geçmiş olsun canım gerekirse doğurana kadar yat
böyle olan çok kişi var
9 ay yatıp bardak bile kaldırmalarına izin yok
herşey bebeklerimiz için
Allah'ım teyzeleriiiiiiiii biz bugün doktora gidiyoruzHeyecan dorukta en son 15 gün önce gitmiştik vakit geçmek bilmedi resmen.. İkili test yaptırıcaz aynı zamanda. Dua edin bir sorun çıkmasın..Güzel haberlerle sağ ssalim gelelim aranıza. Hepinizi öpüyoruz
Günaydın canım en güzel haberlerle gelirsin inşallah :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar oruç tutabileniniz varmı ben bulantıdan dolayı tutamadım
Benimde bebeğim selam versin size 10+2 deki halimiz maşallah allahım nazardn esirgesin seni bebeğim selam ver teyzelere :) Eki Görüntüle 1201112
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gnaydın kızlar,
geçenm haftadan beri size yazamıyorum çünkü arkadaşınız yine raporlu
bizim velet durmuyor şuan iyi alaha şükür ama geçen cuma kanamam geldi yine tanıyan arkadaşlar bilir ondan 2 hafta öncede gelmişti yine iğnemizi yedik serumu yedik bu sefer bir hafta yatış verdi. doktor bayramdan sonra tekrar göreceğini ve gerekirse doğurana kadar rapor verebileceğini söyledi. iş yerinde sıkıntı yaratıyor sanki dua edin bana bi daha yaşatmasın rabbim bunu hep bizi korkutuyor bebeğimiz yada hatırlatıyor kendini
Kızlarr günaydın bugün 12+1 olduk büyüyoruzz. Nub teorisi diyorsunuz ben hiç anlamam hadi bakalım teyzeleri anlayanlar bizi bilgilendirsin :)Eki Görüntüle 1201085
Kızlarr günaydın bugün 12+1 olduk büyüyoruzz. Nub teorisi diyorsunuz ben hiç anlamam hadi bakalım teyzeleri anlayanlar bizi bilgilendirsin :)Eki Görüntüle 1201085
Allah yardımcın olsun cnm benimde öyleydi 2 hafta üst üste ama Allaha şükür atlattım sanırım her hafta iğne oluorum progestanı arttırdık ama agrılarım devam ediyor. şu 3 ay bi atlatsak Allahın izniyle bişiciğimiz kalmaz.. Özeldemi calısıosun? hiç takma bunları kafana seni rapor aldın die cıkaramazlar ama eger dogumdan sonra dönmek istiosan sıkıntı yaratabilirler..
maşallah yaa, bugün bebeklerimiz arttı :) selam sana bebeğim
Maşallah canım nazar değmesin ama şu nub teorisinden bende bişi anlamadım bilsem kendiminkini de tahmin etcem :)
Canım valla biz şimdi 4. Aya girdik artık ama Dr ilaç kullanımını bıraktırmıyor çokta önemli değil zaten iyi olsunda içerim yine bayramdan sonra kontrole çağırdı bakalım ne dicek iş yerine 7 gün raporluyum deyince bile bozuldular
Kızlar benim yine bu baş ağrısıyla başım dertte. Tuttu yine. Birde kızım var. Hiç ilgilenenedim bugün onunla. Eşimi bekliyorum hayırlısıyla bi gelsin işten. İftardan sonra direk balıma masaj yaptırcam. Minoset içtim banamısın demiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?