2015 Şubat Anneleri

Canim cok sagol bayagi bilgi edindim sayenizde. Allah korusun ya onlemimizi alalim biz o zaman yaptiralim bakalim. Kac lira civari bu asi bilgin var mi?

Benimde aklım çıkar o sırada ölür giderim yolda. Ben odada otururken bilr her dk gidip bakıyorum.
Bu y.dışında yaşayan kişilere rahatlık hapı mı veriyorlar
al benden de o kadar. Cidden y.disinda yasayan turkler de digerleri de oyle. Hayranim ama keske biz de oyle olsak. Esim demisti havaalaninda 6 gunluk bebekle ucaga biniyomus turistler bi gun. bunlar biraz abartmis tabii.

Ben 142 liraya aldim

Yurt dışındakiler ne yapıyor ki çocuklarına?

Allah seni ne yapmasın mahmut hoca diyor
Şimdi nerden aklına geldi.
Seninki birazda sarı sanki onda. Yok. Benimkininde dökülüyor yerine sapsarı çıkacak kv kafası.
Yurt dışındakiler çocuklarına ne yapıyor da rahat dediniz?

mama kullanınca daha zor kaka yaparlar zaten

Biz de arabayla gidiyoruz esya cok olunca
Allah yardimciniz olsun insallah arabayi seviyodur :)

İzletmiyorum evde kucağımda dolaşıyorum ama tv den uzaklaşınca çığlık kopuyor.
Gözüne zararlı di mi?
Eski tuplu tvler goze zararliydi yenilerden bi sey olmuyo. ama zihinsel gelisimi icin bence de zararlidir. Benimki de cok fena bakiyo. Ben bi de evde hele yalnizken tvsiz duramam izlemem ama ses olsun diye aciktir hep. Napicam bilmiyorum.

Tahmin etmistim :)))
hosgeldin instagrama, ekledim :) ebru yzio benim hesap adimda.

Yurt dışındakiler ne yapıyor ki çocuklarına?
Cok rahatlar bizim gibi pipirikli degiller obdan bahsesiyoduk canim.

Yurt dışındakiler çocuklarına ne yapıyor da rahat dediniz?
Maral bebeği uyurken bırakmıl okula gitmiş. Bende dedim y.dışında yaşayanlara rahat olsunlar diye hap mı veriyorlar.
Yasemin de yabancılarda orda yaşayan türklerde rahat dedi.
Keşke bizde olsak dedi

Bizimde oturma odası ufak tv yakın ve açık. İster istemez bebek bakıyor.yoksa yataknodasında takıl takıl nereye kadar.
Park bahçe yok gidip gezelim.

Ben eşime ters köşe yaptım bugün aksama kahve icmek için çıkma teklif ettim bazı konuları konuşmayı düşünüyorum.normalde biz konuşarak sorun çözen bi çift değiliz eşim aşırı sıkılır bu tarz şeylerden.sadece ben vazgecerim o konudan ve boylece konuşmaya başlarız.sizde durum Nasil olur?

Maral bebeği uyurken bırakmıl okula gitmiş. Bende dedim y.dışında yaşayanlara rahat olsunlar diye hap mı veriyorlar.
Yasemin de yabancılarda orda yaşayan türklerde rahat dedi.
Keşke bizde olsak dedi

tuvalete gidemiyom bide evde tek bırakcam ha yırtar kendini sanki anlıyor anında basıyor çığlığı ben gelince susuyor. yemek yapmayı özledim abuk subuk şeyler yemek istemiyorum artık. pilav yapıcam da nasıl yapıcam onu düşünyordum D:

Ben kendim kestim valla.sonra düğün vardı kuaföre gittim fon çektirmeye kuaför dedi ne güzel saçların katli kesim olmuş uzamış dedi boyle mi uzatacaksin filan dedi genelde kotu kesim olunca soruyorar nerde kestirdin saçını diye demek ki güzel kesmisim
Ne isi kurdunuz canım sen de esinle çalışsaydın faydası olmaz miydi hem bebeğine de daha rahat bakabilirdin?

ben yemek yaparken anakucağına koyuyorum mutfakta bana bakarken yapıyom yemeğimi. puset gibi bişey de olabilir. özellikle sabah 6-7 gibi uyanıyo o zaman neşeli oluyor. alıyom yanıma sabahın nurunda yemek yapıyoz beraber :)

benim kız agu ile ıngayı bitleştirip agi diyor aguınga şeklinde birleşik bir kelime de oluşturdu ne güldük :) yavrucağın kelime haznesi agu ve ınga işte bişeyler türetiyo onlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…