2015 Şubat Anneleri

Annenle babanla ayni evde mi oturacaksiniz yoksa yakininiza mi tasiniyorlar?

yok canım annemle babamın evi var burada
zaten ben evlenmeden önce bu ilçede yaşıyorduk ben evlendim annemler köye gitti
yazları köyde kışları burada oturuyorlardı ama evlendikten sonra tamamen gittiler buradaki ev duruyor öylece eşyalarıyla
tamamen gelecekler artık köye gitmeyecekler
keyfiyfi zaten onlarınki

Deşarj oldun demek koca bu akşam rahat

sorma adam rahatça yatacak bu akşam

Valla bir daha denemedim geniş zamanda deniycem. Birde bizim kız mont giymek istemiyor yaz gelsin normal kıyafetile deneyeyim

dene bakalım belki durur benimkide montonu giyerken çok ağlıyor ama dışarı çıkınca susuyor sağa sola bakınırken

Mama veren arkidislerim bebisler gunde ortalama kac ml mama yiyo ben azmi veriyorum acaba ondanmi az kilo aliuo merak ettim

valla sabah akşam 30 ar ml veriyorum ama bazen mama hiç yemiyor bazende 60 ml yiyor
geçen gün akşam 60 ml içti bugün 30 ml bile içiremedim sabahtan beri
benimkide kilo almıyor 100 gram almış geçen haftadan beri

Mama veren arkidislerim bebisler gunde ortalama kac ml mama yiyo ben azmi veriyorum acaba ondanmi az kilo aliuo merak ettim
Canım benim kız 4 saatte bir 120 ml içiyo. Hatta yatarken 150 ml. Biraz obur ama:)

Anca cvp yazıyorum canım oğlum sağolsun eşinde ayıp etmiş ya o kadar göndermeyip ilgilenmemek ne demek.Canım ben seni tebrik ediyorum zaten hem üç çocukla evi hem de işi hallediyorsun hem de eşini idare ediyorsun.Ben de böyle bir sabır kesinlikle yok.Bir de yaşıttık sanırım seninle ben 87 liyim sen de öyleydin sanırım değil mi?

Canım benim çok teşekkür ederim bu gaz beni uzunca bir süre götürür :)

Emerken emmeyi mi bırakıyor? Bir kere daha verdiğinde almıyor mu? Bilemiyorum ki canım. Annem dahil etrafımdaki herkes bebişim doğduğundan beri mama vermemi isteyip durdular. Zorla verdik de zaten. Halbuki bebiş emdikçe süt oluyormus.

Maşallah canım kilosuna. Emme refleksi Karnı Ağrı'sa da gazı olsa da altına yapmış olsa da oluyormus. Yani aç gibi düşünmemek lazım baksana kilosu da birsürü aç olan bebek bu kadar kilo almaz sanırım.

hayır emmesine emiyor doymuyor sağınca gayet güzel içiyor bide üstüne sağdığımı ama dünden beri sagıncada az gelmeye başladı bu durumda çok ağlıyor sütüm az mecburen vericem en azından günde 1 defa süt dolsun göğüslerimki doysun

Hadi yaw ben de fışkıracak hayalleri kurdum okuyunca. Alayım bakalım içinde fena bişeyler yok iyi olur belki.

Ayol evdekiler şaka yapmış ne çok sinirlendiniz.güldüler diye.

Canım benim kız 4 saatte bir 120 ml içiyo. Hatta yatarken 150 ml. Biraz obur ama:)
Ya benimki 4 saatte bir 90 ml iciyo sadece sabah kalkerken ve aksam yatarken 120 iciyo tabi mamadan oncede emziriyorum hep 2 bucuk aylik 5.500 olmus kilosu azmiki acaba 3 kiloydu

3.5 yasindaki kizim survivor i izlerken..

-Hadi Hassan hadiii ..

+Ahmet tunanin beşiğini sallarken ..
Anne gel aytik hu hu demekten ayzimm kuyudu..

+ anne acik ta ben tedebido nu izleyebilir miyim
-hayir kizim hep sen baki yosun

+nütttttpenn anneeee

Vs.. Bitmiyor bitmiyor allahim hic susmuyor

Maşallah ona :) ne güzel taş Farkları da fazla değil. Büyüğünce babası gibi birini bulursa rahat eder kızın

Bal vermek iyi cesaret
Canim bi.ddoktor var nette kadir tugcu daha once bahsetmislerdi burda orda doktorun yorumlarindan gordum okudum denedim olumlu oldu tabi her bebege yaramayabilir maralda verdigini solemisti ondanda biraz cesaret ettim:) bubarada ig actinmi ekleselim

O tip bebekler bize denk gelmez tatlim. Bizimki olsa o gemiye bindigimize bin pisman ederdi bizi :) benim ortanca erkek kardesim oyleydi. Mamasini yer annem koyardi besigine sesi solugu cikmaz uyirdu.

Sevimliydi bi de cok. Acaip usluydu. Babaannem rahmetli doktora goturwlim demisti bu cocuk hic aglamiyo ses tellerinde bisey mi var diye :))

Banada öyle geldi onda. Almadım.
Bu şekilde satışı yapılan bir ürünün sağlıklı olduğuna nasıl güveneceksin.
Sen de benim esim gibisin o konularda sanirim. bir yil bi urunu almaz sirf kalitelisini alabileyim diye bekler. Parasi yoksa da ucuz alcagina hic almaz. bana da pazardan olsun magazadan olsun farketmez tam pazar cocuguyum.

Benimkinden alma kaba biraz. Bence maralınki en uygun ondan al alacaksan.
Ben ondan alacaktım güzel site bulamadım ondan bundaN aldım.
Hoş ne akla hizmet aldım bilmiyorum dışarı çıkıp gezen biri bie değilim.
Ya icinde duracak mi hic bi fikrim de yok. Kucagimizda o sekilde durmayi seviyo. Durur mu o zaman? Sirf havaalaninda magdur olmayayim diye alicam valla. Tek basima zor olur.

Bizimde yakında bir grubun konseri var valide hanım gelirse bırakıp gideceğiz
Pek güvenmiyorum ama üç aylık oldu zaten bakar heralde
Bakar canim sonucta onlar da cocuk buyuttuler yani o kadar da degildir herhalde :)

Yok canım hic biter mi.bütün gün konuştuğumuz mok pusur değil mi kiiiizzzz
Ay sorma vallahi oyle oldu di mi

Canim sen nerde yasiyosun merak ettim

Canim sen emziriyosun ama ondan az veriyosun sanirim bende emziriyorum ama hic kilo almadi sutumle ve az oldugu icin mama veriyoruk hep 2 bucuk ayda 2 kilo 300 gram almis yinede az geldi bana seninki ortalama kac kilo aldiki ikrada cok tatli ama ya masallah findiga

ama ege zaten 4.500 kilo doğdu hani aslında sizin bebekler kadar alıyor ayda 1 kilo filan. evet şimdiye kadar öyle böyle idare ediyordum ama dediğim gibi doymayınca bir daha almıyor memeyi o zamanda sağmak lazım ee sağıncada çıkmaz ise ne yapıcam. şimdiye kadar vermedim sütüm öyle böyle yetiyordu büyüdükçe yetmez oldu kendimi paralıyorum her 3 saatte bir emmese bile sağıyorum hazır bekletiyorum dolapta emince doymazsa veririm diye yani aslında günüm tamamen sağmak ile geçiyor desem yeridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…