Eşinle kavganıza mı çok moralin bozuk?Yoksa başka şeylerde mi var canım?
Oy kurban olurum yerim ya o konusmalarini hayal ettim de :)3.5 yasindaki kizim survivor i izlerken..
-Hadi Hassan hadiii ..
+Ahmet tunanin beşiğini sallarken ..
Anne gel aytik hu hu demekten ayzimm kuyudu..
+ anne acik ta ben tedebido nu izleyebilir miyim
-hayir kizim hep sen baki yosun
+nütttttpenn anneeee
Vs.. Bitmiyor bitmiyor allahim hic susmuyor
Canım maşaAllah neresi az:) bence çok iyi.Ya benimki 4 saatte bir 90 ml iciyo sadece sabah kalkerken ve aksam yatarken 120 iciyo tabi mamadan oncede emziriyorum hep 2 bucuk aylik 5.500 olmus kilosu azmiki acaba 3 kiloydu
ay aman Allahim korusun..Oy kurban olurum yerim ya o konusmalarini hayal ettim de :)
Ayrica kizini tebrik ediyorum hasani tutuyomus bu demektir ki dogruyu yanliai ayirt edebiliyo bi de turabiyi tutsaydi allah korusun :)
Ay evde oturmaktan her aksam survivor izler oldum hale bak hahaha
Anca cvp yazıyorum canım oğlum sağolsuneşinde ayıp etmiş ya o kadar göndermeyip ilgilenmemek ne demek.Canım ben seni tebrik ediyorum zaten hem üç çocukla evi hem de işi hallediyorsun hem de eşini idare ediyorsun.Ben de böyle bir sabır kesinlikle yok.Bir de yaşıttık sanırım seninle ben 87 liyim sen de öyleydin sanırım değil mi?
yok canım annemle babamın evi var burada
zaten ben evlenmeden önce bu ilçede yaşıyorduk ben evlendim annemler köye gitti
yazları köyde kışları burada oturuyorlardı ama evlendikten sonra tamamen gittiler buradaki ev duruyor öylece eşyalarıyla
tamamen gelecekler artık köye gitmeyecekler
keyfiyfi zaten onlarınki
sorma adam rahatça yatacak bu akşam
dene bakalım belki durur benimkide montonu giyerken çok ağlıyor ama dışarı çıkınca susuyor sağa sola bakınırken
valla sabah akşam 30 ar ml veriyorum ama bazen mama hiç yemiyor bazende 60 ml yiyor
geçen gün akşam 60 ml içti bugün 30 ml bile içiremedim sabahtan beri
benimkide kilo almıyor 100 gram almış geçen haftadan beri
Açtım canım ama telefonum pek yanımda olmuyor feblight sen ekle ben eklerim açınca olur mu?Canim bi.ddoktor var nette kadir tugcu daha once bahsetmislerdi burda orda doktorun yorumlarindan gordum okudum denedim olumlu oldu tabi her bebege yaramayabilir maralda verdigini solemisti ondanda biraz cesaret ettim:) bubarada ig actinmi ekleselim
fuse tea seftali ne olakii
Sinirim tepeme cikiyo o adami gordukce. Bizim milletin profili iste bu yarisma. Hep de o birinci oluyo.ay aman Allahim korusun..
Hani evlat olsa sevilmez diye bir tabir vardır ya o iste turabi :)
KonyaBabaaannesi burda olsa yine birakirdim da yok. Annem zaten hic yok baska sehirde :/
Siz nerde yasiyosunuz canim?
Canım sabrının çoğunu hatta tamamını bence dediğin gibi çocuklara harcadığın için bu kadar geriliyorsundur.Aslında arada çocukları,su an belki daha erken ama bebişin az daha büyüyünce, annene bıraksanız sizde kaçamak yapsanız biraz eşinle.Çocuk olduktan sonra bizim için herşey çocuklarımız oluveriyor bir anda gözümüz başka birşey görmüyor.Tüm sevgimizi emeğimizi sabrımızı gözyaşımızı bir anda başka birşeye adıyoruz.Arada eş olduğumuzu kadın olduğumuzu da hissedersek ve eşimiz de bize hissettirebilirse işte o zaman tüm sorunlar çözülür gibi geliyor bana.Tabi şimdi böyle yazıyorum ama maalesef erkeklere bunları kafasına sokacak sihirli bir değnek lazım.O da vat canım herşey üstüne tuzu biberi oluyor iste. Ortanca kiz durmadı bugün bi ton yaramazlık yaptı.eşimle dun geceden limoniydi aramiz hiçbir şey söylemedim tavır yaptım kavga etmek istemiyorum sabah kalktik bir anda herşey geçsin güllük gulistanlik olsun diyor.ama hiçbir şey değişmedi ki neyine güllük gulistanlik olacak.sabah da kızıyor bana trip yapıyorsun diyor.ne yapiyim ne istiyorsun benden dedim.o bana ben ona birşeyler söyledik.harca dedim bolca var elinde sevgimi harca,ilgimi harca,gencligimi harca bi gün olacak hic uzemeyeceksin beni hic uzulmucem artik dedim.neden dedi.herşey bitmiş olacak o zamana çünkü uzemiceksin beni o zaman dedim.. İnadına dört gözle bekliyorum o günleri filan dedi ama,kavgada ağzının ayarı yok beni üzmek için ne gerekiyorsa der.gerçek bi kavga tartışma bile yapamiyoruz anlayacagin kaldiramiyorum bazı seyleri çocuklar yuzunden tahammulum kalmadı çoğu şeye.herşey üst üste geliyor bazen çok bunaliyorum bazen de aksine iyi oluyorum ne bileyim tatlım..
