- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Annenle babanla ayni evde mi oturacaksiniz yoksa yakininiza mi tasiniyorlar?
Deşarj oldun demek koca bu akşam rahat
Valla bir daha denemedim geniş zamanda deniycem. Birde bizim kız mont giymek istemiyor yaz gelsin normal kıyafetile deneyeyim
Mama veren arkidislerim bebisler gunde ortalama kac ml mama yiyo ben azmi veriyorum acaba ondanmi az kilo aliuo merak ettim
Canım benim kız 4 saatte bir 120 ml içiyo. Hatta yatarken 150 ml. Biraz obur ama:)Mama veren arkidislerim bebisler gunde ortalama kac ml mama yiyo ben azmi veriyorum acaba ondanmi az kilo aliuo merak ettim
Anca cvp yazıyorum canım oğlum sağolsunOğlan sıcaktan başka Bisey düşünmedi bitse de gitsek derdindeydi.ortanca gösterinin ortasında kaka yaptı hemen gidip değiştiremedim de sonra öğretmen gitmeyin bi yere anneler fotoğraf cekilcez dedi en son eşime havale ettim kakali kızıisin ilginç tarafı bebis hic uyanmadi o kadar gürültüye
Valla canım ne benim ne eşimin başka bi yere gidecek fırsatı var.gecen gün annem anneanneme gidecekti dedi beraber gidelim yolamadi eşim bizi o gün beraber geciricez diye çok heveslendim ama eşim bizle hic ilgilenmedi üstüne bi de kavga ettik..
O yüzden diyorum ayrı kalmak güzel kıymetini bilir özler seni hic değilse
Canım benim çok teşekkür ederim bu gaz beni uzunca bir süre götürür :)acıma zaten sen acınacak halde değilsinki
ne kadar güçlü biri olduğunu biz öğrendik sen farkına varamadın
sen çok iyi bir annesin
sadece lohusalığın yanlış kişiler yüzünden berbat geçti hala onun etkisindesin
emin ol yalnız kalıp cesaretini toplasan o kadar mükemmel bir anne olursunki ne eşin ne bir başkası sana gık bile diyemez
Eşinle kavganıza mı çok moralin bozuk?Yoksa başka şeylerde mi var canım?Komik olan neymiş ay bugün sinirim çok bozuk ya.
Eczanede satılıyormuş dsmlaymışo neymis
Emerken emmeyi mi bırakıyor? Bir kere daha verdiğinde almıyor mu? Bilemiyorum ki canım. Annem dahil etrafımdaki herkes bebişim doğduğundan beri mama vermemi isteyip durdular. Zorla verdik de zaten. Halbuki bebiş emdikçe süt oluyormus.baştan emmedi ya zaten beni daha toplasan bir ay olmuştur çıplak göğsümü emmeye başlaması. ben çok çekiyorum aslında var ya günde toplasan 3 4 defa anca emiyordur gerisi hep sağma. süt varken mama düşünmüyorum bile ama böyle yapması üzüyor bir alışamadı tam göğsümü boşaltmaya bu aylardaki bebekler cok cok emip bitirir bizimki emer doymaz birde üstüne sağılan sütü içince rahatlar.özeniyorum göğüsleri emipte doyan bebeklere
Maşallah canım kilosuna. Emme refleksi Karnı Ağrı'sa da gazı olsa da altına yapmış olsa da oluyormus. Yani aç gibi düşünmemek lazım baksana kilosu da birsürü aç olan bebek bu kadar kilo almaz sanırım.ne bileyim bana öyle dedi vallaşu an kilosu 7,500 kilo benim derdim sürekli bir süt içme peşinde olması ben nasıl okadar süt üreteyim mayısın ilk haftası kontrol var soracam valla ne yapıcam diye. çiş kaka normal ama çocuk hep aç karnımda fazlamı besledidm nabtım
Peditus verdi doktor canim bende ilac verene kadar bal vermeyi tercih ettim ama iyi geldi tabi her bebege yaramayabilir bizde sonuc olumlu oldu:))Herkesin kendi bileceği is tatlım ben şahsen ufacık bebeğe bal vermem.
hayır emmesine emiyor doymuyor sağınca gayet güzel içiyor bide üstüne sağdığımı ama dünden beri sagıncada az gelmeye başladı bu durumda çok ağlıyor sütüm az mecburen vericem en azından günde 1 defa süt dolsun göğüslerimki doysunEmerken emmeyi mi bırakıyor? Bir kere daha verdiğinde almıyor mu? Bilemiyorum ki canım. Annem dahil etrafımdaki herkes bebişim doğduğundan beri mama vermemi isteyip durdular. Zorla verdik de zaten. Halbuki bebiş emdikçe süt oluyormus.
