ben yemek yaparken anakucağına koyuyorum mutfakta bana bakarken yapıyom yemeğimi. puset gibi bişey de olabilir. özellikle sabah 6-7 gibi uyanıyo o zaman neşeli oluyor. alıyom yanıma sabahın nurunda yemek yapıyoz beraber :)
neler denedim bir görsen bebek arabası puset anakucağı hiç birşey fayda etmiyor. sabah sabah yemek yapamam ben ya canım istemez şimdi uyuyor gidip yapabilirim ama banada bir miskinlik çöktü kalkamıyorum eşim gelince yaparım artık nabayım..
tvye bi baktirmamakta direnen ben mi kaldım..evde ses olsun diye açsam da tvnin üstünü battaniye ile örtüyorm yoksa boynu kirilircasina dönüp bakmak istiyor
3 çocukla nasıl herşeyin üstesinden geliyorsun ya. Normal çamaşırı atsam yerleri silebilsem mutlu oluyorum. Oooooy oyyy. Ne zaman pratik bi hatun olcam ben.
Kaçırmadın canım özelde konuşmuştuk ben havuç suyu veriyorum kızıma da günde 1 çay kaşığıyla başladım şimdi 1 tatlı kaşığı gözleri için. 2 aydan sonra da armut a başlayacağım yavaştan. Doktor söylemiyor ama işte ben annemin dediğini yapıyorum şimdi de annemin yanına gidiyorum ya ondan yeni tavsiyeler istiyor
Neyden ümidini kestin tatlım? Eşinle aran Nasil sen ona bak diğerlerini görmezden gel. Bu ara boyle karamsarim ben gecem de kotu geçti zaten. Geçer inş bu zamanlar da..
tuvalete gidemiyom bide evde tek bırakcam ha yırtar kendini sanki anlıyor anında basıyor çığlığı ben gelince susuyor. yemek yapmayı özledim abuk subuk şeyler yemek istemiyorum artık. pilav yapıcam da nasıl yapıcam onu düşünyordum D:
tuvalete gidemiyom bide evde tek bırakcam ha yırtar kendini sanki anlıyor anında basıyor çığlığı ben gelince susuyor. yemek yapmayı özledim abuk subuk şeyler yemek istemiyorum artık. pilav yapıcam da nasıl yapıcam onu düşünyordum D:
Canım biliyorum sağlık Herşeyden önemli ama inan namaz kılarken oturamıyorum ben hiç böyle zorlanmamıştım kilodan o yüzden vermek istiyorum moral olacak bana çok eşimin yanına eskisi gibi yakışmak istiyorum çünkü
Ya bir bebekle sabahtan akşama kadar ne yapılır. Emİyor 5 dk altını aç biraz açuk dursun 10 dk uyuma yarım saat. Sonraa....
Şebeklik yapmaktan canım cıktı.yatıp bakıncada üzülüyorum yat yat nereye kadar.
Kucağıma alınca alışıyor.gezinmekten belim ağrıdı.
Minnakken uyuyorlardı sürekli.
Ya bir bebekle sabahtan akşama kadar ne yapılır. Emİyor 5 dk altını aç biraz açuk dursun 10 dk uyuma yarım saat. Sonraa....
Şebeklik yapmaktan canım cıktı.yatıp bakıncada üzülüyorum yat yat nereye kadar.
Kucağıma alınca alışıyor.gezinmekten belim ağrıdı.
Minnakken uyuyorlardı sürekli.