2015 Şubat Anneleri

şartlandırma kendini biz geçen yaz gemi seyahatine gittik bir aile vardı 2 aylıktı bebekleri gelmişler 15 gün açık denizde kaldılar beni deniz tuttu kamaradan çıkamadım onlar hiçde sorun yaşamadılar
nasıl alıştırırsan öyle gider birde sen stres yapma o da yapmasın

Benim ateş çıkmadı belki çıkmaz

Banada öyle geldi onda. Almadım.
Bu şekilde satışı yapılan bir ürünün sağlıklı olduğuna nasıl güveneceksin.

Banada öyle geldi onda. Almadım.
Bu şekilde satışı yapılan bir ürünün sağlıklı olduğuna nasıl güveneceksin.

momfortbaby kendi sitesinde satış yapıyordu canım ya
şuan site bakımdaymış sadece
ama sahibinden de bile satılıyor

Benimkinden alma kaba biraz. Bence maralınki en uygun ondan al alacaksan.
Ben ondan alacaktım güzel site bulamadım ondan bundaN aldım.
Hoş ne akla hizmet aldım bilmiyorum dışarı çıkıp gezen biri bie değilim.

ne bileyim bana öyle dedi valla şu an kilosu 7,500 kilo benim derdim sürekli bir süt içme peşinde olması ben nasıl okadar süt üreteyim mayısın ilk haftası kontrol var soracam valla ne yapıcam diye. çiş kaka normal ama çocuk hep aç karnımda fazlamı besledidm nabtım

momfortbaby kendi sitesinde satış yapıyordu canım ya
şuan site bakımdaymış sadece
ama sahibinden de bile satılıyor
Valla ben ilk baktığımda pek amatörce geldi. Bende de yaseminin koca gibi kalite takıntısı var. Olacaksa en iyisi olacak

Belki benımkınden kullanışlıdır çünkü yumuşak bir şeye benziyor
Bizimki çok sert.

sen hiç kullanamıyorsun değilmi onu
aklıma geldi yenidoğan aparatı olsa acaba dururmu içinde
ben momfortbaby alacağım site açıldığında
siyah düşünüyorum şimdi jean modeli varmış ondan almadım
bizim babamıza boba tuzlu gelir momfortbaby 150 lira dedim duracaksa al boş yere para verme diyor
nereden bileceğim almadan

baştan emmedi ya zaten beni daha toplasan bir ay olmuştur çıplak göğsümü emmeye başlaması. ben çok çekiyorum aslında var ya günde toplasan 3 4 defa anca emiyordur gerisi hep sağma. süt varken mama düşünmüyorum bile ama böyle yapması üzüyor bir alışamadı tam göğsümü boşaltmaya bu aylardaki bebekler cok cok emip bitirir bizimki emer doymaz birde üstüne sağılan sütü içince rahatlar.özeniyorum göğüsleri emipte doyan bebeklere

Evet büyük olasılıkla üşüyor sürekli su dökerek yıkayayım bakalım. Bir de ben fileyi ıslatıp bebişi öyle koyuyodum o zaman da mı üşüyor ki
Ben fileyi banyonun peteğine asıyorum ısınıyor. Orda alıp takıyorum.üşümeyi sevmiyorlar.havlusunu da mutlaka değiştirdim

En son öyle yaptım da başı daha doğrusu kulakları suya değmesin diye başını tutmak zorunda kaldım yıkarken de durulayamıyorum aynı zamanda
Kulağını düşünme. Baksana yeni doğan bebeler havuzda yüzüyor suya daldırıp çıkarıyorlar onların kulaklarına su mu kaçıyor. Hem kaçsa bize de kaçar

Aynen valla bende bağıllılığa müsaitim iyiki çay var ona bağlandım.

6 kalori harcadın diye mi oldu haha

Kesin ondan kiz hic kolay değil 3 tane veledin peşinden koşmak.hepsi de küçük anacım laf da dinlemiyorlar. Oğlana büyük diyoruz ama o da 6 yasında sonuçta dediğim bi kulağından girip ötekinden çıkıyor kiz 2 yasında o hic laf Dinlemiyor.bebek desen zaten öyle.ha bi de eşim var onu unutmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…