Hadi yaw ben de fışkıracak hayalleri kurdum okuyunca. Alayım bakalım içinde fena bişeyler yok iyi olur belki.ben daha hamisken sipariş vermiştim.netten yorumlar çokolumlu insan fiskiracak saniyor ama bende ise yaramadi canim.
kiizm onun 3 çocuğu var 250 lira veremez :)))))
Bekarken öğlen. Yedigimle yatardim aksam yemeği yada sonrasi diye bir kulturum yoktu ne zaman evlendim her aksam çekirdek kuruyemis. çiğköfte aninda akla gelen abur cabur Esim saolsun.. Halada öyle..yemekten kalkariz Esim mutfaktan odaya gelirken ellerinde cips cerez doldurup girer..kilo kilo meyve yer falan.hep onun yüzünden zaten..biraz önce getirmiş elime hurma veriyor verilerden biri göndermiş ben diyet diyom sen yemek diyon herif dedim bakakaldi suratima mel mel
bildigim kadariyla kilosu iyi olan bebekleri 6. Aya kadar ek gidaya gecirmiyor dr lar Senin oglan kac kilo suan...kilosu iyiyse telase etme.demekki yetiyor sutun.
Benim goguslerimde dolmuyor kolqy kolay..ama oglanin kilo alimi iyi old. İcin kafaya takmiyorum.
Ya benimki 4 saatte bir 90 ml iciyo sadece sabah kalkerken ve aksam yatarken 120 iciyo tabi mamadan oncede emziriyorum hep 2 bucuk aylik 5.500 olmus kilosu azmiki acaba 3 kiloyduCanım benim kız 4 saatte bir 120 ml içiyo. Hatta yatarken 150 ml. Biraz obur ama:)
Bal vermek iyi cesaretPeditus verdi doktor canim bende ilac verene kadar bal vermeyi tercih ettim ama iyi geldi tabi her bebege yaramayabilir bizde sonuc olumlu oldu:))
Maşallah ona :) ne güzel taş Farkları da fazla değil. Büyüğünce babası gibi birini bulursa rahat eder kızın3.5 yasindaki kizim survivor i izlerken..
-Hadi Hassan hadiii ..
+Ahmet tunanin beşiğini sallarken ..
Anne gel aytik hu hu demekten ayzimm kuyudu..
+ anne acik ta ben tedebido nu izleyebilir miyim
-hayir kizim hep sen baki yosun
+nütttttpenn anneeee
Vs.. Bitmiyor bitmiyor allahim hic susmuyor
Canim bi.ddoktor var nette kadir tugcu daha once bahsetmislerdi burda orda doktorun yorumlarindan gordum okudum denedim olumlu oldu tabi her bebege yaramayabilir maralda verdigini solemisti ondanda biraz cesaret ettim:) bubarada ig actinmi ekleselimBal vermek iyi cesaret
O tip bebekler bize denk gelmez tatlim. Bizimki olsa o gemiye bindigimize bin pisman ederdi bizi :) benim ortanca erkek kardesim oyleydi. Mamasini yer annem koyardi besigine sesi solugu cikmaz uyirdu.şartlandırma kendini biz geçen yaz gemi seyahatine gittik bir aile vardı 2 aylıktı bebekleri gelmişler 15 gün açık denizde kaldılar beni deniz tuttu kamaradan çıkamadım onlar hiçde sorun yaşamadılar
nasıl alıştırırsan öyle gider birde sen stres yapma o da yapmasın
Sen de benim esim gibisin o konularda sanirim. bir yil bi urunu almaz sirf kalitelisini alabileyim diye bekler. Parasi yoksa da ucuz alcagina hic almaz. bana da pazardan olsun magazadan olsun farketmez tam pazar cocuguyum.Banada öyle geldi onda. Almadım.
