Canim cok sagol bayagi bilgi edindim sayenizde. Allah korusun ya onlemimizi alalim biz o zaman yaptiralim bakalim. Kac lira civari bu asi bilgin var mi?Asi zayiflatilmis bir virüs canim vucuda enjekte edildikten sonra diskiyla atiliyor grip asisi gibi dusun asiyi vuruluyosun ama yine grip oluyosun sadece vurulmayanlara gore daha hafif atlatiyosun her bebek ishal oluyo ama asiyi vurulmayanlarin Allah korusun zehirli ishalle olum riski olabiliyor maral yazdimi bilmiyorum ama bagirsak dugumlenmesi riski 8 ay ustu bebeklere yapilinca oluyormus
al benden de o kadar. Cidden y.disinda yasayan turkler de digerleri de oyle. Hayranim ama keske biz de oyle olsak. Esim demisti havaalaninda 6 gunluk bebekle ucaga biniyomus turistler bi gun. bunlar biraz abartmis tabii.Benimde aklım çıkar o sırada ölür giderim yolda. Ben odada otururken bilr her dk gidip bakıyorum.
Bu y.dışında yaşayan kişilere rahatlık hapı mı veriyorlar
Ben 142 liraya aldimCanim cok sagol bayagi bilgi edindim sayenizde. Allah korusun ya onlemimizi alalim biz o zaman yaptiralim bakalim. Kac lira civari bu asi bilgin var mi?
al benden de o kadar. Cidden y.disinda yasayan turkler de digerleri de oyle. Hayranim ama keske biz de oyle olsak. Esim demisti havaalaninda 6 gunluk bebekle ucaga biniyomus turistler bi gun. bunlar biraz abartmis tabii.
Canim cok sagol bayagi bilgi edindim sayenizde. Allah korusun ya onlemimizi alalim biz o zaman yaptiralim bakalim. Kac lira civari bu asi bilgin var mi?
al benden de o kadar. Cidden y.disinda yasayan turkler de digerleri de oyle. Hayranim ama keske biz de oyle olsak. Esim demisti havaalaninda 6 gunluk bebekle ucaga biniyomus turistler bi gun. bunlar biraz abartmis tabii.
Yurt dışındakiler çocuklarına ne yapıyor da rahat dediniz?Allah seni ne yapmasın mahmut hoca diyor
Şimdi nerden aklına geldi.
Seninki birazda sarı sanki onda. Yok. Benimkininde dökülüyor yerine sapsarı çıkacak kv kafası.
Ee ama ben tüm Gulfem ranalara baktım sıfır takipci olanı ekledim sen yeni acmamissin hesabı o zaman :)))))Tahmin etmistim :)))
mama kullanınca daha zor kaka yaparlar zatenhadi yaa
öncekinde 11 gün yapmayınca doktor bunu alışkanlık haline getirecek yalancı kabızlık diyoruz 3 gün yapmazsa lavman ver demişti
kakasını düzene soktuysa alırım bende ondan
off ne zormuş bu işler yaa
kakasını yapmıyor hadi sadece emerken yapmadı şimdi mama da alıyor yine yapmıyor
Allah yardimciniz olsun insallah arabayi seviyodur :)Biz de arabayla gidiyoruz esya cok olunca
Eski tuplu tvler goze zararliydi yenilerden bi sey olmuyo. ama zihinsel gelisimi icin bence de zararlidir. Benimki de cok fena bakiyo. Ben bi de evde hele yalnizken tvsiz duramam izlemem ama ses olsun diye aciktir hep. Napicam bilmiyorum.İzletmiyorum evde kucağımda dolaşıyorum ama tv den uzaklaşınca çığlık kopuyor.
Gözüne zararlı di mi?
hosgeldin instagrama, ekledim :) ebru yzio benim hesap adimda.Tahmin etmistim :)))
Cok rahatlar bizim gibi pipirikli degiller obdan bahsesiyoduk canim.Yurt dışındakiler ne yapıyor ki çocuklarına?
Canım galactago damla için ne düşünüyorsun?mama kullanınca daha zor kaka yaparlar zaten
Maral bebeği uyurken bırakmıl okula gitmiş. Bende dedim y.dışında yaşayanlara rahat olsunlar diye hap mı veriyorlar.Yurt dışındakiler çocuklarına ne yapıyor da rahat dediniz?
