- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
evi gerçekten mok goturuyor..saçlarım dökülmeye başladı heryer kıl..annem gidince de ablam gelecek gerçi o kızıyla gelecek ve de temizlik sevmez :))) gezmeye geliyor o :)))bana gonder anani, seksenlese yetmez :))))))
Biz ekledik seni :)) bulduk hemen :)Ben diye baskasini mi ekledin:) basi kapali elinde kitap olan bir hanim resmi var
Tövbeler tovbesi
ölmuyonda saclarin beyaz liyor bol bol..
haha temizlik sevmez demeyelimse keyfine duskun diyelim ona :))evi gerçekten mok goturuyor..saçlarım dökülmeye başladı heryer kıl..annem gidince de ablam gelecek gerçi o kızıyla gelecek ve de temizlik sevmez :))) gezmeye geliyor o :)))
Tek ben degil bi kac kisi daha yanlis eklemisBen diye baskasini mi ekledin:) basi kapali elinde kitap olan bir hanim resmi var
Tövbeler tovbesi
niye bakiyon ki, neyi kontrol ediyorsunBenimde aklım çıkar o sırada ölür giderim yolda. Ben odada otururken bilr her dk gidip bakıyorum.
Bu y.dışında yaşayan kişilere rahatlık hapı mı veriyorlar
Benbeyaz zaten.Ben diye baskasini mi ekledin:) basi kapali elinde kitap olan bir hanim resmi var
Tövbeler tovbesi
Bazen okuyamıyorum dilini sinir basıyorhaha niye kiz :)))
migrosta satılıyor netten alıyoruz bizdehipp burada heryerde bulamam aptamile başlayayım bari bende
migrosta satılıyor netten alıyoruz bizde
aptamil kullaınırken kakasını zor yapıyordu
hipp e geçince düzeldi
saçlı erkek çocugu olmaz mı yahu
bugün oğlumla gezeye gittik her gören kız mı diye sordu
açıp pipisini gösterecektim az kalsın
saçlı oldugu için kıza benzetmişler
Kakasini yapmis beline kadar, yikadim giydirirken kiyamet koptu simdi elimde sarki soyleyen sirin babayi salliyorum oyalansin diye
Biz ekledik seni :)) bulduk hemen :)
Tahmin etmistim :)))Tek ben degil bi kac kisi daha yanlis eklemis
bende ekledim ama eklediğim kişinin fotoğrafı yokTahmin etmistim :)))
5 gunr kadar normal degil mi?benimkinede pembeli kıyafetleri olduğu halde kızmı diye soruyorlar
benimkide kel
saç kalmadı kafada mahmut hoca gibi belirli yerlerde var en fazla da ensesindekiler var
benimki kaka yapmayı unuttu iyice
bugün 3. gün hala yapmadı
yarın lavmanı yapacağım sanırım
hipp ten memnunmusunuz peki
iştahlı yiyormu onu
bebelac deneyeyim diyorum ablam onu tavsiye etti oda onu kullanmıştı
bende ekledim ama eklediğim kişinin fotoğrafı yok
o sen değilmisin
Ilk hastanede Dr verdi zaten.Biri mama verelim derse haklısın bi doktoruna sorayım de geçiştir. Benimki az kilo alıyo ama doktor mama demediği için herkes mama ver desede doktoru gerek görmedi diyorum. Sana çok karığşıyorlar ya sessiz kaldığın için banada yaşım küçük olduğu için herkes bişey söylüyo. Yan komşunun çocuğunun bakıcısı bile.
bende onu eklemisim kapali elinde kitap olan profilmis:))
5 gunr kadar normal degil mi?
oğlum reddetmedi hipp i
kakasını düzene soktugu için memnun kaldım
sende bir kaç marka mamayı dene hangisini severse onu versn
Allah seni ne yapmasın mahmut hoca diyorbenimkinede pembeli kıyafetleri olduğu halde kızmı diye soruyorlar
benimkide kel
saç kalmadı kafada mahmut hoca gibi belirli yerlerde var en fazla da ensesindekiler var
benimki kaka yapmayı unuttu iyice
bugün 3. gün hala yapmadı
yarın lavmanı yapacağım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?