Bu şekilde satışı yapılan bir ürünün sağlıklı olduğuna nasıl güveneceksin.
Ya icinde duracak mi hic bi fikrim de yok. Kucagimizda o sekilde durmayi seviyo. Durur mu o zaman? Sirf havaalaninda magdur olmayayim diye alicam valla. Tek basima zor olur.Benimkinden alma kaba biraz. Bence maralınki en uygun ondan al alacaksan.
Ben ondan alacaktım güzel site bulamadım ondan bundaN aldım.
Hoş ne akla hizmet aldım bilmiyorum dışarı çıkıp gezen biri bie değilim.
Bakar canim sonucta onlar da cocuk buyuttuler yani o kadar da degildir herhalde :)Bizimde yakında bir grubun konseri var valide hanım gelirse bırakıp gideceğiz
Pek güvenmiyorum ama üç aylık oldu zaten bakar heralde
Ay sorma vallahi oyle oldu di miYok canım hic biter mi.bütün gün konuştuğumuz mok pusur değil mi kiiiizzzz
Canim sen nerde yasiyosun merak ettimyok canım annemle babamın evi var burada
zaten ben evlenmeden önce bu ilçede yaşıyorduk ben evlendim annemler köye gitti
yazları köyde kışları burada oturuyorlardı ama evlendikten sonra tamamen gittiler buradaki ev duruyor öylece eşyalarıyla
tamamen gelecekler artık köye gitmeyecekler
keyfiyfi zaten onlarınki
sorma adam rahatça yatacak bu akşam
dene bakalım belki durur benimkide montonu giyerken çok ağlıyor ama dışarı çıkınca susuyor sağa sola bakınırken
valla sabah akşam 30 ar ml veriyorum ama bazen mama hiç yemiyor bazende 60 ml yiyor
geçen gün akşam 60 ml içti bugün 30 ml bile içiremedim sabahtan beri
benimkide kilo almıyor 100 gram almış geçen haftadan beri
Canim sen emziriyosun ama ondan az veriyosun sanirim bende emziriyorum ama hic kilo almadi sutumle ve az oldugu icin mama veriyoruk hep 2 bucuk ayda 2 kilo 300 gram almis yinede az geldi bana seninki ortalama kac kilo aldiki ikrada cok tatli ama ya masallah findigayok canım annemle babamın evi var burada
zaten ben evlenmeden önce bu ilçede yaşıyorduk ben evlendim annemler köye gitti
yazları köyde kışları burada oturuyorlardı ama evlendikten sonra tamamen gittiler buradaki ev duruyor öylece eşyalarıyla
tamamen gelecekler artık köye gitmeyecekler
keyfiyfi zaten onlarınki
sorma adam rahatça yatacak bu akşam
dene bakalım belki durur benimkide montonu giyerken çok ağlıyor ama dışarı çıkınca susuyor sağa sola bakınırken
valla sabah akşam 30 ar ml veriyorum ama bazen mama hiç yemiyor bazende 60 ml yiyor
geçen gün akşam 60 ml içti bugün 30 ml bile içiremedim sabahtan beri
benimkide kilo almıyor 100 gram almış geçen haftadan beri
ama ege zaten 4.500 kilo doğdu hani aslında sizin bebekler kadar alıyor ayda 1 kilo filan. evet şimdiye kadar öyle böyle idare ediyordum ama dediğim gibi doymayınca bir daha almıyor memeyi o zamanda sağmak lazım ee sağıncada çıkmaz ise ne yapıcam. şimdiye kadar vermedim sütüm öyle böyle yetiyordu büyüdükçe yetmez oldu kendimi paralıyorum her 3 saatte bir emmese bile sağıyorum hazır bekletiyorum dolapta emince doymazsa veririm diye yani aslında günüm tamamen sağmak ile geçiyor desem yeridir.Maşallah canım kilosuna. Emme refleksi Karnı Ağrı'sa da gazı olsa da altına yapmış olsa da oluyormus. Yani aç gibi düşünmemek lazım baksana kilosu da birsürü aç olan bebek bu kadar kilo almaz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?