Bizimde yakında bir grubun konseri var valide hanım gelirse bırakıp gideceğizBu aksam burda Feridun Duzagac'in konseri var. Ikimiz de cok severiz. Esimin de muhabbeti var biraz havaalanina gelip gittiginde falan tanismisti.
Yazdi gelecek misiniz davetlim olun diye. Bizimki de bebegi birakcak kimse yok maalesef gelemicez demis. Uzuldum ben de kac zamandir ben eve hapsoldum diye o da cikmadi hic hep mutlu etmek icin ugrasti beni. Ben de hadi sen git dedim ben gidemiyorum diye sen kacirma bari dedim. Benden daha cok sever bi de.
Yine gitmeyecekti zar zor ikna ettim. Ikna ettim etmesine ama ona belli etmesem de icim yaniyooooocok kiskaniyorum su an
ah o konserde beraber Lavinya'yi dinlemek vardi.. bizim icin cok ozeldir o siir. hatta kizimizin adini Lavinya koyacaktik ama anlami ölüm cicegiydi vazgecmistik.
Offf cok mutsuzuuuum! Kaynanamlar da gidecek vakti buldular birakir giderdim ben de off bak yine sinir oldum!
Evet canim trabzondayim. KTU nun kultur merkezinde konser. Tatlim az buyuk olsa cesaret ederdim ama daha kirkimiz yeni cikti. Bi de biliyosun belki bizim kizin krizi tutuyo aksam ustleri. Hele o kalabalik o gurultu kucucuk bebek icin kotu ya. Mumkun gozukmuyo yani :)
Sen oyle deyince korktum simdi. Cocuk olunca hayat bitiyo mu gercektenbiz cok gideriz konsere gezmeye vs. Gidemicez artik galiba
Bilmem:)) bizimkide yayiyo kendisini yikarken pek hosuna gidiyo cikarken agliyo hep ole suda kalsa sesi cikmaz yani masallah:))Yav biz niye hep aynı şeyleri yapıyoz
Kizlar dun yogurt mayalamistim evde bugun 4-5 kasik verdim aydaya pek sevdigini soleyemem arada agzina biseyler suruyorum tadlara alissinda 4. Ayda zorluk cekmim diye ilk kizimada aynisini yapmistim hic zorlanmadim cok sukur bikeresindede grip olmustu oksuruyodu kadir tugcunun sayfasinda balli limon diyodu 3 gun verdim hemen kesildi oksurugu
selam kızlar
bugün kızımla son pazar günüm çarşamba işe başlıyorum ama çok şükür gözüm arkada kalmayacak annem gelecek bakmaya daha sonrada babam gelecek artık yanıma taşınıyorlar çok mutluyum akşam eşim babamla konuştu açıkçası korkuyordum babam inatçıdır eşimde inat ederde kavga ederlerse diye ama çok şükür anlaşmışlar babam yaza gelecek annem salı akşamı geliyor çarşamba işe başlıyorum günlük süt iznimi toplu kullanacağım yani 2 saat erken çıkacağım gün içinde sağıp bıraktığım sütü verecek annem havalar ısınınca da yanıma getirir işyerinde emziririm
bugün hava çok soğuk son kez dışarı çıkalım dedik ama soğuktan yine evde kapalı kaldık
Senin neden yokÇok kiskandim su an. Ben neden sizi göremiyorum.
Bende kahve bagimlisiyim ya o turk kahvesi yokmu zaten sirf onun yuzunden birakamiyorum sigarayi iradesiz oldum ciktimAynen valla bende bağıllılığa müsaitim iyiki çay varona bağlandım.
Yav biri bana delimisin divanemisin desin ya:) kaynım kahvaltıya çağırdı bugün bizi. Kv de orda. Eşimde dün yufka almış. Sabah börek yapayımmı dedim, yok be ne uğraşcan boşver yapma dedi. Dayanamadım kalktım börek yaptım oraya götürmeye. Tava böreği ama yinede 1 saat önceden kalktım. Gecede 2 yi geçiyodu yattığımdaElim ayağım durmuyo ya, valla bazen vücut beni bırakıyo ama ben bırakmıyorum
Senin neden yok
Deşarj oldun demek koca bu akşam rahatsabah 8 de başladım buradaki şubeyi aramaya
10,30 a kadar aradım hep meşgul
sinir oldum genel merkezi aradım dedim kargomu teslim etmişler ama bana teslim edilmedi arıyorum açmıyorlar nasıl iş bu dedim. temsilci tamam ben ilgileniyorum gün içerisinde döneceğiz size dedi
hızımı aladım ebebek e mail attım ne biçim kargo firmanız var bu yüzden alışverişi keseceğim artık dedim
temsilciden yarım saat sonra kargo geldi ddim neredeydi bu ctesi teslim edilmiş görünüyor
çocuk abla kusura bakma ben aöf sınavına gitmiştim yerime bakan arkadaş evi bulamamış
ne yani arkasını aramasam haberiniz olmayacakmıydı dedim
valla ben karışmıyorum abla müdürle halledecek meseleyi dedi
o arada ebebekten aradılar sorununuzu dikkate alacağız kargoınuz gelmedimi hala dedi
şimdi geldi kargonun genel merkezinide aramak zorunda kaldım dedim
o değilde markafoniden ve defactodan alışveriş yapmıştım ikiside bugün mng kargoyla gelecekti
markafoni geldi ben teslim aldım defacto gelmedi
5 e kadar bekledim gelmeyince kargoyu aradım
saftirikler üzerine alıcı evde bulunamadı teslim edilemedi diye not ekleyip geri götürmüşler
peki evde yoktum markafoniyi nasıl teslim ettiler dedim
diğerini hemen gönderiyorum motokuryeyle dedi kız ama hala gelmedi
şimdi arayacağım bu seferde kuryeye bişey olmuştur diye aramadım yarına kalsın bir günde bu kadar fırça yeter
Prensipleri yesinlerPrensip olarak bana ters.
Evet canim balla limonu karistirdim limonata gibi 2 cay kasigi 3 gun verdim ne oksuruk kaldi ne bisey hic biseycikte olmadi ama siz vermeyin tabi maralda veriyo galiba bebisi hasta oluncaBebeğine bal mi verdin
Inşallah bugün sırf azıcık moral olsun diye halının üstünde tartıldım 10 kilo eksik çıktımevdeki herkes Güldü bana
Valla bir daha denemedim geniş zamanda deniycem. Birde bizim kız mont giymek istemiyor yaz gelsin normal kıyafetile deneyeyimsen hiç kullanamıyorsun değilmi onu
aklıma geldi yenidoğan aparatı olsa acaba dururmu içinde
ben momfortbaby alacağım site açıldığında
siyah düşünüyorum şimdi jean modeli varmış ondan almadım
bizim babamıza boba tuzlu gelir momfortbaby 150 lira dedim duracaksa al boş yere para verme diyor
nereden bileceğim almadan
Evet canim balla limonu karistirdim limonata gibi 2 cay kasigi 3 gun verdim ne oksuruk kaldi ne bisey hic biseycikte olmadi ama siz vermeyin tabi maralda veriyo galiba bebisi hasta olunca
Neden canim moralin bozukKomik olan neymiş ay bugün sinirim çok bozuk ya.
Ağzıma sürmem hayatım boyunca ya 5 ya 6 kez içmişimdir. Ama süper kokuyor kokusuna bayılıyorum.Bende kahve bagimlisiyim ya o turk kahvesi yokmu zaten sirf onun yuzunden birakamiyorum sigarayi iradesiz oldum ciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?