Bizimde oturma odası ufak tv yakın ve açık. İster istemez bebek bakıyor.yoksa yataknodasında takıl takıl nereye kadar.Allah yardimciniz olsun insallah arabayi seviyodur :)
Eski tuplu tvler goze zararliydi yenilerden bi sey olmuyo. ama zihinsel gelisimi icin bence de zararlidir. Benimki de cok fena bakiyo. Ben bi de evde hele yalnizken tvsiz duramam izlemem ama ses olsun diye aciktir hep. Napicam bilmiyorum.
hosgeldin instagrama, ekledim :) ebru yzio benim hesap adimda.
Cok rahatlar bizim gibi pipirikli degiller obdan bahsesiyoduk canim.
Akrep burcu günlük ve haftalık yorumunu okudum bak şöyle yazıyor:
Günlük
Gökyüzü bugün olaylara karşı yenilikçi bir tarzda yaklaşarak çözüm odaklı girişimlerde bulunacağınıza işaret etmekte. Bu şekilde hissetmenizde sizi gerçekten seven aile bireyleri ve dostlarınızın da payını da unutmamak gerekir. Mücadele ettiğiniz emek verdiğiniz konularda yaşanacak rahatlamalar iş hayatınızda daha doğru değerlendirmelerle isteklerinizi yavaş yavaş gerçekleştirmenizi sağlayacak. Bugün aranızda problem olan aile bireyleri ile de sevgi ve barış günü olabilir. Özür dilemek büyük bir erdemdir sevgide kutsal olduğuna göre.. Bu ahenkli enerjileri doğru kullanmakta sizlerin iradenize kalmış. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insana olan duygularınızı ifade edin sizin için ne kadar önemli olduğunu özel olduğunu ona hissettirin.
Haftalık
Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Sen çiçek olup etrafa gülücükler saçmaya söz ver. Toprak olup seni başının üstünde taşıyan bulunur. Hz.Mevlana
İş hayatınızda ilahi adaletin gerçekleşeceği bir haftadasınız. Çevrenizde oynanan oyunlar ortaya çıkacak ve herkes ektiğini biçecek sizi de içine almaya çalıştıkları oyunlarının içine kendileri düşecekler. Siz işinize odaklanın ve başka hiç bir şeyle ilgilenmeyin. Özel yaşamlarınızda uzun süredir eşle problemler yaşayan Akrepler yaşadığınız ve yaşattığınız her şeyi adil bir şekilde değerlendirip tamam yada devam kararı alabilirsiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Akrepler 23 27 Nisan tarihleri arasında AŞK kalbinizde ki yerini sürpriz bir şekilde alabilir
Litchinin yorumu: Sonuç ya bizi sevdiklerini söyliycekler ya da tamam bu iş dicekler.
Maral bebeği uyurken bırakmıl okula gitmiş. Bende dedim y.dışında yaşayanlara rahat olsunlar diye hap mı veriyorlar.
Yasemin de yabancılarda orda yaşayan türklerde rahat dedi.
Keşke bizde olsak dedi
bende sevmiyorum ama kuaföre gidemiyorumki kendimde kesemem daha çok kırılır
argan yağının kalitesi önemli her marka aynı değil bazıları normal madem yağını argan yağı diye kakalıyor millete
sağolasın canım dükkan aldık onun kredisi bitti üzerine şimdi yeni bir iş daha kurduk bir 5 sene zorlanacağız ama sonra inşallah daha güzel olacak
biri de ben kullandım hiç faydası olmadı yazmıştı ama
sorma birde akşam arkadaş diyor artık gece vardiyasında 1 hafta çalışacaksınız rahat edersin sende çocukla diyor
bende bakarız bakalım o işler öyle olmaz dedim
çanakkale güzel yaa sakin istanbul kalabalığından kaçan herkes oraya geliyor
sebze meyve ucuz hayat pahalı değil burada
kiralar yüksektir dükkan alırlarsa kirası güzel olur
hahah bayiliyor valla
dunde pirasa yaptim sildi supurdu :)))))))))))
neresi orası
5 gunr kadar normal degil mi?
tuvalete gidemiyom bide evde tek bırakcam ha yırtar kendini sanki anlıyor anında basıyor çığlığı ben gelince susuyor. yemek yapmayı özledim abuk subuk şeyler yemek istemiyorum artık. pilav yapıcam da nasıl yapıcam onu düşünyordum D:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?