2015 Şubat Anneleri

neler denedim bir görsen bebek arabası puset anakucağı hiç birşey fayda etmiyor. sabah sabah yemek yapamam ben ya canım istemez şimdi uyuyor gidip yapabilirim ama banada bir miskinlik çöktü kalkamıyorum eşim gelince yaparım artık nabayım..

Hımmm anladım canım dur belki bende veririm

Neyden ümidini kestin tatlım? Eşinle aran Nasil sen ona bak diğerlerini görmezden gel. Bu ara boyle karamsarim ben gecem de kotu geçti zaten. Geçer inş bu zamanlar da..
Eşim Allahtan sonra tek dayanağım zaten ne kadar bunalsam da onunla mutlu bir an tüm kederimi alıyo
Kilo vermekten ümidimi kestim

Uyurken canım bırakıyormuş uyuma süresinini biliyormuş.
Benimde bulgur pilavı istedi ama bulgur yok.

Uyyorken gidyorum yaws
Pilav yapmayimi unuttun

Tövbe daha yeni doğurdun az sabır canım
Canım biliyorum sağlık Herşeyden önemli ama inan namaz kılarken oturamıyorum ben hiç böyle zorlanmamıştım kilodan o yüzden vermek istiyorum moral olacak bana çok eşimin yanına eskisi gibi yakışmak istiyorum çünkü

Eşim Allahtan sonra tek dayanağım zaten ne kadar bunalsam da onunla mutlu bir an tüm kederimi alıyo
Kilo vermekten ümidimi kestim

Ne güzel bak ya eşten dolayı da şanssız olsaydın Allah korusun? Kilo vereceğine inanmlisin ekmeği azalt tabağını kucult elbet verirsin.

Ya bir bebekle sabahtan akşama kadar ne yapılır. Emİyor 5 dk altını aç biraz açuk dursun 10 dk uyuma yarım saat. Sonraa....
Şebeklik yapmaktan canım cıktı.yatıp bakıncada üzülüyorum yat yat nereye kadar.
Kucağıma alınca alışıyor.gezinmekten belim ağrıdı.
Minnakken uyuyorlardı sürekli.

Ayni dumdayiz şuan
Bakıyor minnoş minnoş gözüme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…