Bende düşen bebekte sonucu düştükten sonra aldım.daha dr gösteremedim de bütün interneti araştırdım ne anlama geldiğini bulamadım hepsi yabancı yazıyor. Meraktan sadece
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım zaten saçın kökünü besleyen o hatta bir şampuan reklamında içerisinde olduğunu söylüyorlardı
kız o keratino farklı bir şey kreatin ayrı bir şey
zaten öğrendiğim kadarıyla bu kadarla kalmıyor bu test bir programa girip risk grubunu çıkarıyor doktorlar ondan dedim acaba normalmi bilen vardır ama sanırım normal değerler.
En iyisi okuyup okuyup kafayı karıştırmamak. Şu sıra biz bu kafayla zaten normal düşünemiyoruz.
Sabah dedim galiba enerjim yerine geldi ama öğleden beri pertim.
Isimler birbirine ne kadar benziyormuş sadece r ve e harflerinin yerleri farklı ama apayrı anlamda demek ki.
aynen öyle canım ufacık birşey okusak aynısı başımıza gelicek gibi hissediyorum. rabbim sağ salim kucaklarımıza versin bebeklerimizi inşallah. enerji işine gelince dün azıcık toz falan aldım bel ağrısını bugün bile çekiyorum eskiden ne işler yapardım halbuki hamilelik resmen vücudu çok güçsüz bırakıyor. o yüzden pc kucağımda yatmaktan başka birşey yaptığım yok valla.
Benim de saçlarım cok dökülüyor genelde ferritin ya da cinko eksikliginde dökülüyor ya da tek yönlü beslnmede ki bu su anki durumumuzu açıklıyor gibi
Biisey değil canim iyice geçene kadar tekrarla istersenKızlar ton balığı yüksek civa içeriği nedeniyle hamilelere tavsiye edilmiyor. Ayrıca suyun daha diplerinde yaşayan balıklar da Levrek vb. aynı nedenle önerilmiyor.
Çok teşekkür ederim canım sabah denedim hakikaten şimdiye kadar doğru dürüst kaşınmadı :)
Bende kestirecektim ama bebeğin ömrünü kisaltir dediler vazgeçtim batıl inanç ama ne bileyim pek inandigimdan değilde rahat edemedimSaclarimi kestirdim. Off nasip bir rahatlik anlatamam. Keçe gibi olmustu kut kestirim. Ayy kafam rahatladi resmen...
Ense kalınlığı iyi canım bide Allah bilir tabi ama seninde oğlun olacak tabi sağlıklı olsundabenim bugün ikili testim vardı ense kalınlığı 1.1 mm olarak ölçtü doktor kan testimde çıkmış bu ne demek oluyor. yaptıranlar bi yorumlayıversin iyimi. internetten baktım normal gözüküyor ama
-PAPP-A 5.32
-SERBEST BETA-HCG 23.3
Ama 1 bardak mis fazlası bebeğin rengini turuncu olurmuşBu arada kızlar bu akşam tv izlerken zahideye denk geldim ibrahim saraçoğlu ilk defa açıklamış amniyon sıvısında azalma olan gebeler. her gün bir bardak havuç suyu tüketsin diyordu iyi geliyormuş aklımızda bulunsun bence ben zaten havuçu çok tüketiyorum. mide bulantısına iyi geldiği için.ama başka şeylerede yarıyormuş demekki :)
MasallahEki Görüntüle 1200851 Eki Görüntüle 1200852
Yorumları alalım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1200851 Eki Görüntüle 1200852
Ense kalınlığı iyi canım bide Allah bilir tabi ama seninde oğlun olacak tabi sağlıklı olsunda
Ama 1 bardak mis fazlası bebeğin rengini turuncu olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?