2015 Şubat Anneleri

Noumenon çok Sağol :) walla dedim ya doktor önce açmıycam dedi, sonra geçti 4 boyutluya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Elmayla birlikte havuç suyu güzel oluyor canim dene istersen belki begenirsin.

Eki Görüntüle 1200851 Eki Görüntüle 1200852

Yorumları alalım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Fotolari göremiyorum şuan ama çok merak ettim. Gözün aydin canim mutluluğun daim olsun inş : )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Katı Meyve sıkacağı varsa elmayla havuçu karistir çok lezzetli oluyor İçmesi daha kolay elmayı az tut havuç çok olsun sade tadını degistirsin daha rahat icrsin 2 li testte ki bhcg ye göre 50 nin altında olursa erkek üstünde olursa kız oluyormuş

teşekkür ederim :) merak etme bi şeye benzemiyor zaten inşallah hepimiz hayırlısıyla kucaklarız bebişlerimizi

Tavsiyen için saol canım. Eşim de hem ye hem kus diyo bunaldım valla. Maden suyunu deniycem hemen

günaydın kızlar
geceden beri müthiş mide yanmam var
rennie yi şişeyle dikesim geliyor
sanki iç organlarım yangın çıkarmış

sizde başladı mı yanmalar

günaydın kızlar
geceden beri müthiş mide yanmam var
rennie yi şişeyle dikesim geliyor
sanki iç organlarım yangın çıkarmış

sizde başladı mı yanmalar

Gunaydin canim. Bende de oluyor yanma. Hatta erken diye umursamiyorum ama oluyor. Yediklerime cok dikkat etmkte ve maden suyunda buldum cozumu simdilik

Gunaydin canim. Bende de oluyor yanma. Hatta erken diye umursamiyorum ama oluyor. Yediklerime cok dikkat etmkte ve maden suyunda buldum cozumu simdilik

ay bende maden suyu içiyorum ama dün gece yanma devam etti sabah 2 yudum bişey yiyip hemen rennie içtim

Günaydın ablalarım. Ben dün çok fenalastim doktorumu aradım ne yesem çıkartıyorum çok açım susuzum ama yesem içsem yediğimden daha fazlası çıkıyor diye. Bulantı kusma kaçınılmaz dedi acile git besin takviyesi yapsınlar dedi. Bizde gittik acile serum verdiler iki şişe bidr iğne yaptılar küçük yavrumuzuda gördük geldik teyzeleri. 5 cm olmuş gayet sağlıklı dedi doktorumuz 11.6 yız bugun son adet tarihinle uyumlu dedi. İçim dışıma çıktı yemek yemeye korkuyorum. Tek dostum çubuk kraker. Az kaldı atlatcaz inşaAllah.. anne olmak zormuş cidden..

ay bende maden suyu içiyorum ama dün gece yanma devam etti sabah 2 yudum bişey yiyip hemen rennie içtim
Daha iyi olursun ins. Dayanicaz artik napalim

Gecmis olsun canim toparlarsin biraz serum iyi gelir halsizligi alir. Ben de cubuk kraker yiyorum su an bos mideyle kustum bulantim niye olmuyor derken. Cubuktan da biktim kokuyor bana ama baska bisy de rahatlatmiyor midemi
Bebegine de masallah buyuyor bizim tosunlar :)

Son düzenleme:

günaydn canım geçmiş olsun
çubuk kraker haricinde mısır cipsi de ye
ama patlamış mısır
hazır satılanlardan
bende onda buldum çareyi
midem bulandıkça yiyorum mide suyunu alıyor
birde soğuk sade soda iç
bir arkadaşım mide bulantısına çözümü türk kahvesinde bulmuş ama ben içemiyorum
belki sende deneyebilirsin

Gecende de yazdiniz misir iyi geliyor diye patlattim bir tencere hepsini yedim :)
Bu aralar kv deyim farkli yemekler olunca asermem gecti allahtan :)
Millet bulantisi icin az az yer ben bir tencere yerim sonra da kilo alirim tabi oy oyy

Ewt halsizliğim gitti deli gibi yemek yemek istemiyorum en azından. Valla ufacıklar ama el ayak parmak var. Rabbim nelere kadir..

Mısır cipsini de deniycem soda biraz ağır geliyo ama bi deniyim belki çareyi onda bulurum. Yemek ye diye ısrar etmeseler ben bakcam çaresinede işte.. herşey kokuyo yattığım yastık yün sanki o bilr kokuyo yani. Tiksinç geliyo herşey. Aklıma kusmak gelse midem bulanıyor. Az kaldı atlatcaz inş..

gnaydın kızlar,
geçenm haftadan beri size yazamıyorum çünkü arkadaşınız yine raporlu
bizim velet durmuyor şuan iyi alaha şükür ama geçen cuma kanamam geldi yine tanıyan arkadaşlar bilir ondan 2 hafta öncede gelmişti yine iğnemizi yedik serumu yedik bu sefer bir hafta yatış verdi. doktor bayramdan sonra tekrar göreceğini ve gerekirse doğurana kadar rapor verebileceğini söyledi. iş yerinde sıkıntı yaratıyor sanki dua edin bana bi daha yaşatmasın rabbim bunu hep bizi korkutuyor bebeğimiz yada hatırlatıyor kendini

Günaydınlar Herkese
Bende bir kaç gündür işler nedeniyle gelemedim umarım herkes iyidir.
Bulantı ve kanama yüzünden zor günler geçirenlere allah yardım etsin, güç versin sabır versin..
Bende ramazanda zorlandım biraz ama çok şükür bayrama kavuştuk sayılır. Bir hafta sonra kontrolümüz var. Sabırsızlıkla onu bekliyoruz

Gecende de yazdiniz misir iyi geliyor diye patlattim bir tencere hepsini yedim :)
Bu aralar kv deyim farkli yemekler olunca asermem gecti allahtan :)
Millet bulantisi icin az az yer ben bir tencere yerim sonra da kilo alirim tabi oy oyy

hazırların tuz oranı daha güzel mideyi bastırıyor ben hazırları tercih ediyorum
bu arada bende senin gibi otursam başına bitirene kadar yerim :)

sodayı yudum yudum iç canım illaki hepsini bitirmek zorunda değilsin birde sade soda olsun. benim eşimde öyle krakerle besliyosun çocuğu büyümeyecek diyor ama bişey yiyemediğimi görüyor. onlara göre zorla kendini ye demekle bitiyor bizim ne çektiğimizi bilmiyolarki.

geçmiş olsun canım gerekirse doğurana kadar yat
böyle olan çok kişi var
9 ay yatıp bardak bile kaldırmalarına izin yok
herşey bebeklerimiz için

Arkadaşlar oruç tutabileniniz varmı ben bulantıdan dolayı tutamadım

hiç tutamadım canım
zaten midem boş kalınca bulantı oluyor
kusmaktan gözümü açamıyorumki
tutabilenlere imreniyorum doğrusu
hiçmi içleri kıyılmıyor hiçmi mideleri bulanmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…