Babaaannesi burda olsa yine birakirdim da yok. Annem zaten hic yok baska sehirde :/Biraz buyur birakirsin babannesine. Biz tumden gurbetteyiz o yuzden
Evet canim trabzondayim. KTU nun kultur merkezinde konser. Tatlim az buyuk olsa cesaret ederdim ama daha kirkimiz yeni cikti. Bi de biliyosun belki bizim kizin krizi tutuyo aksam ustleri. Hele o kalabalik o gurultu kucucuk bebek icin kotu ya. Mumkun gozukmuyo yani :)
Sen oyle deyince korktum simdi. Cocuk olunca hayat bitiyo mu gercektenbiz cok gideriz konsere gezmeye vs. Gidemicez artik galiba
Benim ateş çıkmadı belki çıkmazKuzumun asilarini yaptirdik bir agizdan iki bacak bir kol, agizdan olani şapur şupur emdi de digerlerinde cok agladi simdi uyuyo cok sukur, paranox s fitil atacaktim ama osurukla ikinarak disari atiyo kac tane fitil eridi ziyan oldu basaramadim ins atesi cikmaz agrisi olmaz, olmadi babasina attiricam aksama bu gece ates olcmekten uyku yok bize((
Banada öyle geldi onda. Almadım.Dun iyi ki kiz hic kaka yapmadi dedim. Bu gece anne sen merak etme yeter ki iste dedi geceden sabah dort kere kaka yapti. Gece yapmazdi hic normalde.
Bu momfortbaby de sitesi mi arizaliymis ne whatsapp tan siparis aliyo. Esim de olur mu oyle amatorce sey ben oyle bisey almam dedi kaldi yine. Yilan hikayesine dondu ya.
Banada öyle geldi onda. Almadım.
Bu şekilde satışı yapılan bir ürünün sağlıklı olduğuna nasıl güveneceksin.
Benimkinden alma kaba biraz. Bence maralınki en uygun ondan al alacaksan.Canim bu konularda takintili bi koca var bende. Bana kalsa o kadar para vermem ve tasarrufumu bilirim. Ama bizimki hele kiz soz konusuysa her seyin en kalitelisi en guzelini alacak. Ya icinde durmazsa diyorum ona feda olsun diyo. Kredi karti odemesi gelince de oyle dersin dedim :))
Hele simdi kiralayalim desem ona para verene kadar alirim der. gizli is de yapamiyom ki kaynana gibi mubarek her seyden haberi olur :))
Neyse ya durmazsa satarim bende artik.
bildigim kadariyla kilosu iyi olan bebekleri 6. Aya kadar ek gidaya gecirmiyor dr lar Senin oglan kac kilo suan...kilosu iyiyse telase etme.demekki yetiyor sutun.
Benim goguslerimde dolmuyor kolqy kolay..ama oglanin kilo alimi iyi old. İcin kafaya takmiyorum.
Valla ben ilk baktığımda pek amatörce geldi. Bende de yaseminin koca gibi kalite takıntısı var. Olacaksa en iyisi olacakmomfortbaby kendi sitesinde satış yapıyordu canım ya
şuan site bakımdaymış sadece
ama sahibinden de bile satılıyor
Valla ben ilk baktığımda pek amatörce geldi. Bende de yaseminin koca gibi kalite takıntısı var. Olacaksa en iyisi olacak
Belki benımkınden kullanışlıdır çünkü yumuşak bir şeye benziyor
Bizimki çok sert.
Emince hemen gelmesini istediğini nasıl anladım ki? Bence bebişler annenin memesini sadece süt için değil ona yakın olmak için de seçiyor. Biberon falan mı veriyorsun? Ona mı alıştı ki? Bir süre biberon vermesen?
Hacettepedeyim ve deşifre oldum bunu da yazarak :)
o neymisGalactago damla kullanan var mı başka? Dün @noumenon yazdı sordum aka görmedi sanırım. Iyi süt yapıyormuş.
Ağlasa yıkayamayız. Bizimki yayıyor kendini dört köşe maşallah.Ayni yikiyoruz hicde zorlanmadim simdiye kadr filenin ustune yatirip sampunliyorum sonra ters cevir dok suyu kafasina bitti:))
6 kalori harcadın diye mi oldu38 beden pantolonlarim olmaya başladı bira sıkı su anda ama olsun :)) bisiklete enerji kalmadı sanırım
Ben fileyi banyonun peteğine asıyorum ısınıyor. Orda alıp takıyorum.üşümeyi sevmiyorlar.havlusunu da mutlaka değiştirdimEvet büyük olasılıkla üşüyor sürekli su dökerek yıkayayım bakalım. Bir de ben fileyi ıslatıp bebişi öyle koyuyodum o zaman da mı üşüyor ki
Kulağını düşünme. Baksana yeni doğan bebeler havuzda yüzüyor suya daldırıp çıkarıyorlar onların kulaklarına su mu kaçıyor. Hem kaçsa bize de kaçarEn son öyle yaptım da başı daha doğrusu kulakları suya değmesin diye başını tutmak zorunda kaldım yıkarken de durulayamıyorum aynı zamanda
Aynen valla bende bağıllılığa müsaitim iyiki çay varEsim biraz once İyiki cay var ve sen deli gibi cay iciyosun eğer cay olmasa ydi sen bu gel git zamanlarında bonzai falan cekerdin dedi
İyi biseyse aksam gelirken alda getir dedim ahahaha bi cay bi ondanoynatmama az kaldi dr um nerde bu cocuklar yuzunden cildiracagim
Yav biz niye hep aynı şeyleri yapıyozBen fileyi yikamadan once petegin ustune koyuyorum sicak okuyo zaten yatiriyorum basliyorum su dokup yikamaya usumuyo oxamn
Kız senden korkulur mu hiç minnak.Bende gözümle hizaya getiririm bütün çocukları. Bi o kadarda sevilirim çocuklar tarafından. Bakalım kendi evladımda nasıl olacak ?
6 kalori harcadın diye mi olduhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?