2015 Şubat Anneleri

Bir banyo yapti kiyamet koptu evde, bi cocuk bu kadar mi cazgir cingene olur yarabbim

Ben bugun mamasini verdim 2 saat sonra asi yaptirdim cok sukur kusmadi bide sekerli bi tadi var sanirim agzini sapurdatarak aldi ilaci :))) dr ne tok ne ac olsun demisti...
Çok teşekkür ederim canım ben de öyle yapayım bari.Sevmiş demek tadını bıdık :) aşı sonrası gözlemlediğin bir değişiklik oldu mu peki bebişinde?Mesela kakasında ya da huysuzlandı mı?Doktor bilgi verir ama yine de tecrübeni duymak isterim.

Hadi iki neyse de (gerci ben onu bile beceremem) uc cocuklu anneler yeminle elinizden opesim var.

Nasil basariyosunuz vallahi aklim almiyo. Ben bi tane ile bazen tuvalete gidemiyorum. Utulerim olmus dag gibi, temizlik yapmam lazim ev leş. Bunlari gec kahvalti edemiyorum ya vallahi size helal olsun..

Iki cocuklu kuzenim vardi ikisi de canavar gibiydi de diyodum ona sen bi de nasil calisiyosun helal olsun diye. Ben is yerine gidince dinleniyom kizim ne sandin diyodu bana. Simdi daha iyi anliyorum :/

Bizde gaz oldu hangi aşı yaptı bilöiyırum ama rota diye düşünmüştüm

Ilcede oturuyorum doktorum ilde ve cook yogun zar zor ulastim bugun fitil verdi telefondan sup gliserin kansuk diye bisey yarinda bekle 7 gun olsun yapmazsa oyle ver dedi[/QUOTE]
Banada ebe onu onermisti benimki kendi yapinca vermedim kullandinmi ise yaradimi

Ikinci ay asisi verem asisi oluyo di mi?

Bu rota asisi ne zaman oluyo peki ikinci ay asisiyla birlikte mi? Istwge mi bagli bu rota ya. Nasil bi sey ve neden yapiliyo biri beni aydinlatsa bu konuda ya. Bizim de 8 mayista ikinci ay asimiz.

bilmemki benimkilerin hiç makarna dokdugunu hatirlamiyorum
kizum bi kere yag sisesini bocalamisti :))

Ikinci ay asisi verem asisi oluyo di mi?

Bu rota asisi ne zaman oluyo peki ikinci ay asisiyla birlikte mi? Istwge mi bagli bu rota ya. Nasil bi sey ve neden yapiliyo biri beni aydinlatsa bu konuda ya. Bizim de 8 mayista ikinci ay asimiz.
rota asisi rota virusu için ( bebekde asiri ishal kusma oluyor bu hastaliga yakalanirsa , çok zor atlatiyolar,erken mudahale edilmezse bebek olumune kdr gidiyor )

agizdan damla olareak iki defa yapiliyor ( istege bagli devlet karsilamiyor )
2. ayda digere asilarla yaptiurilirsa daha iyi olur ( diger asuilarla ayni gun yada 30 gun ara olmak zorunda nedenini bosver dr oyle diyor :) ) 3. ay son tarih sonra yapmuiyolar
asinin yan etkisi bagirsak dugumlenmesi, 3. aydan sonra bu risk çogaldigi içinb yapmuiyolar

doktorlarin yarisi oneriyor yarisi onermiyor
benim dr asi olmayan normal bi bebegin bagirsak dugumlenme riski binde sekiz , asi olanin binde bir dedi
bugun aldim asiyi , pazartesi diger asilarla yaptiricam
iki ay arala yapilacak , 2-4 yada 3-5 gibi
baska bilmek istedigin bisey varmi

Göğsüm boş diyip bebişi zorla yarım saat memede tuttum süt yok diye.Sonuç güzelim sarı sütün hepsini çıkardı.Sonra uyudu aç mı uyudu tok mu şimdi bilemedim.

Nereye kadar kaldirabilirsin ortadan. Benim oglan sandalyr tasiyor birde yetisemezse. Oglum yapma deyince de ama merak ettim bakmak istiyorum diyor. Cok bilmis oldu cikti basima.
senin bu oglanin dilleri beni bitiriyor :)
o yasta hiç konusmadi benimkiler hayretle takip ediyorum incilerini
maasallah

Sagol canim cok aciklayici oldu. Yaptirmak lazim o zaman di mi ya. Bagirsak dugumlenmesi nasil bisey ki ya allah korusun :/

Asinin yan etkisi var deyince insan da korkuyo ister istemez.

Ben de arkadasa gittim pazar , yeni bebeği oldu bi de kızı var 5 yasında . Kızın sesinden inan eve gelince direk uyumuşum gerçekten cok zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…