaya bakmak bile içimden gelmiyor. Kilo almaya başladım,olur olmadık yerlerde kıl tüy çıkmaya başladı.
Hmm olabilir mi ki progestanla birlikte ictigim icin onu masum görüyordum kendimce
Canım folik asit B grubu vitamin olduğu için (sanırım b9du) biraz uyuşukluk yapabilir ama gerekli bir vitamin. Ben vitaminin fazlasını aldığımı düşündüğümde çok su tüketiyorum böylece bebiş vitamini aldıktan sonra vitamin bizim vücudumuzda da uzun sure kalmasın çabucak gitsin diye.
Bende senin gibiyim canim folic ictigim gunler fenalasiyorum ve mutlaka cikartiyorum o sebeple icmiyorum son zamanlarda
Bi güzel haber daha maşallah
Bizim ev isleri ölü yatırım dimi cocuklar dakkasinda mahvediyo
canım ya yanlış anlamışsın :) benim 4. gebeliğim ama ilk 3 ü düştü canım daha 2 yıl bile olmadı evleneli ama çok zor dönemlerden geçtim. rabbim yaşatmasın kimseye. onu demek istedim 4. derken ilk 3ünde ben hiç birşey yaşamadım. hep sıkıntılı idiler zaten rabbimde aldı. hayırlısı böyleymiş. yeterki sağlıklı olsunlar allah bağışlasın 2 tane yavrun var. inşallah benim gibiler de biran önce kucaklarına alır yavrularını inan hani insan hamile kalıyor ve sağlıkla doğuruyor ama ben diğer hamilelerden daha farklı durumdayım. çünkü psikolojik olarak okadar zorlanıyorumki doktora girince. her an kötü birşey diyeceklermiş gibi. rabbim doktordan çıkan kimseyi ağlatmasın ağlayanlarda sevinçten ağlasın.
Selam kızlar şimdi girdim içeriye. doktorum yoktu başka bir doktor baktı bana. ikili test için kan verdim. ve ense kalınlığına filan baktı allahıma şükür bebeğim gayet iyi. ense kalınlığıda 1.1 mm imiş doktor gayet iyi dedi. elini ayağını gösterdi kocaman göbekli bir bebek cinsiyeti sordum daha erken dedi. bende üstelemedim çünkü eşim özele gider öğreniriz demişti. yani 1 2 hafta sonra özele gidicem öğrenmek için çokta önemli değil ama merak insanı mahfediyorayrıca 12+4 idik ama 12+6 çıktım yani yarın 14. haftaya giriyorum. 66 mm idi bebeğim.
ayrıca 4 hafta sonraya detaylı ultrasona randevu verdi. ve 4 hafta sonra doktora göstericem. bir sıkıntın yok ilaçlara devam dedi. folik asite iğneye ve progestana. inşallah herkes benim gibi hayırlı haberlerle gelir kuzucuklarını görürler.
Selam, valla ben temizledim mutfağı noldu sonuç ??? Kollarım baldırlarım bıçak kesimi gibi
Yorgunum valla, bide hacıyla yemek hazırladık onlar pişiyor allahım bende görecem kuzumu yarın allahım nasıl heyecan bu yaaa
ayy gerçekten öle ama görsen duvarları benim görmediğim yerlere resim yapmış daha geçenlerde cifle çıkarttım halılara öle sulu boya yapıyor 10 kat sersem altına illaki dökcek bazen kızıyorum ama o kadar hoşuma gidiyor ki :))) bi daha ne zaman bu yaşları olcak yapsın diyorum onu yaradana verene kurban olurum ben :) allah hepimizin evlatlarını bağışlasın inşş
Vakit geçmiyor diye islere mi verdin kendini yoksahayırlı haberlerle gel inşallah
Cimcimeler rahat durmuyorlar ki sağlıklı olsunlar gerisi halloluyor amin cumlemizinkini inşallah
Canım kusura bakma aynı yaşlı teyzeler gibi oluvermişim birdenCanım beni yanlış anlama ama anne baba sağlıklı olsun yeter ki çocuk nasıl olsa olur.Yada Allah vermediyse vardır bir bildiği ona da şükürler olsun.Yani çocuk doğduktan sonra senin canın için parçalanıyor canının yarısı gibi diyelim ama daha çocuk doğmadan anne baba sağlıklı olsun ki bebişlerine bakabilsinler.