Anladım canım Allah yardımcımız olsun inşallah bol bol sütler olur bebişlerimiz aç kalmaz.ama ege zaten 4.500 kilo doğdu hani aslında sizin bebekler kadar alıyor ayda 1 kilo filan. evet şimdiye kadar öyle böyle idare ediyordum ama dediğim gibi doymayınca bir daha almıyor memeyi o zamanda sağmak lazım ee sağıncada çıkmaz ise ne yapıcam. şimdiye kadar vermedim sütüm öyle böyle yetiyordu büyüdükçe yetmez oldu kendimi paralıyorum her 3 saatte bir emmese bile sağıyorum hazır bekletiyorum dolapta emince doymazsa veririm diye yani aslında günüm tamamen sağmak ile geçiyor desem yeridir.
Yaw ne oluyor böyle akreplere son günlerde.O da vat canım herşey üstüne tuzu biberi oluyor iste. Ortanca kiz durmadı bugün bi ton yaramazlık yaptı.eşimle dun geceden limoniydi aramiz hiçbir şey söylemedim tavır yaptım kavga etmek istemiyorum sabah kalktik bir anda herşey geçsin güllük gulistanlik olsun diyor.ama hiçbir şey değişmedi ki neyine güllük gulistanlik olacak.sabah da kızıyor bana trip yapıyorsun diyor.ne yapiyim ne istiyorsun benden dedim.o bana ben ona birşeyler söyledik.harca dedim bolca var elinde sevgimi harca,ilgimi harca,gencligimi harca bi gün olacak hic uzemeyeceksin beni hic uzulmucem artik dedim.neden dedi.herşey bitmiş olacak o zamana çünkü uzemiceksin beni o zaman dedim.. İnadına dört gözle bekliyorum o günleri filan dedi ama,kavgada ağzının ayarı yok beni üzmek için ne gerekiyorsa der.gerçek bi kavga tartışma bile yapamiyoruz anlayacagin kaldiramiyorum bazı seyleri çocuklar yuzunden tahammulum kalmadı çoğu şeye.herşey üst üste geliyor bazen çok bunaliyorum bazen de aksine iyi oluyorum ne bileyim tatlım..
Dua et makarna pakediymis bide un pakedi olsaydi görurdun senSu benim iki numarayı sana vereyim 1 hafta. Adama kafayı yedirttirir valla.demin bi gittim mutfağa makarna paketini boca etmiş yerlere.ağlamak istiyorummmm
Ya canım benim o kadar kıymetli ki zaman hepimiz için suyu içebildiğimiz tuvalete girebildiğimiz zamanlar bile ne kadar kıymetli.Kaldı ki ben eşimin artık hiçbirşeyini ütüleyemiyorum.Ya kadın gelince o ütülüyor ya da eşim kendisi ütülüyor.Eşin hiç ütü yapmaz mı?Biraz üzerinden yük alsın yahu.Sende en ufak kıyafetine kadar ütülüme herşeyi.Yok canım ben 88liyim. Bu aralar ben de naptigimi bilmiyorum sinirlerim allak bullak.gecen gün agladigim şeyi anlatsam bana gulersiniz belki ama çok doldum.o kadar isimin arasında eşimin gomleklerini v yaka ince trikolarini utuluyorum eşim bir kere giyiyor bi geliyor eve buruşturup atıyor kenara ertesi günü buruşuk şeyi giyiyor bu sefer.onu öyle buruşuk gömlekleri görünce dayanamadım başladım ağlamaya.ne kadar salagim ya. Niye agliyorsun noldu dedi.gömleklerini kuru temizlemeye vericem bundan sonra orda utulensin dedim.neden dedi.ya dedim benim emegimin vaktimin bi önemi yok sanırım senin gözünde,belki para verirsen değerini bilirsin dedim.bilmediğini filan söyledi dikkat edeceğini söyledi.boyle de moktan şeylere ağlayacak psikolojim var yani bu aralar.
Ben bugun mamasini verdim 2 saat sonra asi yaptirdim cok sukur kusmadi bide sekerli bi tadi var sanirim agzini sapurdatarak aldi ilaci :))) dr ne tok ne ac olsun demisti...Şükür oğluş bir ara verdi de yorgunluktan uyudu.Ben de azıcık işte benim stilim'e bakayım.Bir gözümde forumda.27sinde 3. Ay dolacak inşallah.Rota aşısı yaptıracağız gitmeden evvel kusmasın aşıyı diye emzirmeden mi gideyim sizce?
Ben bugun mamasini verdim 2 saat sonra asi yaptirdim cok sukur kusmadi bide sekerli bi tadi var sanirim agzini sapurdatarak aldi ilaci :))) dr ne tok ne ac olsun demisti...Şükür oğluş bir ara verdi de yorgunluktan uyudu.Ben de azıcık işte benim stilim'e bakayım.Bir gözümde forumda.27sinde 3. Ay dolacak inşallah.Rota aşısı yaptıracağız gitmeden evvel kusmasın aşıyı diye emzirmeden mi gideyim sizce?
Oktay Sinanoğlu vefat etmiş konusu geçmişti diye hatırlıyorum.Görmüşsündür belki haberlerde ama yazayım dedim.Yaw ne oluyor böyle akreplere son günlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?