2015 Şubat Anneleri

Kucuk supurge kirildi attim. Buyuk de eskidi iyi cekmiyor. Iyi bir elektrik supurgesi alayim diyorum. Kucuk ve sessiz olsun, sulu olmasin temizlemesi kolay olsun. Parasi onemli degil dedim ama baktim baktim karar veremedim.
Bir el atin kizlar

Ne güzel bak ya eşten dolayı da şanssız olsaydın Allah korusun? Kilo vereceğine inanmlisin ekmeği azalt tabağını kucult elbet verirsin.
Azaltıyorum ekmeği kesiyorum hobbala kızım doymuyo hemen yemek yiyorum doğru düzgün o zaman sütüm oluyo
Yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal

Uyansin kiz nolcak bırakma evde yalniz başına Bisey olur bi de Allah korusun.
Ben uyurken gidip kontrol etnem gayet rahatim ama evde de birakmam 5 dk da olsa. Olmaz olmaz bir gun birsey olacagi tutar bir omur uzulurum diye dusunuyorum. Daha oksurse bogulma riskleri var yattiklari yerde.
Oglumun eline herseyi verdim ek gida surecinde bogazina kacira kacira ogrendi cidden rahatimdir ama ben yaninda oldugum surece.

Kizlar bu emzirmeden dolayi tatli krizlerimin sonu nolcak bilmiyorum derken bugun biras hafif bi tatli tarifi buldum ve yaptim. cok pratik. Irmik seven varsa denesin ben sevmememe ragmen begendim.

1 lt sute 10 yk kasigi seker
9 yk irmik koyup orta ateste kaynatiosun. Muhallebi kivamine gelince altini kapatip 1 yk tereyag ve 1 pk vanilya ekleyip karistiriosun.

Yarisini bir borcama dokup diger yarisina 2 yk kakao ekleyip ustune dokuosun.

Kucuk kucuk kaselerde de oluyo o zaman lup diye cikiyo kaseden ters cevirince.

hafif ve lezzetli begendim. Yoksa kendimi sarelle kavonuza sokacaktim. Hayatta da sevmedigim seydir normalde

Ben surat asarim o noldu diye sorar, kovalarim defol git basimdan derim, beni kirmaz gider! Lan ne gidion israr etsene ne oldu diye

Haaa simdi caktim

Dogumdan sonraki ilk iki gun alinmiyor ucaga, sonra ucus sebest

Kucuk supurge kirildi attim. Buyuk de eskidi iyi cekmiyor. Iyi bir elektrik supurgesi alayim diyorum. Kucuk ve sessiz olsun, sulu olmasin temizlemesi kolay olsun. Parasi onemli degil dedim ama baktim baktim karar veremedim.
Bir el atin kizlar
Senin istedigin gibi hic bilmiyorum canim ama ben arnica bora kullaniyorum ve herkese tavsiye ettim cok memnunum. Sulu ama zaten en sagliklisi sulu olanmis. her temizlikte oyle guzel cekiyo ki tozu kiri suyun icinde gorunce icim rahatliyo. Tabii temizliyosun o sikintisi var.

Bir el atin kizlar

Bir yıl önce değiştirdik supurgeyi.philips marathon çok memnunum ben.toz torbasiz hem de.

Dogumdan sonraki ilk iki gun alinmiyor ucaga, sonra ucus sebest
Evet ama sen binebilir misin 6 gunluk bebeyle :) ben iki aylik olunca bincem yine kiyamiyorum sonucta bizim bile kulaklarimiz acaip oluyo. Onlar rahat ama iste onu konusuyoduk bizde.

Evet ama sen binebilir misin 6 gunluk bebeyle :) ben iki aylik olunca bincem yine kiyamiyorum sonucta bizim bile kulaklarimiz acaip oluyo. Onlar rahat ama iste onu konusuyoduk bizde.
Hamileyken her h.sonu ist.a gidip geliyordum, alismistir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…