Şükürler olsun canım inşallah meleğine kavuşacaksın sen de,her zaman birşey olacakmış korkusunu ben de bilirim oğlumdan,20 haftalıkken başladı vücudumda ödem,kilo artışı,yüksek tansiyon ve idrarda protein kaçağı.Eğer tansiyonum bu şekilde devam ederse beyin kanaması geçirebileceğimi hem bebeğin hem benim hayatımın tehlikede olacağını ve bu yüzden haftasına bakılmaksızın gebeliği sonlandıracağını söylediler.28 haftalıktan önce doğum yapmak ölü doğum yapmak demekti ve benim daha 8 haftam vardı en azından.Ve oğlumuzun olacağını öğrenmiştik 1 ay kadar öncesinde,ismi Özgür olsun demiştim,oğlum tekmeledikçe Özgür tekmeliyor bak babası Özgür aşağı Özgür yukarı... Doktor tuzu,şekeri,hamurişini,yağlı yiyceklere,hamur işlerini,salçalı ymeekleri,kısacası haşlama hariç herşeyi yasakladı bana.Ödemden 1 günde 4 kilo aldığım zamanlarım oldu,zaten hastalığı da öyle fark ettik ya.Özgüre birşey olacak diye endişelene endişelene geçti hamileliğim.Erken doğum olabiir ciğerleri gelişsin diye iğneler yaptılar..O iğneler bana alerji yaptı filan...Neyse fazla uzatmayım,velhasıl 28 haftalık olduk ve çok da güzel atlattık şükür.32. haftada bu sefer plasenta kireçlenmesi var dediler,bebeğe fazla oksijen gitmez beyin gelişimi fazla olmaz dediler yine bir endişe yine bir telaş...Özgür 36 haftalıkken 3 kg 51 cm olarak doğduAma o sıpa doğasıya bana neler çektirdi O yüzden seni az çok anlayabiliyorum canım benim bu çocuk endişelerinin hepsi çok zor.Rabbim yardımcımız olsun hayırlısıyla bir avazda alalım bebişlerimizi kucaklarımıza
NOT:Bu arada Özgür büyüdü teyzesi 5 yaşında ve isyankarın ta kendisi
Amin Rabbim bu mübarek ayda tüm isteyenlere nasip etsin inşallah sevdim bunu duble anneçok sağol canım senin kuzularınada maşallah yerim onları :) inş rabbim isteyen herkese nasip etsin inşşş öyle yap canım bide sen duble annesin sakın yapma :)
Ona şimdiden vakit ayırmazken ben nasıl anne olucamki ? Beceremicem sanırım..
Evet belki hormonlardan ama gerçeklerde var çok zorluyor beni. Ben boşuna o kadar düşük yapmamışım varmış Allah'ın bir bildiği diye geçirmeden içimden edemiyorum. Müzik dinlemeye çalışmadım bile henüz. Diyorum ya ortam o kadar karmaşık ki,veremiyorum kendimi hiç birşeye . Bi ara annem geldi kaldı , o ara iyiydi herşey. Ama onunda bir düzeni var ,küçük kardeşlerim var . Misafir gibi geldi gitti. Sonra ben yine bir başıma. Eşimin sürekli neyin var soruları bunalttı. Ya off. Ben iyi olsam anlarsın sen zaten , hissettiririm sana . Değilimki anlamıyorsun. Nie dile getirmemi istiyorsunkii. Annem ölürse diye çok korkmaya başladım aklıma geldikçe avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. Kimsenin kimsesi ölmesin istiyorum. Bi kaç hafta önce tam evimin önünde feryat figanlarla cenaze kalktı o da tetikledi sanırım bu ölüm korkumu .. Ya eşim ölürse ? Ben nasıl büyütürüm bebeğimi... Annemsiz hiç birşey bilmiyorumki ben,,, kardeşlerim de öyle ..
💗💗💗
Küçük bir mucize , hissedileceği günü bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?