2015 Şubat Anneleri

[QOğlunda babaitchi, post: 40598895, member: 522935"]Maşallah ona :) ne güzel taş Farkları da fazla değil. Büyüğünce babası gibi birini bulursa rahat eder kızın [/QUOTE]

Oglumda babasi gibi yetisecek bulasik yikayacak ev supurecek alcak gonullu olacak.. Bide ogretmen olursa degme keyfime :)

Kizim bebekken de hep Allahim babasi gibi bir esi olsun baaka turlu birakamam derdim..

OOğlumun da kendi gibi esi olsun benim gibi olmasin..ben çok dominantim disiplinli ve sinirlyim.. Ama Esim beni çok utandirir heR huyuyla..diye yaziyordumki aradi simdi baby gelirken sana ne getiriyim dedi .. Ben bbebeklere bakici getir dedim :)

Ben adam olmam

Eşinle kavganıza mı çok moralin bozuk?Yoksa başka şeylerde mi var canım?

O da vat canım herşey üstüne tuzu biberi oluyor iste. Ortanca kiz durmadı bugün bi ton yaramazlık yaptı.eşimle dun geceden limoniydi aramiz hiçbir şey söylemedim tavır yaptım kavga etmek istemiyorum sabah kalktik bir anda herşey geçsin güllük gulistanlik olsun diyor.ama hiçbir şey değişmedi ki neyine güllük gulistanlik olacak.sabah da kızıyor bana trip yapıyorsun diyor.ne yapiyim ne istiyorsun benden dedim.o bana ben ona birşeyler söyledik.harca dedim bolca var elinde sevgimi harca,ilgimi harca,gencligimi harca bi gün olacak hic uzemeyeceksin beni hic uzulmucem artik dedim.neden dedi.herşey bitmiş olacak o zamana çünkü uzemiceksin beni o zaman dedim.. İnadına dört gözle bekliyorum o günleri filan dedi ama,kavgada ağzının ayarı yok beni üzmek için ne gerekiyorsa der.gerçek bi kavga tartışma bile yapamiyoruz anlayacagin kaldiramiyorum bazı seyleri çocuklar yuzunden tahammulum kalmadı çoğu şeye.herşey üst üste geliyor bazen çok bunaliyorum bazen de aksine iyi oluyorum ne bileyim tatlım..

Oy kurban olurum yerim ya o konusmalarini hayal ettim de :)

Ayrica kizini tebrik ediyorum hasani tutuyomus bu demektir ki dogruyu yanliai ayirt edebiliyo bi de turabiyi tutsaydi allah korusun :)

Ay evde oturmaktan her aksam survivor izler oldum hale bak hahaha

Ya benimki 4 saatte bir 90 ml iciyo sadece sabah kalkerken ve aksam yatarken 120 iciyo tabi mamadan oncede emziriyorum hep 2 bucuk aylik 5.500 olmus kilosu azmiki acaba 3 kiloydu
Canım maşaAllah neresi az:) bence çok iyi.

ay aman Allahim korusun..

Hani evlat olsa sevilmez diye bir tabir vardır ya o iste turabi :)

Yok canım ben 88liyim. Bu aralar ben de naptigimi bilmiyorum sinirlerim allak bullak.gecen gün agladigim şeyi anlatsam bana gulersiniz belki ama çok doldum.o kadar isimin arasında eşimin gomleklerini v yaka ince trikolarini utuluyorum eşim bir kere giyiyor bi geliyor eve buruşturup atıyor kenara ertesi günü buruşuk şeyi giyiyor bu sefer.onu öyle buruşuk gömlekleri görünce dayanamadım başladım ağlamaya.ne kadar salagim ya. Niye agliyorsun noldu dedi.gömleklerini kuru temizlemeye vericem bundan sonra orda utulensin dedim.neden dedi.ya dedim benim emegimin vaktimin bi önemi yok sanırım senin gözünde,belki para verirsen değerini bilirsin dedim.bilmediğini filan söyledi dikkat edeceğini söyledi.boyle de moktan şeylere ağlayacak psikolojim var yani bu aralar.

Kendine gore bi düzen kurmana sevindim.çok üzülüyorum boyle erkenden ise gidenlere.benim 9 ayim kaldı ise baslamaya.şartlar olgunlasirsa ins. Darısı feyzaya olsun dua edelim onun durumu da zordu..

Canim bi.ddoktor var nette kadir tugcu daha once bahsetmislerdi burda orda doktorun yorumlarindan gordum okudum denedim olumlu oldu tabi her bebege yaramayabilir maralda verdigini solemisti ondanda biraz cesaret ettim:) bubarada ig actinmi ekleselim
Açtım canım ama telefonum pek yanımda olmuyor feblight sen ekle ben eklerim açınca olur mu?

Canım sabrının çoğunu hatta tamamını bence dediğin gibi çocuklara harcadığın için bu kadar geriliyorsundur.Aslında arada çocukları,su an belki daha erken ama bebişin az daha büyüyünce, annene bıraksanız sizde kaçamak yapsanız biraz eşinle.Çocuk olduktan sonra bizim için herşey çocuklarımız oluveriyor bir anda gözümüz başka birşey görmüyor.Tüm sevgimizi emeğimizi sabrımızı gözyaşımızı bir anda başka birşeye adıyoruz.Arada eş olduğumuzu kadın olduğumuzu da hissedersek ve eşimiz de bize hissettirebilirse işte o zaman tüm sorunlar çözülür gibi geliyor bana.Tabi şimdi böyle yazıyorum ama maalesef erkeklere bunları kafasına sokacak sihirli bir değnek lazım.

Anladım canım Allah yardımcımız olsun inşallah bol bol sütler olur bebişlerimiz aç kalmaz.

Yaw ne oluyor böyle akreplere son günlerde.

Ya canım benim o kadar kıymetli ki zaman hepimiz için suyu içebildiğimiz tuvalete girebildiğimiz zamanlar bile ne kadar kıymetli.Kaldı ki ben eşimin artık hiçbirşeyini ütüleyemiyorum.Ya kadın gelince o ütülüyor ya da eşim kendisi ütülüyor.Eşin hiç ütü yapmaz mı?Biraz üzerinden yük alsın yahu.Sende en ufak kıyafetine kadar ütülüme herşeyi.

Ben bugun mamasini verdim 2 saat sonra asi yaptirdim cok sukur kusmadi bide sekerli bi tadi var sanirim agzini sapurdatarak aldi ilaci :))) dr ne tok ne ac olsun demisti...

Ben bugun mamasini verdim 2 saat sonra asi yaptirdim cok sukur kusmadi bide sekerli bi tadi var sanirim agzini sapurdatarak aldi ilaci :))) dr ne tok ne ac olsun demisti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…