- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Valla maşallah supersiniz ben de öyle olurum insallahBenimki hic bilmiyor tvyi.
düzgun biriyle evlenirlerse :)))Evlenene kadar:)
Senlede cogu yonumuz benziyo bende relaxim biraz fazla.gakiba:) benimkide bi uyudumu en az 3 saat:) bende 5 dk bakkala gidip geliyorum hemen buyuk kizda tv izliyo sikinti olmuyo:)))Uyyorken gidyorum yaws
Pilav yapmayimi unuttun
ne bileyim yeni hesap açtı sandim diğerlerinin takipçisi vardı ben de sıfır olani ekledim :)) iremguzum bulmuş beni de :))Sende yanlis ekledin dimi ben buldum ama sonunda
Azaltıyorum ekmeği kesiyorum hobbala kızım doymuyo hemen yemek yiyorum doğru düzgün o zaman sütüm oluyoNe güzel bak ya eşten dolayı da şanssız olsaydın Allah korusun? Kilo vereceğine inanmlisin ekmeği azalt tabağını kucult elbet verirsin.
Ben uyurken gidip kontrol etnem gayet rahatim ama evde de birakmam 5 dk da olsa. Olmaz olmaz bir gun birsey olacagi tutar bir omur uzulurum diye dusunuyorum. Daha oksurse bogulma riskleri var yattiklari yerde.Uyansin kiz nolcak bırakma evde yalniz başına Bisey olur bi de Allah korusun.
Kocişle beraber gidiyoruz cnm, ankaraya kadar o kullanacak, pozantiya kadar ben kullanacam! Aglarsa mıçtımConcon arabayı sen mi kullanacaksin,ya o sırada bebek ağlarsa???
Ben surat asarim o noldu diye sorar, kovalarim defol git basimdan derim, beni kirmaz gider! Lan ne gidion israr etsene ne oldu diyeBen eşime ters köşe yaptım bugün aksama kahve icmek için çıkma teklif ettim bazı konuları konuşmayı düşünüyorum.normalde biz konuşarak sorun çözen bi çift değiliz eşim aşırı sıkılır bu tarz şeylerden.sadece ben vazgecerim o konudan ve boylece konuşmaya başlarız.sizde durum Nasil olur?
Haaa simdi caktimhadi yaa
öncekinde 11 gün yapmayınca doktor bunu alışkanlık haline getirecek yalancı kabızlık diyoruz 3 gün yapmazsa lavman ver demişti
kakasını düzene soktuysa alırım bende ondan
off ne zormuş bu işler yaa
kakasını yapmıyor hadi sadece emerken yapmadı şimdi mama da alıyor yine yapmıyor
Valla maşallah supersiniz ben de öyle olurum insallah
Dogumdan sonraki ilk iki gun alinmiyor ucaga, sonra ucus sebestCanim cok sagol bayagi bilgi edindim sayenizde. Allah korusun ya onlemimizi alalim biz o zaman yaptiralim bakalim. Kac lira civari bu asi bilgin var mi?
al benden de o kadar. Cidden y.disinda yasayan turkler de digerleri de oyle. Hayranim ama keske biz de oyle olsak. Esim demisti havaalaninda 6 gunluk bebekle ucaga biniyomus turistler bi gun. bunlar biraz abartmis tabii.
Senin istedigin gibi hic bilmiyorum canim ama ben arnica bora kullaniyorum ve herkese tavsiye ettim cok memnunum. Sulu ama zaten en sagliklisi sulu olanmis. her temizlikte oyle guzel cekiyo ki tozu kiri suyun icinde gorunce icim rahatliyo. Tabii temizliyosun o sikintisi var.Kucuk supurge kirildi attim. Buyuk de eskidi iyi cekmiyor. Iyi bir elektrik supurgesi alayim diyorum. Kucuk ve sessiz olsun, sulu olmasin temizlemesi kolay olsun. Parasi onemli degil dedim ama baktim baktim karar veremedim.
Bir el atin kizlar
Kucuk supurge kirildi attim. Buyuk de eskidi iyi cekmiyor. Iyi bir elektrik supurgesi alayim diyorum. Kucuk ve sessiz olsun, sulu olmasin temizlemesi kolay olsun. Parasi onemli degil dedim ama baktim baktim karar veremedim.
Bir el atin kizlar
Evet ama sen binebilir misin 6 gunluk bebeyle :) ben iki aylik olunca bincem yine kiyamiyorum sonucta bizim bile kulaklarimiz acaip oluyo. Onlar rahat ama iste onu konusuyoduk bizde.Dogumdan sonraki ilk iki gun alinmiyor ucaga, sonra ucus sebest
Şarkı söyleyen şirin babadan nefret ediyorum artık!Ayni dumdayiz şuan
Bakıyor minnoş minnoş gözüme.
Azaltıyorum ekmeği kesiyorum hobbala kızım doymuyo hemen yemek yiyorum doğru düzgün o zaman sütüm oluyo
Yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal
Şarkı söyleyen şirin babadan nefret ediyorum artık!
Hamileyken her h.sonu ist.a gidip geliyordum, alismistir heraldeEvet ama sen binebilir misin 6 gunluk bebeyle :) ben iki aylik olunca bincem yine kiyamiyorum sonucta bizim bile kulaklarimiz acaip oluyo. Onlar rahat ama iste onu konusuyoduk bizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?